Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

IHC Králové Písek – HC Kobra Praha

5:3

konec (1:0, 2:1, 2:2)

27.10.2019, 18:40 • Zimní stadion Písek • Skupina A • Kateřina Němcová

Konec zápasu. (20:59:59)

59:31

Písek právě vstřelil branku!
Gólem přes celé hřiště uzavírá do prázdné klece Josef Cibuzar. ASISTENCE: Matěj Šafář, Matěj Přibyl

58:57

Kobra právě vstřelila branku!
Jiskřičku naděje pro svůj celek vykřesal v závěru třetiny svým gólem ještě MAXMILIÁN DE SOUSA, jenž obratem snižuje na 4:3. ASISTENCE: Richard Šeba, David Šálek

58:16

Písek právě vstřelil branku!
Provinění hostujícího hráče právě zdárně potrestal a z početní výhody vytěžil maximum MIROSLAV MATOUŠEK. ASISTENCE: Matěj Přibyl

57:35

Puk do pásma rychle zavezl domácí Krýner, na jehož popud pak také Písečtí rozjeli svou přesilovkovou kombinaci. K zakončení se dostal u pravé tyče slídící Karbulka, který ovšem Dusilovu klec v rozhodující okamžik přestřelil.

56:46

Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Výrut – 2 min., hákování).

55:32

Písečtí se soustřeďují na udržení aktuálního skóre, v jejich hře tak nyní převládá obranná složka, což hostům jejich cestu za body značně ztěžuje.

52:30

Kobra právě vstřelila branku!
Bojovnost Pražanů nakonec přece jen padá na úrodnou půdu. Píclovi se právě představili rychlou a povedenou souhrou – svižným pasem skrze brankoviště našel Jan Ksandr na středu pravého kruhu hlídkujícího MANSÚRA KÁNINSKÉHO, jenž se opřel do své rány a našel bližší horní roh písecké svatyně. ASISTENCE: Jan Ksandr, Richard Mucha.

50:56

Hráčům Kobry běží čas, což moc dobře vědí – na jejich výkonu je tak nyní patrná velká snaha se stavem utkání ještě nějak hnout.

50:24

U vlastní střídačky si přebral kotouč a z toho samého místa se bleskově vyřítil Matěj Fríd, kterého jeho rychlé nohy donesly až před Dusila, kterého prozkoušel jedovatou ranou zápěstím – ta našla místo v gólmanově lapačce.

48:38

Ohrozit Pícla v bráně Písku zkusila formace hostujícího Michala Supa, domácí ovšem k soupeři dobře a rychle přistupovali, čímž veškeré jeho útočné plány zhatili.

47:46

Písek kompletní. Nejkrušnější chvilky mají domácí za sebou.

46:59

Ještě v oslabení z pravého křídla vypálil Milan Petřík, jeho prudká rána skončila v Dusilově lapačce.

46:01

Ve třech se Písečtí dlouho neohřáli, situace je pro ně s do hry znovu naskakujícím Frídem hned o trochu příznivější.

45:44

Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Krýner – 2 min., nesportovní chování).

45:28

Domácí opět v klidu vyhazují..

44:33

Písečtí zatím oslabení zvládají na jedničku, Jaroslav Krýner si dokonce troufl zaútočit. Dusilovi pohrozil prudkou přizvednutou střelou, která nakonec skončila v ochranné síti.

43:58

Vyloučení v týmu IHC Králové Písek (Fríd – 2 min.).

42:26

A ještě jedna šance.. Matěj Přibyl našel z pravého rohu kluziště před Dusilem stínícího Matěje Novotného, kterého nechali hostující zadáci zcela bez dozoru a jenž se natahoval po střele, brankář Kobry ale nakonec zvládl jeho pokusu zabránit.

40:43

Početní výhodu ale nakonec nevyužili. Vskutku dobrou možnost měl obratem na druhé straně aktivitou hýřící Jaroslav Krýner, který se dral do Dusilovy branky – ke svému střeleckému pokusu přidal několik nepříjemných dorážek, které hostujícímu brankáři přidělaly pořádné vrásky na čele. Píseckého útočníka pak ještě navíc podpořili kolegové z druhé vlny, hosté se tak museli pořádně otáčet.

40:04

Hostujícímu celku zbývá s nástupem do závěrečného dějství ještě necelá půlminutka přesilové hry.

40:01

Začala třetí třetina.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:39

Přihrávanou hostů svým prudkým příklepem přerušil až Ondřej Zmeškal, jeho pokusu ale pohotový Pícl svedl včas vystavit stopku.

38:33

Na píseckém brankovišti teď bylo poměrně těsno, za záchrannou brzdu v podobě nedovoleného zákroku tak zatáhl Lukáš Kulvejt, jenž zahákoval protihráče.

37:06

Velice blízko byl teď přesnému zásahu písecký Matěj Novotný, který úspěšně bránil Dusilovi ve výhledu a na to konto málem zdárně sklepl střílenou přihrávku za brankářova záda.

36:12

Píseckou klec se svým důrazem pokusil dobýt hostující Janiurek, Pícl jeho nátlaku zdárně odolal. Po jeho zákroku, kdy ukryl kotouč pod svou lapačkou, hra přerušena.

35:53

Postavení mimo hru na straně domácích..

35:13

Z prostoru mezi kruhy vypálil z první ihned po přihrávce z levého rohu kluziště Matěj Fríd, na jeho pokus ale Dusil dobře viděl a v pohodě proti němu zakročil.

34:19

K samostatnému úniku měl našlápnuto písecký Václav Brož, kterému se podařilo zachytit vyhozený kotouč za vlastní modrou čarou, odkud se vyřítil vstříc Dusilovi, kterého zkusil překvapit zasunutím kotouče k levé tyči. Gólman hostů si ale mezeru pohlídal..

33:30

Těžší zákrok si po Ksandrově návratu připsal na druhé straně Michal Pícl, který proti rozjetému hostujícímu hráči podržel svůj tým.

32:32

Písečtí se však se svou možností a výhodou jednoho hráče v poli nepopasovali příliš dobře, gólmana hostí vyjma jedné šance takřka neohrozili.. Hosté hrají v plném počtu.

30:32

Hosté si svou momentální situaci příliš nevylepšili, dvě minuty si odchází odpykat Jan Ksandr poté, co podrazil protihráče.

30:05

Písek právě vstřelil branku!
Hostující obránci se nyní nechali přebruslit žlutomodrou dvojicí a dali tak vyniknout jejich příkladné spolupráci – Jaroslav Krýner zprava našel na druhé straně osamoceného a na přihrávku číhajícího JANA KARBULKU, který už pouze poslal puk za Dusilova záda. ASISTENCE: Jaroslav Krýner

29:23

Hosté zkusili uklidnit hru za svou brankou, nakonec ale byli paradoxně příliš zbrklí a kotouč vlastní vinou ztratili.

27:58

Do útočného pásma se zatoužil podívat i domácí Jan Karbulka, který ladně prokličkoval skrze bránícími a clonícími hostujícími hráči až před Dusila, proti němuž vyslal nepříliš nebezpečnou střelu, která byla vyražena vysoko nad jeho klec.

26:30

Od modré čáry prozkoušel Dusila žlutomodrý obránce Cibuzar, jehož rána prošla středem hřiště přímo mezi gólmanovy betony, ty však brankář Kobry stačil včas srazit k sobě.

25:53

Pověstný efekt vstřeleného gólu i tentokrát funguje, utkání rázem získalo nový náboj.

24:42

Písek právě vstřelil branku!
Radost však Pražanům příliš dlouho nevydržela. Kolem Dusila nebezpečně kroužila pětka domácího kapitána MATĚJE PŘIBYLA, jenž krátce po rozjetí útočné akce dostal svižnou přihrávku k levé tyči, odkud přizvednutou ranou gólmana Kobry celkem snadno překonal. ASISTENCE: Václav Brož

21:47

Kobra právě vstřelila branku!
A je srovnáno. Bouřka v kabině evidentně přinesla své ovoce, zmatku na brankovišti využil RICHARD MUCHA, kterému se za asistence Skorčíka podařilo na zhuštěném prostoru propasírovat kotouč za Píclova záda. ASISTENCE: Jan Skorčík,Jan Ksandr

21:14

Hostům byl signalizován ofsajd, čehož využil písecký Matěj Fríd. Ten zdárně zavezl kotouč do útočné třetiny, kde se spolu se svými spoluhráči pokojně usadili. Jakoukoliv možnost si ale záhy sami zmařili, vyhodili puk do ochranné sítě.

20:20

Domácí měli našlápnuto k dobrému vstupu do třetiny, vyhráli úvodní vhazování, poklidně rozehráli zpoza vlastní svatyně – zakrátko ale do jejich útočného snažení vložil hůl hostující Pelant, který okamžitě poté vypálil a zkusil nachytat Pícla. Ten jeho zkusmou střelu zvládl vyrazit pravým betonem.

20:01

Začala druhá třetina.

20:00

První třetina skončila.

18:51

V závěru dvacetiminutovky hosté viditelně zabrali, před Píclem operují nepoměrně častěji, nežli v předcházejících minutách. Stvrzenkou byl i útočný výpad Jana Janiureka, který prověřil pozornost domácího gólmana.

17:36

Na střed modré čáry dostal nabito hostující David Pelant, který se opřel do své rány, ta šla však k jeho nelibosti zcela mimo bránu. Hra se pak rychle přestěhovala na druhou stranu kluziště.

16:30

Po levém křídle si do útočné třetiny nabruslil Matěj Přibyl, od hostující střídačky pak vyslal propagační příklep, ten ale zdaleka neměl patřičné gólové parametry – další úspěšný zákrok pro Dusila.

14:54

Dobrou možnost právě spálil hostující Michal Sup, kterému poslal jeho spoluhráč svižný a přesný pas z pravé strany kluziště, hostující útočník však narazil na pohotového Pícla v bráně domácích, jenž jeho záměr zmařil rychlým přesunem.

13:42

Obtíže teď působil Píseckým hostující dlouhán Škutina, s jehož napadáním si o hlavu menší domácí nevěděli příliš rady. Pražská sedmnáctka ovšem pouze pozdržela hru, hned na to bylo žlutomodrým odpískáno zakázané uvolnění.

12:20

Domácí zatím působí o trochu živějším dojmem, u kotouče jsou vždy dřív a to má na dosavadní průběh hry velký vliv. Hra přerušena, vhazovat se bude po Dusilově pravici.

11:37

Písečtí jsou nyní při chuti, v útočném pásmu se drží i nadále. Jejich vleklému kombinování ovšem scházela přesná střela.

09:30

Písek právě vstřelil branku!
Přesilovou hru bleskově využil střelec MILAN PETŘÍK, který vytěžil maximum ze svého důrazu na brankovišti. Napadajícími hostujícímu hráči se nenechal zviklat a po posunutí puku od kapitána Matěje Přibyla se tlačil k pravé tyči, odkud pak také zasunul kotouč za Dusilova záda. ASISTENCE: Matěj Přibyl, Matěj Šafář

09:20

Menší trest inkasoval po nedovoleném zákroku hostující Skalík.

09:16

Křižné rozehrání Píseckých zachytil hostující Sup, k ničemu pořádnému se ale následně nedostal, rozhodčí signalizoval trest pro jeho týmového kolegu.

08:20

Středem hřiště se zkusil proháčkovat hostující Jan Výrut, domácí zadáci si ho ale velice rychle vzali do parády. Obratem se na druhé straně pokusil prosadit žlutomodrý Krýner, jenž nastřelil horní tyč.

06:47

Matěj Přibyl rozehrál za vlastní brankou, poslal puk podél pravého mantinelu – nikoho ze spoluhráčů ale touto svou pobídkou nenašel. Hrací předmět si tak vzali po delším časovém úseku do péče hosté, ti se před Píclem ale zatím jen bezvýsledně točí.

05:47

Pražané jsou kompletní. Písečtí však i nadále okupují útočnou třetinu a usilují o první trefu. Záhy si hráči Kobry na pár vteřin pomohli vyhozením kotouče přes všechny čáry – odpískán icing.

04:48

Hostujícím hokejistům se podařilo vyhodit kotouč do uctivé vzdálenosti a mohli v klidu vystřídat.

První příležitost pro domácí – na trestnou lavici usedá po zadržení protihráče Richard Mucha.

17:06

V úvodu utkání k žádným větším šancím nedošlo, hra se bezvýsledně přelévá ze strany na stranu. Oba celky mají potíže s udržením útočného pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

IHC Králové Písek: Pícl (Buchta) – Šafář, Kulvejt, Houdek, Cibuzar, Remta, Kurfürst, Kocour – Petřík, Krýner, Karbulka, Novotný (A), Andrle, Přibyl (C), Matoušek, Brož, Fríd (A), Lamač.

HC Kobra Praha: Dusil (Svoboda) – Ženíšek, De Sousa, Zmeškal (A), Škutina, Pelant, Skalík – Výrut, Janiurek, Stupka, Ksandr, Káninský, Mucha (A), Skorčík, Sup, Šálek (C), Šeba.

Rozhodčí: Němec – Sedláček, Zedníková.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:40 a budeme z něj přinášet změny stavu.

IHC Králové Písek – HC Kobra Praha

5:3

konec (1:0, 2:1, 2:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 10. Petřík (Pribyl, Šafář), 25. Přibyl (Brož), 31. Karbulka (Krýner), 59. Matoušek (Přibyl), 60. Cibuzar (Šafář, Přibyl) – 22. Mucha (Skorčík, Ksandr), 53. Káninský (Ksandr, Mucha), 59. Sousa (Šeba, Šálek)

IHC Králové Písek: Pícl (Buchta) – Šafář, Kulvejt, Houdek, Cibuzar, Remta, Kurfürst, Kocour – Petřík, Krýner, Karbulka, Novotný (A), Andrle, Přibyl (C), Matoušek, Brož, Fríd (A), Lamač.

HC Kobra Praha: Dusil (Svoboda) – Ženíšek, De Sousa, Zmeškal (A), Škutina, Pelant, Skalík – Výrut, Janiurek, Stupka, Ksandr, Káninský, Mucha (A), Skorčík, Sup, Šálek (C), Šeba.

Rozhodčí: Němec – Sedláček, Zedníková

Průběh zápasu
1. třetina
KOB 2 Mucha, držení
09:20 KOB 2 Skalík, hákování
09:30 PIS 1:0 Petřík (Pribyl, Šafář)
Po 1. třetině
2. třetina
21:47 KOB 1:1 Mucha (Skorčík, Ksandr)
24:42 PIS 2:1 Přibyl (Brož)
30:05 PIS 3:1 Karbulka (Krýner)
30:32 KOB 2 Ksandr, podrážení
38:33 PIS 2 Kulvejt, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
43:58 PIS 2 Fríd, držení
45:44 PIS 2 Krýner, nesportovní chování
52:30 KOB 3:2 Káninský (Ksandr, Mucha)
56:46 KOB 2 Výrut, hákování
58:16 PIS 4:2 Matoušek (Přibyl)
58:57 KOB 4:3 Sousa (Šeba, Šálek)
59:31 PIS 5:3 Cibuzar (Šafář, Přibyl)
Konec