Menu

Hokej

NHL

Dallas Stars – Pittsburgh Penguins

0:3

konec (0:0, 0:0, 0:3)

27.10.2019, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 2.45 3.7 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:46

58:46 Brandon TANEV - 0:3

58:46

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Při zakončení od modré čáry zlomil jeden z hráčů hůl, a tak se puku zmocnil Jake Guentzel. Ten přihrál do strany, kde se nacházel BRANDON TANEV, jehož bekhendový pokus po ledě zamířil do opuštěné klece. Asistence: Jake Guentzel a Teddy Blueger.

56:46

Po souboji u mantinelu vyhodil jeden z hostujících hráčů po hrazení až na zakázané uvolnění. Následuje vhazování po levé ruce hostujícího gólmana. Ve stejném momentu odjíždí Ben Bishop na střídačku!

55:32

Nahození od modré čáry tečoval mezi kruhy Dominik Simon, jehož snažení proletělo kousek vedle od levé tyče. Ben Bishop vůbec nereagoval, a tak měl obrovskou dávku štěstí.

51:01

Na pravé straně nabral velkou rychlost Jake Guentzel, který se natlačil před soupeře a poté bekhendem nepřesně zakončil. Jeho pokus totiž letěl těsně nad břevno.

49:07

49:07 Bryan RUST - 0:2

49:07

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry John Marino, jehož pokus byl vyražen k zadnímu mantinelu, kam si najel BRYAN RUST. Uzdravený hráč poté přihrával před branku, kde si puk mezi tři tyče srazil John Klingberg. Asistence: John Marino a Patric Hörnqvist.

47:29

47:29 Dominik KAHUN - 0:1

47:29

Pittsburgh právě vstřelil branku!
Stav zápasu se poprvé mění a jsou to Tučňáci, kteří jdou do vedení! Za brankou chyboval Ben Bishop, jenž trefil pouze DOMINIKA KAHUNA, který chtěl přihrávat před branku, kam už se vrátil chybují brankář. Kotouč se následně objevil před hokejkou německého útočníka, jenž zakončil do odkryté branky. Asistence: Sam Lafferty.

47:03

Zatímco Sidney Crosby jel na střídačku, Dominik Simon pokračoval v útoku. Český hráč se proháčkoval mezi třemi soupeři, ale zakončení bylo sražené vedle brány.

46:18

Sice těžce, ovšem sám se slovenský obránce postavil na nohy a za pomoci spoluhráčů odjel na střídačku. Snad bude Andrej Sekera v pořádku a ještě do utkání zasáhne.

46:18

Nick Bjugstad a Andrej Sekera se dostali do souboje, po kterém letěl nekoordinovaně hlavou do mantinelu slovenský obránce. S Andrejem to nevypadá vůbec dobře a na ledovou plochy míří lékař Dallasu.

44:22

Za brankou získal kotouč Jared McCann, který naznačil, že pojede podél mantinelu, ale rychlým manévrem se vytočil kolem první tyče. Ben Bishop nechal u tyče beton, kterým pokus zastavil.

42:59

Stars ujížděli ve dvou na jediného obránce. Denis Gurjanov vzal celou akci na sebe, ale zakončil jen do hostujícího gólmana. Tady se ale více hodila přihrávka na volného Mattiase Janmarka.

32:54

Z mezikruží vystřelil k tyči Justin Dowling, jehož pokus vyrazil Matt Murray před sebe. A tak se k dorážce dostal stejný hráč, ovšem hostující gólman se v brankovišti roztáhl a druhým betonem opět zakročil.

29:17

Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Kris Letang – 2 min., podrážení).

25:46

Dallas mířil do přečíslení, ovšem Alexandr Radulov spoluhráče nenašel. To samé se stalo na druhé straně, s tím rozdílem, že Penguins zakončili. Sidney Crosby přihrál mezi kruhy, ovšem Jake Guentzel zakončil jen vedle levé tyče. Puk se odrazil k Dominiku Simonovi, jenž o brankáře chtěl skórovat, jenomže to se mu nevydařilo.

21:44

Nick Bjugstad přebral kotouč na pravé straně, stáhl si kotouč do bekhendu, čímž se dostal před branku. Jeho pokus po ledě pak zastavil skvělým zákrokem betonem Ben Bishop.

18:53

Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Marcus Pettersson – 2 min., nedovolené bránění).

14:27

Dominik Simon ztratil ve středním pásmu kotouč a do protiakce se vydal Andrew Cogliano. Domácí útočník si to namířil mezi obránce a vystřelil k pravé tyči. Jenomže Matt Murray máchl lapačkou, do níž schoval černou gumu.

Dallas Stars – Pittsburgh Penguins

0:3

konec (0:0, 0:0, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 48. Kahun (Lafferty), 50. Rust (Marino, Hörnqvist), 59. B. Tanev (Guentzel, Blueger)

Dallas Stars: Bishop (Chudobin) – J. Klingberg, Heiskanen, Sekera, Lindell, Fedun, Oleksiak – Perry, Hintz, Ja. Benn – Gurjanov, Seguin, Janmark – Radulov, Faksa, Dickinson – Pavelski, Dowling, Cogliano.

Pittsburgh Penguins: M. Murray (Jarry) – Letang, J. Johnson, J. Schultz, M. Pettersson, Marino, Riikola – Simon, Crosby, Guentzel – Hörnqvist, Bjugstad, Rust – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Lafferty, McCann, Kahun.

Rozhodčí: Joannette, MacDougall – Suchánek, Gibbs

Diváci: 18 532

Průběh zápasu
1. třetina
18:53 PIT 2 M. Pettersson, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
29:17 PIT 2 Letang, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
47:29 PIT 0:1 Kahun (Lafferty)
49:07 PIT 0:2 Rust (Marino, Hörnqvist)
58:46 PIT 0:3 B. Tanev (Guentzel, Blueger)
Konec