Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

HC Kobra Praha – HK Kralupy nad Vltavou

0:1

konec (0:0, 0:1, 0:0)

27.09.2019, 18:45 • Zimní stadion Kobra, Praha • Skupina A • Libor Kokoška

To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (21:01:39)
A je konec! Kralupy vítězí nad Kobrou po vyrovnaném utkání 1:0, a získávají tak důležité doby do extraligové tabulky.

V první třetině toho moc k vidění nebylo, Jan Ksandr sice po faulu měl možnost zahrávat trestné střílení, nakonec ale puk mezi betony Matěje Halamky neprotlačil.

První gól zápasu přišel až ve 25. minutě, když po nahození Františka Janušky domácí gólman Matyáš Ondrík vyhodil puk pouze k Jonášovi Markovi, který dobrou střelou překonal přesouvajícího se brankáře.

Ve třetí třetině toho krom samostatného úniku Tomáše Soukupa na branickou branku k vidění nebylo. Kralupy tak po šedesáti minutách hry vyhráli tím nejtěsnějším možným způsobem 1:0.

Konec zápasu.

59:56

Puk vylétl z třetiny, rozhodčí ukazuje do obranné třetiny Kralup. Poslední šance Kobry na vyrovnání.

59:46

Ondřej Škutina nedokázal svůj pokus od modré umístit mezi tři tyče kralupské branky. Kralupy jsou velmi blízko výhře.

59:36

Oddechový čas pro domácí.

59:36

Závar před hostující brankou ukončuje Matěj Halamka dobrým přilehnutím puku. Do konce zápasu už zbývá něco mála přes dvacet sekund. Dokáže Kobra ještě vyrovnat?

59:26

Kobra bez brankáře!

58:43

Z tlačenice v rohu kluziště vycházejí lépe hosté, kteří tak můžou pokračovat ve svém útoku.

58:00

Dvě minuty do konce zápasu.

57:18

Tak to mohl být rozhodující gól! Tomáš Soukup ujížděl sám na domácí branku, udělal jednoduchou kličku do strany a bekhendem vystřelil pod víko branky. Hostující fanoušci, kteří navštívili zimní stadion v nemalém množství, se radovali z gólu. Matyáš Ondrík ale puk díky výbornému zákroku lapačkou za svá záda nepustil.

56:55

Závar před hostující brankou gólem nekončí, obráncům se podařilo pražské útočníky odstavit od puku.

56:34

Zakázané uvolnění Kralup.

55:56

Střelu od modré Matěj Halamka schoval ve výstroji. Klatovy jsou velmi blízko tříbodovému zisku.

54:52

Jakub Cichoň se špatným zpracováním vyhnal pryč z třetiny. Ještě se do ní pokusil vrátit, což už rozhodčí posoudil jako ofsajd.

54:47

Tomáš Kleveta nestihl z útočné třetiny vyjet dřív, než se do ní dostal Štěpán Binko, což rozhodčí posoudil jako úmyslný ofsajd. Vhazovat se tak bude před brankou Kralup.

54:00

Vyrovnání teď měl na hokejce Mansúr Káninský, z nadějné pozice z hranice pravého kruhu z vhazování ale příklepem hostující branku přestřelil.

53:30

Závar před hostující brankou ukončuje Matěj Halamka přikrytím puku.

52:50

Zakázané uvolnění Kobry.

52:39

Střelu z příklepu Michala Hájka od modré schoval Matyáš Ondrík do lapačky.

51:47

Dvě nadějné hostující střely, ani jedna ale nakonec neletěla mezi tři tyče domácí branky.

51:24

Šikovně se okolo dvou hráčů prosmýkl Michal Sup, do zakončení se ale nakonec nedostal.

50:47

Přihrávku po mantinelu nikdo nevystihl, Kralupy se tak dopustily zakázaného uvolnění.

50:32

Hosté v plném počtu.

50:20

Na závěr středočeského oslabení si Matěj Halamka připsal dobrý zákrok po branické střele z pravé strany.

49:34

Tyč! Roman Vandirek z hranice pravého kruhu pro vhazování rozezněl bližší pravou tyč středočeské branky. Puk se od brankového konstrukce nakonec odrazil ven z klece.

48:53

Do parádní střelce pozice z prostoru mezikruží se teď dostal Mikuláš Černý. Přízemní střelou do protipohybu k levé tyči ale přesouvajícího se Matěje Halamku nepřekonal.

48:32

Tomáš Klapka (Kralupy) ve středním pásmu podrazil jednoho z domácích hráčů, za což ho rozhodčí poslal na dvě minuty na trestnou lavici.

48:29

Střela Filipa Štibrana z osy hřiště letěla vysoko nad brankou Kobry.

48:07

Jan Ksandr dostal dobrou přihrávku na hranici levého kruhu pro vhazování a vystřelil. Jeho nadějnou střelu švihem do vzdálenější pravé šibenice zastavil Matěj Halamka dobrým zákrokem lapačkou.

46:26

Sraženou střelu Romanem Vandirekem schoval Matyáš Ondrík v lapačce.

45:59

Na druhé straně teď proti střele z úhlu musel zasahovat Matěj Halamka. Nakonec puk přikryl lapačkou.

45:20

Nahození Marka Němec takřka z poloviny hřiště vyrazil branický gólman Matyáš Ondrík betonem do rohu kluziště, kde se k puku jako první dostali domácí obránci.

44:48

Vyhození Romana Vandirka srazil jeden z hostujících hráčů mimo ledovou plochu.

43:47

Hraje se od branky k brance, ani jeden tým ale není schopen si vytvořit nějaký souvislejší nátlak na branku soupeře.

42:51

Tomáš Kleveta nedokázal protlačit puk přes dvojici obránců na úplně volného spoluhráče před branickou brankou. Tohle mohla být nadějná šance.

41:19

Matyáš Ondrík má ze začátku třetiny napilno. Tentokrát musel zasahovat proti trefě z pravé strany.

40:52

Tomáš Soukup povedeně probruslil do prostoru mezikruží, odkud i vypálil. Jeho trefa příklepem ale letěla pouze doprostřed branky, kde už klečel připravený Matyáš Ondrík.

40:01

Jan Ksandr byl na buly úspěšnější než Filip Štibran, Kobra tak jako první půjde do útoku.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je u konce. Kralupy byly v druhém dějství zápasu lepším celkem a zaslouženě vedou o jeden gól.

První gól zápasu přišel až ve 25. minutě, když po nahození Františka Janušky domácí gólman Matyáš Ondrík vyhodil puk pouze k Jonášovi Markovi, který dobrou střelou překonal přesouvajícího se brankáře.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:59

Zakázané uvolnění Kralup.

39:33

Maxmilián De Sousa nedokázal žabičkou najít v přečíslení 2 na 1 volného Richarda Muchu před kralupskou brankou. Tohle mohl být vyrovnávací gól.

39:00

Minuta do konce druhé třetiny.

38:29

Kristiána Ženíška od modré k pravé tyči schoval Matěj Halamka v lapačce. Kralupy teď tak ustály nadějný branický nátlak.

37:56

Střelu Mikuláše Černého vyrazil jeden z bránicích hráčů lýtkem nad středočeskou branku.

36:45

Tvrdým hitem teď byl poslán k zemi Richard Mucha. Za povedený obranný zákrok byl jeden z hostujících hráčů odměněn hlasitým potleskem.

35:50

Závar před branickou brankou! Po přízemním nahození Jana Kočího vyrazil pražský brankář puk betonem před brankoviště, naštěstí pro Kobru se nakonec žádný ze středočechů k dorážce nedostal.

35:50

Střelu Jana Kočího z nadějné pozice na levé straně uklidil branický gólman Matyáš Ondrík do výstroje.

34:46

Nahození takřka z poloviny hřiště nakonec Matyáš Ondrík pokryl lapačkou. Vhazovat se tak bude v kralupské útočné třetině.

34:36

Zakázané uvolnění Kralup.

34:21

Hra je přerušena, jeden z hostujících hráčů zřejmě schytal úder do obličeje. Už ale vstává a vypadá to, že by měl pokračovat v zápase.

33:53

Hosté v plném počtu.

33:52

Další velká šance pro Kralupy! Tomáš Soukup si parádní stahovačkou posadil obránce na zadek a z nadějné pozice vystřelil. Jeho trefa švihem nakonec proletěla těsně vedle levé tyče branické branky.

33:09

Jiří Neiss se vrací na kluziště. Kralupy budou hrát ve čtyřech.

32:49

Jakub Cichoň má za sebou desetiminutový trest, může se tak vrátit na hrací plochu.

32:23

Střelu branického kapitána Davida Šálka, která se odrazila od zadního mantinelu zpět před středočeskou branku, dorážel Maxmilián De Sousa. Z pokleku z první ale puk mezi tři tyče nevměstnal.

31:53

Tak tohle bude pro Kralupy opravdu nepříjemné! Jan Zedek před vlastní brankou sekl jednoho z útočníků přes ruce, za což ho rozhodčí poslal na trestnou lavici.

31:09

Jiří Neiss (Kralupy) podrazil jednoho z domácích hráčů, kvůli čemuž si půjde na dvě minuty sednout na trestnou lavici. Uvidíme vyrovnání?

30:56

Střelu Michala Supa k pravé tyči dokázal hostující gólman Matěj Halamka se štěstím vytěsnit mimo tři tyče vyrážečkou.

29:34

Závar před domácí brankou ukončil Matyáš Ondrík přikrytím puku. Vhazovat se bude po jeho levici.

28:19

Nahození Davida Litery švihem od modré lajny vyrazil Matyáš Ondrík vyrážečkou do rohu kluziště.

28:07

Domácí v plném počtu.

27:07

Nahození Jiřího Neisse vyrazil Matyáš Ondrík pouze před sebe, kde se do zakončení dostal Jaroslav Srbek. Ten ale nedokázal napodobit jednoho ze svých spoluhráčů a puk poslal pouze do míst, kde už klečel připravený branický gólman.

26:02

Parádní hokejovou laskominu teď předvedl Jan Ksandr, jednoho z obránců překonal parádní stahovačkou, druhého jednoduše objel. Jeho zakončení z bezprostřední blízkosti kralupské branky ale Matěj Halamka vyrazil mimo tři tyče.

25:42

Matyáš Ondrík (Kobra) přikryl puk mimo brankoviště, což znamená, že jeden z jeho spoluhráčů bude muset na dvě minuty odejít na trestnou lavici. Vyloučení si odpyká Jan Výrut.

24:46

Kralupy právě vstřelily branku!
Tak tohle je pro Kobru velmi nepříjemné! Nahození Františka Janušky od modré sice ještě dokázal Matyáš Ondrík vyrazit výstrojí, k puku se ale dostal hostující útočník JONÁŠ MAREK, který přesouvajícího se branického gólmana přízemní trefou prostřelil. Asistence: František Januška, Marek Němec.

24:06

Nejistě teď Matyáš Ondrík zasahoval proti kralupské trefě z levé strany. Chvilku to vypadalo, že mu puk dokonce propadne výstrojí až do branky, gólman se zkušenostmi z druhé ligy ale nakonec nechyboval.

23:46

Po kombinaci Kralup se k puku dostal na hranici pravého kruhu Jaroslav Srbek a vystřelil. Jeho nadějnou trefu ke vzdálenější levé tyči vyrazil Matyáš Ondrík ramenem.

23:09

Domácím hokejistům se zatím daří bránit proti kralupskému přečíslení celkem obstojně. Hráči ze středočeského města se zatím nedostali do žádné lepší střelecké pozice.

22:33

Michal Sup se vrací do hry, Kobra bude hrát ve čtyřech.

22:28

Dvouminutové utrpení Kobry se prodlužuje! Ondřej Škutina (Kobra) za hostující brankou podrazil jednoho z kralupských hokejistů, čímž si u rozhodčích vykoledoval dvouminutový trest.

20:33

Tak toto bude pro Kobru nepříjemné! Jakub Cichoň (Kobra) udeřil jednoho z hostujících hráčů do hlavy, což znamená, že si půjde na deset minut sednout na trestnou lavici. Dvouminutový trest navíc si odpyká Michal Sup.

20:04

Úvodní buly druhé třetiny vyhrály hostující Kralupy.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je u konce, k vidění je vyrovnané utkání, bohužel bez branek.

V první třetině toho moc k vidění nebylo, Jan Ksandr sice po faulu měl možnost zahrávat trestné střílení, nakonec ale puk mezi betony Matěje Halamky neprotlačil.
Druhá třetina začne zhruba v 19:34.

20:00

První třetina skončila.

19:56

Střelu Davida Šálka z prostoru mezikruží schoval Matěj Halamka v lapačce.

19:27

Střelu Jakuba Cichoně od modré srazil David Bradáček helmou, tohle byl opravdu obětavý zákrok kralupského hokejisty.

19:00

Minuta do konce první třetiny.

18:35

Střelu Marka Němce z takřka mrtvého úhlu si Matyáš Ondrík dobře pohlídal a puk vyrazil betonem.

17:22

Tak tohle nebyl hezký zákrok. Roman Vandirek dostal u vlastní branky zřejmě hokejkou do obličeje a zůstal ležet na zemi. Rozhodčí se ale rozhodli neodpískat faul pro hostujícím hráčům ze středočeských Kralup. Branický obránce se už zvedá na vlastní nohy a vypadá to, že bude v zápas pokračovat.

16:15

Rozhodčí nachytal hráče Kralup v ofsajdu, vhazovat se tak bude ve středním pásmu.

15:49

Střela Aleše Drozda od pravého mantinelu chvilku po buly letěla vysoko nad břevnem do plexiskla za brankou Kobry.

15:41

Po nepřesné kombinaci domácích končí puk až za kralupskou brankou. Zakázané uvolnění.

14:54

S trochou toho hokejového štěstíčka se puk odrazil kousek za hranicí pravého kruhu k hostujícímu Marku Němcovi, jeho střela z příklepu ale letěla pouze do betonu Matyáše Ondríka.

14:21

Hosté v plném počtu.

14:00

Na hranici levého kruhu pro vhazování se puk odrazil k Kristiánu Ženíškovi. Branický obránce svou střelou švihem ale přestřelil.

13:19

Středočeským hokejistům se podařilo domácí hráče lapit v ofsajdu. Kobra si zatím v početní výhodě nevytvořila žádnou vyloženou šanci.

13:01

Střelu z levé strany zneškodnil dobrým zákrokem lapačkou Matěj Halamka.

12:22

David Litera (Kralupy) podrazil na polovině hřiště jednoho z unikajících domácích hráčů, za což si půjde sednout na dvě minuty.

12:10

Ze souboje u mantinelu vyšli lépe hostující hráči, kteří teď tak můžou založit další útok.

10:37

Hraje se od branky k brance, ani jeden tým si ale není schopen vytvořit nějakou lepší střeleckou pozici.

09:36

Jonáš Marek se šikovně prokličkoval středem útočné třetiny, do zakončení se ale dostal až v bezprostřední blízkosti branky, kde jeho nepřipravenou střelu vyrazil výstrojí Matyáš Ondrík.

08:07

Jan Ksandr se při nájezdu na hostující branku pokusil po jednoduché kličce najít skulinu mezi betony Matěje Halamky, středočeský gólman se ale nedal nachytat a nadějnou střelu vyrazil.

08:07

Aleš Drozda (Kralupy) srazil k zemi unikajícího Jana Ksandra na kralupskou branku k zemi. Kobra bude zahrávat nájezd!

06:45

Jaroslav Srbek dostal ze středu přihrávku k levému mantinelu a z příklepu vystřelil. Jeho razantní přízemní trefu vyrazil Matyáš Ondrík betonem do ochranné sítě nad brankou.

06:00

Nahození Jakuba Cichoně od modré schoval Matěj Halamka dobrým zákrokem do výstroje. Kobra má zatím těsně navrch, i když se zdá, že hokejisté ze středočeského města mají větší individuální kvality.

05:20

Nahození Jana Skorčíka od modré lajny uklidil Matěj Halamka do lapačky.

04:50

Tohle vypadalo nebezpečně. Kapitán Kralup František Januška sebevědomě naznačil střelu, uvolnil se od obránce a vystřelil. Jeho trefa nakonec ale letěla těsně nad břevnem.

04:07

Marek Němec se sice šikovně prokličkoval středem branické třetiny, nakonec ale netrefil ideálně puk. Jeho nerazantní trefa tak nakonec letěla pouze vedle pravé tyče.

03:43

Bekhendovou přihrávku Kristiána Ženíška o mantinel srazil jeden z hostujících útočníků čepelí mimo hrací plochu.

02:39

Kristián Šiška si šikovně sel k pravému mantinelu a vystřelil. Jeho nízkou střelu švihem vyrazil branický gólman Matyáš Ondrík betonem do rohu kluziště, kde míč získali domácí hráči ve žlutých dresech.

02:12

Po souboji v prostoru mezikruží se puk odrazil k Jakubovi Kučerovi na modré lajně. Rostlý středočeský bek na nic nečekal a z příklepu vypálil. Jeho razantní trefu doprostřed branky zastavil Matyáš Ondrík výstrojí.

01:41

Další ofsajd Kobry. Jan Výrut zřejmě čekal přihrávku od Kristiána Ženíška, ta ale nepřišla a branický útočník tak jako první překročil modrou lajnu.

00:37

Michal Sup překročil modrou lajnu později než jeden z jeho spoluhráčů, čímž se dopustil ofsajdu. Vhazovat se tak bude ve středovém pásmu.

00:20

Ihned na úvod třetiny má Matěj Halamka rušno. Přízemní střelu od modré ale dokázal pokrýt betonem.

00:11

Úvodní buly vyhrály se štěstím hostující Kralupy, ty brzo ale vyhodily puk do zakázané uvolnění.

00:01

Utkání právě začalo.
Hráči už jsou na hrací ploše, domácí Kobra nastoupí ve žlutých dresech, hosté ze středočeského města přijeli v modré.
Úvodní sestavy:

HC Kobra Praha: Ondrík (Dusil) – Ženíšek, Skorčík, Stejskal, Skalík, Vandirek, Cichoň – Škutina, Černý, Výrut, Mucha (A), Ksandr, Sup, Šálek (C), De Sousa, Káninský

HK Kralupy nad Vltavou: Halamka (Šindelář) – Drozda, Binko, Klapka, Zedek, Hájek, Kučera – Bradáček, Marek, Kleveta, Soukup, Němec, Štibran, Litera, Srbek, Kočí, Šiška, Neiss, Januška (C)

Rozhodčí: Jakub Zeliska – Petr Kotlík, Tomáš Nekvapil.
Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo ze zimního stadionu Kobry, kde zanedlouho začne duel juniorské Extraligy mezi domácí Kobrou a Kralupy nad Vltavou. Přejeme příjemnou zábavu.
HK KRALUPY NAD VLTAVOU – 2. místo, 6 bodů, skóre 16:13

Kralupy po úvodní prohře s Havlíčkovým Brodem 3:5 neztratily už ani bod. Nejdříve si v domácí přestřelce poradily s Pískem 7:5, v následujícím kole si pak odvezly z Chrudimi tři body za výhru 6:3.

Jedničkou středočeského celku je Matěj Halamka, který má po dvou odehraných zápasech 61,54% úspěšnost zákroků. Záda mu kryje Matyáš Milec.

Nejlepším střelcem a zároveň nejproduktivnějším hráčem modro-bílého celku je Marek Němec s pěti gólovými zásahy a dvěma asistencemi. Důležitým hráčem pro středočeský celek je i František Januška s pěti přesnými gólovými nahrávkami.

ZÁPASY V SEZÓNĚ:

13.9.2019 Havlíčkův Brod – Kralupy nad Vltavou 5:3
15.9.2019 Kralupy nad Vltavou – Písek 7:5
20.9.2019 Chrudim – Kralupy nad Vltavou 3:6
HC KOBRA PRAHA – 5. místo, 4 body, skóre 10:11

Kobra nevstoupila do nové sezóny ideálně. V prvním kole sice porazila východočeskou Chrudim po prodloužení 4:3, v následujících dvou zápasech už ale získala pouze dva body. Nejdříve na domácím kluzišti braničtí hokejisté smolně prohráli s Ústím nad Labem po prodloužení 1:2, o dva dny později padli i ve Žďáru nad Sázavou 5:6 opět po prodloužení.

Branickou jedničkou je Matyáš Ondrík s průměrem 2,2 branky na zápas. Záda mu kryje Adam Dusil.

Nejproduktivnějším hráčem Kobry je rostlý Ondřej Škutina, ten v prvním zápase dal hattrick, od té doby se ale bodově trápí, proti Ústí ani Žďáru totiž ani jednou nebodoval. Se čtyřmi body je druhý nejproduktivnější Jan Ksandr, který má na svém kontě dva góly a dvě asistence.

ZÁPASY V SEZONĚ:

13.9.2019 Chrudim – Kobra 3:4 po prodloužení
20.9.2019 Kobra – Ústí nad Labem 1:2 po prodloužení
22.9.2019 Žďár nad Sázavou – Kobra 6:5 po prodloužení
PREVIEW ZÁPASU

Zápas 4. hracího kolo juniorské extraligy nabídne souboj pražské Dukly a středočeských Kralup. Kobra by ráda po třech zápasech konečně naplno bodovala, Kralupy by naopak chtěly prodloužit svou dvouzápasovou vítěznou šňůru.

Minulé vzájemné střetnutí se odehrálo v letošním únoru. Kralupy tehdy tím nejtěsnějším možným způsobem uhájili na domácím kluzišti výhru 3:2. Zápas to byl pro oba týmy velmi důležitý, právě díky tyto třem bodům totiž tým z okolí Mělníka nakonec skončil na druhém místě před třetí Kobrou.

Páteční utkání bude řídit Jakub Zeliska, na lajnách mu budou pomáhat Petr Kotlík a Tomáš Nekvapil.

POSLEDNÍ 3 VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

24.2.2019 Kralupy – Kobra 3:2
25.1.2019 Kobra – Kralupy 4:2
14.12.2018 Kralupy – Kobra 2:3 po nájezdech
Krásný večer všem hokejovým fanouškům! Vítáme vás u on-line přenosu z utkání Extraligy juniorů mezi HC Kobra Praha a HC Kralupy nad Vltavou. Zápas začíná v 18:45 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.

HC Kobra Praha – HK Kralupy nad Vltavou

0:1

konec (0:0, 0:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 25. Marek (Januška, Němec)

HC Kobra Praha: Ondrík (Dusil) – Ženíšek, Skorčík, Stejskal, Skalík, Vandirek, Cichoň – Škutina, Černý, Výrut, Mucha (A), Ksandr, Sup, Šálek (C), De Sousa, Káninský

HK Kralupy nad Vltavou: Halamka (Šindelář) – Drozda, Binko, Klapka, Zedek, Hájek, Kučera – Bradáček, Marek, Kleveta, Soukup, Němec, Štibran, Litera, Srbek, Kočí, Šiška, Neiss, Januška (C)

Rozhodčí: Jakub Zeliska – Petr Kotlík, Tomáš Nekvapil

Průběh zápasu
1. třetina
08:07 KRA TS Drozda, podrážení
12:22 KRA 2 Litera, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
20:33 KOB 10 Cichoň, zásah do hlavy nebo krku, odpyká Sup
22:28 KOB 2 Škutina, podrážení
24:46 KRA 0:1 Marek (Januška, Němec)
25:42 KOB 2 Ondrík, přikrytí puku brankářem, odpyká Výrut
31:09 KRA 2 Neiss, podrážení
31:53 KRA 2 Zedek, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
48:32 KRA 2 Klapka, podrážení
Konec