Menu

Hokej

DHL Extraliga juniorů

SKLH Žďár nad Sázavou – HC Slovan Ústí nad Labem

4:1

konec (2:1, 1:0, 1:0)

27.09.2019, 20:00 • Skupina A • Jiří Cícha (@cichic18)

Máme za sebou další utkání REDSTONE Extraligy juniorů, ve kterém byl úspěšnější domácí celek, který byl lepší dvě třetiny, i díky přesilovým hrám a v závěrečné periodě se dostal ke slovu Krejčí, a tak tři body zůstávají ve Žďáru nad Sázavou. Já Vám děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večere a zase někdy u Extraligy na počtenou. (22:06:23)

Konec zápasu.

59:21

Žďár právě vstřelil branku!
Neskutečné zákroky předváděl Krejčí v domácí brance, když zneškodnil tři hostující pokusy. K puku na středu hřiště se dostal MATĚJ JINDRA a měl velice snadný úkol, a to trefit prázdnou branku, což se mu povedlo, i když zahozená hůl obránce po puku by znamenala přiznanou branku – 4:1! Asistence: Jiří Hromádka.

58:55

Ke střele backhendem se dostal Macel, ale puk letěl pouze do hrudi Krejčího.

58:40

Hosté hrají v šesti!

58:40

Oddechový čas pro hosty.

58:40

Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Doležal – 2 min., krosček).

58:00

Domácí v plném počtu a zároveň probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.

56:49

Harkabus našel osamoceného Janouška mezi kruhy, ale ten čekal se střelou dlouho a ideální chvilku prováhal. K puku se později dostal Matloch, ale jeho centr by nezpracoval ani holohlavý Koller v malém vápnu.

56:02

Před koncem třetí třetiny má hostující celek možnost početní výhody, se kterou nezačal vůbec dobře, jelikož se po krasojízdě dostal ke střele Štola, který vážně ohrozil branku Volkeho.

56:00

Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Prokop – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

54:03

Štěpánek najel v útočném pásmu do pěti protihráčů, kteří se ocitli jako rytíři kolem kulatého stolu a hostující obránce o puk velice rychle přišel.

53:43

Velice sympatický výkon předvádějí ve třetí třetině hráči Slovanu, ale dobře chytající Krejčí, zatím drží svůj celek ve vedení.

52:20

Hosté buší do puku, jak hluchý do vrat, ale ne a ne dostat černý kus gumy za záda Krejčího. Nyní Gottfried, který nanesl Alpu před zápasem na své nohy, vybruslil od svého hlídače a vystřelil, ale jeho puk skončil na betonech domácího ochránce svatyně.

51:06

I na druhé straně se blýskl hostující brankář zákrokem, semaforem zneškodnil střelu Brúhy a o chvilku později i střelu po vhozené buly jednoho z obránců Žďáru.

49:09

Polata, Harkabus a Janoušek se dostali společně do přečíslení, i když poslední jmenovaný puk při kličce ztratil, tak o chvilku později se ke střele dostal Harkabus, ale vyrážečka Krejčího byla rychlejší, a tak se skóre prozatím nemění.

48:20

Do šance dva na jednoho se dostal domácí tým, ale trochu hamouncky se rozhodl ke střele Malenovský, který trefil pouze břicho Volkeho.

47:43

Po osmi minutách se dostali ke střele také domácí, a to Štola, který prověřil střelou zápěstím Volkeho, ale tento pokus se řadí pouze do kolonky propagačních střel.

47:26

Domácí v plném počtu a štěstí stálo nyní na jejich straně, jelikož branka padla, ale rozhodčí hru přerušil, kvůli postavení branky nebylo v předepsané pozici.

46:57

Další šance na straně žlutomodrého celku, u které byl Harkabusm, jeho jedovka mířila do spojnice Krejčíkovy branky.

45:28

Z tlaku Slovanu pramení přesilová hra, se kterou kombinují hostující hráči v obranném pásmu soupeře. Ke střele se dostal po nahrávce Polaty spoluhráč Janoušek, ale ten brankář Krejčí vyrrazil puk ramenem.

45:26

Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Doležal – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

44:23

Od začátku třetí třetiny je zatím na ledě pouze jeden tým, a to hosté, kteří se snaží z obrovského tlaku vytěžit branku. V šanci na brankovišti byl Macel, ale znovu brankáře Krejčího nepřekonal. Útočník Ústí se na střídačce rozčiluje, jak branku nemohl znovu dát.

43:39

Krásným našlápnutím zrušil Harkabus hybridní zakázané uvolnění a jeho nahrávka měla doslova oči na Jakuba Tota, ale tomu v rozhodující chvilce puk z hole sjel a střela žádná nepřišla.

42:52

Hosté v plném počtu. Během které se domácí celek do šance nedostal, naopak Slovan mohl regulovat skóre.

41:57

Do samostatného úniku s dotárajícím obráncem se dostal Jan Macel, ale jeho klička do backhendu byla vystihnuta Krejčím, poté se ústecký útočník dožadoval trestného střílení, ale hlavní sudí byl proti.

40:54

Pokud chce Slovan s utkáním ještě něco udělat, tak nesmí být tak moc nedisciplinován, jelikož steží se mu podaří vyrovnat s oslabeným týmem na ledě.

40:52

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Tot – 2 min., podrážení).

40:23

Hosté v plném počtu. Ihned po skončení početní výhody domácího týmu, zkusil střelu od modré Petr Brož, ale Volke jeho střelu s ledovým klidem kryje.

40:02

Domácí celek má v úvodu třetí třetiny ještě dvaceti vteřinovou přesilovou hru, ale po úvodní buly musí Žďár začínat z rozehrávkou od svého brankáře, jelikož Slovan je na buly v tomto utkání úspešnější.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina je za námi a domácí navýšili skóre o jednu branku, když se odrazem od brusle dokázal prosadit Doležal. Slovan působí unaveným dojmem a souhra žlutomodrého celku nefunguje ideálně, uvidíme, co trenéři Merta s Borůvkou naordinují juniorským hráčům z Ústí nad Labem.

Další třetina začne přibližně ve 21:31.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:41

Střela z hokejek Žďáru před koncem třetiny stále nepřichází a puk se ujímá Slovan, který spěchá do útoku. Janoušek po pravé straně ujížděl v přečíslení s Harkabusem, ke kterému nakonec puk doputoval, ale jeho střela šla mimo tři tyče, velká šance při oslabení hostujícího týmu.

38:24

Do konce třetiny zbývají necelé dvě minuty a domácí si zahrají další početní výhody, když opět hráči Slovanu faulují ve svém útočném pásmu.

38:23

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Hampl – 2 min., hákování).

36:19

Obrovská přednost panovala u brankoviště Krejčího, až k situaci přijel Harkabus a napálil puk i s hokejkou jednoho z obránců, avšak puk letěl na plexisklo. Ochránce domácí svatyně se zlobí na své spoluhráče, že puk neodklidili do bezpečí.

34:57

Žďár právě vstřelil branku!
Tak to je branka, která se pravidelně nevidí. Na kruhu se ke střele odhodlal Štola a jeho puk letěl do brusle TOMÁŠE DOLEŽALA, která se nacházela ve vzduchu, poté se puk ocitl v síti Volkeho – 3:1! Asistence: Martin Štola, Ondřej Winkler.

34:28

Máme za sebou minutu přesilovky Žďáru a tomu se ještě nepodařilo Volkeho ohrozit, zatím koukáme na statickou přesilovou hru.

33:42

Faul na výsledkové tabuly svítí, ale na straně Slovanu, jelikož zcela zbytečně hákoval hostující kapitán svého protihráče ve středním pásmu.

33:41

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Harkabus – 2 min., hákování).

33:01

Po pádu Harkabuse na kruhu se dožadoval ústecký hráč faulu, ale rozhodčí Mejzlík je jiného názoru.

31:37

Jan Macel udělal v útočném pásmu chybu, jelikož s hlavou dole nahrál mezi kruhy, kde stáli připraveni pouze domácí hráči, kteří pospíchali v přečíslení na Volkeho, ke kterému nakonec nedojeli. Na druhé straně zkusil střelu zápěstím Matloch, ale puk skončil na šipkařském bullu Krejčího prsou.

29:59

Hostující tým hraje v plném počtu. A ihned do útoku pospíchal Matloch, který chtěl kličkou obehrát protihráče, klička se mu povedla, ale brusle narazili do ležícího obránce, a tak tělo útočníka Slovanu leží vedle válejícího se juniora Žďáru.

28:50

Slovan má obrovské štěstí, že Brúha promáchl skákající puk na brankovišti, jelikož brankář Volke by se nestačil jistě přesunout a domácí by tak byli opět v dvoubrankovém vedení.

28:22

Máme za sebou první přesilovou hru domácího týmu, ve které se nenaskytla žádná vážnější šance, ale vzápětí je tu další početní výhoda.

27:59

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Hampl.

25:49

Domácí celek má první početní výhodu, kterou nezačel dobře. Jeden z ústeckých hráčů se dostal do samostatného úniku, ale na kličku do backhendu si brankář Krejčí počíhal, i když měl chvilku se skákajícím pukem problémy.

25:08

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Polata – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

24:52

Opět střela z mezikruží, ke které se dostal Roman Brandner, ale brankář Krejčí měl krásnou dálnici a dráhu střely v pohodě viděl a přerušil tak další šanci ústeckého týmu.

24:11

V obranném pásmu získal puk Petr Brož, který si pořádně šlápl do ledu a na levé straně kruhu měl čas si puk připravit na střelu, což také učinil, ale jeho pokus likviduje lapačkou Volke a hra se přesouvá po vhození bule na druhou stranu.

23:28

Nejproduktivnější hráč hostujícího týmu Harkabus se snažil prokličkovat celé hřiště, ale ztroskotal na obránci, který si na něj počkal na kruhu a puk mu vypíchl.

22:38

Ústečtí hráči mají dobrá vstup do utkání, jen jsem tuto větu dopsal, tak musel nadvakrát krotit neposedný puk Volke, jelikož krásně ze vzduchu poslal střelu Augusta.

21:53

Další šance Šindeláře a opět není úspěšná, tentokrát zvedl hlavu Brandner, nahrál na útočníka s bílou přilbou, ale do dráhy střely se položil jeden z obránců domácího týmu.

20:07

Jindra získal puk ve středním pásmu, našlápl a jeho tělo skončilo až za brankou. Na druhé straně byl v obrovské šanci Vít Šindelář, ale přihrávka od harkabuse skákala a první jmenovaný netrefil puk ideálně.

20:01

Druhá perioda odstratovala, tak jdeme na to. Na buly opět úspěšný hostující celek, který se žene ihned do útoku.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou dvacet minut a domácí celek šel rychle do dvoubrankového vedení, díky skvělému tlaku a vstupu do utkání. Postupem času si i Slovan dokázal vybojovat šance a snížil na rozdíl jedné branky.

Další třetina žačne přibližně ve 20:46.

20:00

První třetina skončila.

19:58

Jen jsem to dopsal a střelu od modré zkusil jeden z obránců Žďáru, ale puk Volke s přehledem viděl a přerušuje tak hru těsně před koncem úvodní třetiny.

19:45

Puk drží hosté za svou brankou a do konce třetiny se už se nejspíše nic nestane.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny a u puku jsou hráčí Žďáru. Volke nyní zazářil, jelikož díky jeho zákroku proti Malenovskému se nemění skóre na výsledkové tabuly.

17:35

Hra se přelévá ze strany na stranu, ale ani jeden celek není schopen vyslat na brankáře střelu. Pozornost Volkeho vyzkoušel Štola, ale puk se o maskovaného muže ani neotřel a letěl na plexisklo.

16:18

Velice aktivní Hromádka se mále díky své rychlosti dostal až sám před brankáře, ale díky rychlému sjetí dvou obránců Ústí, němel šanci se ze sevření dostat.

15:24

Útočník Ústí nad Labem Čermák vyslal dlouhou přihrávkou Hampla, ten zkusil styl vybruslení Harkabus, akorát s tím rozdílem, že z této akce branka nepadla, jelikož střela letěla asi půl hodiny.

14:17

Obránce Martin Štěpánek zkusil vystřelit od modré čáry, puk proletěl mezi třema hráčema a narazil do nic nevidícího brankáře, který se štěstím vyrazil, jelikož dvoumetrový Harkabus zabere opravdu hodně místa.

13:15

Žďáru se rozehrávka moc nedaří a puk získává hostující celek, konkrétně Jan Macel, který se před brankářem Krejčím prosadit nedokázal.

11:08

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Rychlá odpověď od ústeckého celku, že by nohy z autobusu konečně rozhýbal? MATĚJ HARKABUS si sjel do mezikruží, odkud vystřelil tvrdou přízemní ránu mezi betony Krejčího – 2:1! Asistence: Adam Janoušek, Tomáš Stuchlý.

10:48

Žďár právě vstřelil branku!
Nádherná akce domácího celku, která končí brankou. Štola si objel padajícího obránce po pravé straně a nahrál na volného TOMÁŠE PACHLA, který měl lehký úkol a uklidil puk do odkryté branky, kam se Volke nestihl přesunout – 2:0! Asistence: Martin Štola.

09:45

Hostující Janoušek upadl ve střednbím pásmu a díky jeho pádu se dostal do menšího úniku dnešní první střelec Jindra, ale hokejka ústeckého obránce zapříčinila ztečování puku do sítě. Vhazovat se bude po levici Volkeho.

08:59

Hra se v poslední minutě kouskuje, jelikož střely hostů míří do obránců a poté puk je ztečován do hlediště, kde naštěstí diváci nesedí.

07:32

Vít Šindelář si při omotávání hokejky namáčí hůl do vlažné vody, což se projevuje i na ledě, jelikož mu puk z hole sjíždí a má obrovské problémy s rozehrávkou.

06:32

Domácí v plném počtu. Ústeckému celku se vůbec početní výhoda nepovedla. Ve hře pět na pět vystřelil z levého kruhu Samuel Hampl, ale jeho střela zaplachtila přímo do lapačky vděčného brankáře.

06:11

Hostům se nedaří zavést puk do útočného pásma a přesilová hra pomalu končí. Vystřelit se podařilo pouze Harkabusovi, ale ten brankáře Krejčího neohrozil.

05:33

Žďár právě vstřelil branku!
Obrovská chyba obránců Ústí! V oslabení střílí branku, díky samostatnému úniku MATĚJ JINDRA, když brankáře Volkeho prostřelil mezi betony – 1:0! Bez asistence.

04:33

První početní výhoda v dnešním utkání, která byla sudím Mejzlíkem poskytnuta ústeckému celku. Po zavezení puku se dostal ke střele Harkabus, ale do dráhy střely si mu klekl jeden z obránců Žďáru a puk letí do ochranné sítě.

04:32

Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Krejčí – 2 min., podrážení). Trest odpyká Štola.

03:43

Tak přeci jen modří umějí také zahrozit, od modré čáry to zkoušel Polata a o chvilku později z blízkosti Matloch, ale s oběma pokusy si Krejčí poradil parádně.

02:58

Ústečtí hráči se ještě rozkoukávají z daléké cesty, zatímco je domácí utiskují v útočném pásmu. V mezikruží se naskytl osamocen Tomáš Pachl, ale střelu, kterou vyslal, mezi tři tyče nešla.

02:06

Opět šance pro domácí, Jiří Hromádka šel se svým spoluhráčem dva na jednoho, ale naskytnutou šanci vzal na sebe a z levého kruhu vystřelil, avšak Volke střelu likviduje a puk schovává v ramenou.

01:28

První zásah má na kontě i ústecký brankář, z blízkosti střelou přes hráče ho prověřil Zdeněk Šerejch, ale hostující ochránce svatyně si se střelou poradil a zastavuje tak menší tlak Žďáru.

00:43

Na druhé straně se dostal do mezikruží Petr Brož a jeho střela šla do oblouku Volkeho branky, který provedl rozklek, ale puk se o něj ani neotřel.

00:02

Úvodní buly vyhrál hostující celek, který jde okamžitě do útoku po nahození Tota na Krejčího, který si připisuje první lehký zákrok v dnešním utkání.

00:01

Utkání právě začalo.
Modré čáry jsou oblokopeny hráči obou týmů, čekáme na pozdrav, ještě pár rad od hlavního sudího Mejzlíka a jdeme na to.
Oba celky jsou již na hrací ploše a jdou provádět rozstřelbu. V dnešním utkání domácí oblékají bílou sadu dresů a celek z krajského města vzal variantu modrou. Za půl hodiny začínáme!
Úvodní sestavy:

SKLH Žďár nad Sázavou: Krejčí – Prokop, Čermák, Pelikán, Grauer, Winkler, Brož, T. Doležal – Štola, Brúha, Procházka, Pachl, Malenovský, Šerejch, Hromádka, Jindra (C), Augusta, Bednář, P. Doležal

HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Kmoch) – Gottfried, Jarábek, Polata, Stuchlý, Štěpánek – Harkabus (C), Hampl, Matloch, Macel, Brandner, Tot, Janoušek, Šindelář, Čermák

Rozhodčí: Mejzlík – T. Krejčí, M. Krejčí.
Dobrý den, vítejte u utkání REDSTONE Extraligy juniorů mezi týmy SKLH Žďár nad Sázavou a HC Slovan Ústí nad Labem. Dnešním přenosem Vás bude provázet Jiří Cícha, přeji příjemnou zábavu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

SKLH Žďár nad Sázavou – HC Slovan Ústí nad Labem

4:1

konec (2:1, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Jindra, 11. Pachl (Štola), 35. Doležal (Štola, Winkler), 60. Jindra (Hromádka) – 12. Harkabus (Janoušek, Suchlý)

SKLH Žďár nad Sázavou: Krejčí – Prokop, Čermák, Pelikán, Grauer, Winkler, Brož, T. Doležal – Štola, Brúha, Procházka, Pachl, Malenovský, Šerejch, Hromádka, Jindra (C), Augusta, Bednář, P. Doležal

HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Kmoch) – Gottfried, Jarábek, Polata, Stuchlý, Štěpánek – Harkabus (C), Hampl, Matloch, Macel, Brandner, Tot, Janoušek, Šindelář, Čermák

Rozhodčí: Mejzlík – T. Krejčí, M. Krejčí

Průběh zápasu
1. třetina
04:32 ZNS 2 Krejčí, podrážení, odpyká Štola
05:33 ZNS 1:0 Jindra
10:48 ZNS 2:0 Pachl (Štola)
11:08 UNL 2:1 Harkabus (Janoušek, Suchlý)
Po 1. třetině
2. třetina
25:08 UNL 2 Polata, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
27:59 UNL 2 HL příliš mnoho hráčů, odpyká Hampl
33:41 UNL 2 Harkabus, hákování
34:57 ZNS 3:1 Doležal (Štola, Winkler)
38:23 UNL 2 Hampl, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
40:52 UNL 2 Tot, podrážení
45:26 ZNS 2 Doležal, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
56:00 ZNS 2 Prokop, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
58:40 ZNS 2 Doležal, krosček
59:21 ZNS 4:1 Jindra (Hromádka)
Konec