Menu

Hokej

Přípravné zápasy

SK Horácká Slavia Třebíč – HC Dukla Jihlava

2:3

po s.n. (0:1) (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)

20.08.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Jan Míšek

Tipsport: 2.36 4.5 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme za sebou přípravné utkání mezi SK Horáckou Slavií Třebíč a HC Duklou Jihlavou. V samostatných nájezdech nakonec jediným gólem dokázala jihlavská Dukla přehrát Horáckou Slavii a veze si tak domů vítězství. To bude pro dnešní onlajn přenos vše. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (19:56:15)

Konec zápasu.

V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Dukla Jihlava.
Autorem vítězné branky je CHLUBNA.

5. série 0:1

Szathmary neproměňuje.

4. série 0:1

Čermák neproměňuje.

4. série 0:1

Nedvídek neproměňuje.

3. série 0:1

Chlubna proměňuje.

3. série 0:0

Michálek neproměňuje.

2. série 0:0

Půža neproměňuje.

2. série 0:0

Havlát neproměňuje.

1. série 0:0

Lichanec neproměňuje.

1. série 0:0

Král neproměňuje.

Samostatné nájezdy začínají.

65:00

Prodloužení skončilo.

60:01

Začalo prodloužení.
Máme za sebou i třetí třetinu. V té jsme mohli vidět opětovné srovnání stavu utkání ze strany Třebíče. Celkového rozhodnutí stavu jsme se ale nedočkali a budou tak následovat rovnou samostatné nájezdy.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:59

Poslední vhazování třetí třetiny.

59:32

Kotouč se dostal na hůl Nedvídka a ten se pustil ihned do útoku. Před Lundströmem si udělal kličku, ale do zakončení položil Nedvídkovi beton, který nedokázal přehodit. Nyní brankář Dukly podržel svůj tým.

59:07

Puk si berou domácí. Padrnos posílá přes Furcha dopředu další spoluhráče, ti jsou ale zastaveni ve středním pásmu, odkud je puk následně vyhozen ze strany Dukly na zakázané uvolnění.

59:05

Útočící hráč v brankovišti, vhazovat se bude ve středním pásmu.

58:27

Nedvídek se dostává ke kotouči v rohu kluziště, ale ne na dlouho a dopředu už míří jihlavský útok.

58:07

Vhazování před Lundströmem si berou domácí, ale jsou vytlačeni do středního pásma.

57:35

Nádherná souhra a kombinace tří hráčů před Lundströmem. Ke střele se nakonec na modré čáře dostal Szathmary a jeho čistý průstřel se dostal až na betony brankáře hostů. Ten si celou situaci pohlídal.

57:10

Vhazování před Jekelem si berou domácí, Paták se pokoušel poslat kotouč do středního pásma, ale na modré čáře stál připravený jeden z hráčů jihlavské Dukly a ten toto vyhození zastavil.

56:41

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
Krásný samostatný průjezd Roberta HAVLÁTA vyústil až v střelu, která si našla své místo za zády Lundströma a kotouč zapadl do svatyně hostů. Stav utkání je tak 2:2. Asistence: bez asistence.

55:30

Skořepa zakládá útočnou akci za svou bránou, Piegl projíždí středním pásmem, ale dál se nedostává.

55:19

Domácí v plném počtu.

54:55

Střela od modré čáry, kterou poslal Kolář, ta si našla výstroj Jekela, která ale už tento pokus dál neposlala.

54:23

Szathmary se dostal až do středního pásma a osvobozuje svůj tým vyhozením kotouče.

53:42

Piegl čeká na modré čáře na přihrávku, domácí jsou ale pozorní, zachytili kotouč a posílají ho až k Lundströmovi.

53:22

Piegl se vymotal ze středního pásma a míří za Jekelem.

53:19

Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Michálek – 2 min., podrážení).

52:30

Domácí zakládají útok za svou bránou, dopředu se dostává přes střední pásmo Szathmary, střílí, jeho pokus ale těsně míjí pravou tyč.

52:05

Kolář posílá puk do středního pásma, odkud míří Dukla do útočného pásma.

51:34

Pěkná střela Šťovíčka, kterou ale zablokoval jeden z obránců Jihlavy.

51:03

Anděl střílí z ostrého úhlu z pravé strany a lapačka Pavla Jekela se musela proletět. Ten ale se střelou neměl větší potíže.

50:22

Vhazování před Lundströmem si berou domácí, Čermák je ale pozorný a vyhazuje kotouč podél mantinelu alespoň k modré čáře, kde pokračují jeho spoluhráči přes střední pásmo až za Jekela.

50:07

Hosté v plném počtu.

49:55

Přichází další střela, s tou ale tentokrát Lundström neměl takové potíže.

49:05

Vhazování před Jekelem si berou domácí a na modré čáře už s pukem pracuje Szathmary. Kombinuje s Králem a Nedvídkem, který nakonec po pravé straně střílí a Lundström vyráží puk svým ramenem.

48:49

Domácí jsou vyhnáni do středního pásma a musí založit novou útočnou akci.

48:16

Domácí mají další přesilovou hru. Přichází pěkná střela z pravé strany, se kterou měl Lundström menší potíže, ale obrana Jihlavy si nakonec situaci pohlídala.

48:07

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Holý – 2 min., nedovolené bránění).

47:38

Šikovný průjezd jednoho z hráčů Dukly, který se dostal až do bezprostřední blízkosti před Jekela, jeho pokus o zasunutí kotouče mu ale zhatil jeden z obránců Horácké Slavie.

47:00

Hosté se dostávají do útoku, přichází také jedna střela na Jekela, se kterou ale neměl větších problémů.

46:16

Vhazování před Lundströmem si berou hosté, kteří rychle vyhazují do středního pásma a jedou střídat. Ve středním pásmu zatím o puk bojuje Pekr, ale bez větších úspěchů.

46:14

Zakázané uvolnění Jihlavy.

45:40

Vhazování před Lundströmem si berou domácí, pokus o rychlou střelu Havláta nevyšel a skončil ve výstroji jednoho z obránců.

44:47

Davídek minul kotouč a nedokázal vystřelit ze středního pásma. Naštěstí pro hosty se domácím nepodařilo kotouč zachytit a tak jim stačí se pouze vrátit k vlastní bráně a začít útok znovu.

44:18

Vhazování před Lundströmem si bere Jirásek, ale ne na dlouho. Rychle kolem něj projel Kolář a ihned zpoza brány startoval do středního pásma. Odtud kotouč dále pokračoval pouze na zakázané uvolnění.

44:08

Po zákroku Lundströma, který musel čelit nájezdu z velké blízkosti, bude následovat vhazování.

43:54

Hosté v plném počtu.

43:33

Vodný se nyní nepohodl se svým spoluhráčem, kdy místo střely přihrával, toho hned využívá jihlavská Dukla a vyváží kotouč ven ze třetiny.

43:10

Šikovné vyhození kotouče od jihlavského mužstva, kdy Pavel Jekel radši přidržel kotouč a bude se tak vhazovat před jeho bránou při vlastní přesilovce Třebíče.

42:23

Šťovíček projel přes střední pásmo až k Lundströmovi, obrana Dukly ho ale dokázala zastavit a osvobodit se z případného napadání.

41:59

Harkabus se pokusil vyhodit kotouč mimo obrannou třetinu, to se mu daří a vhazovat se po ofsajdu bude ve středním pásmu.

41:54

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Kolář – 2 min., držení).

41:52

Ponechaná výhoda domácím, která je ale po souboji u mantinelu přerušena.

41:13

Poletín se hezky propletl mezi hráči Horácké Slavie, ke střele se ale nedostal.

40:30

Vhazování ve středním pásmu si berou domácí a nedbal může rozjet útočnou akci. Nahazuje kotouč za bránu Lundströma, tam jsou ale hráči Dukly pozorní a vyráží do protiútoku.

40:27

Ofsajd domácích.

40:03

Úvodní vhazování třetí třetiny si berou domácí a vyráží rovnou do útočného pásma.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 19:10.
Máme za sebou druhou třetinu dnešního utkání. Oba týmy si držely podobné tempo v průběhu celé dvacetiminutovky. Co se však změnilo, byl zvýšený důraz v dohrávkách na straně jihlavské Dukly, která si tím lehce zkomplikovala průběh utkání a musela čelit i oslabení 3 na 5. Ale i přes tyto komplikace se opět dokázala dostat do vedení. V čase 29:37 se puk po odrazu od mantinelu v souboji dvou hráčů dostal až před bránu domácích na hůl Davida Čermáka a ten ho zavěsil přímo pod horní tyč svatyně Horácké Slavie. Jihlava se tak opět dostala do vedení, tentokrát 2:1.

Druhá třetina nám přinesla jednobrankový rozdíl a utkání se nyní vyvíjí lépe pro jihlavskou Duklu. Před námi je další třetina a dalších dvacet minut hokeje, které mohou ještě leccos změnit. Jak bude probíhat? To se dozvíme za pár okamžiků.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:46

Ještě jeden rychlý průnik domácích před Lundströma.

39:30

Vhazování před Jekelem si berou hosté a přichází rychlá střela od Davídka. Do té mu ale stoupl jeden z obránců domácího mužstva.

39:16

Vhazování před Jekelem si berou domácí a Král zkouší poslat do útoku Patáka, Ten ale na kotouč nedosáhl a puk se tak dostává pouze na zakázané uvolnění.

38:36

Nedbal krásně zablokoval střelu Anděla, do které si lehl. Následně přišla další střela, která si už našla své místo, ale pouze v náruči Pavla Jekela.

38:20

Hosté v plném počtu.

37:47

A domácí stále pokračují v náporu a zásobují Lundströma sériemi střel a dorážek. Hosté se nyní dokázali po delší době osvobodit ze sevření.

37:34

Hosté hrají ve čtyřech.

36:21

Domácí mají nyní výhodu přesilové hry 5 na 3. Na modré čáře kombinuje Nedbal s Formanem, ke střele se nakonec dostává Král a vzápětí se pokusil o dorážku Nedvídek. Nyní Lundström podržel svůj tým.

36:20

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Fronk – 2 min., hrubost).

35:40

Šťovíček nahazuje kotouč od modré čáry na Lundströma, tento pokus ale srazil jeden z obránců Dukly a ti dostávají puk mimo nebezpečnou zónu.

35:34

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Lichanec – 2 min., nedovolené bránění).

34:49

Vodný projel středním pásmem a pokračuje ve hře i za bránou Lundströma, kotouč se ale dostává na hole Dukly a Poletín se následně dostává ke střele. Do té mu stihl zakleknout jeden z třebíčských obránců a zabránit tak této nebezpečné situaci.

33:56

Král kombinuje na modré čáře s Jenáčkem, ten se také dostává ke střele, ale jeho pokus neměl příliš razance, aby nějak více ohrozil golmana Jihlavy.

33:40

Pavel Jekel nyní čelil nebezpečné situaci, kdy přišla přihrávka zpoza brány přímo před něj, kam si rychle najel další z hráčů Dukly. Jeho střela končí v náruči třebíčského golmana.

32:49

Souboj v rohu u mantinelu u brány Lundströma vyšel vítězně pro domácí, kteří se ale musí stáhnout do středního pásma a až odtud mohou založit útočnou akci.

32:37

Hosté v plném počtu.

32:05

Šťovíček se dostal až před Lundströma, přichází také dorážka, ale ani jedna z šancí nekončí za zády brankáře hostů.

31:48

Hosté získali kotouč a můžou v klidu vyhodit.

30:37

Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Mareš – 2 min., nedovolené bránění).

29:37

Dukla právě vstřelila branku!
A podobná situace jako při gólu Horácké Slavie. Ze souboje u mantinelu vyjel kotouč před bránu Jekela, kde stál připravený David ČERMÁK, kterému padl puk přímo na hůl a zavěsil ho pod horní tyč třebíčské brány. Jihlava se tak dostává do vedení 2:0. Asistence: Harkabus.

29:23

Hosté vyhazují kotouč až za bránu Jekela, kde si ho přebírá domácí mužstvo.

28:43

Davídek poslal pěknou přihrávku na modrou čáru, odkud přichází střela, se kterou si ale Jekel poradil.

28:03

Zeman rozjíždí útok. nedostal se ale dál jak do středního pásma a do protiútoku vyráží Malec. Jeho střela z pravé stany ale nenašla své místo ve svatyni Lundströma.

27:03

kotouč se dostává na hole Dukly a ta vyráží do útoku. Holý kombinuje s Lichancem na modré čáře a pokouší se zaujmout střeleckou pozici, to se daří dříve Holému, který pálí na Jekela, první pokus srazil jeden z obránců, má dokonce druhou šanci, ta ale kompletně míjí třebíčskou bránu.

27:02

Rychlá rozehrávka před Lundströmem z vhazování, ten si bere puk do své náruče a čeká se na opětovné vhazování.

26:53

Piegl vypálil tvrdou střelu na Jekela, který ji musel svým rychlým levým betonem likvidovat, nakonec úspěšně. Brankář domácích nyní podržel svůj tým.

26:20

Pekr si objíždí bránu Jekela, obrana Horácké Slavie ale dobře zapracovala a puk se dostává do středního pásma.

25:33

Paták neprošel středním pásmem a tak to zkouší Jirásek, ten už je úspěšnější, dostává se až k Lundströmovi, ale obrana hostů je pozorná a bere kotouč pod svá křídla.

24:49

Zeman rozehrává na Koláře a z prostoru před bránou pálí další z jihlavských borců, jeho pokus ale nijak výrazně Jekela neohrozil.

24:20

Padrnos rozehrává kotouč a do útoku vyráží dva nájezdníci, z nichž se Paták pokouší o střelu, která mu ale nesedla a po rychlém úniku hostů se bude před bránou Jekela vhazovat.

24:07

Nebezpečná střela z levé strany od Jana Holého, jeho pokus ale minul bránu, kam měl namířeno do pravého horního růžku a vhazovat se bude ve středním pásmu.

23:07

Psota se vymotal ze sevření dvou hráčů Jihlavy a na modré čáře už pokračuje v souboji další z řad Třebíče. Puk nakonec dostává Dukla na své hole a\ vyráží před Jekela.

22:12

Jenáček rozehrává kotouč na Szathmaryho a ten následně na Jiráska, puk se dostává až k bráně Lundströma, na kterého přichází dvě střely z nichž jednu musel likvidovat svou maskou. Náporu ale odolal.

21:37

Krásný průjezd Zemana přes všechny čáry až za bránu Jekela, o kotouč se nakonec postarala třebíčská obrana a hosté musí zpět do středního pásma.

20:56

Poletín projíždí za bránou Jekela a ke kotouči se dostává jeden z hráčů na modré čáře, přichází nahození, ale obránci jsou pozorní.

20:23

Opět vhazování ve středním pásmu, které si bere Nedbal, jeho rozehrávka do středního pásma ale dál neprošla a Dukla se dostává do protiútoku.

20:02

úvodní vhazování druhé třetiny končí na holi Pekra, který ho ale následně ztrácí a puk si bere Psota. Jeho průnik vypadal nadějně, ale obrana Jihlavy byla připravena.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 18:21.
Skončila nám první třetina dnešního derby Vysočiny mezi jihlavskou Duklou a třebíčskou Horáckou Slavií. Utkání začalo v poměrně rychlém tempu a už v prvních minutách jsme byli svědky tří vyloučení a všech na straně domácích. Ani jednu z možností (dokonce chvilkové výhody 5 na 3 pro Jihlavu) nedokázala Dukla využít a stav utkání byl stále 0:0. Rychlé tempo přetrvávalo na obou stranách i následné minuty utkání a to přineslo ovoce jako první Jihlavě, která se v čase 17:06 prostřednictvím Harkabuse dostala do vedení 1:0. Jihlavští hráči chtěli v klidu dohrát poslední minuty třetiny, ale dvě vteřiny před sirénou udělali v obraně chybu a k puku se dostal Tomáš havránek. Ten se propletl mezi dvěma obránci, vypálil a jeho pokus skončil ve svatyni hostů.

Máme zde tak vyrovnané utkání a do další třetiny půjdeme "na novo". Jak bude vypadat její průběh? To se dozvíme již za pár okamžiků.

20:00

První třetina skončila.

19:58

Horácká Slavia právě vstřelila branku!
A domácí srovnávají stav utkání. Po chybné rozehrávce jihlavské obrany se puk dostal až na hůl Tomáše HAVRÁNKA, který se propletl mezi dvěma obránci v těsné blízkosti před Lundströmem a po rychlé střele srovnává stav utkání těsně před koncem první třetiny na 1:1. Asistence: bez asistence.

19:27

Hra se přelévá za bránu Lundströma, po souboji o kotouč se vítězem stává Kolář a drží ho stále za bránou.

18:55

Psota nedokázal rozehrát kotouč ze středního pásma a dopředu míří opět hosté.

18:49

Pavel Jekel nyní podržel svůj tým po rychlém náporu hostů.

17:06

Dukla právě vstřelila branku!
Rychlá rozehrávka z obranného pásma hostů od Davida Čermáka, která prošla přes střední pásmo s dopomocí Adama Zemana, až našla své místo na holi Tomáše HARKABUSE, našla také své místečko mezi betony Pavla Jekela v samostatném nájezdu a jihlavská Dukla se tak dostává do vedení 1:0. Asistence: Zeman, Čermák.

16:33

Paták je v okupaci dvou jihlavských hráčů, nakonec se ale puk prostřednictvím Furcha dostává až za záda Lundströma, kde ho přebírají hosté.

16:19

Havlát se pokouší opět se Šťovíčkem o průnik středním pásmem, ale bez úspěchu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

15:49

Forman vyjel sám do útoku, přijel za ním po chvíli Šťovíček, který se ale dostal do ofsajdu.

15:46

Zakázané uvolnění domácích.

15:25

Poletín kombinuje s Lichancem před Jekelem, nakonec je z toho střela z pravé strany, která ale končí v jednom z obránců.

14:54

Vhazování před Lundströmem si bere Jirásek, ale Čachotský včas zasáhl a posílá své spoluhráče před Jekela.

14:44

Pěkné nahození Szathmaryho, které končí v rukavici Malce, který se ale už ke střele nedostal.

13:52

Kotouč končí na holi Formana, který posílá dopředu Krále. Ten je za bránou ale zastaven jedním z obránců, který ho stihl dojet.

13:46

Zakázané uvolnění Třebíče, vhazuje se před Jekelem.

13:14

Chlubna kombinuje s Válou před Jekelem, kterého úspěšně brání jeho spoluhráči.

12:20

Rychlý průnik domácích přes střední pásmo nakonec po chvíli končí na holi Dukly a ta vyráží zpátky před Jekela.

12:15

Prudká střela jihlavského nájezdníka, která končí ve výstroji Jekela.

11:26

Malec nádherně srazil nahození jednoho z hráčů Dukly a puk se dostal na hůl Patáka. Ten se před Lundströmem už napřahoval, ale na poslední chvíli stihl jeden z obránců zasáhnout a srazit letící kotouč mimo jeho dosah. Nyní měli hosté štěstí.

10:36

Nedvídek se propletl mezi hráči a dostal se až do útočného pásma, na modré čáře ale hráči Třebíče zazmatkovali a Dukla se může pustit do protiútoku.

09:52

Harkabus se nádherně propletl kolem dvou obránců domácích, pokusil se i o zakončení, ale na to už nedosáhl a pouze poslal puk na pravý beton Jekela.

09:11

Nedbal spěchá za kotoučem, za kterým stejně rychle míří jeden z hráčů Dukly. nakonec ho ale Nedbal bere pod svá křídla a zpoza své brány rozjíždí novou útočnou akci.

08:43

Domácí ustáli několikanásobné oslabení s velkou pomocí Pavla Jekela a hrají opět v pěti mužích na ledě. Nyní vhazování před bránou domácích, které si berou na své hole hráči Třebíče a vyráží před Lundströma.

08:41

Domácí v plném počtu.

08:20

Vhazování před domácí bránou si berou hráči Horácké Slavie, kteří puk vyváží alespoň do středního pásma a mohou si chvíli odpočinout od náporu Dukly.

07:30

Hosté jsou stále v držení puku. Na modré čáře kombinuje Anděl s Pieglem, nakonec se ke střele dostává Mareš, ale jeho pokus končí v hloučku obránců domácích, následuje střela z levé strany, kam se musí rychle brankář domácích přemístit, to se mu daří a svým tělem zabránil kotouči proniknout do odkryté části brány. Nyní Pavel Jekel podržel svůj tým.

07:20

Domácí hrají ve čtyřech.

06:52

Mareš vybojoval kotouč a na modré čáře s ním pracuje Piegl.

06:41

Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Furch – 2 min., držení).

06:36

Chlubna se pokusil zasunout kotouč pod betony Pavla Jekela z velké blízkosti, ten byl ale připravený a jeho pokusu zabránil.

05:46

Rychlý pas na Zemana před Jekelem nekončí na jeho holi a hosté se musí o puk přetahovat za bránou domácích s obránci Třebíče.

05:30

Domácí hrají ve čtyřech.

05:12

Hráč číslo 51, Filip Jirásek (TRE), nastoupí dvouminutový trest za Pavla Jekela, který z brankoviště vyhodil kotouč do ochranné sítě.

04:37

Holý na modré čáře kombinuje s Půžou, ten se nakonec dostává také ke střele, ale pozorný Malec včas zaklekl do této střely.

04:00

Mareš kombinuje s Andělem, přichází přihrávka do prostoru před Jekelem, kde je ale pozorná třebíčská obrana a vyváží kotouč ven ze třetiny.

03:36

Sražená střela z vhazování do ochranná sítě, které se tak před bránou Jekela bude opakovat.

03:30

Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Havlát – 2 min., faul kolenem).

02:50

Jirásek zachytil kotouč putující před bránu Jekela, za brankou už nad ním velení přebírají obránci domácího mužstva a míří přes střední pásmo k bráně Dukly.

02:00

Malec odrovnal jednoho z hráčů Jihlavy naražením na mantinel, ten se ale po chvíli zvedá, ale to už jsou domácí v útočném tažení na svatyni hostů.

01:20

Forman poslal tvrdou střelu na Lundströma, ten musel rychle sklapnout betony, což se mu včas podařilo a zablokoval tak tento nebezpečný pokus domácích.

00:52

Kotouč si berou hosté a Holý se od modré čáry dostává k téměř okamžité střele, která našla rameno a vyrážečku Pavla Jekela.

00:49

Posunutá brána domácích, vhazuje se před Jekelem.

00:30

Mareš přebírá kotouč po pokusu domácích projít středním pásmem a vyráží do útoku.

00:02

Úvodní vhazování si berou na své hole hosté a Piegl se rozjíždí přes střední pásmo.

00:01

Utkání právě začalo.
Přeji příjemný hokejový podvečer. Borci nastoupili na úvodní rozbruslení před zápasem, který za několik málo minut začne. Oba týmy mají za sebou prohru z předešlých zápasů a budou si dnes chtít spravit chuť. Průběh dnešního derby budeme moci sledovat již od 17:30, kdy padne úvodní vhazování první třetiny.
Úvodní sestavy:

SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Svoboda) – Jenáček, Szathmary, Forman, Nedbal, Furch, Padrnos, Psota, Šťovíček, Havlát, Vodný, Nedvídek, Havránek, Malec, Král, Paták, Michálek, Jirásek, Podlaha.

HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – Půža, Piegl, Mareš, Holý, Černohorský, Staněk, Vála, Kolář, Zeman, Anděl, Lichanec, Chlubna, Pekr, Poletín, Skořepa, Davídek, Čachotský, Harkabus, Fronk, Čermák..
Dne 20. 8. se odehraje první derby mezi jihlavskou Duklou a třebíčskou Horáckou Slávií. Třebíč bude mít výhodu domácího ledu a publika. Dukla má za sebou zajímavé utkání, kdy hrála s českým reprezentačním výběrem, který je v Jihlavě na kempu. Na tento výběr ale nestačila a utrpěla porážku 2:5. O nic veselejší to nebylo ani pro borce Třebíče, kteří v utkání s Prostějovem obdrželi celkem pět branek a museli se spokojit s konečným stavem 0:5. Teď se tyto dva výběry postaví proti sobě. Který z nich si spraví chuť v zítřejším utkání? To se dozvíme již v čase 17:30, kdy padne úvodní vhazování.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

SK Horácká Slavia Třebíč – HC Dukla Jihlava

2:3

po s.n. (0:1) (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Havránek, 57. Havlát – 18. Harkabus (Zeman, Čermák), 30. Čermák (Harkabus), rozh. náj. Chlubna

Samostatné nájezdy:
1. série:
0:0   Král (TRE)
0:0   Lichanec (JIH)
2. série:
0:0   Havlát (TRE)
0:0   Půža (JIH)
3. série:
0:0   Michálek (TRE)
0:1   Chlubna (JIH)
4. série:
0:1   Nedvídek (TRE)
0:1   Čermák (JIH)
5. série:
0:1   Szathmary (TRE)

SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Svoboda) – Jenáček, Szathmary, Forman, Nedbal, Furch, Padrnos, Psota, Šťovíček, Havlát, Vodný, Nedvídek, Havránek, Malec, Král, Paták, Michálek, Jirásek, Podlaha.

HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – Půža, Piegl, Mareš, Holý, Černohorský, Staněk, Vála, Kolář, Zeman, Anděl, Lichanec, Chlubna, Pekr, Poletín, Skořepa, Davídek, Čachotský, Harkabus, Fronk, Čermák.

Diváci: 673

Průběh zápasu
1. třetina
03:30 TRE 2 Havlát, faul kolenem
05:12 TRE 2 Jekel, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
06:41 TRE 2 Furch, držení
17:06 JIH 0:1 Harkabus (Zeman, Čermák)
19:58 TRE 1:1 Havránek
Po 1. třetině
2. třetina
29:37 JIH 1:2 Čermák (Harkabus)
30:37 JIH 2 Mareš, nedovolené bránění
35:34 JIH 2 Lichanec, nedovolené bránění
36:20 JIH 2 Fronk, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
41:54 JIH 2 Kolář, držení
48:07 JIH 2 Holý, nedovolené bránění
53:19 TRE 2 Michálek, podrážení
56:41 TRE 2:2 Havlát
Po 3. třetině
Prodloužení
před nájezdy
Samostatné nájezdy
JIH 2:3 Chlubna (rozh. náj.)
po s.n.