Menu

Hokej

Přípravné zápasy

HK VITAR Martin – MsHK Žilina

0:0

zrušeno (-:-, -:-, -:-)

20.08.2019, 18:00 • Martinské hokejové centrum • Daniel Modrovský sk

Dnešné prípravné stretnutie sa žiaľ pre poruchu chladiaceho zariadenia odkladá na neurčito. O termíne vás budeme informovať. (17:17:01)
Martinu sa zatiaľ v príprave nedarí nakoľko v oboch doterajších dueloch podľahol svojim súperom. Najskôr v domácom prostredí nestačil na Liptovský Mikuláš, ktorému podľahol 1:3. O jediný gól sa z jeho strany postaral Nauš po asistenciách Jurášeka a Rusinu.

V druhom prípravnom zápase boli martinskí hokejisti o málo horší ako Draci zo Šumperku, ktorým podľahli v riadnom hracom čase 5:3. Góly postupne strieľali Poliaček (Ligas, Jurášek), Poliaček a ako posledný sa presadil Paulíny (Dvořák). V doplnkových nájazdoch sa radovali hostia po víťazstve 1:3 kedy sa dokázali postupne presadiť Poliaček, Paulíny a v piatej sérii Dírer.

Žilina má pred novou sezónou v druhej najvyššej súťaži po vypadnutí z Extraligy pomerne vážne problémy. Najskôr sa prezentovala na verejnosti nenaplnená dohoda s potenciálnym investorom, v uplynulých dňoch boli fanúšikovia konfrontovaní s postojom mesta v prípade prenájmu zimného štadióna. Všetci však veríme, že hostia tieto obtiaže prekonajú a budú môcť do 1. ligy nastúpiť a naplniť tak očakávania týkajúce sa oživenia tejto súťaže.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK VITAR Martin – MsHK Žilina

0:0

zrušeno (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online

Rozhodčí: Hanko P. – Jakubec A., Hús I.