Menu

Hokej

Přípravné zápasy

HC Slovan Ústí nad Labem – HC Stadion Litoměřice

1:4

konec (0:2, 1:0, 0:2)

20.08.2019, 17:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Jiří Cícha (@cichic18)

Tipsport: 2.54 4.6 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní odvetné přípravné utkání je u konce, kde opět úspěšnějším celkem jsou litoměřičští Kališníci. Ve třetí třetině zvýšili hosté skóre, díky Peteru Janskému a Vojtěchu Kropáčkovi a zaslouženě dnes vítězí v dnešním utkání, kde byli o dost produktivnější. Kdyby jsme měli řešit výhry na šance, tak to byl právě domácí celek, který by zvítězil. Já Vám děkuji za pozornost a zase někdy u přípravy Chance ligy na počtenou. (19:12:47)

Konec zápasu.

59:55

Ještě jedno vhazování v útočném pásmu Litoměřic, ve kterém je úspěšnější hostující celek, zkusil prověřit ještě pár vteřin před koncem Stahla, ale ten přerušuje hru a vhazovat se bude znovu. Nakonec se po druhém vhazování hra přesunula do středního pásma a tím končí dnešní utkání.

58:28

Je už témeř jasné, kdo v dnešním utkání zvítězí, i když Slovan šance má, tak jeho pokusy končí na branářích, ať už Krále, nebo střídajícího Sklíby.

57:30

Po vyhrané buly Merty se dostal ke kotouči Maršoun, který si vybruslil v útočném pásmu ke středu hřiště, dokázal vystřelit, ale jeho střelu hostující ochránce svatyně perfektně viděl a vyrazil za svoji branku do bezpečí.

56:04

Hostující celek hraje v plném počtu a ihned se proviňují zakázaným uvolněním. Vhazovat se bude po levici Sklíby. Puk sice vyhráli domácí, ale k černému kusu gumy se dostal Dvořák, který ujížděl po pravé straně hřiště a dostal se i do individuálního zakončení, ale hokejka Stahla byla rychlá a puk byl vypíchnut.

55:01

V útočném pásmu Slovanu vidíme mnoho nahrávek, ale střel je minimum. Jedinou střelu za přesilovou hru vyslal zatím Maršoun, která byla tečována mimo Sklíbu a to bylo ze strany ústeckých hráčů vše.

54:20

Domácí celek si zahraje přesilovou hru a uvidíme, jestli dokáže snížit nepříznivé skóre dnešního utkání. U puku je za vlastní brankou Hes, která nahrál na Korduleho, ten pisunul na Maršouna a rázem je žlutomodrý celek v útočném pásmu, kde se snaží kombinovat.

54:04

Vyloučení v týmu HC Stadion Litoměřice (Vitouch – 2 min., sekání).

Václav Krliš je od nárazu do mantinelu mimo hru a momentálně stojí v civilu vedle své střídačky a drží se za pravé rameno, tak uvidíme, jestli to vypadá na něco vážného, nebo se jedná pouze o naraženinu. Jisté je to, že do dnešního utkání už nezasáhne.

50:39

Obrovská chyba obránce Váchala, který jak žáček nahrál na střed hřiště, kde se puku zmocnil Merta, ten si prohodil jednoho bránícího útočníka a už se chystal ke střele, ale na poslední chvilku mu do jeho pokusu dal hůl jeden z útočníků Litoměřic a rázem bylo po slibné šanci.

50:01

Zdvořáček zvedl hlavu v obranném pásmu a dlouhým pasem našel na pravé straně Korduleho, který chtěl přihrát puk mezi kruhy, ale přes brusle obránce se tam puk nedostal, nakonec dokázal zakončit i sám, ale jeho střela neměla takovou razanci, aby si s ní Sklíba neporadil.

48:25

Rychlé prověření Sklíby z hole Filipa, který se napřáhl z levého kruhu, vystřelil , a puk se odrazil mezi betony těsně vedle tyče. Myslím si, že nástup do branky litoměřického brankáře je doprovázen studeným potem na jeho zádech z této šance.

48:15

Střídání v týmu HC Stadion Litoměřice: ze hřiště odchází Král, přichází Sklíba.

45:59

Tak to byl parádní zákrok Stahla! Martin Kadlec si krásně natáhl domácího brankáře, ale ten dokázal při pádu na led zvednout lapačku a lapit tak neposednou zlatonku, která míříla do branky. Hostující útočník se chytá za hlavu, co teď dokázal spálit.

45:40

Dnešní hra je plná ofsajdů, jelikož hráči jsou velice netrpěliví při přechodu do útočného pásma. U puku byl Jiří Severa, který se snažil pořádně natáhnout Krále, ale jeho backhend už neměl parametry, aby puk přelétl ležící beton hostujícího ochránce svatyně.

45:04

Litoměřice právě vstřelily branku!
Co předvedli domácí hráči nikdo nechápe, proti VOJTĚCHU KROPÁČKOVI se rozestoupili a jeho úkol vstřelit branku z mezikruží byl jendoduchý, jeho střela mířila na teploměr Stahla. Asistence: David Jindra.

44:04

Na druhé straně Jiří Severa tvrdě prověřil Krále, ale ten je však důsledný a puk s ledovým klidem chytá. Vhazovat se bude po jeho pravici. Ihned hosté po buly přenášejí hru do útočného pásma.

43:46

Krásná záchranná brzda Brože, který rybičkou vysekl na poslední chvilku puk ujíždějícímu Jánskému, puk nakonec dostal do své moci Stahl a přerušuje hru.

HC Slovan Ústí nad Labem – HC Stadion Litoměřice

1:4

konec (0:2, 1:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 37. Roubík (Severa) – 3. Vitouch (Arnošt), 7. Houdek (Dvořák), 42. Jánský (Kropáček, Kadlec), 46. Kropáček (Jindra)

HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Volke) – Brož, Veber, Zukal, Zdvořáček (C), Hes, Mareš, Zich, Müller – Severa, Roubík, Vildumetz, Bláha O., Wojnar, Maršoun, Krliš, Merta, Kordule, Kalaj, Bláha M., Filip

HC Stadion Litoměřice: Král (49. Sklíba) – Procházka, Marcel, Váchal, Strejček, Kukla – Houdek, Dvořák, Korkiakoski, Kangas, Kadlec (C), Štohanzl, Jánský, Grim, Hajšman, Kropáček, Jindra, Arnošt, Vitouch

Rozhodčí: Novák, Volf – Biedermann, Zítka

Průběh zápasu
1. třetina
02:40 LTM 0:1 Vitouch (Arnošt)
06:29 LTM 0:2 Houdek (Dvořák)
10:50 LTM 2 Jánský, krosček
Po 1. třetině
2. třetina
21:29 UNL 2 Maršoun, hrubost
LTM 2 Strejček, krosček
23:52 UNL 2 Veber, napadení
32:45 UNL 2 Roubík, hákování
33:06 LTM 2 Marcel, podrážení
36:19 UNL 1:2 Roubík (Severa)
36:55 UNL 2 Vildumetz, podrážení
37:28 LTM 2 Kadlec, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
41:05 LTM 1:3 Jánský (Kropáček, Kadlec)
45:04 LTM 1:4 Kropáček (Jindra)
48:15 LTM -Sklíba +Král (Střídání)
54:04 LTM 2 Vitouch, sekání
Konec