Menu

Fotbal

Italská Serie A

Juventus FC – Frosinone Calcio

3:0

konec (2:0)

15.02.2019, 20:30 • Allianz Stadium (Turín) • 24. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.12 10.7 24.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:19. (22:26:45)
Tři nastavené minuty uplynuly a zápas končí. Juventus neprohrál ani ve čtyřiadvacátém duelu letošního ročníku Serie A, s Frosinone si v domácím prostředí poradil jednoznačně 3:0!

Domácí vletěli do zápasu ve velkém stylu. Již v sedmé minutě poslal Juventus do vedení fantastickou ránou po přihrávce Cristiana Ronalda Paulo Dybala. Míč zapadl přesně do pravého horního rohu hostující branky. O deset minut později se radovali domácí podruhé, když se po zmatcích v pokutovém území po rohovém kopu prosadil z dorážky Leonardo Bonucci. V závěru první půle si však pochroumal zápěstí Mario Mandžukić, se kterým to nevypadalo nejlépe, ale nakonec zápas dohrál až do závěrečného hvizdu.

Po změně stran přidal pojistku v podobě třetí branky Cristiano Ronaldo, který zužitkoval prudkou přihrávku Mandžukiće přízemní ránou k přední tyči. Sportiello se ani tentokrát příliš nevyznamenal. Frosinone se nezmohlo ani na malou odpověď a tak si lídr Serie A připisuje další tři body.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Cristian Molinaro ještě vytloukl v pokutovém území Bernadeschiho a získal pro Frosinone rohový kop. Ten je však zakončen mizernou hlavičkou Goldanigy.

90+2

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.

90+1

Joao Cancelo chtěl srovnat účty s Paganinim a zcela mimo hru ho zastavil tvrdým střetem. Obránce Juventusu vidí v samém závěru od hlavního rozhodčího žlutou kartu.

90

Po tvrdém hlavičkovém souboji zůstal ve středu trávníku ležet na zemi Cancelo. Po přerušení hry se ale Portugalec zvedá a závěrečné minuty mohou pokračovat.

89

Bentancur se hnal za nakopnutým balonem, těsně před ním ale stačil odpravit situaci do bezpečí nekompromisním odkopem Goldaniga. Bentancur následně dohrál soupeře a píská se faul.

88

Přes Bonucciho putoval balon na pravou stranu, kde byl připraven Joao Cancelo. Portugalský obránce Juventusu už se nehnal do útoku, jak je jeho zvykem, ale raději posunul míč opět k brankáři.

87

Frosinone se v samém závěru zápasu drží na útočné polovině. Viviani rozdělil přesný balon na Ciana, ale ten už proti Bonuccimu neměl šanci vystřelit.

85

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Francesco Zampano, přichází Luca Paganini.

85

Paulo Dybala k místa přestupku necentroval do vápna, ale přihrával po trávníku Bernadeschimu, který z první zkusil překvapit Sportiella. Šestadvacetiletý gólman Frosinone včas zakročil.

84

Cassata na přivítanou poslal k zemi Pjaniće a je potrestán žlutou kartou. Juventus navíc bude rozehrávat volný přímý kop z nadějné pozice před vápnem.

83

Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Sami Khedira, přichází Miralem Pjanić.

82

Také Bentancurova přihrávka do vápna vypadala nebezpečně. Než se ale stačil Bernadeschi otočit s balonem čelem k brance, tak se k němu přilepil Bartosz Salamon.

81

Frosinone nedokázalo zakončit další rohový kop a vznikl nebezpečný protiútok Juventusu. Cancelo měl na pravé straně spoustu prostoru, ale před Mandžukićem dokázal odhlavičkovat do bezpečí Goldaniga.

80

Střídání v týmu Frosinone Calcio: ze hřiště odchází Raman Chibsah, přichází Mirko Gori.

79

Do rozehrávky se zapojil také Szczesny. Juventus následně ale doslova daroval míč Frosinone mizerným odkopem. Než se ale stačili hosté přesunout do útoku, tak už byla obrana domácích zpět na místech.

78

Juventus po několika krušných okamžicích před vlastním vápnem kontroluje hru ve středu pole ve zdlouhavé kombinaci. Spolupráce Bentancura s Canem neklapla.

Juventus FC – Frosinone Calcio

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 7. Dybala (Ronaldo), 18. Bonucci, 64. Ronaldo (Mandžukić)

Karty:   28. Can (JUV), 90+1. Cancelo (JUV) – 38. Salamon (FRS), 63. M. Capuano (FRS), 84. Cassata (FRS)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 3:6. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:19.

Juventus FC: Szczęsny – Cancelo, Bonucci, Chiellini (72. Cáceres), De Sciglio – S. Khedira (83. Pjanić), Bentancur, Can – Dybala, Mandžukić, Ronaldo (65. Bernardeschi).
Náhradníci: Pinsoglio, Perin – Cáceres, Pjanić, Matuidi, Barzagli, Bernardeschi, Spinazzola, Kean.

Frosinone Calcio: Sportiello – Goldaniga, Salamon, M. Capuano – F. Zampano (85. Paganini), Chibsah (80. Gori), Viviani, Cassata, Molinaro – Ciano, Ciofani (59. Pinamonti).
Náhradníci: Marciano, Iacobucci – Gori, Paganini, Maiello, Valzania, Trotta, Sammarco, Brighenti, Krajnc, Beghetto, Pinamonti.

Rozhodčí: Giua – Tolfo, Alassio