Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

SD Eibar – Getafe CF

2:2

konec (0:1)

15.02.2019, 21:00 • Estadio Municipal de Ipurua, Eibar • 24. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.11 3.08 4.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (00:56:44)
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 12:12.
Je dobojováno! Getafe si přineslo do druhé půle jednogólový náskok a ten v 52. minutě dokonce navýšilo na dvojnásobek. O čtvrthodinu později ale přišel obrovský zlom, který byl zapříčiněn Dakonamovou rukou ve vápně, které si na první pohled nevšiml snad vůbec nikdo. Na popud videorozhodčího se ale kopala penalta. Charles ji proměnil a následoval velký tlak Eibaru, který skončil zaslouženým vyrovnáním. O to se nemohl postarat nikdo jiný než veterán Charles, který dal už dvanáctý gól v sezóně.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Anaitz Arbilla srazil míč na roh a Getafe mělo poslední šanci na zisk tří bodů. Suárezův centr ale domácí obrana na první dobrou odvrátila.

90+5

Orellana se už viděl, jak sprintuje po levé postranní čáře. Prvním dotekem však srazil míč do autu a Damián Suárez bude v klidu vhazovat.

90+4

Obrovská touha otočit skóre teď dělá na domácí straně více škod než užitku. Dlouhé nákopy na Charlese se v těchto vteřinách míjejí účinkem.

90+3

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mathias Oliveira, přichází Ignasi Miquel.

90+2

Eibar jednoduše ubránil standardní situaci i následný rohový kop. Plynule se přesunul do útoku, nicméně Cucurellův centr sebral Soria.

90+1

Nad rámec druhého poločasu je přidáno dalších šest minut! Oba týmy tak mají ještě dost času na rozhodnutí.

90

Z hostujícího pohledu uklidnil situaci až Damián Suárez, který si dobře pokryl míč před Cucurellou. Ten ho atakoval natolik agresivně, že si vysloužil žlutou kartu.

89

Hosté se po prvním inkasovaném gólu nemohou vymanit z obrovského tlaku. Resolutní odkop pomůže obráncům Getafe jen na krátkou chvíli.

88

Kike García na levé straně hezky protančil mezi čtyřmi nohami obránců, jenže to znegoval centrem letícím do Soriovy náruče.

87

Ani životní forma nepomohla zkušenému útočníkovi Charlesovi doběhnout rychlý míč běžící za levou postranní čáru. Getafe při vhazování Suáreze čelí nepříjemnému napadání.

86

Pětadvaceti gólman Getafe v důležitý okamžik nezaváhal a zkrotil Cucurellův pomalý centr z levého křídla.

85

Eibar je na koni a samozřejmě cítí velkou šanci na obrat. Na hostujících kopačkách je naopak znát obrovská nervozita, kvůli které se hraje jen před Soriou.

84

Orellana se nechal trochu unést a místo přihrávky na dva nabíhající spoluhráče sám neškodně vystřelil do těla Davida Sorii.

83

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Mathieu Flamini, přichází Sebastián Cristóforo.

82

Během kontroly u videa se dala nervozita na stadionu krájet. K velké úlevě všech hráčů, trenérů i fanoušků Eibaru nebyl shledán žádný přestupek proti pravidlům a vyrovnání na 2:2 platí.

SD Eibar – Getafe CF

2:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 67. Charles (pen.), 80. Charles – 37. Jaime Mata (Oliveira), 52. Foulquier (Ángel Rodríguez)

Karty:   78. Papakouli Diop (EIB), 90. Cucurella (EIB) – 44. Dakonam (GET)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:6. Fauly: 12:12.

SD Eibar: Riesgo – Peña, P. Oliveira, Arbilla, Ángel Valdés (81. Cardona) – Orellana, Jordán (61. Escalante), Papakouli Diop, Cucurella – Enrich (61. Kike García), Charles.
Náhradníci: Areitio – S. Álvarez, Bigas, Cardona, De Blasis, Escalante, Kike García.

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Antunes – Foulquier, Maksimović, Flamini (83. Cristóforo), Oliveira (90+3. Miquel) – Ángel Rodríguez (73. J. Molina), Jaime Mata.
Náhradníci: Chichizola – Arambarri, Cristóforo, Duro, Miquel, J. Molina, Sáiz.

Rozhodčí: D. M. Jiménez – J. B. Trejo, J. M. Mateo

Diváci: 4 449