Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Augsburg – Bayern Mnichov

2:3

konec (2:2)

15.02.2019, 20:30 • WWK Arena, Augsburg • 22. kolo • David Suchý

Tipsport: 14.9 8.12 1.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 5:6. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12. (22:23:37)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bayernu Mnichov, který svého soupeře porazil poměrem 3:2. Hostům hodně napomohla vyrovnávací branka z konce prvního poločasu, navíc se vydařil i vstup do poločasu druhého, ve kterém jedinou branku vstřelil obránce Alaba. Bayern měl i ve druhém dějství výrazně navrch, navíc byl směrem dopředu výrazně nebezpečnější. Augsburgu se zpočátku poločasu jenom bránil, po inkasované brance sice začal útočit, avšak Neuer nebyl donucen k ničemu složitějšímu.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Martínez zahodil míč, za což obdržel žlutý kartónek.

90+2

Navíc se do dalšího zakončení natlačil Lewandowski, jehož pohotová rána vyletěla nad branku. Zřejmě to ale bude rohový kop.

90+2

Hosté hrají přesně tak, jak jim to vyhovuje. Bayern stále kombinuje na polovině soupeře, smečka protihráčů se snaží získat balón.

90+1

Coman byl nepříjemným způsobem faulován, nakonec byl donucen opustit hrací plochu. Bayern tak hraje v početní nevýhodě, což by nemělo dlouho trvat.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí se dostávají do náporu. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Hostující brankář Neuer s rozehrávkou vůbec nespěchal, naopak nasbíral cenné vteřinky, načež vyhodil k postranní čáře, kde ale přišel o balón Alaba.

86

Richterovi se podařilo předat míč do tandemu na Córdovu, který celkem dlouho váhal s další přihrávkou. Nakonec si na pravém křídle vybral Schmida.

85

Max to zkoušel centrem z velké vzdálenosti, avšak trefil pouze prvního protihráče. Míč se opět odrazil do zámezí, tentokráte se zakulátel mezi střídačky.

84

Neuer odkopával míč na levou stranu, kde se nejvýše do vzduchu dostal domácí Khedira. Krátce poté hlavičkoval také Martínez, avšak pouze do autu.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Bayern stále vede o jednu branku. Domácí v posledních minutách zatlačili soupeře, k vyrovnání to ale nevedlo.

82

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thiago Alcântara, přichází Javi Martínez.

81

Augsburg si vybojoval další standardku, tentokráte ze značného úhlu. Richter to zřejmě zkoušel přímo na bránu, jeho projektil vyletěl příliš vysoko.

80

I další Maxova standardka vyvolala menší skrumáž. Míč se nakonec dostal proti noze Dansovi, jehož rána nártem trefila před sebou stojícího protihráče.

79

I tady to zavánělo kartónkem. Lewandowskimu se podařilo včas odehrát míč, naopak pozdě šel do souboje Khedira, který polského forvarda tvrdě přišlápl.

78

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Jan Morávek, přichází Ku Ja-Čeol.

FC Augsburg – Bayern Mnichov

2:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 1. Goretzka (vla.), 23. Či Tong-won (Gregoritsch) – 17. Coman (Kimmich), 45+3. Coman (Goretzka), 53. Alaba (Coman)

Karty:   76. Richter (AUG) – 72. Goretzka (BAY), 90+2. Javi Martínez (BAY)

Držení míče: 28 % : 72 %.
Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 5:6. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 13:12.

FC Augsburg: Kobel – Schmid, Oxford, Danso, Stafylidis (69. Richter) – Morávek (78. Ku Ja-Čeol), R. Khedira – Či Tong-won, Gregoritsch, Max (C) – Córdova.
Náhradníci: Giefer – Callsen-Bracker, Götze, Jensen, Richter, Ku Ja-Čeol, Stanić.

Bayern Mnichov: Neuer (C) – Kimmich, Süle, Hummels, Alaba – Goretzka, Th. Alcântara (82. Javi Martínez), James Rodríguez (56. T. Müller) – Gnabry (64. Ribéry), Lewandowski, Coman.
Náhradníci: Ulreich – J. Boateng, Rafinha, Javi Martínez, T. Müller, Ribéry, Sanches.

Rozhodčí: Steinhausová – Sather, Assmuth