Menu

Hokej

NHL

San Jose Sharks – Winnipeg Jets

3:5

konec (2:3, 1:0, 0:2)

21.12.2018, 04:30 • SAP Center, San Jose • Vendula Zdražilová

Tipsport: 2.24 3.86 2.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezké páteční ráno a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (07:16:42)
Tři hvězdy utkání:

1. Nikolaj Ehlers (WPG) 3+0
2. Connor Hellebuyck (WPG) 41 zák., 3 góly, 93,18%
3. Evander Kane (SJS) 1+1
Československá stopa v utkání

Tomáš Hertl (SJS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 20:27
Radim Šimek (SJS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:00
Lukáš Radil (SJS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 8:40

Utkání sledovalo 17 213 diváků.
Střely na branku: 44 – 24
Je dobojováno. Sharks v závěru druhé třetiny sice srovnali stav utkání, v té třetí ale inkasovali rozdílovou branku, na kterou hosté navázali střelou do prázdné branky při powerplay Žraloků. Domácí tak po pěti výhrách v řadě okusili hořkost porážky. Sledovali jsme pohledné utkání, zejména první třetinu, která přinesla spousty šancí a pět branek.

Konec zápasu.

59:50

Ještě to zkusili domácí před brankou Winnipegu, už se ale nic nestane a dva body tak poputují do Kanady, konkrétně do Winnipegu.

59:00

59:00 Nikolaj EHLERS - 3:5

59:00

Winnipeg právě vstřelil branku!
Čepice na led! Minutu před koncem se sice do prázdné branky netrefil NIKOLAJ EHLERS, přesto zkompletoval svůj hattrick a pojistil tak vedení svého celku, který už o něj nepřijde. Útočník Winnipegu se dostával do zakončení do prázdné branky, ovšem v tom mu zákrokem zabránil Joe Pavelski a sudí tak ukazují pro hosty technický gól! Zápas spěje do svého konce – 3:5. Asistence: Mark Scheifele a Blake Wheeler.

58:46

Logan Couture střílel z pravé strany, ale jen do hrudi Hellebuycka.

58:28

Martin Jones je na střídačce a domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.

58:28

Lavička San Jose si bere oddechový čas.

58:16

Hosté drží kotouč co nejdále od své branky a nepouštějí domácí celek k powerplay. Nyní se ofsajdu dopustili Žraloci a vhazovat se bude ve středním pásmu.

58:00

Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.

56:53

56:53 Nikolaj EHLERS - 3:4

56:53

Winnipeg právě vstřelil branku!
Tak hosté prozatím odmítli nastavenou hrací dobu. Wheeler objel branku San Jose a našel před ní volného NIKOLAJE EHLERSE, který zakončil naprosto přesně – 3:4. Jets tak v závěru třetí třetiny jdou do vedení. Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.

56:37

Na řadě je další komerční přestávka.

55:59

Connor Hellebuyck opět dobře pokryl počínání domácích před jeho brankou. Tomáš Hertl na něm ztroskotal, když střílel z pravého kruhu.

55:12

Ehlers na druhé straně nechal vyniknout Jonese, který dalším zákrokem kryje nebezpečnou střelu hostů. Poté Žraloci otáčejí hru.

54:39

Něco málo přes pět minut mají oba týmy na to, aby strhly vedení na svou stranu. Spíše to zatím vypadá, že se dočkáme prodloužení.

54:05

Radim Šimek pálil od modré čáry a také jeho střela byla zablokována, tentokráte obranou Winnipegu.

53:27

Domácí sebrali hostům puk ve vlastním obranném pásmu a šli do další akce. Jejich následný pokus těsně před Hellebuyckem končí opět na jeho zákroku.

52:41

Hostující brankář nyní zapsal další přesný zákrok, když zlikvidoval prudkou střelu z hole Evandera Kanea. Ten tak nebyl daleko od vedoucí branky.

52:03

Komerční přestávka.

51:54

Žraloci jsou v držení kotouče a hrozí před brankou Winnipegu. Jejich následnou střelu pak kryje opět Hellebuyck.

50:30

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:30

Hosté se dostali do šance, ovšem Jones si připsal další zákrok a po něm hru nechává pozastavit.

48:55

Melker Karlsson ujel podél pravého mantinelu před branku hostů, kde poté svou střelou nepřekonal Hellebuycka.

Joonas Donskoi svým vyrovnávacím gólem zapsal stý bod v NHL.

48:11

Následuje další komerční přestávka.

48:11

Evander Kane střílel z levé strany a brankář Winnipegu Hellebuyck jeho pokus znovu pozorně kryje. Následně pak raději podržel puk a nechal hru přerušit.

47:35

Oba celky se snaží strhnout vedení na svou stranu, výrazně proti jsou však zatím oba pozorní brankáři.

47:00

Úderem sedmačtyřicáté minuty nyní zakončoval Timo Meier, snajpr San Jose však také nemířil přesně.

46:18

Lukáš Radil nechal kotouč spoluhráči, Melker Karlsson však zakončoval jen vedle pravé tyče z pohledu Connora Hellebuycka.

45:23

Brent Burns získal puk v obranném pásmu a poslal ho rozjetému Sörensenovi, ten se dostal až před Hellebuycka, ale jeho pokus brankář Winnipegu zase kryje.

44:47

Hellebuyck připisuje další zákrok, když ukryl pod beton dopíchnutí kotouče z hole Pavelskiho, jenž dorážel střelu Kanea.

44:32

Další střela Kanea, který nechal vyniknout Hellebuycka dalším zákrokem a ten tak nyní podržel svůj tým.

44:15

Joonas Donskoi vyslal nebezpečnou střelu z pravého kruhu, proti níž pohotově zasáhl Connor Hellebuyck, jenž tak pozastavuje hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

43:50

Logan Couture si nabruslil do prostoru mezi kruhy, jeho pokus z nápřahu však končí mimo tři tyče. Nyní hru otáčejí na opačnou stranu zase hosté z Winnipegu.

43:40

Tomáš Hertl buly prohrál a do akce tak šli znovu hosté. Ale před brankou Martina Jonese neuspěli.

43:17

Marka Scheifeleho zastavil ofsajd a hra je vykázána do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vzhazovat.

42:38

Goodrow převzal puk u pravého mantinelu a jel s ním před Connora Hellebuycka, jenž jeho nepříjemný pokus kryje svým levým betonem.

41:59

Hosté se déle zdrželi v útočném pásmu, nyní už ale mají kotouč domácí a směřují s ním před branku Winnipegu.

41:41

Zakázané uvolnění domácího celku a hra se tak stěhuje před branku San Jose. Vhazovat se bude po pravé ruce Martina Jonese.

40:45

Domácí se hned snažili strhnout vedení na svou stranu. Střela Joea Pavelskiho však končí mimo tři tyče.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 29 – 21
Máme za sebou také druhou třetinu. V té jsme se branky dočkali až v jejím samotném závěru, kdy nepříznivý stav srovnal Joonas Donskoi a Sharks jsou tak zpátky ve hře o body. Čeká nás ještě hodně zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 6:30.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:54

39:54 Joonas DONSKOI - 3:3

39:54

San Jose právě vstřelilo branku!
Domácí hráči šest vteřin před vypršením druhé periody srovnávají stav tohoto zápasu a začíná se znovu od začátku. Hellebuyck rozehrál puk za vlastní brankou, ten se o mantinel odrazil ke Kaneovi, které ho nahodil před branku Winnipegu a tam zakončoval JOONAS DONSKOI a poslal kotouč do jeho branky – 3:3. Asistence: Evander Kane.

39:00

Hraje se poslední minuta druhé třetiny.

38:50

Martin Jones nyní lapil střelu z levé strany, když na něho jeli dva hráči Winnipegu. Po svém zákroku sklidil ovace domácího publika.

38:27

Jenže naznak šance domácích hosté pokryli a hned na to otáčejí hru na opačnou stranu.

37:52

Byfuglienův pokus nešel mezi tři tyče a po zisku puku míří Sharks znovu do akce. Tu táhne Lukáš Radil podél pravého mantinelu.

36:55

Další pokus Tima Meiera byl zastaven obranným zákrokem Winnipegu. Hosté stále drží svůj těsný náskok a jdou do další útočné akce.

36:17

Tyler Myers vyslal od modré čáry přízemní střelu, tu ale zastavila pozorná obrana Sharks. Domácí tak směřují před branku hostů a otáčejí hru.

36:07

Ehlersova rána končí na Jonesovi, jenž naopak drží naděje domácích na úspěch v utkání. Po jeho dalším zákroku je hra přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

35:28

Vlasic znovu zahrozil před brankou hostů, jeho přízemní střela však skončila jen na pozorném Hellebuyckovi, který stále drží těsný náskok svého celku.

35:07

Následuje další komerční přestávka.

35:07

Tomáš Hertl dorážel střelu svého spoluhráče a Hellebuyck byl opět pozorný. Následně pak hru znovu přerušil.

33:54

Nyní si museli dávat pozor obránci domácího celku, Byfuglien střílel z levého kruhu a do akce šel Martin Jones, jenž zákrokem zastavil akci hostů.

33:06

Zatímco jsme v první třetině viděli pět branek, ve druhé části zatím žádnou. Aktivnější jsou hráči San Jose, kteří se urputně snaží o vyrovnání. To ale nepřichází.

32:15

Byfuglien je na ledové ploše a Winnipeg je tedy v plném počtu.

31:58

Erik Karlsson střílel od modré čáry, jeho pokus byl sražen mimo tři tyče. Nicméně domácí stále drží útočné pásmo a kombinují před Hellebuyckem.

31:22

Další osvobození Winnipegu, který své oslabení zatím hraje velmi dobře.

30:54

Hosté se dostali na kotouč a ten vyhazují okamžitě do bezpečí až před branku domácího celku. Žraloci tak musí zakládat akci od vlastního brankáře.

30:42

A opět je pozastaveno. Labancovu dělovku z pravé strany opět pokryl Hellebuyck a svým zákrokem tak notně podržel svůj tým.

30:25

Connor Hellebuyck musel jít hned do zákroku, když na něho pálil z levého kruhu Logan Couture. Brankář hostů pak hru raději přerušil.

30:15

Shark si zahrají přesilovou hru. Byfuglien sekl Lukáše Radila a už sedí na trestné lavici. Domácí tak mají šanci srovnat nepříznivý stav.

30:15

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 2 min., sekání).

30:15

Následuje další komerční přestávka.

29:37

Další zákrok Hellebuycka. Radim Šimek poslal puk Goodrowovi, jenž z bekhendu vystřelil na brankáře Winnipegu, ale ten si připsal další přesný zákrok.

28:40

Sharks se uhnízdili v pásmu Tryskáčů, kde chvíli kombinovali před Hellebuyckem. Nevyslali na něho ale žádnou střelu a hosté poté okamžitě otáčejí hru zase na druhou stranu.

28:26

Na druhé straně zasahoval Martin Jones, jenž ukryl štiplavou střelu Marka Scheifeleho. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

27:50

Marc-Édouard Vlasic dostal nabito na vrchol levého kruhu a jeho střela z první končí jen těsně vedle levé tyče branky Connora Hellebuycka.

27:00

Timo Meier opět zahrozil před brankou hostů. Jeho střela z levého kruhu letěla jen těsně nad břevno hostující branky. Hosté si tak oddychli, protože Žraloci nebyli daleko od vyrovnání.

26:51

Nyní následuje další komerční přestávka.

26:40

San Jose je v plném počtu.

26:21

Hosté se neusadili v pásmu domácích a ti se tak znovu osvobozují a šetří tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.

25:45

Barclay Goodrow ve vlastním oslabení zakončoval z levého kruhu, Hellebuyck však jeho pokus kryje a hned posílá puk svým spoluhráčům.

25:16

Žraloci získali puk v obranném pásmu a ten vyhazují okamžitě až před branku hostů. Ti se tak musejí vracet zpátky.

24:40

A nyní budou čelit domácí hráči přesile hostů při vyloučení Vlasica.

24:40

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Marc-Édouard Vlasic – 2 min., podrážení).

24:25

Agilní Timo Meier se snažil vybojovat kotouč mezi dvěma obránci hostů, ti ho ale o něj připravili. Znovu se tak domácí celek nedostal k vyrovnání.

23:40

Kevin Labanc nahodil puk do středního pásma, kde ho sebral Sörensen, ovšem jeho táhlá střela končí jen na vyrážečce Connora Hellebuycka.

23:02

Radim Šimek vybojoval puk u levého mantinelu pro Joea Pavelskiho, ten se ale do zakončení nedostal.

22:45

Ben Chiarot se ocitl v ofsajdové pasti a hra se tak přestěhuje do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.

21:49

Z levé strany na druhé straně střílel Morrissey, ale také beci San Jose byli pozorní a nepustili hosty do vyššího náskoku.

21:32

Evander Kane se dostal do těsné blízkosti Hellebuycka, nadvakrát ho ale překonat nedokázal. Další šance Sharks tak skončila bez gólového efektu.

20:50

Timo Meier se natlačil před hostující branku, jeho následný pokus však pokryla obrana Winnipegu. Hosté tak udrželi těsný náskok.

20:40

Hosté jsou v plném počtu.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 10 – 12
První třetina je za námi a byla hodně zajímavá. Nejprve se do vedení dostali hosté už v první minutě. Žraloci ale našli odpověď a vyrovnali. Ve dvanácté minutě šli dokonce do vedení. Hosté však dvěma slepenými góly nejprve srovnali a poté šli zase do vedení. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 5:40.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:30

Velký tlak měli domácí hokejisté před brankou Winnipegu. Ten se však dokázal ubránit a okamžitě vyhazuje puk až před branku Martina Jonese.

19:00

Hraje se poslední minuta první třetiny.

18:40

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Dustin Byfuglien – 2 min., sekání).

18:40

Timo Meier zakončoval z prostoru mezi kruhy a do akce tak musel jít zase Hellebuyck, jenž jeho střelu vyrazil pravým betonem.

17:26

Nahození Erika Karlssona zachytil Josh Morrissey a poté vyvezl kotouč z obranné třetiny. Nyní budou útočit zase hráči Winnipegu.

16:58

Brent Burns nezachytil puk ve středním pásmu, k němu se dostali hosté a opět míří před domácí branku.

16:10

Další šance San Jose, které je v posledních minutách první třetiny hodně aktivní. Nicméně znovu to k vyrovnání nevedlo a pomohla tomu obrana hostů, která puk srazila do bezpečí.

15:36

Domácí se ocitli v další šanci, rána Brauna od modré čáry letěla až před Hellebuycka, jenž znovu přesně zasáhl a opět přerušil hru.

14:17

Hellebuyck teď vytasil efektní semafor proti střele Evandera Kanea a podržel tak svůj tým. Hra je přerušena a bude se vhazovat po jeho pravé ruce.

14:14

Následuje komerční přestávka.

13:44

13:44 Mason APPLETON - 2:3

13:44

Winnipeg právě vstřelil branku!
První třetina ještě není zdaleka u konce a už vidíme pátou branku. MASON APPLETON tečoval před Jonesem střelu Petana a posílá hosty znovu do vedení – 2:3. Žraloci tak musejí dohánět jednobrankové manko. Asistence: Nic Petan a Brendan Lemieux.

12:32

12:32 Nikolaj EHLERS - 2:2

12:32

Winnipeg právě vstřelil branku!
Hosté našli rychlou odpověď, Jones si vyjel z branky a všiml si najíždějícího NIKOLAJE EHLERSE. Jenže se nestihl dostat do postavení v brance a Ehlers poté zakončil kolem jeho pravé nohy – 2:2. Asistence: Blake Wheeler a Ben Chiarot.

11:27

11:27 Joe PAVELSKI - 2:1

11:27

San Jose právě vstřelilo branku!
Přesilovku Žraloci bleskově využívají a jdou poprvé v utkání do vedení. Po hezky sehrané akci zakončoval z pravého kruhu Labanc a puk se poté odrazil od kalhot JOEA PAVELSKIHO a ten propadl Hellebuyckovi za jeho záda – 2:1. Asistence: Kevin Labanc a Erik Karlsson.

11:18

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Tyler Myers – 2 min., nedovolené bránění).

11:18

Následuje další komerční přestávka.

10:47

Radim Šimek zachytil puk na modré čáře a okamžitě ho poslal dále. Sharks tak šli do další akce, která však byla nepřesná.

10:04

Domácí celek je v plném počtu.

09:34

Znovu se však Winnipegu nepovedlo usadit se v teritoriu domácích a ti se tak dostali k puku, který zase vyhazují až před branku Connora Hellebuycka.

09:08

Sharks se osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení. Hosté se tak musí vracet zpět do obrany a založit akci znovu.

08:45

Patrik Laine zakončoval z levého kruhu a byla před ním chvíli odkrytá část branky. Ovšem Jones se stihl přesunout a jeho pokus vyrazil vyrážečkou do bezpečí.

08:27

Tryskáči se už uhnízdili v pásmu domácích a kombinují před Jonesovou brankou.

08:04

Následuje komerční přestávka.

08:04

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Melker Karlsson – 2 min., podrážení).

07:14

Logan Couture po něm zakončoval z pravé strany těsně před brankářem Winnipegu, ten holí včas zasáhl a nedovolil domácímu celku, aby šel do vedení.

06:17

Joe Pavelski číhal před Hellebuyckem, nakonec se přihrávky nedočkal. Nicméně Žraloci stále drží útočnou třetinu.

05:57

Ale také je zastavilo postavení mimo hru a ta byla znovu poslána zpět do středního pásma.

05:48

Po ofsajdu domácích byla hra vykázána do středního pásma, kde se vhazovalo. Na kotouč se záhy dostali hráči Winnipegu a spěchali s ním před Jonesovu branku.

05:15

Hosté od vlastní branky zakládali další akci, ovšem kotouč dostali jen za Jonesovu klec a na opačnou stranu už hru otáčejí znovu domácí Žraloci ze San Jose.

04:22

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Barclay Goodrow – 5 min., bitka).
Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Brendan Lemieux – 5 min., bitka).

03:47

Žraloci od vyrovnávací branky znovu zatápí před Hellebuyckem, ten musí být ve svém brankovišti hodně pozorný.

03:11

Po těchto šancích šli do útoku hosté, ale jejich akce byla nepřesná. Obrana San Jose tak sebrala kotouč a namířila s ním do útočného pásma.

02:38

Také hosté jsou kompletní.

02:32

Tomáš Hertl se dostal do zakončení před Hellebuyckem, ale jeho pokus skončil jen na hostujícím brankáři. Následně pak jeho spoluhráč orazítkoval tyč jeho svatyně!

02:19

Domácí jsou v plném počtu.

01:36

01:36 Evander KANE - 1:1

01:36

San Jose právě vstřelilo branku!
Bleskově je však srovnáno. Thornton vybídl přihrávkou EVANDERA KANEA, který se podél levého mantinelu dostal až před Hellebuycka, kterého poté prostřelil střelou k bližší tyči – 1:1. Asistence: Joe Thornton.

00:51

00:51 Dustin BYFUGLIEN - 0:1

00:51

Winnipeg právě vstřelil branku!
Hosté se v této herní variantě ujímají vedení. Žraloci propadli na modré čáře, DUSTIN BYFUGLIEN zachytil kotouč a sprintoval až před Jonesovu branku. Burns mu nestíhal a obránce Jets pak před brankářem San Jose zvedl kotouč a pověsil ho pod víko – 0:1. Bez asistence.

00:38

Síly na ledě se ale srovnaly, za sekání šel sedět také Laine a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.

00:38

Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Patrik Laine – 2 min., sekání).

00:19

A hned přichází faul Brauna a Winnipeg bude mít velmi brzy výhodu přesilové hry, kterou se pokusí využít.

00:19

Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Justin Braun – 2 min., sekání).

00:10

Hosté se hned po vhazování vydali do útoku a pokusí se poprvé ohrozit domácí branku.

00:01

Utkání právě začalo.
Sap centrem už zní kanadská hymna, po ní na řadu přijde hymna americká.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Předpokládané sestavy:

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, E. Karlsson, Dillon, Braun, Vlasic – Donskoi, Pavelski, E. Kane – Meier, Couture, Hertl – Labanc, J. Thornton, Sörensen – M. Karlsson, Radil, Goodrow.

Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, Byfuglien, Chiarot, T. Myers, D. Kulikov – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Laine, Little, Connor – B. Tanev, Roslovic, Perreault – Appleton, Petan, Lemieux..
Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
Československá stopa v utkání

Tomáš Hertl (SJS) 27 bodů (10+17)
Radim Šimek (SJS) 5 bodů (1+4)
Lukáš Radil (SJS) 5 bodů (2+3)
Vzájemná utkání

Oba celky se v loňské sezóně utkaly třikrát. Jednou se z výhry radovali hokejisté San Jose, třikrát pak Winnipeg. Kdo vzejde dnes jako vítěz v prvním společném duelu této sezóny?
Winnipeg Jets

Hosté z Winnipegu Jets jsou na tom ve stejné konferenci ještě lépe. Jsou na prvním místě tabulky se ziskem šestačtyřiceti bodů. Rozdíl mezi oběma týmy jsou však pouhé tři body. Tryskáči si připsali dvaadvacet výher a dvanáctkrát z ledu odešli jako poražený tým. Po pěti výherních zápasech za sebou naposledy nestačili na Los Angeles. Králové totiž kanadský celek porazili na svém ledě 4:1. Hosté se tak budou dnes snažit, aby tuto prohru odčinili. Ovšem na žraločím ledě je nečeká nic lehkého. Čeká nás ovšem velmi zajímavý duel, tak si ho nenechte ujít.

Nejproduktivnější hráči

Mark Scheifele – 46 bodů (21+25)
Blake Wheeler – 44 bodů (5+39)
Patrik Laine – 30 bodů (23+7)
San Jose Sharks

Domácí hokejisté jsou v tabulce Západní konference na pátém místě a dosud nasbírali třiačtyřicet bodů za devatenáct výher a šestnáct proher. Sharks nyní mají za sebou pět zápasů v řadě, kdy neokusili hořkost porážky a získali plný počet bodů. Naposledy porazili Divočáky z Minnesoty na jejich ledě 4:0. V sestavě Žraloků se pomalu, ale jistě zabydleli další čeští hráči. Obránce Radim Šimek a útočník Lukáš Radil. Oba nasbírali pět kanadských bodů. V dresu se žralokem na prsou se tak už prohánějí tři čeští hráči. Dalším je samozřejmě Tomáš Hertl. Trenérům San Jose by neměl nikdo chybět, sestava by se tak od posledního duelu neměla příliš lišit.

Nejproduktivnější hráči

Logan Couture – 36 bodů (13+23)
Brent Burns – 34 bodů (4+30)
Timo Meier – 33 bodů (18+15)

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Hezké páteční časné ráno přeji všem příznivcům toho nejlepšího hokeje. Na programu je opět zámořská NHL a s ní další zápasy a my budeme prostřednictvím tohoto textového online přenosu sledovat duel mezi týmy San Jose Sharks a Winnipeg Jets.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

San Jose Sharks – Winnipeg Jets

3:5

konec (2:3, 1:0, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. E. Kane (J. Thornton), 12. Pavelski (Labanc, E. Karlsson), 40. Donskoi (E. Kane) – 1. Byfuglien, 13. Ehlers (Wheeler, Chiarot), 14. Appleton (Petan, Lemieux), 57. Ehlers (Wheeler, Scheifele), 59. Ehlers (Scheifele, Wheeler)

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, R. Šimek, E. Karlsson, Dillon, Braun, Vlasic – Donskoi, Pavelski (C), E. Kane – Meier, Couture (A), Hertl – Labanc, J. Thornton (A), Sörensen – M. Karlsson, Radil, Goodrow.

Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey, Byfuglien (A), Chiarot, T. Myers, D. Kulikov – Wheeler (C), Scheifele (A), Ehlers – Laine, Little, Connor – B. Tanev, Roslovic, Perreault – Appleton, Petan, Lemieux.

Rozhodčí: Rooney, Anderson – Sericolo, Kovachik

Diváci: 17 213

Průběh zápasu
1. třetina
00:19 SJS 2 Braun, sekání
00:38 WPG 2 Laine, sekání
00:51 WPG 0:1 Byfuglien
01:36 SJS 1:1 E. Kane (J. Thornton)
04:22 SJS 5 Goodrow, bitka
WPG 5 Lemieux, bitka
08:04 SJS 2 M. Karlsson, podrážení
11:18 WPG 2 T. Myers, nedovolené bránění
11:27 SJS 2:1 Pavelski (Labanc, E. Karlsson)
12:32 WPG 2:2 Ehlers (Wheeler, Chiarot)
13:44 WPG 2:3 Appleton (Petan, Lemieux)
18:40 WPG 2 Byfuglien, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
24:40 SJS 2 Vlasic, podrážení
30:15 WPG 2 Byfuglien, sekání
39:54 SJS 3:3 Donskoi (E. Kane)
Po 2. třetině
3. třetina
56:53 WPG 3:4 Ehlers (Wheeler, Scheifele)
59:00 WPG 3:5 Ehlers (Scheifele, Wheeler)
Konec