Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

MAC Budapešť – DVTK Jegesmedvék Miškovec

4:2

konec (1:0, 1:1, 2:1)

16.11.2018, 18:00 • Tüskecsarnok (Budapešť) • 22. kolo • Ondřej Mikušek

Tipsport: 2.05 4.5 2.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Já se s vámi loučím od svého historicky prvního onlajnu a těším se na někdy příště. Hezký večer a pohodový víkend! (20:33:18)
Další zápasy čekají týmy v neděli, do Budapešti tentokrát přijedou Nové Zámky, DVTK změří síly s domácí Nitrou.
MAC Budapešť se tak bodově dotáhl právě na svého dnešního soka, oba mají 28 bodů. DVTK patří 10. místo, MAC zůstává na 11. příčce.
Utkání dvou maďarských týmů tedy končí vítězstvím domácího MAC Budapešť! Ač byl v první třetině lepším celkem hostující Miskolc, skončila tato část vedením MAC. Ve druhé části se hra vyrovnala, po góle na každé straně se skóre posunulo na 2:1. Třetí dějství nabídlo velké množství obrovských šancí obou týmů, nejprve Budapešť zvýšila své vedení na 3:1, krátce poté však hosté opět snížili a bylo z toho drama až do 59. minuty, kde gólem do prázdné branky rozhodl Brance Orbán o konečném stavu 4:2.

Konec zápasu.

58:20

Budapešť vstřelila branku!


Domácí útočník BRANCE ORBÁN naskočil z trestné lavice ve chvíli, kdy už hostující tým riskoval hru bez gólmana. Nebyla to tedy těžká práce, když se právě Orbán dostal k puku po přihrávce Camerona Burta a v pohodě dovezl kotouč do odkryté klece. Asistence: Cameron Burt.

57:39

Chris Bodó se dostal ve vlastním oslabení do úniku, ten ale skončil na Adamu Vayovi.

56:03

Harrison střílel od modré, jeho pokus vypadl Bálizsovi přímo před jednoho z útočníků, ani tentokrát to však nekončí gólem. Byl u toho nicméně faul, Brance Orbán se provinil krosčekem.

55:20

Hráči Miskolce se ženou do útoku a nadechují se k finálnímu náporu. Bence Bálizs si ale hlídá už několikáté nahození a zatím jeho tým vede.

53:50

Domácí obrana teď totálně zazmatkovala a druhá útočná formace hostí se tak dostala do obrovské příležitosti, na Kulmalu zívala úplně prázdná brána, ten ji ale netrefil a zahodil tak velkou šanci na vyrovnání skóre!

52:40

Po pěkné kombinaci Dansereaua, Klempy a Browna se dostal ke střele Dudás, jeho pokus však vykopnul svým betonem Adam Vay.

51:57

Hosté se teď v útoku nedokázali dostatečně usadit, načež se dostali do ofsajdu.

50:56

Hra má teď neskutečný spád, obrany v podstatě neexistují, a tak bylo k vidění několik vyložených šancí na obou stranách, oba gólmani ale své týmy drží.

49:00

Po dlouhé době předvádí své útočné choutky také domácí MAC, konkrétně Chris Bodó nebezpečně tečoval, ale minul Vayovu svatyni.

47:47

Tak až na samém konci početní převahy to Lední medvědi z Miskolce sehráli dobře, od modré přišla nabídka na teč, a několik útočníků se snažilo uklidit puk až do branky, to se však nepovedlo.

47:20

Tahle přesilovka hostů už ale tak slavně nevypadá, naopak hráči Budapeště poměrně dlouho drželi kotouč ve svém útočném pásmu.

45:47

Jesse Ray Dudás teď jistě nebude pochválen, neboť se podruhé v krátké době nechává úplně zbytečně vyloučit a dává tím svému soupeři skvělou příležitost vyrovnat.

45:47

Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Dudás – 2 min., nedovolené bránění).

44:38

Miskolc právě vstřelil branku!

Krásně sehraná přesilovka v podání Miskolce, Rasmus Kulmala našel uličku mezi obránci domácích a díky tomu mohl JAMESON MILAM jednoduše uklidit puk do sítě! Asistence: Rasmus Kulmala, Nicholas Crawford.

44:11

Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Dudás – 2 min., faul loktem).

43:12

Budapešť vstřelila branku!


Chris Bodó si za brankou počkal na vhodnou příležitost a dokonale předložil úplně volnému TOMÁŠI KLEMPOVI, který z mezikruží nechytatelně zakončil a připsal si tak už svůj jedenáctý gól v sezóně! Asistence: Chris Bodó, Jesse Ray Dudás.

41:00

Dansereau chtěl přihrát zpoza branky do mezikruží, vyhnal tím ale vlastní tým až do středního pásma.

40:10

Po několika málo vteřinách se do útoku prodral Magosi a míchal s pukem přímo před Bálizsem, ten ale chytá.

40:01

Začala třetí třetina.
Po většinu prostředního dějství byli k radosti domácích fanoušků aktivnější hráči MAC Budapešť. Ve 31. minutě sice nejprve ze samostatného úniku vyrovnal Ziga Pance, o pět minut později však díky chybě gólmana navrátil domácím vedení Jared Brown. Budapešť tedy stejně jako po první třetině vede o jeden gól.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:20

Bodó teď seknul svého soupeře přes rukavici, rozhodčí to ale nevyhodnotili jako faul, a tak se domácí dostali do protiútoku, puk ale jen prošel přes celou šíři kluziště a nikdo se k němu nedostal.

38:30

V posledních minutách jsou aktivnější hráči Miskolce, obrana Budapešti je ovšem nepouští do žádných vyložených šancí.

37:32

Harrison se šikovně prokličkoval až před bránu, kde se k puku dostal Milam, byl však bráněný, a tak nemohl plnohodnotně zakončit.

35:11

Budapešť vstřelila branku!


Adam Vay si teď vybral svou slabší chvilku. Americký útočník JARED BROWN z úhlu vyslal průměrnou střelu, ta ale překvapivě hostujícímu gólmanovi prošla někde mezi vyrážečkou a betonem. Asistence: Keegan Dansereau.

34:01

Čtvrtý útok Miskolce teď vystrašil Bálizse, kterému jen se štěstím nepropadl puk za záda.

33:08

Nebezpečná střela na samém konci přesilovky domácích, na několikrát tam útočící hráči doráželi, Vay ale zůstal pozorný, načež vyloučení Magosiho končí.

32:04

Domácí se díky nabídnuté přesilovce snaží opět dostat do tempa, výrazná šance se jim ale zatím nedaří vytvořit.

31:08

Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Magosi – 2 min., vysoká hůl).

30:41

Miskolc právě vstřelil branku!


Nagy na útočné modré trestuhodně ztratil puk, díky čemuž se do úniku dostal ZIGA PANCE, s nájezdem se nijak nemazal a střelou příklepem nekompromisně trefil levý horní roh Bálizsovy svatyně. Bez asistence.

29:45

Hosté hrají v plném počtu.

28:05

Láda se vrací do hry, teď se už Budapešti přesilovka tolik nedaří.

27:58

V přesilovce 5 na 3 si útočící obránci několikrát vyměnili puk, na střele Poszgaie si ale Vay smlsnul svou lapačkou.

27:45

Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Magosi – 2 min., hákování).

26:57

Několik tvrdých střel zatím v přesilovce vyslal Dansereau, hostující obrana si s tím vůbec neví rady, drží ji ale Adam Vay v bráně.

26:05

Vyloučení v týmu DVTK Jegesmedvék (Láda – 2 min., hákování).

25:28

První formace Budapešti teď zatápěla svým soupeřům, v dobré situaci se ocitl Langkow, nedokázal ale uklidit puk za brankáře Vaye.

24:41

Vincze svou tvrdou střelou trefil bránícího Dudáse, který bolestivě odkulhal na střídačku.

23:30

Krátce po ubráněném oslabení domácí opět vyhazují, tentokrát už je z toho zakázané uvolnění.

23:12

Domácí hrají v plném počtu.

22:54

Szirányi nahodil na Bálizsovu branku, kde číhal další útočící hráč, k pořádné dorážce se však nedostal.

21:50

Miskolci se zatím přesilovka vůbec nedaří, podruhé teď vyhodil Dudás přes všechny čáry.

21:12

Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Brown – 2 min., sekání).

20:42

Domácí se hned na začátku druhé třetiny usadili v útočném pásmu, Jesse Dudás napřáhl a poslal dělovku, Vay si ji ale pohlídal.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina nabídla šance na obou stranách, nebezpečnější byli ale většinou hosté z DVTK Jegesmedvék Miskolc. Je proto poněkud paradoxní, že se do vedení dostali domácí, a to díky zdánlivě nevinné akci Nagyho a Dudáse. Budapešť tedy po první třetině vede 1:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:22

Budapešť vstřelila branku!


Podél pravého mantinelu se prosmýkl Krisztián Nagy, jednoduše přenechal na JESSE RAY DUDÁSE, který hbitou střelou překvapil brankáře Adama Vaye a otevírá tak skóre dnešního zápasu! Asistence: Krisztián Nagy.

18:46

Velká chyba v obraně Miskolce, Dansereau doslova ukradl puk za brankou a poslal ho úplně volnému Tomáši Klempovi, kterého opět vychytal hostující golman.

17:38

Christopher Bodó teď zajížděl za branku hostí, překvapivě ale poslal zadovku Chrisi Langkowovi, oba brankáři ale zatím předvádějí výborné výkony.

16:46

Nándor Fejes teď zachytil puk ve středním pásmu a tvrdě vystřelil z pravé strany, hostující gólman si s tím ale poradil.

15:50

Dlouho se teď hrálo bez přerušení a také bez větších šancí, zatím jsou ale jednoznačně aktivnější hráči DVTK, na druhé straně ovšem stojí doposud bezchybný Bence Bálizs.

13:03

Čtvrtá formace Miskolce teď sehrála nádhernou akci, úžasným zákrokem se ale předvedl domácí gólman Bence Bálizs, když se roztáhl na brankové čáře a vyrazil pokus Vinczeho.

11:40

Terbócs po svižném kolotoči výborně našel úplně volného Nagyho, jehož pokus ale opět skončil na Adorjánovi.

11:03

Hráči MAC Budapešť se teď nedokázali dohodnout při rozehrávce ve vlastní obraně, načež vyhazují na zakázané uvolnění.

10:14

Klempa zadovkou vybídl ke střele Negrina, který z dobré příležitosti střílí přímo do náručí hostujícího gólmana Adorjána.

09:10

Crawfordova střela byla tečovaná, následně došlo i k několika nebezpečným dorážkám, Bálizs ale stále drží svůj tým.

07:49

Jared Brown chtěl překvapit brankáře Vaye střelou z úhlu, gólman si ale jeho pokus pohlídal.

06:35

Nádherně se teď Langkow vytočil zpoza branky a snažil se natlačit puk do mezikruží, hráči Miskolce se však dostali do protiútoku, kde nebezpečnou tečí trefil Loiseau břevno!

05:45

V útočném pásmu teď míchal pukem Tomáš Klempa, následně nabil na modrou Keeganu Dansereauovi, který střílel z první.

05:04

Zatím je jednoznačně aktivnější hostující tým, gól z toho ale stále není.

04:19

Domácí hrají v plném počtu.

03:34

Hráči Miskolce to teď sehráli dobře, Crawford přihrál přes šíři hřiště na Milama, jeho tvrdou střelu z první ale chytá Bálizs.

02:19

Vyloučení v týmu MAC Budapešť (Negrin – 2 min., hákování).

01:03

Teď už hosté zahrozili víc, gólman Budapešti ale zatím působí v klidu.

00:46

Hned na úvod se snažila prosadit první formace domácího týmu, následně se do protiútoku vydali hráči Miskolce, ale brankáře Bálizse nijak výrazně neohrozili.

00:01

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Negrin, Dudás, Burt, Fejes, Poszgai, Bugár, Kreisz – Orban, Langkow, Bodo – Klempa, Brown, Dansereau – Szabad, Nagy, Terbócs – Odnoga, Majoross, Szigeti.

DVTK Jegesmedvék: Vay (Adorján) – Crawford, Kiss, Szirányi, Milam, Láda, Slovák, Vojtkó – Pance, Vas, Harrison – Magosi, Loiseau, Kulmala – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Ritó, Hajós, Vincze..
Naposledy se tyto celky střetly v 11. kole 12. října, MAC Budapešť tehdy na ledě soupeře zvítězili 3:2 po prodloužení, kde svým druhým gólem rozhodl o výhře Slovák Tomáš Klempa.
Hostující tým DVTK Jegesmedvék je v tabulce 9., v posledních pěti zápasech získal hned 11 bodů, naposledy ve vyrovnaném utkání porazil Trenčín 3:2. Tahounem ledních medvědů je 34letý Janos Vas, který se s 26 body (7+19) řadí na čtvrtou příčku v kanadském bodování Tipsport ligy.
Domácí MAC Budapešť se momentálně nachází na 11. místě Tipsport ligy, z minulých čtyř zápasů si ale tento tým pokaždé odvezl alespoň bod. Z posledního utkání to byly dokonce všechny tři za cenné vítězství 5:4 nad Detvou, která je v tabulce na 10. příčce právě před Budapeští. Nejproduktivnějším hráčem celku z hlavního maďarského města je Christopher Bodo s 21 body (7+14) ve 22 zápasech.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

MAC Budapešť – DVTK Jegesmedvék Miškovec

4:2

konec (1:0, 1:1, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 20. Dudás (Nagy), 36. Brown (Dansereau), 44. Klempa (Bodó, Dudás), 59. Orbán (Burt) – 31. Pance, 45. Milam (Kulmala, Crawford)

MAC Budapešť: Bálizs (Rajna) – Negrin, Dudás, Burt, Fejes, Poszgai, Bugár, Kreisz – Orban, Langkow, Bodo – Klempa, Brown, Dansereau – Szabad, Nagy, Terbócs – Odnoga, Majoross, Szigeti.

DVTK Jegesmedvék Miškovec: Vay (Adorján) – Crawford, Kiss, Szirányi, Milam, Láda, Slovák, Vojtkó – Pance, Vas, Harrison – Magosi, Loiseau, Kulmala – Miskolczi, Galanisz, Somogyi – Ritó, Hajós, Vincze.

Rozhodčí: Vladimír Baluška, Milan Novák – Martin Krajčík, Tomáš Gegáň – Dalibor Beniač

Diváci: 1670

Průběh zápasu
1. třetina
02:19 MAC 2 Negrin, hákování
19:22 MAC 1:0 Dudás (Nagy)
Po 1. třetině
2. třetina
21:12 MAC 2 Brown, sekání
26:05 MIS 2 Láda, hákování
27:45 MAC 2 Magosi, hákování
30:41 MIS 1:1 Pance
31:08 MIS 2 Magosi, vysoká hůl
35:11 MAC 2:1 Brown (Dansereau)
Po 2. třetině
3. třetina
43:12 MAC 3:1 Klempa (Bodó, Dudás)
44:11 MAC 2 Dudás, nedovolené bránění
44:38 MIS 3:2 Milam (Kulmala, Crawford)
45:47 MAC 2 Dudás, nedovolené bránění
56:03 MAC 2 Orbán, krosček
58:20 MAC 4:2 Orbán (Burt)
Konec