Menu

Hokej

Play-off extraligy st. dorostu

EC Red Bull Salzburg – HC Vítkovice Ridera

3:2

po prodl. (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0) Stav série: 2:0

27.03.2018, 18:00 • Čtvrtfinále • Helena Hegeďová

Čas 67:48 rozhodl. Přesně v tomto čase vstřelil vítězný gól Marcel Barinka, čímž rozhodl o vítězství Salzburgu nejen v dnešním zápase, ale i v celé sérii. Vítkovice však byly pro rakouský tým vyrovnaným soupeřem, vždyť i v minulém zápase odcházely poraženy v prodloužení. Salzburg tedy potvrdil roli favorita a postupuje na závěrečný finálový turnaj, i když jeho cesta nebyla vůbec tak jednoduchá, jak se předpokládalo.
Ode mě je to pro dnešek vše, přeji Vám příjemný zbytek večera. (20:23:39)

Konec zápasu.

67:48

Salzburg právě vstřelil branku!
Na jedné straně velká radost, na druhé zklamání. Tak by se daly popsat pocity po vítězné brance MARCELA BARINKY, který z levého kruhu prostřelil vítkovického gólmana. Asistence: Bez asistence.

67:03

Ve vlastním pásmu se ke kotouči dostala dvojice domácích a byl to nakonec Huber, kdo přebruslil celé kluziště a pokusil se z ostrého úhlu propasírovat puk mezi Malikovy betony.

66:37

Ostrava se vymanila z vlastního pásma a po překročení obranné modré vyhodila za Kolarzovu bránu.

65:51

Vítkovice zablokovaly jednu ze střel od modré a samy se vydaly do útoku. Ten byl již ve středním pásmu zlikvidován pozorným Salzburgem.

65:21

Domácí jsou aktivnějším týmem, snaží se všechno cpát nekompromisně do brány. V mnoha ohledech stojí při Vítkovicích velké štěstí, protože by stačila jedna přesně načasovaná přihrávka. Zrovna to se ale Salzburgu nedaří, přihrávky nyní nejsou vůbec přesné.

64:19

Rebernig viděl střelu od modré, a tak si sjel na teč do předbrankového prostoru. Kotouč ale nakonec nezasáhl.

63:48

Hráči Red Bullu se motají kolem Malikovy brány. Nejnebezpečnější byl Barinka, jehož střela skončila vedle levé tyčky.

63:20

Po pasáži ve středním pásmu nahazují Vítkovičtí na bránu Salzburgu.

62:03

Peeters a Hede zaútočili v situaci dva na dva. Prvně jmenovaný se chystal vystřelit, když puk zachytil hlouček hokejistů v tmavě modrém.

61:04

Za uplynulou minutu byly na puku častěji Vítkovice, a i pokud nemá Ostrava kotouč zrovna ve svém držení, dokáže být velmi nepříjemná v napadání. To již postřehla i čtveřice domácích, nejvíce Čermák.

60:20

Na druhé buly prodloužení jsme si chvíli počkali, jelikož po přerušení hry rozhodčí zjistili, že časomíra nad ledem nebyla spuštěna. Již je ale vše tak, jak má být.

60:01

Začalo prodloužení.
Šedesát minut základní hrací doby o vítězství nerozhodlo, ale blíže mu byli hráči domácího Salzburgu. Ti se téměř po celou dobu třetí třetiny drželi v útočném pásmu. Mnoho střeleckých šancí jsme ale neviděli, protože oba týmy zvolili spíše opatrnější hru.
Prodloužení začne přibližně za 3 minuty.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:36

Mrva nahazuje do útočného pásma. Hostům se však přes dotěrné soupeře nedaří vymyslet žádnou ofenzivní akci.

58:53

Vítkovice se na pár okamžiků dostaly do útočného pásma, Salzburg však rychle dostává hru mezi modré čáry.

58:26

Chybné střídání svého týmu musel hasit Malik zákrokem lapačkou proti Huberově střele z mezikruží.

56:37

Čermák projel s pukem těsně kolem vítkovického brankoviště a následně trefil Malikovy betony. Neuchytila se ani Huberova střela od modré. Po přihrávce střílel od modré čáry také Obu, do jeho střely se položil Mrva. Salzburg si vytváří velký tlak.

56:00

Peetersovo nahození šlo vysoko nad a k puku se dostává Vacula.

55:09

Konečný si po přechodu útočné modré vybruslil více do středu kluziště, o kotouč jej však bleskurychle obral Hede. Útočník hostů tak proti přesile neuspěl.

54:41

Salzburg se drží v útočné třetině a k vidění jsou hlavně pokusy od modré. Malik ale moc práce nemá, jelikož střely, například ta Wimmerova, míří mimo bránu.

53:26

Skákavý puk se po dvou tečích snažil usměrnit do branky jako poslední Vogt. Pokus to byl pro gólmana nepříjemný, ale Malik měl kotouč po celou dobu na očích a nakonec jej ukryl pod lapačku.

52:20

Mrva hbitě obral domácí hráče o kotouče a vydal se sám do útoku. Ocitl se bez svých spoluhráčů proti třem domácím, a tak na bránu soupeře jen nahodil.

51:50

Salzburg drží pásmo a kombinuje okolo branky.

51:31

Domácí v plném počtu.

51:03

Přesilová hra se hostům zatím moc nedaří. Vítkovice se nedokáží udržet v pásmu.

49:44

Varejcka se dostal do brejku, ve kterém jel sám na gólmana. Stačil jej dostihnout hráč Vítkovic, a tak se Varejcka uchýlil k zadovce na najíždějícího spoluhráče. Ta byla zablokována.

49:31

Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Peeters – 2 min., podražení).

48:36

Vítkovicím se dařilo držet před Kolarzem, ale o žádný velký tlak se nejednalo. I přes to se domácí rozhodli vyhodit puk až za branku soupeře a vydávají se střídat.

48:03

Stewart zavezl puk do pásma a z pravého kruhu vystřelil. Střela domácímu útočníkovi nesedla a skončila na betonech pozorného Malika.

47:05

Lindner objel branku a poslal kotouč do předbrankového prostoru, kde čekalo hned několik jeho spoluhráčů. Všichni se cpali před Malika, ale nikdo jej nepřekonal.

45:24

Vítkovice vybojovaly útočné pásmo, ale u mantinelu byly o kotouč obrány. Na druhou stranu přesměrovávají hru hráči domácího týmu, ale ani oni se nesnaží o nějaké závratné tempo. Střelami se také šetří.

45:06

Domácí v plném počtu.

43:39

Lewandowski po levém křídle zavezl puk do útočného pásma a přenechal jej Konečnému. Ten to nejprve zkusil k pravé tyčce, následně objel branku a z druhé strany brankoviště rozehrál do mezikruží. Další zákroky už si Kolarz připsat nemusel.

43:06

Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Rebernig – 2 min., nedovolené bránění).

43:06

Akce Salzburgu u Malika končí vychýlením vítkovické brány z její obvyklé pozice.

42:30

Beránkův přechod do útočného pásma zbrzdil signalizovaný offside a Vítkovice musí třetinu vyklidit.

42:04

Zapletal převzal puk za vlastní bránou a rozehrává.

41:14

Vítkovice posílají puk ze středního pásma za Kolarzovu branku. Oba týmy hrají opatrně.

40:09

Salzburg své vyhrané vhazování poslal za branku Vítkovic. Centr si najížděl na své místo před branku, kam dostal povedený pas zpoza branky. Hostující obrana se ale hned v úvodu třetí třetiny vytáhla a kotouč vypíchla.

40:01

Začala třetí třetina.
Skončila i druhá dvacetiminutovka a stav je opět nerozhodný. Vítkovice začaly druhou třetinu lépe a nedovolovaly svému soupeři překročení útočné modré čáry. Jejich pohledná hra se přetavila na gól ve druhé polovině dějství, když se Vítkovice prosadily ze zmatku na brankovišti v závěru přesilové hry. Po této brance se obraz hry úplně změnil a tempo začal diktovat Salzburg. I jemu přinesla aktivita kýžené ovoce. 52 sekund před koncem domácí vyrovnali a na tabuli nyní svítí skóre 2:2.
Třetí třetina začne cca v 19:33.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:54

Vítkovice se v posledních sekundách drží před Kolarzem. Po střele od modré však končí kotouč v rohu kluziště, kde už se třetina také dohraje.

39:08

Salzburg právě vstřelil branku!
Necelou minutu před koncem druhého dějství máme vyrovnáno a začíná to vypadat, že se opět půjde do kabin za nerozhodného stavu. Rozhodně si však počínal PAUL HUBER, který najel do útočného pásma po pravém křídle a nekompromisní ranou prostřelil Malika mezi betony. Asistence: Filip Varejcka, Christian Obu.

38:19

Buly ve středím pásmu a další vítkovické nahození. Hosté se ale ve třetině nedokázali usadit a vyhození si přisvojil Vacula, který uklidňuje hru ve vlastním pásmu.

37:22

Domácí střely mimo způsobily situaci dva na dva, ve které se ocitly Vítkovice proti Salzburgu. Řešil ji Kylnar, a to nahozením do pásma.

36:37

Hra se přesunula zpět před Malika, Salzburgu už se ale nedaří vytvořit si takový tlak jako předtím. Hraje se podél mantinelu a Vítkovice snadno vyhazují.

36:01

Vítkovice přenesly hru do středního pásma, odkud nahodil na Kolarze Vacula. Kotouč dobruslil Fridrich a pokusil se poslat puk zpoza branky okolo pravé tyčky.

35:26

Na vítkovickou bránu míří jedna střela za druhou a pokud si Malik na začátku třetiny stěžoval na nedostatek zákroků, nyní jich dostává dvojnásobnou porci. Salzburg se tlačí do brankoviště, v této části zápasu však ještě hostujícího brankáře nepřekonal.

33:54

Hosté v plném počtu.

33:27

Barinka v obrovské šanci nedostal puk za přemisťujícího se gólmana. Kotouč trefil jeho pravý beton, od kterého se odrazil nad branku.

32:59

Salzburg opět v podobné situaci. I tentokrát byl úspěšnější Malik, kterému pomohlo i štěstí, když jednomu z domácích odskočil kotouč od hokejky.

32:19

Hráči domácího týmu se usadili před brankou a z nepřehledné situace se snažili prosadit mezi Malikovy betony. Ostravský gólman zachoval chladnou hlavu a situaci vyřešil.

31:54

Salzburg po inkasované brance obrátil hru o sto osmdesát stupňů a přitvrdil, což se odrazilo na faulu Potočného. Ten za hákování odchází na trestnou lavici.

31:25

Vítkovice právě vstřelily branku!
Ve 32. minutě odskakují hosté do jednobrankového vedení, které si po výkonu v této třetině opravdu zasloužili. Ve zmatku před bránou se nejlépe zorientoval ADAM BERÁNEK, jenž svou trefou využívá přesilovou hru. Asistence: Bez asistence.

30:46

Domácí nebrali oslabení v potaz a nahrnuli se před Malika. Barinka se jej snažil překonat mezi betony. Úspěch neslavil, stejně jako jeho soupeř na druhé straně.

30:21

Vítkovice nahodily na branku. Salzburg se však rychle osvobozuje.

30:13

Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Zündel – 2 min., podražení).

29:32

Domácí v plném počtu.

28:27

Salzburg vykouzlil přečíslení dva na jednoho, ve kterém zakončovali oba hráči domácích. Proti první střele Malik zasahovat nemusel, jelikož jen proletěla okolo pravé tyčky. Stewartova dorážka už na branku šla a Malik si
u tyčky připisuje úspěšný zákrok.

27:41

Domácí vyhráli vhazování ve svém pásmu a chystali se vyhodit. Vítkovice však byly proti a aktivním napadáním podél mantinelu se k puku dostal Konečný. Nabruslil si před Kolarze a z bezprostřední blízkosti se jej pokusil prostřelit.

27:32

Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Hadamczik – 2 min., hákování).

26:42

Další zakázané uvolnění hostů a na každém jejich pohybu je znát, že už je nejvyšší čas odebrat se na střídačku. Toho se ke vstřelení druhého gólu snaží využít Salzburg.

26:26

Po delší době se Salzburg dostal do útočného pásma a založil kombinaci. Tu zakončila Alanovova střela od modré, která mířila mimo branku. Vítkovice se pokusily osvobodit, ale vyhazují jen na nakázané uvolnění.

25:10

Beránek vybojoval kotouč u mantinelu útočného pásma a nahodil na branku, kde očekával některého ze svých spoluhráčů. Tato akce ke zdárnému konci nevedla a Salzburg vyhazuje za modrou čáru.

24:18

Salzburgu se na chvíli podařilo v pásmu udržet. Vítkovice jsou ale nyní aktivnější a jde na nich vidět větší chuť do hry a lepší bruslařské výkony.

23:46

Úmyslný offside Vítkovic přenáší hru před Malika, kde se v této třetině ještě nevhazovalo. Ostravský brankář také nemá ve druhé dvacetiminutovce ani jeden zákrok.

22:05

Kylnar vytáhl Kolarze z brány a od jeho betonů se puk odrazil na právě najíždějícího Lednického. Ten měl před sebou prázdnou bránu, v popostrčení puku mu ale zabránil dobruslující obránce Salzburgu. Od modré následně dvakrát pálil Vacula.

21:44

Kolarz se musí mít stále na pozoru. Vítkovických střel není málo a jsou nebezpečné.

20:39

Ostravu zastavilo postavení mimo hru, ale po vhazování se už Potočnému podrželo útočné pásmo udržet. Kolarz zasahuje u své pravé tyčky.

20:08

U kotouče jsou jako první ve druhé třetině domácí. Nahození do pásma jim však nevyšlo podle plánu a ve střední třetině přebírá kontrolu nad hrou Bernovský.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první dějství druhého čtvrtfinálového zápasu mezi Salzburgem a Vítkovicemi. Domácí byli od prvních minut lepším týmem, ale z první útočné akce se podařilo, poněkud překvapivě, skórovat Ostravě. Salzburg během jedné minuty v přesilovce vyrovnal a po pomalejší pasáži pokračoval ve své hře. Střeleckých šancí bylo však poskrovnu. Hostující celek se dostal na delší dobu do pásma až v posledních minutách, ale i on dokázal soupeřově obraně zatopit.
Po první třetině je tedy skóre nerozhodné a druhá třetina začne cca v 18:46.

20:00

První třetina skončila.

19:57

Bernovský to zkoušel z bezprostřední blízkosti a následná střela od modré byla zblokovaná. V posledních sekundách se do brejku po levém křídle snažili procpat domácí, kteří ani v posledních chvílích nevzdali šanci na vstřelení gólu.

19:11

Salzburg vyhrál vhazování v útočném pásmu, ale jeho hráči jsou hned napadáni. Fridrichovi se daří získat kotouč a vyvézt jej před Kolarze.

18:30

Až nyní se podařilo hráčům rakouského týmu dostat puk za Malikovu bránu. Hraje se podél mantinelu a hostující gólman nemá mnoho práce. Na branku se většinou jen nahazuje.

17:51

Ani druhé vyhození Salzburgu na dlouho neodvrátilo vítkovický tlak. Hosté jsou nyní lepším týmem.

17:30

Domácí vyhodili kotouč do středního pásma, ale Vítkovice jsou rychle zpět a kombinují.

16:40

Nyní jsou na puku Vítkovice a snaží se ze všech sil udržet útočné pásmo. V tuto chvíli se zdá hra Salzburgu poněkud roztěkaná.

16:01

Tvrdou ránu od modré vyslal Obu. Puk trefil jeho spoluhráče, a tak se do útoku vrhly Vítkovice. Kolarz zatím neměl moc práce, s tímto přečíslením si však hravě poradil a hostující hokejisté jen kroutí hlavou.

15:11

Domácí v plném počtu.

14:41

Peeters se v oslabení dostal do brejku. Ze souboje vyšel úspěšněji vítkovický brankář Malik.

14:11

Vítkovice jsou na puku a domácí celek se snaží svého soupeře co nejrychleji vyhnat z pásma.

13:51

Salzburg drží puk na svých hokejkách v obranném pásmu. Přihrávky jsou ale nepřesné a okamžik, kdy se ke kotouči dostanou hosté, je na spadnutí.

13:11

Vyloučení v týmu EC Red Bull Salzburg (Stewart – 2 min., hrubost).

12:55

Jeden z hráčů českého celku se dostával přes dva bránící borce do úniku. Celou situaci vyřešil Kolarz, který vyjel z brány na pravý kruh a poslal kotouč do bezpečí.

12:14

Salzburg se drží v útočné třetině, kde si pomalu začíná vytvářet tlak. Jejich snahu kazí Vítkovice blokací střel.

10:57

Lewandowski prokličkoval až ke Kolarzovi a na vrcholu brankoviště byl ve velmi výhodné střelecké pozici. Se střelou dlouho otálel a dovolil tak domácímu brankáři, aby zvolil proti jeho pokusu to nejvhodnější postavení. Střela na vzdálenější tyčku nakonec hostujícímu útočníkovi nevyšla.

09:48

Vítkovice se vůbec nedostávají do pásma a puk je v jejich útočné třetině jen po vyhození. Když se však Vítkovice usadily v pásmu naposledy, byla z toho branka. Povede se hostům opět skórovat?

09:08

Stewart se pokusil otestovat Malika hned z buly. Jeho střela z pravého kruhu však mířila hodně vedle branky Ostravy.

08:47

Hraje se ve velmi pomalém tempu a více pozornosti musí hře věnovat vítkovický brankář. Ani na Malika však nejdou nepříjemné střely. Salzburg nic nevymýšlí. Pokud se dostane do střelecké pozice, i hned pálí.

06:59

Malik musel čelit nepříjemnému Hedeho pokusu z ostrého úhlu. Svou pravou tyčku si vítkovický gólman pohlídal a dokázal zastavit také dorážku ze stejného místa.

06:00

Salzburg se drží na kotouči, ani na jedné straně však nevidíme žádné vážnější šance.

04:38

Salzburg právě vstřelil branku!
Vedení Ostravy nevydrželo dlouho a i Malik kapituluje. IGOR ALANOV dostal přesnou přihrávku na vrchol levého kruhu a srovnává stav utkání střelou k levé tyčce. Asistence: Marcel Barinka, Filip Hadamczik.

04:06

Vyloučení v týmu HC Vítkovice Ridera (Fridrich – 2 min., podražení).

03:36

Vítkovice právě vstřelily branku!
A hosté se dostávají do vedení! Vítkovice vyhrály buly v útočné třetině a po nenápadné střele z kruhu se chopily kotouče, který se dostal ke zcela volnému DOMINIKU VĚNTUSOVI. Tomu se střelou z první podařilo poslat puk nad levý beton. Asistence: Jan Bernovský.

02:47

Také Ostrava se dostala před gólmana soupeře, když středem kluziště ujížděl Fridrich. Ten taky zakončil, ale Kolarzovi vytěsnění této střely nedělalo problém.

01:57

Vítkovicím se celá akce nepovedla. Přišly o kotouč, z čehož následně vyplynula velká gólová šance Salzburgu. Peetersův pokus zachytil Malik na brankové čáře.

01:40

Hosté vyhráli vhazování před svým gólmanem a zpoza jeho branku zakládají útočnou akci.

01:06

Malik musel svou lapačkou opět zasahovat, tentokrát střelu z vrcholu levého kruhu tečoval v jeho blízkosti Rebernig.

00:38

Lindner vybojoval puk u mantinelu a nabruslil si před Malika. Pokusil se jej překonat bekhendovým pokusem nad beton, ale lapačka vítkovického brankáře byla pozorná.

00:04

Hosté se jako první ujali kotouče a nahazují za Kolarzovu branku. Vítkovice se také hned tlačí do brankoviště a domácí gólman musel zasahovat proti pokusu od levé tyčky.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Kristiansen) – Obu, Hadamczik, Zündel, Alanov, Wimmer – Stewart, Rebernig, Lindner – Barinka, Varejcka, Hefke – Čermák, Hede, Vogt – Huber, Peeters.

HC Vítkovice Ridera: Malik (Piták) – Věntus, Kunc, Smička, Zapletal, Raška, Vacula, Bílý – Fridrich, Bernovský, Konečný – Beránek, Potočný, Lewandowski – Lednický, Mrva, Kylnar – Ivan, Kadula.

Rozhodčí: Kellner – Kontschieder, Oberhuber.
EC Red Bull Salzburg

Salzburg ukázal všem svým soupeřům záda, když základní část i tabulku o pořadí v play-off vyhrál s propastným náskokem. Stejně tak opanoval i týmové statistky a v mnoha ohledech nedává protivníkům šanci ani nyní. Osmifinále ale nebylo pro zahraničního účastníka soutěže vůbec jednoduché. Havířov se dostal do play-off víceméně jedním klíčovým vítězstvím nad Mladou Boleslaví a nastoupil tak proti největšímu favoritovi. Vždyť Salzburg do té doby prohrál pouze třikrát. Slezané ale ukázali svou sílu a sérii dotáhli až do pátého zápasu, ve kterém nakonec favorit zabránil vyhoření a vyhrál 3:2. Cestu za snadným postupem si Rakušané navíc ještě zkomplikovali, jelikož jeden z jejich vyhraných zápasů byl pro neoprávněný start hráče kontumován ve prospěch Havířova.

I přes dominanci týmu najdeme nejlepšího střelce, a celkově nejproduktivnějšího útočníka Salzburgu, Marcela Barinku (31+34) "až" na 7. místě bodování ligy. Druhým nejlepším střelcem je pak s 24 brankami Justin Schütz (celkem 24+38). V play-off se daří také Eriku Čermákovi (2+6 v playoff) a Ivanu Alanovovi (2+4). S úspěšností 93,09% střeží brankoviště Florian Mnich.
HC Vítkovice Ridera

Svou základní skupinu Vítkovice vyhrály o pět bodů před Zlínem, a tak pro ně následoval pohodový postup do play-off. Do toho šel nakonec ostravský celek z dvanáctého místa a ve vyřazovacích bojích se tak postavil proti pátému Kladnu. Favorizovaným Rytířům se ale povedlo uspět jen v prvním domácím zápase, a to jednobrankovým rozdílem. V dalších zápase byly lepší Vítkovice (3:1, 7:1 a 5:1).

Kanadské bodování vede s šestatřiceti body (24+12) Jakub Lewandowski, za ním najdeme útočníky Petra Fridricha (15+18) a Jana Bernovského (11+21). Nejproduktivnějším obráncem je se čtyřmi góly a jedenácti asistencemi Marcel Kunc. V play-off si zatím nejvíce bodů připsal Viktor Konečný, a to za bilanci 2+8. Jedničkou v bráně je Dominik Piták (91,87%), záda mu kryje gólman s podobnými čísly. Mladší dorostenec Nick Malík (92,73%) se v bráně SDO objevil 10x, o šest zápasů víc má zapsáno v DHL Extralize juniorů. Malík odchytal také první čtvrtfinálový duel.
Přeji krásný večer a vítám všechny příznivce mládežnického hokeje u online přenosu ze druhého čtvrtfinálového zápasu mezi týmy EC Red Bull Salzburg a HC Vítkovice Ridera.

První zápas série vyhrál rakouský celek gólem v prodloužení, a tak se může dnešním vítězstvím dostat na závěrečný turnaj a zahrát si o český titul. V minulém utkání se Salzburg dokázal dostat do dvoubrankového vedení, ve třetí třetině však Ostrava na svém ledě zabrala a vyrovnala. Rozhodující branku v 8. minutě nastaveného času vstřelil Luis Lindner.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

EC Red Bull Salzburg – HC Vítkovice Ridera

3:2

po prodl. (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0) Stav série: 2:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Alanov (Barinka, Hadamczik), 40. Huber (Varejcka, Obu), 68. Barinka – 4. Věntus (Bernovský), 32. Beránek

EC Red Bull Salzburg: Kolarz (Kristiansen) – Obu, Hadamczik, Zündel, Alanov, Wimmer – Stewart, Rebernig, Lindner – Barinka, Varejcka, Hefke – Čermák, Hede, Vogt – Huber, Peeters.

HC Vítkovice Ridera: Malik (Piták) – Věntus, Kunc, Smička, Zapletal, Raška, Vacula, Bílý – Fridrich, Bernovský, Konečný – Beránek, Potočný, Lewandowski – Lednický, Mrva, Kylnar – Ivan, Kadula.

Rozhodčí: Kellner, Prazaic – Kontschieder, Oberhuber.

Diváci: 76

Průběh zápasu
1. třetina
03:36 VIT 0:1 Věntus (Bernovský)
04:06 VIT 2 Fridrich, podražení
04:38 SLZ 1:1 Alanov (Barinka, Hadamczik)
13:11 SLZ 2 Stewart, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
27:32 SLZ 2 Hadamczik, hákování
30:13 SLZ 2 Zündel, podražení
31:25 VIT 1:2 Beránek
31:54 VIT 2 Potočný, hákování
39:08 SLZ 2:2 Huber (Varejcka, Obu)
Po 2. třetině
3. třetina
43:06 SLZ 2 Rebernig, nedovolené bránění
49:31 SLZ 2 Peeters, podražení
Po 3. třetině
Prodloužení
67:48 SLZ 3:2 Barinka
po prodl.