Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Skalica – HK Detva

1:5

konec (0:2, 0:1, 1:2)

27.03.2018, 17:00 • Hant Arena, Skalica • O udržení • Róbert Gašpárek sk

Tipsport: 4.08 6.0 1.43 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme tu koniec stretnutia, po ktorom si plný bodový zisk odvezie Detva po hľadkom víťazstve 5:1. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:06:36)

Koniec zápasu.

59:30

Puk majú pevne pod kontrolou hostia, ktorí si ho medzi sebou vymieňajú vo vlastnej tretine. Zápas sa už len dohráva.

58:00

Do konca stretnutia ostávajú posledné dve minúty.

57:42

Juraj Milý po ľavej strane ihriska priviezol puk do útočnej tretiny, kde zakončil z väčšieho uhlu. Tento pokus nepredstavoval pre Košúta takmer žiadnu hrozbu. Puk schoval po svoju lapačku.

56:05

Skalica dala gól!
RENÉ JAROLÍN preukázal výborný prehľad v hre, keď si nakorčuloval na prihrávku svojho spoluhráča, rýchlym pohybom oklamal gólmana a následne aj presne zakončil k pravej tyčke. Stav stretnutia je 1:5! Asistencia: Ondrej Janík, Alexander Kotzman.

55:20

Domáci v plnom počte.

54:35

Kouč hosťujúceho celku postavil na presilovú hru svoju štvrtú formáciu, čo len potvrdzuje dnešnú detvanskú dominanciu.

53:20

Vylúčenie v tíme HK Skalica (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Patrik Janáč.

52:13

Detva dala gól!
Hostia sa dostali do prečíslenia traja proti dvom. JURAJ MILÝ si nakorčuloval dopredu po prave strane ihriska, kde mu Jakub Žilka poslal presnú prihrávku a následným švihom vymietol Košútovi aj tie posledné pavučinky, ktoré mu ostali v jeho bránke. Stav stretnutia je 0:5! Asistencia: Jakub Žilka, Matúš Chovan.

51:47

Rastislav Gašpar mal na hokejke piaty gól svojho tímu, ale to by jeho strelecký pokus nemohol opečiatkovať len brvno Košútovej bránky. To bola šanca!

50:34

René Jarolín sa prezentoval tvrdou strelou, ktorou trafil Hacketta do menej chráneného priestoru. Hackett po tomto zakončení ostal otrasený ležať na ľadovej ploche, ale vyzerá to tak, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať.

50:15

Hostia v plnom počte.

49:03

Ľubomír Vaškovič sa v presilovej hre dostal do zakončenie z bezprostrednej blízkosti, ale puk až za chrbát gólmana nedostal. Je pravda, že ten priestor pred bránkou bol príliš prehustený.

48:15

Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Michal Murček – 2 min., podrazenie).

48:01

Sledovali sme pekný priechod záhorákov do útočného pásma, ale koncovka Kotzmana už nebola príliš oku ľahodiaca.

47:29

Domáci v plnom počte.

46:08

K puku sa vo vlastnej tretine dostal Jozef Sládok, ktorý však puk upratal len do stredného pásme, kde ho zachytil Ľubomír Vaškovič.

45:29

Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (David Videlka – 2 min., podrazenie).

44:19

Jeden z domácich hráčov zbytočne nešpekuloval a od modrej čiary poslal tvrdý projektil medzi tri žrde. Hackett si pripíše na svoje konto jeden z ďalších úspešných zákrokov.

43:40

Jarolín sa prezentoval len takou jednoduchou strelou, ktorá nemohla Hackettovi narobiť veľké problémy. Ten puk dokázal s prehľadom zachytiť.

42:33

Surovka nahodil puk do útočného pásma, kde však bol ako prvý pri puku brániaci hráč, ktorý zakladá rýchly protiútok smerom dopredu.

41:22

Detva dala gól!
Domáca defenzíva nechala pred vlastnou bránkou úplne voľného LADISLAVA ŠČURKA, ktorý po prihrávke Davida Videlku nekompromisne upratal puk k ľavej tyčke. Stav stretnutia je 0:4 a o víťazovi dnešného stretnutia je už teoreticky rozhodnuté. Asistencia: David Videlka.

41:05

Surovka sa včas vrátil do obranného pásme, kde pomohol svojím spoluhráčom, keď zachytil zaujímavú prihrávku súpera.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Máme tu koniec druhej tretiny, po ktorej Detva navýšila svoje vedenie na 3:0. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:00

Do konca druhej tretiny ostáva posledná minúta.

38:11

Puk sa nachádza v strednom pásme, kde sa oba celky prezentovali nepresnými prihrávkami, po ktorých sú pri puku domáci hokejisti.

36:40

Teraz si skvelo medzi kruhy nakorčuloval Peter Horváth, ktorého strelecký pokus z prvej smeroval len do miest, kde stál pripravený gólman, ktorý si na svoje konto pripíše skvelý zákrok.

35:59

Puk sa ocitol až pred bránkou Hacketta, ktorý hral v tomto prípade na istotu a okamžite ho schoval pod svoju lapačku, čím prerušil hru. Nasledovať bude vhazdovanie po jeho pravici.

34:55

René Jarolín presnou prihrávkou našiel pred bránkou dobre postaveného Ľubomíra Vaškoviča, ktorý bol však tiesnený brániacim hráčom, a tak jeho strelecký pokus napokon smeroval mimo bránky.

33:26

Detva dala gól!
K puku sa dostal na modrej čiare MIKHAIL KUKLEV, ktorý ho okamžite poslal tvrdým spôsobom smerom k bránke. Strelec gólu bol podľa všetkého Rastislav Gašpar, ktorý stečovaný puk dorazil do prázdnej bránky, ale miestny hlásatel oznámil iného strelca. Stav stretnutia je 0:3! Asistencia: Martin Chovan.

32:32

Hosťujúcim hokejistom sa počas aktuálnej presilovky nedarí absolútne nič. Domáci sa skvelo bránia a svojmu súperovi ponúkajú len minimum priestoru na ľadovej ploche.

31:40

Vylúčenie v tíme HK Skalica (Ľubomír Škápik – 2 min., hákovanie).

31:02

Košút si na svoje konto pripíše ďalší úspešný zákrok po brejku jedného z hráčov hostí. Košút včas vysunul betón k svojej tyčke, vďaka čomu zabránil skórovaniu.

30:09

Domáci v plnom počte.

29:40

Skaličania mali obrovskú príležitosť vo vlastnom oslabení, ale prihrávka, ktorá mala smerovať na úplne voľného Kniazeva nebola vôbec presná. Tento moment môže skaličanov ešte mrzieť.

28:09

Vylúčenie v tíme HK Skalica (Martin Hujsa – 2 min., držanie hokejky).

27:50

Puk sa nachádza v obrannom pásme Skalice, odkiaľ sa budú snažiť domáci nájsť ten správny recept na defenzívu súpera.

26:28

Videlka si nakorčuloval pred bránku súpera, kde mu spoluhráč poslal presnú prihrávku. Videlku však sklamal prvý dotyk s pukom, vďaka čomu jeho strela nebola vôbec presná.

25:10

Puk má pevne pod kontrolou Rastislav Gašpar, ktorý čaká za vlastnou bránkou, kým jeho tím vystrieda.

24:22

Valerij Kniazev nepríjemne atakoval posledného brániaceho hráča a takmer aj dokázal získať puk. Napokon si však Jozef Sládok poradil a puk podržal na svojej hokejke.

23:14

Obranca Gachulinec sa chcel zapísať do listiny strelcov, ale to by musel zvoliť zakončenie z lepšej pozície. Košút si na svoje konto pripíše úspešný zákrok.

22:33

Hostia v plnom počte.

21:48

Záhoráci počas presilovej hry takmer nič nevymysleli. Puk sa dostal na hokejku Rastislava Gašpara, ktorý ho upratal do bezpečnej vzdialenosti.

20:33

Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Jakub Žilka – 2 min., sekanie).

20:01

Začala sa druhá tretina.
Máme tu koniec prvej tretiny, po ktorej môžme konštatovať, že domáca Skalica prehráva nad Detvou 0:2. My sa Vám opäť hlásime po prestávke, ktorá bude trvať približne 15 minút.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:00

Do konca prvej tretiny ostáva posledná minúta.

18:51

Puk sa nachádza za bránkou Skalice, ale sú to práve hokejisti domáceho celku, kto ho má pevne pod kontrolou.

17:45

Detva dala gól!
JURAJ MILÝ hľadal svojou prihrávkou niekoho zo svojich spoluhráčov pred bránku súpera, ale našiel len hokejku brániaceho hráča, ktorý si vsietil nešťastný vlastný gól. Stav stretnutia je už 0:2! Asistencia: Jakub Žilka.

16:38

Roman Jurák sa snažil skórovať z pravej strany ihriska, ale jeho pokus nebol presný. Bránka Detvy opustila svoje miesto, a tak sa po krátkom prerušení bude pokračovať vhadzovaním v útočnom pásme Skalice.

15:13

Kotzman sa dostal k zakončeniu, ktoré nebolo vôbec zlé. Hackett však stál v správnom čase na správnom mieste a puk dokázal zachytiť do svojej lapačky.

13:54

Domáci v plnom počte.

12:20

Vitalii Sitnikov sa prezentoval krásnou individuálnou akciou, ktorú sám zakončil tvrdou strelou. Puk namieril len do miest, kde stál pripravený Košút. Nasledovať bude vhadzovanie.

11:54

Vylúčenie v tíme HK Skalica (Adrián Sloboda – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku).

11:26

Ľubomír Vaškovič sa pokúsil prekvapiť gólmana strelou z väčšej vzdialenosti, ale úspešný nebol. Trafil len brániaceho hráča, od ktorého puk smeroval do ochrannej siete.

10:45

Skvelá práca v podaní domácej defenzívy, ktorá včas zastavila rozbiehajúci sa útok súpera, vďaka čomu mu nedovolili zakončiť.

09:38

Vereš si obišiel bránku súpera a napokon aj zakončil bekhendovým spôsobom. Hackett si na svoje konto pripíše pomerne jednoduchý zákrok.

09:06

Hostia sú počas celej prvej tretiny veľmi aktívni, vďaka čomu dostávajú svojho súpera pod tlak. Nechajme sa prekvapiť, či dokážu domáci hokejisti nejakým spôsobom odpovedať.

08:24

Juraj Milý nahodil puk pred bránku súpera, kde sa najlepšie zorientoval gólman, ktorý puk dokázal vytlačiť do bezpečia.

07:34

René Jarolín sa ešte snažil posunúť puk na Ľubomíra Vaškoviča, ale tento úmysel skvelo prečítal Jozef Sládok, ktorý puk dokázal zachytiť.

06:39

Valerij Kniazev sa snažil spoza bránky nájsť lepšie postaveného spoluhráča, ale našiel len hokejku obrancu, ktorý získal puk na svoju stranu.

05:59

Sloboda sa teraz snažil zastaviť detvanskú akciu, čo sa mu aj podarilo. Dokázal zakončenie zblokovať až na ochrannu sieť. Nasledovať bude vhadzovanie pred bránkou Skalice.

04:48

Juraj Milý sa po milimetrovej prihrávke dostal do samostatného úniku. Snažil sa Košúta oklamať kľučkou do forhendu, čo sa mu však nepodarilo, a tak neskóroval.

03:56

Puk sa nachádza v útočnom pásme Detvy, kde si ho hostia medzi sebou vymieňajú formou krátkych prihrávok.

02:53

Detva dala gól!
Martin Chovan skvelou prihrávkou našiel pred bránkou voľného JOZEFA TIBENSKÉHO, ktorý aj s dávkou šťastia dokázal puk upratať až za chrbát gólmana. Stav stretnutia je 0:1! Asistencia: Martin Chovan, Martin Belluš.

01:52

Pri puku sú hostia, ktorí sa s ním nachádzajú za vlastnou bránkou, odkiaľ sa budú snažiť vymyslieť niečo smerom dopredu.

01:02

Košút si teraz nebol svojím zákrokom vôbec istý po strele Jozefa Sládoka. Puk nedokázal vo svojej moci udržať, ale zastúpil ho jeden z jeho spoluhráčov.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

HK Skalica: Košút – Škápik, Horváth, Vaškovič, Vereš, Hujsa – Sloboda, Mikéska, Kotzman, Jarolín, Janáč – Janík, Straka, Jurák, Schmidt, Okoličány – Dufek, Kukliš, Kučera, Dmitriev, Kniazev

HC 07 Detva: Hackett – Chovan Martin, Kuklev, Gašpar, Surovka, Sitnikov – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan Matúš, Žilka – Šimon, Macejko, Videlka, Murček, Ščurko – Róth, Jendroľ, Belluš, Surový, Tibenský.

Rozhodca: Stano, Mullner – Šefčík, Orolin..

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes sa zameriame na 6. kolo baráže o postup do Tipsport ligy, kde HK Skalica privítajú na svojom ľade HC 07 Detva. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

HK SKALICA:

Záhoráci nezačali baráž úplne ideálne. Po 5. kole majú na svojom konte len tri body po jedinom víťazstve s Michalovcami v pomere 5:1. Okrem toho pozbierali len štyri prehry v riadnom hracom čase. Svojím súperom dovedna nastrieľali len 12 gólov a až 20 inkasovali. Posledný zápas si zmerali sily s Michalovcami. V zápase dokonca trikrát viedli, ale napokon to nezmenilo nič na veci, že prehrali 4:5.

HC 07 DETVA:

Hráči Detvy sa v barážovej skupine nachádzajú na peknej druhej priečke so ziskom 9 bodov, ale na krk im dýchajú borci s Michaloviec, ktorí strácajú na Detvu len jeden bod. Detva dokázala trikrát zvíťaziť a dvakrát prehrať v riadnej hracej dobe. Ich skóre je 21:13. Naposledy hostili hráči Detvy na vlastnom štadióne Liptovský Mikuláš, kde po skvelom výkone zvíťazili jednoznačne 5:1.

Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

HK Skalica – HK Detva

1:5

konec (0:2, 0:1, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 57. Jarolín (Janík, Kotzman) – 3. Tibenský (Chovan, Belluš), 18. Milý (Žilka), 34. Kuklev (Chovan), 42. Ščurko (Videlka), 53. Milý (Žilka, Chovan)

HK Skalica: Košút – Škápik, Horváth, Vaškovič, Vereš, Hujsa – Sloboda, Mikéska, Kotzman, Jarolín, Janáč – Janík, Straka, Jurák, Schmidt, Okoličány – Dufek, Kukliš, Kučera, Dmitriev, Kniazev

HK Detva: Hackett – Chovan Martin, Kuklev, Gašpar, Surovka, Sitnikov – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan Matúš, Žilka – Šimon, Macejko, Videlka, Murček, Ščurko – Róth, Jendroľ, Belluš, Surový, Tibenský.

Rozhodčí: Stano, Mullner – Šefčík, Orolin.

Průběh zápasu
1. třetina
02:53 DTV 0:1 Tibenský (Chovan, Belluš)
11:54 SKA 2 Sloboda, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
17:45 DTV 0:2 Milý (Žilka)
Po 1. třetině
2. třetina
20:33 DTV 2 Žilka, sekání
28:09 SKA 2 Hujsa, držení hole
31:40 SKA 2 Škápik, hákování
33:26 DTV 0:3 Kuklev (Chovan)
Po 2. třetině
3. třetina
41:22 DTV 0:4 Ščurko (Videlka)
45:29 DTV 2 Videlka, podražení
48:15 DTV 2 Murček, podražení
52:13 DTV 0:5 Milý (Žilka, Chovan)
53:20 SKA 2 příliš mnoho hráčů, odpyká Janáč
56:05 SKA 1:5 Jarolín (Janík, Kotzman)
Konec