Menu

Hokej

Krajská liga: Pardubický kraj

BK Havlíčkův Brod B – HC Spartak Polička

7:1

konec (3:0, 3:1, 1:0)

21.01.2018, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • Štěpán Ondráček

59:39

Jakub Lacina si nabruslil mezi čárky. Jeho střela z první skončila na pravé tyči Kvapila!

58:14

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Vápeník – 2 min., sekání).

57:55

Hosté přečíslili domácí obranu a mohli přidat další gól! Michal Kyncl vymíchal Folvarského, ale puk přes jeho beton nedokázal dostat. Napodruhé neuspěl, když se domácí gólman skvěle přesunul!

57:33

Kvapil je teď v permanenci, ale své spoluhráče drží!

56:59

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Bruslaři se dočkávají další branky! Daniel Homola našel mezi kruhy najetého JAKUBA LACINU, jenž střelou zápěstím zavěsil puk do levé šibenice! Asistence: Daniel Homola

51:54

Bruslaři v šanci dvou na jednoho neuspěli, když střela jednoho z nich skončila na Kvapilovi.

46:30

Hosté se dostali do přečíslení dvou na jednoho. Konkrétně Michal Kyncl s Davidem Hejtmánkem. Prvně jmenovaný nahrál na volného Hajtmánka, který nedokázal prostřelit přesouvajícího se Folvarského!

39:00

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Tak to byla krasojízda domácího borce! Michal Semrád našel najetého VÁCLAVA PISKAČE! Domácí šikula to udělal na výbornou, když projel do útočného pásma po pravé straně. Tím si odstavil obránce hostů a natlačil se před brankáře Kkvapila, kterého překonal ke vzdálenější tyči! Asistence: Michal Semrád

37:35

Folvarský musel předvést svůj um, když nadvakrát úspěšně sklapl betony k sobě!

35:21

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Bruslaři na inkasovanou branku rychle odpovídají! Daniel Homola si vyměnil kotouč s TOMÁŠEM CEJPKEM! Domácí kapitán si nabruslil, až ke Kvapilovi a rychlou střelou zápěstím překonal hostujícího gólmana mezi betony! Asistence: Daniel Homola

34:54

Polička právě vstřelila branku!
Hosté využívají početní výhodu! David Hejtmánek od pravého mantinelu našel svižnou přihrávkou hůl VRATISLAVA VÁPENÍKA, jenž usměrnil kotouč mezi betony Folvarského! Asistence: David Hejtmánek

33:11

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod B (Beran – 2 min., sekání).

32:30

Střídání v týmu HC Spartak Polička: ze hřiště odchází Vašátko, přichází Kvapil.

32:30

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Michal Přibyl našel VÁCLAVA PECNA, jenž rychlou střelou překonal Vašátka! Asistence: Michal Přibyl, Tomáš Cejpek

31:02

Jonáš Dvořák se protáhl po pravé straně až před Folvarského, které ho vykoupal! Jenže na poslední chvíli byl v zakončení vyrušen a puk do branky nedostal!

27:06

Vašátko opět v akci! Ani bekhendový pokus nekončí brankou Bruslařů!

27:02

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Hejtmánek – 2 min., sekání).

26:56

Lacina vystřelil od modré na Vašátka, kterému puk vypadl z výstroje! Nejrychleji u něj byl Martin Hynek, jenž zakončoval do odkryté klece. Hostující gólman natáhl lapačku v níž našel černou gumu!

23:35

Dominik Suchý našel ve středním pásmu rozjetého Jana Jelínka, který ujížděl na Vašátka! Jelínek to neudělal špatně, ale puk před brankovou čárou zastavil hostující gólman svojí lapačkou!

19:16

Michal Zobač v obrovské příležitosti neproměnil! Hostující hráč prošel domácí obranou, až k Folvarskému! Zobáč dokonale vymichal brankáře Bruslařů a zasunul kotouč bekhendem do branky! Kotouč užuž mířil do odkryté branky, ale Folvarský vymrštil svojí lapačku a jejím hřebem puk vyrazil nad branku!

18:15

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Domácí tým jde do tříbrankového trháku! Michal Semrád střílel od modré čáry a mezi kruhy jeho ránu tečoval LUKÁŠ BERAN! Asistence: Michal Semrád, Václav Piskač

16:23

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Bruslaři jodu do dvoubrankového vedení! Martin Hynek poslal do samostatného nájezdu LUKÁŠE KŘÍŽKA, jnež se nemýlil. Domácí dlouhán nic nevymýšlel a střelou golfem překonal Vašátka na levou tyč! Asistence: Martin Hynek

16:15

Libor Boháč dostal puk před Folvarského, ale maskovaný muž Bruslařů jej vychytal. Poté byl hráč hostí podražen domám gólmanem ale rozhodčí faul neodpískali.

15:42

Vůladimír Szilva dostal přihrávku před branku Vašátka a hned jí vracel na druhou stranu. Avšak puk těsně prolétl pod patku hole jeho spoluhráče!

13:55

Do šance se dostal Libor Boháček, který na dvakrát neuspěl na Folvarského. Nejprve zkusil střřelu, kterou domácí gólman vyrazil a podruhé se nevešel bekhendovým zakončením mezi tři tyče!

12:16

Vyloučení v týmu HC Spartak Polička (Hejtmánek – 2 min., sekání).

09:07

Lukáš Křížek v gólové šanci neuspěl! Dlouhán Havlíčkova Brodu mezi kruhy neuspěl, když jeho střelu vyrazil levým betonem Vašátko!

07:04

Vladimír Szilva dostal nahrávku před modrou a vylepšil si palebnou pozici. Brodský útočník střílel od levého kruhu, ale jeho golfák našel připravenou lapačku Vašátka!

00:57

BK Havlíčkův Brod B právě vstřelil branku! Bruslaři využívají velký tlak! David Vašátko skvěle zastavil útočné snažení domácích, ale puk zpoza brankáře Poličky vyšťoural DOMINIK SUCHÝ. Obránce Havlíčkova Brodu, ač byl v nulovém úhlu zavěsil kotouč do horních pater branky!

00:15

Lukáš Motl nahodil puk na Vašátka, a ten ho vyrazil před sebe! Nejrychleji u něj byl Daniel Homola, ale ten střelou mezi betony neuspěl!

BK Havlíčkův Brod B – HC Spartak Polička

7:1

konec (3:0, 3:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 1. Suchý, 17. Křížek (Hynek), 19. Beran (M. Semrád, Piskač), 33. Pecen (M. Přibyl, Cejpek), 36. Cejpek (Homola), 39. Piskač (M. Semrád), 57. Lacina (Homola) – 35. Vápeník (Hajtmánek)

BK Havlíčkův Brod B: Folvarský (Adam) – Motl, Pecen, M. Semrád, Suchý, Lacina, Bancíř – Homola, Cejpek (C), Jelínek – Beran, Szilva, Piskač – M. Přibyl, Hynek (A), Křížek

HC Spartak Polička: Vašátko (33 Kvapil) – Štěrba, Švanda, Dvořák – Jindra, Zobač, Hejtmánek, Boháček (C), Lidmila, Vápeník, Kyncl, Šerejch

Rozhodčí: Josef Vrba – Michal Havel, Petr Křivohlavý

Průběh zápasu
1. třetina
00:57 HBB 1:0 Suchý
12:16 PLC 2 Hejtmánek, sekání
16:23 HBB 2:0 Křížek (Hynek)
18:15 HBB 3:0 Beran (M. Semrád, Piskač)
Po 1. třetině
2. třetina
27:02 PLC 2 Hejtmánek, sekání
32:30 HBB 4:0 Pecen (M. Přibyl, Cejpek)
32:30
33:11 HBB 2 Beran, sekání
34:54 PLC 4:1 Vápeník (Hajtmánek)
35:21 HBB 5:1 Cejpek (Homola)
39:00 HBB 6:1 Piskač (M. Semrád)
Po 2. třetině
3. třetina
56:59 HBB 7:1 Lacina (Homola)
58:14 PLC 2 Vápeník, sekání
Konec