Menu

Hokej

Play-off NHL

Toronto Maple Leafs – Washington Capitals

4:5

konec (1:4, 1:0, 2:1) Stav série: 2:2

20.04.2017, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • Čtvrtfinále V. konference • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

59:33

59:33 Tyler BOZAK - 4:5

59:33

Toronto právě vstřelilo branku!
Gól TYLERA BOZAKA po přezkoumání videa kvůli nevolenému bránění brankáři platí! Maple Leafs 27 sekund před koncem prohrávají pouze o gól poté, co Mitchell Marner z pravého křídla nahodil puk před bránu a na vzdálenější levé tyči ho dorazil do brány ze vzduchu Tyler Bozak. Asistence: Mitchell Marner a William Nylander.

57:01

Braden Holtby dvěma skvělými zákroky podržel Caps nad vodou! Jake Gardiner na levé straně vypálil od modré čáry a po zákroku brankáře Washingtonu pravým betonem se dostal v blízkosti levé tyče k dorážce Nazem Kadri, který puk dobře zvedal pod horní tyč. Jenže Braden Holtby pravou rukou vyrazil puk nad bránu!

56:43

Maple Leafs jsou štěstí naproti a Frederk Andersen tři minuty a sedmnáct sekund před koncem naskočil na střídačku!

53:55

Matt Niskanen mohl skórovat v blízkosti pravé tyče ze stejného prostoru jako před ním T.J. Oshie, jenže jeho prudká rána zápěstím minula bližší horní roh brány!

52:59

52:59 T. J. Oshie - 3:5

52:59

Washington právě vstřelil branku!
Maple Leafs měli šanci vyhodit puk z pásma, jenže tak neučinili a T. J. OSHIE v blízkosti pravé tyče nad levým ramenem Frederika Andersena zamířil do bližšího horního rohu brány! Toronto se vrátilo do hry a vzápětí rychle inkasovalo. Washington vede 5:3! T.J. Oshie dnes skóroval v Torontu podruhé. Asistence: Nicklas Bäckström.

52:00

52:00 Auston MATTHEWS - 3:4

52:00

Toronto právě vstřelilo branku!
AUSTON MATTHEWS během posledního střídání předeslal směrem k protihráčům, že si na něj mají dávat velký pozor, jenže nedali! Auston Matthews u levé tyče zablokoval táhlou střelu Matta Hunwicka od modré čáry a poté puk pohodlně dorazil do odkryté části brány. Toronto prohrává k radosti fanoušků v Air Canada Centre a těsně před ním pouze o gól! Asistence: Matt Hunwick a Connor Brown.

50:08

Mitchell Marner dobře vypálil na pravém křídle od modré čáry a jeho střela mířila pod horní tyč, Braden Holtby do ní ale zastavil masku, od které se puk odrazil do vzduchu a poté levého rohu!

48:11

Frederik Andersen byl nedovoleně bráněn a Barry Trotz ztrácí po neúspěšně Coach Challenge oddechový čas! Maple Leafs prohrávají stále 4:2.

48:11

48:11 Gól Natea Schmidte nebyl uznán kvůli bránění brankáři!

48:11

Washington právě vstřelil branku, která na ledě nebyla uznána kvůli nedovolenému bránění brankáře! Nate Schmidt krásně vypálil od modré čáry a jeho prudká rána se po teči jednoho z hráčů odrazila k levé tyči! Je zkoumáno video.

47:13

Brian Boyle na levém křídle vlétl do útočného pásma a před vrcholem levého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, kterou Braden Holtby vyrazil pravým betonem!

44:53

Justin Williams na levém křídle dobře vypálil od hrazení a jeho střela mířila do předního levého horního rohu brány, jenže Frederik Andersen puk vyrážečkou vyrazil do ochranného skla!

41:57

Je tomu skutečně tak. Brooks Orpik už je také na ledě a Washington udělal významný krok k vítězství, když na začátku třetí třetiny přečkal oslabení 3 na 5!

40:49

Capitals sice vyhodili puk, u levé tyče se ale vzápětí v obrovské šanci po nahození z pravého křídla ocitl James van Riemsdyk, jenže z blízkosti rozvlnil pouze boční síť!

40:01

Lars Eller a Brooks Orpik se vrátili z kabin na trestnou lavici a začíná přesilová hra Maple Leafs 5 na 3!

39:57

Brooks Orpik dostal dvě minuty za sekání a Capitals absolutně nezvládají závěr prostřední části! Maple Leafs mají čas na jednu střelu a po přestávce budou hrát přesilovou hru 5 na 3!

39:55

Lars Eller na bodu pro vhazování zahrál rukavicí a rozhodčí ho neváhali poslat na dvě minuty za trestnou lavici.

STATISTIKY: Třetí zápas série mezi Leafs a Capitals řečí čísel.

34:05

Kasperi Kapanen se řítil do samostatného úniku, jenže v blízkosti pravé tyče ztratil kontrolu nad pukem a jeho forhendová střela zamířila mimo! Maple Leafs se mohli dostat na dostřel!

33:56

André Burakovsky nabral na levé straně rychlost a na vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, která přes obránce Maple Leafs mířila pod horní tyč, Frederik Andersen ji ale po krásném semaforu lapil do lapačky!

30:29

Maple Leafs vypálili z levého kruhu pro vhazování a jejich tečovaná střela mířila těsně nad ledem k přední tyči, kde ji Braden Holtby skvěle vyrazil svým pravým betonem!

25:39

25:39 James VAN RIEMSDYK - 2:4

25:39

Toronto právě vstřelilo branku!
Morgan Rielly se na útočné modré čáře pomazlil s pukem a poté ho rozdal doprava, kde JAMES VAN RIEMSDYK napřáhl v kruhu k nádherné střele, která zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu! Také Maple Leafs dnes využili přesilovou hru a snížili na rozdíl dvou branek. Asistence: Morgan Rielly a Mitchell Marner.

24:35

Nicklas Bäckström dostal dvě minuty za držení hole poté, co zastavil rychlý protiútok Leafs na obranné modré čáře.

24:35

24:35 Connor Brown mohl skórovat po samostatném úniku!

24:35

Connor Brown přebruslil Natea Schmidte a řítil se sám na bránu, před kterou po ledě mířil k pravé tyči, Braden Holtby ale levým betonem jeho pokus fantasticky vyrazil! Vzápětí Maple Leafs vyrazili do rychlého protiútoku, po kterém přišel faul.

24:11

Justin Williams napřáhl na vrcholu levého kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Frederik Andersen měl ale čistý výhled a puk ukryl ve své lapačce! Krásný zákrok!

23:33

Washington dnes hraje velký zápas a na bránu Maple Leafs míří jedna střela za druhou. Nyní to Capitals zkoušeli střelou z pravého kruhu pro vhazování, která nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Frederik Andersen ji ale pravým betonem vyrazil!

17:40

William Nylander na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu a Braden Holtby si proti jeho střele skvěle povyjel z brány, aby ji vzápětí vyrazil do ochranné sítě. Skvělý zákrok brankáře Caps!

16:14

Nate Schmidt na levé straně obranného pásma vyhodil puk přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.

16:04

16:04 Tom WILSON - 1:4

16:04

Washington právě vstřelil branku!
TOM WILSON si na vzdálenější pravé tyči najel na krásnou přihrávku Andrého Burakovskyho z levého křídla a rychlé přečíslení dva na jednoho zakončil střelou zápěstím pod horní tyč! Frederik Andersen se sice skvěle přesouval, vleže ale v cestě puku pod horní tyč zabránit nedokázal. Asistence: André Burakovsky a Brooks Orpik.

13:41

13:41 Tom WILSON - 1:3

13:41

Washington právě vstřelil branku!
Lars Eller pravém křídle nabral obrovskou rychlost a po bleskovém objetí brány na levé straně útočného pásma rychle vypálil z otočky a puk po teči TOMA WILSONA clonícího na přední tyči prošel mezi betony klečícího Frederika Andersena do brány! Washington vede znovu o dva góly poté, co Tom Wilson zabránil Maple Leafs skórovat fantastickým tygřím skokem a po rychlém protiútoku sám udeřil po skvělé teči! Úžasné! Asistence: Lars Eller a Dmitrij Orlov.

13:27

13:27 Tom Wilson tygřím skokem zabránil skórovat Riellymu!

13:27

Morgan Rielly na pravém křídle vypálil skvěle z ostrého úhlu a puk mezi betony Bradena Holtbyho po nepřesvědčivém zákroku mířil do brány, na brankové čáře ale po fantastickém tygřím skoku puk zastavil Tom Wilson a poslal ho pod svého brankáře, od jehož levého betonu se kotouč odrazil vedle levé tyče za bránu!

11:09

John Carlson na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho prudká střela s příklepem mířila nad ledem k bližší pravé tyči, Frederik Andersen ji ale levým betonem vyrazil za svou bránu, kde vzápětí byla hra přerušena!

05:16

05:16 Zach HYMAN - 1:2

05:16

Toronto právě vstřelilo branku!
William Nylander z levé strany vrátil puk na modrou čáru a Jake Gardiner bez přípravy vypálil od modré čáry po ledě směrem na bránu, před kterou skvěle clonil ZACH HYMAN, od jehož hole přiložené k ledu se puk odrazil vedle levého betonu Bradena Holtbyho ke vzdálenější pravé tyči! Maple Leafs velice rychle našli odpověď a utkání dokonale připomíná vývoj zápasu číslo 3. Asistence: Jake Gardiner a William Nylander.

04:34

04:34 Alexandr OVEČKIN - 0:2

04:34

Washington právě vstřelil branku!
Kevin Shattenkirk na pravém křídle zachytil puk před tím, než opustil pásmo, a rozdal puk doleva, kde ALEXANDR OVEČKIN napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem a nad levým betonem Frederika Andersena zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Capitals využili přesilovou hru a vedou 2:0! Asistence: Kevin Shattenkirk.

03:58

Tyler Bozak dostal dvě minuty za vysokou hůl a Washington si zahraje první přesilovou hru dnešního utkání.

03:09

Jevgenij Kuzněcov po krásné kolmé a tečované přihrávce za obranu unikl dvěma hokejistům Toronta, jenže samostatný únik zakončil střelou vedle levé teče! Obrovská šance Capitals!

02:58

02:58 T. J. OSHIE - 0:1

02:58

Washington právě vstřelil branku!
T. J. OSHIE dokázal využít zpětné přihrávky Nicklase Bäckströma zpoza brány a z blízkosti puk poslal nad lapačkou přesouvajícího se brankáře Frederika Andersena k pravé tyči! Washington vede stejně jako ve třetím zápase v Air Canada Centre 1:0 a skóruje jako první! Asistence: Nicklas Bäckström a Nate Schmidt.

01:04

Auston Matthews na levém křídle vypálil z ostrého úhlu a po zákroku Bradena Holtbyho betonem se na vzdálenější pravé tyči dostal k dorážce Zach Hyman, střelou po ledě ale brankáře Washingtonu nepřekonal! Hra přerušena.

Toronto Maple Leafs – Washington Capitals

4:5

konec (1:4, 1:0, 2:1) Stav série: 2:2

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Hyman (Gardiner, W. Nylander), 26. J. van Riemsdyk (Rielly, Marner), 52. Matthews (Hunwick, Co. Brown), 60. Bozak (Marner, W. Nylander) – 3. Oshie (Bäckström, Schmidt), 5. Ovečkin (Shattenkirk), 14. T. Wilson (Eller, Orlov), 17. T. Wilson (Burakovsky, Orpik), 53. Oshie (Bäckström)

Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – Hunwick (A), Rielly (A), Gardiner, N. Zajcev, Marinčin, C. Carrick – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov, Kadri, Co. Brown – Hyman, Matthews, W. Nylander – M. Martin, Boyle, Kapanen. Hlavní trenér: Mike Babcock.

Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Schmidt, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik (A), Shattenkirk – Ovečkin (C), Bäckström (A), Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Burakovsky, Eller, T. Wilson – Winnik, Beagle, Connolly. Hlavní trenér: Barry Trotz.

Rozhodčí: Chris Lee, Kelly Sutherland. Čároví: Ryan Gibbons, Shane Heyer

Diváci: 19838

Průběh zápasu
1. třetina
02:58 WSH 0:1 Oshie (Bäckström, Schmidt)
03:58 TOR 2 Bozak, vysoká hůl
04:34 WSH 0:2 Ovečkin (Shattenkirk)
05:16 TOR 1:2 Hyman (Gardiner, W. Nylander)
13:41 WSH 1:3 T. Wilson (Eller, Orlov)
16:04 WSH 1:4 T. Wilson (Burakovsky, Orpik)
16:14 WSH 2 Schmidt, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Po 1. třetině
2. třetina
24:35 WSH 2 Bäckström, držení hole
25:39 TOR 2:4 J. van Riemsdyk (Rielly, Marner)
39:55 WSH 2 Eller, zdržování hry / porušení postupu vhazování
39:57 WSH 2 Orpik, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
52:00 TOR 3:4 Matthews (Hunwick, Co. Brown)
52:59 WSH 3:5 Oshie (Bäckström)
59:33 TOR 4:5 Bozak (Marner, W. Nylander)
Konec