Menu

Hokej

NHL

Columbus Blue Jackets – Buffalo Sabres

4:3

konec (2:1, 1:1, 1:1)

11.03.2017, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.78 4.0 4.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:28

Alexander Wennberg na levé straně obranného pásma tak dlouho usilovně bojoval o puk, až se od jeho výstroje odrazil mimo ledovou plochu. Robin Lehner na střídačce!

56:33

Seth Jones na levém křídle nebezpečně vypálil od mantinelu a Robin Lehner si v rychlém sledu připsal dva skvělé zákroky, když si poradil i s nádhernou dorážkou Jackets!

54:53

54:53 Boone JENNER - 4:3

54:53

Columbus právě vstřelil branku!
Blue Jackets sice prohráli vhazování na levé straně útočného pásma, jenže Cam Atkinson neumožnil Sabres vyhodit v blízkosti levé tyče a po krásném potáhnutí kotouče doprava u vzdálenější pravé tyče zasunul puk bekhendem po ledě do odkryté brány BOONE JENNER! Columbus vede těsně před koncem 4:3! Dokáží Sabres odpovědět? Asistence: Cam Atkinson.

52:45

Nick Foligno napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, která mířila přesně do bližšího horního rohu brány, Robin Lehner ale puk lapačkou v závěru přesilové hry Columbusu fantasticky vyrazil! Početní výhoda končí.

50:46

Oliver Bjorkstrand byl na levé straně útočného pásma podražen Rasmusem Ristolainenem, který dostal menší trest za podražení, a Blue Jackets si zahrají třetí přesilovou hru, přičemž předchozí dvě dokázal využít! Podaří se domácím skórovat znovu? Po reklamní přestávce se to dozvíme odpověď.

49:29

Evander Kane si z levého křídla krásně sjel mezi kruhy pro vhazování a vypadalo to, že v blízkosti pravé tyče bude bránu objíždět, nakonec se ale z ostrého úhlu pokoušel puk zasunout do brány a Sergej Bobrovskij skvěle zasáhl levým betonem! Tlak hostů pokračuje.

47:55

Jack Eichel se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže Sergej Bobrovskij kopíroval jeho pohyb a jeho střelu z ostrého úhlu skvěle vyrazil hrudí mimo!

45:57

45:57 Rasmus RISTOLAINEN - 3:3

45:57

Sabres právě vstřelili branku!
RASMUS RISTOLAINEN na pravém křídle vypálil zápěstím od modré čáry a Sergej Bobrovskij po teči Markuse Nutivaary skvěle zasáhl levým ramenem, od kterého se ovšem puk nešťastně odrazil do jeho levého betonu a poté zapadl do sítě! Asistence: Jake McCabe a Markus Foligno.

44:12

Matt Moulson krásnou kolmou přihrávkou na pravém křídle přiťukl puk do jízdy Samovi Reinhartovi, který se snažil z blízkosti po ledě zamířit ke vzdálenější levé tyči, jeho rychlá bekhendová střela ale zamířila mimo!

38:28

38:28 Sam GAGNER - 3:2

38:28

Columbus právě vstřelil branku!
Seth Jones krásně roztáhl hru diagonální přihrávkou od modré čáry doprava, kde SAM GAGNER po zpracování puku na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k jedovaté střele s příklepem a puk nad lapačkou bezmocného Robina Lehnera zamířil do bližšího horního rohu brány! Blue Jackets využili druhou ze dvou přesilových her a podruhé v zápase vedou, tentokrát krátce před koncem druhé třetiny 3:2! Asistence: Seth Jones a Jack Johnson.

38:07

Blue Jackets vytvořili před bránou Sabres obrovský závar a jeden z domácích hráčů mohl z blízkosti skórovat do z poloviny odkryté brány, jenže ji trestuhodně minul!

37:25

Nick Foligno v blízkosti levé tyče vracel puk před bránu, kde se od jednoho z hráčů Sabres odrážel mezi betony Robina Lehnera, brankář Buffala je ale dokázal včas sevřít a hru přerušil! To byla hodně nebezpečná situace.

36:31

Justin Falk fauloval v těsné blízkosti své brány a dostal dvě minuty za krosček. Columbus si zahraje druhou přesilovou hru, přičemž tu první dokázal v úvodní části využít.

35:10

Nick Foligno odvedl na pravém křídle obrovské penzum práce, když nejprve dobruslil prudký puk a zabránil zakázanému uvolnění, poté se pěkně otočil a zpětnou přihrávkou našel Sama Gagnera, který bez přípravy pálil zápěstím z vrcholu mezikruží těsně nad ledem vedle vzdálenější levé tyče!

32:26

Oliver Bjorkstrand se ocitl mezi kruhy pro vhazování ve skvělé střelecké pozici, mezi betony ale fantastického brankáře Robina Lehnera překonat nedokázal!

29:23

29:23 Sam Gagner ani Oliver Bjorkstrand nedokázali překonat Robina Lehnera, který v rychlém sledu předvedl tři zákroky!

29:23

Sam Gagner se po krásné krátké kolmé přihrávce Olivera Bjorkstranda ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské brankové příležitosti, jenže ztroskotal na lapačce výtečného Robina Lehnera, který poté hrudí zasáhl proti dorážce druhého jmenovaného hráče, a vzápětí to zkoušel znovu Sam Gagner, ani napodruhé ale neskóroval! Brankář Sabres v rychlém sledu vytáhl tři parádní zákroky!

27:29

27:29 Boone Jenner se ve vlastním oslabení řítil sám na bránu!

27:29

Ryan O'Rielly se dopustil na pravé straně neutrální zóny těsně před útočnou čárou obrovské chyby, po které se Boone Jenner řítil v oslabení do samostatného úniku a v blízkosti pravé tyče se snažil v rychlosti zakončit bekhendovým blafákem, Robin Lehner ale kopíroval jeho pohyb a holí přiloženou k ledu ho fantasticky vychytal!

26:19

David Savard za bránou zahákoval jednoho z hráčů Sabres a dostal menší trest za hákování.

26:19

Ryan O'Reilly na levé straně napřáhl od modré čáry ke krásné střele, která byla lehce tečována, a puk mířil přesně ke vzdálenější pravé tyči, Sergej Bobrovskij ale předvedl vleže skvělý zákrok a puk ukryl pod sebou!

24:56

24:56 Josh GORGES - 2:2

24:56

Sabres právě vstřelili branku!
Matt Moulson v levém rohu útočného pásma dojel nahození Sama Reinharta a po rychlé otočce krásnou přihrávkou o mantinel našel na modré čáře JOSHE GORGESE, který napřáhl k nádherné střele zápěstím a mezi levým betonem a lapačkou Sergeje Bobrovskiho zamířil nad ledem ke vzdálenější pravé tyči! Josh Gorges vstřelil svůlj první gól v letošní sezóně NHL a stav utkání v Nationwide Areně je vyrovnaný 2:2! Asistence: Matt Moulson a Sam Reinhart.

21:05

Ryan O'Rielly napřáhl v pravém kruhu pro vhazování z úhlu a blízkosti přes jednoho z hráčů Blue Jackets ke střele zápěstím, která byla tečována a zamířila těsně vedle vzdálenější levé tyče, u které by byl Sergej Bobrovskij po rychlém přesunu zřejmě včas!

20:00

Evander Kane se v poslední sekundě první třetiny ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže si vylámal zuby na Sergejovi Bobrovskim, který fantasticky zakročil lapačkou!

17:05

17:05 Nick FOLIGNO - 2:1

17:05

Columbus právě vstřelil branku!
Alexander Wennberg na pravém křídle s vypětím všech sil dokázal udržet útočné pásmo a rozjel nádhernou kombinační akci. Zach Werenski si na levém křídle vyměnil puk několikrát s Nickem Folignem a poté roztáhl doprava, kde Alexander Wennberg v pravém kruhu pro vhazování místo střely zvolil nádhernou diagonální přihrávku, po které na vzdálenější levé tyči z ostrého úhlu skóroval v přesilové hře do prázdné brány po ledě NICK FOLIGNO! Jackets rozebrali obranu Sabres do posledního šroubku a v přesilové hře otočili utkání na svou stranu – 2:1! Asistence: Alexander Wennberg a Zach Werenski.

16:24

Cam Atkinson napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, kterou Robin Lehner s vypětím všech sil dokázal levým betonem vyrazit mimo!

15:33

Tyler Ennis na levé straně obranného pásma u mantinelu pod tlakem vyhodil puk přes ochranné sklo, aniž by tam byla teč, a dostal dvouminutový trest za zdržování hry.

06:09

06:09 David SAVARD - 1:1

06:09

Columbus právě vstřelil branku!
Brandon Dubinsky na pravé straně útočného pásma vyhrál vhazování a DAVID SAVARD napřáhl od modré čáry ze stejných míst jako před pár okamžiky Markus Nutivaara ke krásné táhlé střele zápěstím, která zamířila přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, a je vyrovnáno 1:1! Tentokrát Robinovi Lehnerovi tyč nepomohla. Asistence: Brandon Dubinsky.

05:41

05:41 Markus Nutivaara rozezvučel nádhernou střelou tyč!

05:41

Markus Nutivaara napřáhl na pravé straně útočného pásma od modré čáry k nádherní střele zápěstím, která mířila přesně do levého horního rohu brány, puk se ovšem od horní tyče odrazil do ochranné sítě! Nechybělo mnoho a bylo vyrovnáno!

02:50

02:50 Evan RODRIGUES - 0:1

02:50

Sabres právě vstřelili branku!
EVAN RODRIGUES na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování napřáhl po přihrávce Nocolase Deslaurierse ke krásné střele zápěstím, která nad vyrážečkou Sergeje Bobrovskiho zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Brankář Columbusu přišel a svou neporazitelnost a Buffalo vede v Nationwide Areně 1:0! Asistence: Nicolas Deslauriers.

02:20

Sabres rozjeli po pravém křídle podél střídaček rychlou akci a z vrcholu pravého kruhu pro vhazování přišla prudká střela, kterou Sergej Bobrovskij vyrazil pravým betonem!

Columbus Blue Jackets – Buffalo Sabres

4:3

konec (2:1, 1:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. D. Savard (Dubinsky), 18. N. Foligno (Wennberg, Werenski), 39. Gagner (S. Jones, J. Johnson), 55. Jenner (Atkinson) – 3. Rodrigues (Deslauriers), 25. Gorges (Moulson, Reinhart), 46. Ristolainen (McCabe, M. Foligno)

Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, Quincey, Nutivaara – N. Foligno (C), Wennberg, Saad – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Hartnell, Gagner, Bjorkstrand – Korpikoski, W. Karlsson, Tynan. Hlavní trenér: John Tortorella.

Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Falk, Bogosian, Gorges (A), Franson – E. Kane, R. O'Reilly (A), Ju. Bailey – Moulson, Eichel, Reinhart – M. Foligno, Girgensons, B. Gionta (C) – Deslauriers, Rodrigues, Ennis. Hlavní trenér: Dan Bylsma.

Rozhodčí: Chris Lee, Kelly Sutherland. Čároví: Derek Amell, Tony Sericolo

Diváci: 17530

Průběh zápasu
1. třetina
02:50 BUF 0:1 Rodrigues (Deslauriers)
06:09 CBJ 1:1 D. Savard (Dubinsky)
15:33 BUF 2 Ennis, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
17:05 CBJ 2:1 N. Foligno (Wennberg, Werenski)
Po 1. třetině
2. třetina
24:56 BUF 2:2 Gorges (Moulson, Reinhart)
26:19 CBJ 2 D. Savard, hákování
36:31 BUF 2 Falk, krosček
38:28 CBJ 3:2 Gagner (S. Jones, J. Johnson)
Po 2. třetině
3. třetina
45:57 BUF 3:3 Ristolainen (McCabe, M. Foligno)
50:46 BUF 2 Ristolainen, podražení
54:53 CBJ 4:3 Jenner (Atkinson)
Konec