Menu

Hokej

NHL

Nashville Predators – Vancouver Canucks

4:2

konec (2:1, 0:0, 2:1)

08.02.2017, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.8 3.95 4.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:17

59:17 Mike FISHER - 4:2

59:17

Nashville právě vstřelil branku!
Predators na obranné modré čáře vybojovali puk a kapitán domácího celku MIKE FISHER ho z té útočné vzápětí poslal do prázdné brány!

59:01

Vernon Fiddler mohl oslavit svůj návrat k hokeji gólem, jenže jeho střela z levého křídla a ostrého úhlu skončila na oblouku brány!

58:19

Jeden z hráčů Vancouveru se v blízkosti levé tyče ocitl v obrovské šanci, Pekka Rinne ale předvedl spektakulární zákrok, když puk po bleskovém přesunu dokázal vyrazit!

58:06

Jacob Markström naskočil na střídačku a Vancouver to necelé dvě minuty před koncem zkouší bez brankáře!

56:23

Canucks vypálili nebezpečně od modré čáry a jejich střela těsně nad ledem mířila k pravé tyči, Pekka Rinne ji ale dobře viděl a ukryl ve své lapačce!

54:47

Loui Eriksson v pravém kruhu pro vhazování krásně vypálil zápěstím směrem na přední tyč a Pekka Rinne dalším úžasným zákrokem zabránil Vancouveru skórovat, když puk levým ramenem vyrazil nad horní tyč a do ochranné sítě!

53:30

Jack Skille před pár okamžiky rychle objel bránu a v blízkosti levé tyče se ho snažil zasunout za záda brankáře Pekka Rinneho, finský brankář se ale nachytat nenechal!

52:37

Canucks vyhodili puk na zakázané uvolnění a P.K. Subban napřáhl na pravém křídle od modré čáry k prudké střele, která byla tečována a Jacob Markström měl co dělat, aby ji vyrazil!

52:06

52:06 Alexander EDLER - 3:2

52:06

Vancouver právě vstřelil branku!
ALEXANDER EDLER si najel na vrcholu mezikruží na krásnou bekhendovou přihrávku Bo Horvata z pravého křídla a fantastickou střelou zápěstím zamířil nad vyrážečkou Pekka Rinneho do levého horní rohu brány. Canucks znovu prohrávají o gól! Asistence: Bo Horvat a Ben Hutton.

50:20

P.K. Subban dostal dvě minuty za sekání a hokejisté Canucks mají šanci vrátit se rychle zpět do zápasu.

49:56

Pekka Rinne vytáhl spektakulární zákrok, když tečovanou střelu Canucks od modré čáry na poslední chvíli vyrazil levým betonem a podržel svůj tým nad vodou!

49:04

49:04 Filip FORSBERG - 3:1

49:04

Nashville právě vstřelil branku!
FILIP FORSBERG z vrcholu levého kruhu pro vhazování nahodil puk před bránu, kde se puk odrazil od jednoho z hráčů Vancouveru směrem na bránu a Jacob Markström si ho všiml pozdě, když ho po přezkoumání videa těsně za brankovou čárou přikryl lapačkou! Smolný gól! Asistence: Ryan Johansen a Roman Josi.

49:04

Situace je zkoumána u videa a tohle bude gól dámy a pánové! Přes síť v lapačce Jacoba Markströma bylo vidět, že puk těsně překročil brankovou čáru.

49:04

Predators z vrcholu levého kruhu pro vhazování nahodili puk před bránu, kde se nepříjemně odrazil od jednoho z hráčů Vancouveru a Jacob Markström ho na poslední chvíli dokázal na brankové čáře zastavit lapačkou!

48:48

Luca Sbisa se na levé straně obranného pásma postavil do cesty rozjetému Pontusovi Åbergovi a dostal dvě minuty za nedovolené bránění.

47:10

Viktor Arvidsson napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k nepříjemné a tvrdé střele s příklepem, která mířila do bližšího horního rohu brány, nakonec se ale od pravé tyče puk odrazil zpět do hry!

47:02

Viktor Arvidsson si najel mezi kruhy pro vhazování na krásnou přihrávku Jamese Neala z levého křídla a bez přípravy vypálil, Jacob Markström ale puk ukryl v náručí!

46:48

Ryan Johansen napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k nebezpečné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího levého horního rohu, Jacob Markström ji ale vyrážečkou dokázal vytáhnout mimo!

45:31

Daniel Sedin dostal dvě minuty za hákování a nyní jsou to Predators, kteří si zahrají přesilovou hru.

45:01

Michael Chaput se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné šanci, jenže střelou po ledě ztroskotal na pravém betonu dobře chytajícího brankáře Pekka Rinneho!

44:07

Ben Hutton na levém křídle napřáhl od modré čáry v závěru přesilové hry k prudké střele zápěstím a puk se po nejistém zákroku Pekka Rinneho od horní hrany jeho lapačky odrazil nad!

43:23

A znovu Loui Eriksson, který tentokrát z vrcholu levého kruhu pro vhazování mířil zápěstím do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Pekka Rinne ale předvedl nádherný semafor a puk, který by zřejmě skončil nad, ukryl v lapačce! Byl to ovšem krásný zákrok pro diváky!

42:08

James Neal dostal menší trest za krosček a Vancouver Canucks si zahraje druhou přesilovou hru.

36:43

Ben Hutton opět vypálil na levém křídle od modré čáry a Jayson Megna z mezikruží zamířil do brány, problém byl ovšem v tom, že puk sklepl k ledu pomocí vysoké hole!

33:15

Predators na levém křídle napřáhli ke tvrdé střele s příklepem, která mířila pod horní tyč, Jacob Markström ale dokázal puk najít a hrudí ho vyrazit!

32:54

Filip Forsberg nádhernou diagonální přihrávkou z vrcholu levého kruhu pro vhazování našel na vzdálenější pravé tyči Jamese Neala, který se ocitl v další obrovské šanci, na Jacoba Markströma ale střelou bez přípravy nevyzrál!

32:05

Michael Chaput dostal menší trest a za hákování musel usednout na trestnou lavici.

31:23

A znovu James Neal! James Neal si z pravého křídla sjel před bránu a po rychlém zamíchání s pukem vypálil bekhendem, Jacob Markström se ale překonat nenechal a kotouč hrudí vyrazil mimo tři tyče své brány!

30:49

James Neal se ocitl v blízkosti levé tyče v obrovské šanci a z úhlu dobře mířil pod horní tyč, Jacob Markström ale dokázal jeho pokus vsedě vyrazit a poté si poradil i s následnou dorážkou Pontuse Åberga z levého kruhu pro vhazování! Predators měli dvě obrovské šance.

29:47

Ve středním pásmu vznikla obrovská mela, do které se zapojily obě pětky, nakonec se ale nevylučovalo.

26:29

Jack Skille krásně vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střela těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Pekka Rinne ale výtečně zakročil levým betonem!

24:57

Vancouver se v rychlém sledu dostal během minuty ke třem střelám, Pekka Rinne ale dokázal všechny tři zastavit!

20:32

Pontus Åberg v rychlém sledu dvakrát nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování, přičemž první střela skončila na výstroji Jacoba Markströma a druhá na bližší tyči!

16:54

Craig Smith dostal dvě minuty za hákování a Vancouver si zahraje v dnešním utkání první přesilovou hru.

16:30

16:30 Calle JÄRNKROK - 2:1

16:30

Nashville právě vstřelil branku!
Predators prudkou střelou z levého křídla orazítkovali tyč a vzápětí se před bránou dostal k dorážce CALLE JÄRNKROK, který se nejlépe zorientoval v nepřehledné situaci a puk mezi betony Jacoba Markströma dopravil do brány. Brankář Vancouveru se snažil puk zalehnout, ale marně. Predators otáčí zápas a vedou 2:1! Asistence: Viktor Arvidsson a Roman Josi.

15:36

Ben Hutton napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování k nebezpečné střele, kterou Pekka Rinne lapačkou dokázal po vyjetí z brány mezi kruhy pro vhazování vyrazit! To byl fantastický zákrok.

12:20

12:20 Viktor ARVIDSSON - 1:1

12:20

Nashville právě vstřelil branku!
VIKTOR ARVIDSSON napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke krásné střele zápěstím, která pod lapačkou Jacoba Markströma zamířila ke vzdálenější pravé tyči. Nashville vyrovnal na 1:1! Asistence: Colin Wilson a Calle Järnkrok.

10:59

Alexandre Burrows krásně vypálil z mezikruží a jeho střela mířila těsně nad ledem k levé tyči, Pekka Rinne ale předvedl úžasný zákrok a po bleskovém přesunu pravým betonem puk vyrazil mimo! Krásný zákrok.

07:11

Daniel Sedin se po nahození svého spoluhráče z levého křídla snažil dostat k dorážce marně. Pekka Rinne dokázal nakonec horký kotouč s velkými problémy zastavit!

06:01

06:01 Markus GRANLUND - 0:1

06:01

Vancouver právě vstřelil branku!
Vancouver v útočném pásmu vyhrál vhazování a MARKUS GRANLUND na vrcholu mezikruží napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím, která mezi pravým betonem a vyrážečkou Pekka Rinneho zamířila ke vzdálenější levé tyči! Canucks se ujali na ledě Nashvillu vedení 1:0.

04:26

Colton Sissons na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu po skvělém zákroku Jacoba Markströma levým betonem, jeho dorážka ale zamířila vedle bližší tyče!

Nashville Predators – Vancouver Canucks

4:2

konec (2:1, 0:0, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Arvidsson (C. Wilson, Järnkrok), 17. Järnkrok (Arvidsson, Josi), 50. Forsberg (Johansen, Josi), 60. Fisher – 7. M. Granlund, 53. Edler (Horvat, B. Hutton)

Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Ellis, Josi (A), Y. Weber – Forsberg, Johansen, Neal (A) – Fisher (C), C. Smith, C. Wilson – Järnkrok, Arvidsson, McLeod – Watson, Fiddler, Åberg. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

Vancouver Canucks: Markström (R. Miller) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Eriksson – M. Granlund, B. Sutter, Hansen – Bärtschi, Horvat, Burrows (A) – Megna, Chaput, Skille. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

Rozhodčí: Tim Peel, TJ Luxmore. Čároví: Jonny Murray, Greg Devorski

Diváci: 17113

Průběh zápasu
1. třetina
06:01 VAN 0:1 M. Granlund
12:20 NSH 1:1 Arvidsson (C. Wilson, Järnkrok)
16:30 NSH 2:1 Järnkrok (Arvidsson, Josi)
16:54 NSH 2 C. Smith, hákování
Po 1. třetině
2. třetina
32:05 VAN 2 Chaput, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
42:08 NSH 2 Neal, krosček
45:31 VAN 2 D. Sedin, hákování
48:48 VAN 2 Sbisa, nedovolené bránění
49:04 NSH 3:1 Forsberg (Johansen, Josi)
50:20 NSH 2 P. K. Subban, sekání
52:06 VAN 3:2 Edler (Horvat, B. Hutton)
59:17 NSH 4:2 Fisher
Konec