Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Nitra – MsHK Žilina

4:1

konec (0:0, 4:1, 0:0)

28.12.2016, 18:00 • Nitra aréna • 33. kolo • Miroslav Kováčik sk

Tipsport: 1.47 5.5 4.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

56:30

Najproduktívnejší domáci hokejista Michal Krištof mohol skórovať. Peknou sťahovačkou si spravil priestor, ale Tomáš Tomek bol na mieste.

56:11

Na ľadovej ploche sa opäť trošku zaiskrilo. Vo vzájomnom "objatí" sa ocitli Marek Slovák a Tomáš Prokop. Obaja zúčastnení hráči putujú na trestnú lavicu za údery.

49:38

Žilina mala šancu skorigovať skóre zápasu. Po prihrávke Lukáša Handlovského zakončoval Štěpán Novotný, no domáci brankár predviedol výstavný zákrok.

45:50

Henrich Ručkay sa teraz pustil do výmeny názorov s Danielom Brejčákom. Hlavný rozhodca musel upokojovať vášne a oboch hráčov posiela za údery na trestnú lavicu.

44:04

Veľká šanca na domácej strane! Matt Cope vybojoval puk za bránou, presným pasom našiel Mareka Slováka, no ten puk netrafil dobre a bránu súpera z úrovne bránkoviska prestrelil.

38:44

Domáci hokejisti budú mať v závere veľkú šancu prikrášliť svoje vedenie. Za podrazenie totiž dostáva menší trest Marek Hovorka. Okrem toho hosťujúci hráč zbytočne protestoval a dostáva aj 10-minútový osobný trest.

37:08

Nitra dala gól!
Druhá tretina je pre domácich hokejistov ako z ríše snov. Dokonale využívajú svoju aktivitu a pridávajú ďalší gól. Nitrania sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému. Zodpovednosť na svoje plecia zobral FILIP BAJTEK a strelou medzi betóny prekonal Tomáša Tomeka. Asistencie: Lukáš Paukovček a Miroslav Pupák.

34:47

Domáci hokejisti mali obrovskú šancu pridať svoj štvrtý gól v zápase. Matt Cope získal puk v útočnom pásme, krížnou prihrávkou našiel osamoteného Mareka Slováka, no ten z tesnej blízkosti neprekonal brankára Žiliny.

32:31

Nitra dala gól!
Zverenci Andreja Kmeča zdvojnásobili svoj náskok. Po ľavej strane prenikol do útočného pásma Marek Tvrdoň, nezištnou prihrávkou našiel na osi ihriska JURAJA ŠIŠKU, ktorý strelou pod brvno prekonal nešťastného Tomeka. Asistencie: Marek Tvrdoň a Branislav Mezei.

31:39

Nitra dala gól!
Domáci hokejisti opäť udreli ako blesk z jasného neba. Po vyhratom vhadzovaní vystrelil od modrej čiary Karol Korím. Jeho strelu šikovne tečoval JURAJ ŠTEFANKA, a zaznamenáva druhý gól domáceho tímu. Asistencie: Karol Korím a Edmund Piačka.

25:50

Žilina dala gól!
Hostia veľmi rýchlo reagujú na vedúci gól svojho súpera. Od modrej čiary tvrdo vystrelil Václav Stupka. Domáci brankár puk len vyrazil pred seba a jeho menšie zaváhanie potrestal pohotovou dorážkou RASTISLAV KONEČNÝ. Asistencie: Václav Stupka a Štěpán Novotný.

24:14

Hokejisti Žiliny majú možnosť vyrovnať skóre zápasu. Na trestnú lavicu totiž putuje Henrich Ručkay, ktorý dostáva menší trest za hákovanie.

23:45

Nitra dala gól!
Domáci hokejisti dnes rozhodne nie sú lepším tímom, no napriek tomu sa dostávajú do vedenia. ERIC MELAND potiahol puk do útočného pásma, vystrelil spoza obrancu a strelou švihom prekonal Tomáša Tomeka. Asistencia: Peter Ordzovenský.

12:55

Domáci hokejisti budú hrať štvorminútovú presilovú hru. Vyšší trest totiž dostal Václav Stupka, ktorý hokejkou zasiahol tvár Edmunda Piačku.

12:42

Na druhej strane sa črtala šanca pre Žilinu. Aktívny Juraj Jurík krížnou prihrávkou poslal do šance Štěpána Novotného, no ten z tesnej blízkosti nedokázal skórovať.

08:27

Obrovská šanca na strane hostí. Patrik Rogoň sa presadil po pravej strane, pred bránou našiel osamoteného Matúša Matisa, no ten z tesnej blízkosti nedokázal skórovať.

01:54

Domáci hokejisti si zahrajú prvú presilovú hru v dnešnom dueli. Menší trest za podrazenie dostáva center tretej žilinskej formácie Marcel Holovič.

HK Nitra – MsHK Žilina

4:1

konec (0:0, 4:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 24. Meland (Ordzovenský), 32. Štefanka (Korím, Piačka), 33. Šiška (Tvrdoň, Mezei), 38. Bajtek (Paukovček, Pupák) – 26. Konečný (Stupka, Novotný)

HK Nitra: Halo – Milam, Rais, Meland, Mezei, Pupák, Ordzovenský, Macík, Korím – Cope, Slovák, Blackwater – Šiška, Krištof, Tvrdoň – H. Ručkay, Paukovček, Bajtek – Chalupa, Štefanka, Piačka.

MsHK Žilina: Tomek – Juraško, Brejčák, Rehák, Gutwald, Macejko, Drábek, Mendrej, Prokop – Handlovský, Hovorka, Švihálek – J. Jurík, Húževka, Novotný – Konečný, Holovič, Stupka – Matis, Ondruš, Rogoň.

Rozhodčí: Róbert Müllner, Peter Stano – Martin Junek, Tomáš Gegáň.

Průběh zápasu
1. třetina
01:54 ZIL 2 Holovič, podražení
12:55 ZIL 2+2 Stupka, vysoká hůl+vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
23:45 NIT 1:0 Meland (Ordzovenský)
24:14 NIT 2 Ručkay, hákování
25:50 ZIL 1:1 Konečný (Stupka, Novotný)
31:39 NIT 2:1 Štefanka (Korím, Piačka)
32:31 NIT 3:1 Šiška (Tvrdoň, Mezei)
37:08 NIT 4:1 Bajtek (Paukovček, Pupák)
38:44 ZIL 2+10 Hovorka, podražení+nesportovní chování
Po 2. třetině
3. třetina
45:50 NIT 2 Ručkay, bitka
ZIL 2 Brejčák, bitka
56:11 NIT 2 Slovák, bitka
ZIL 2 Prokop, bitka
Konec