Menu

Hokej

2. liga skupina Střed (ČR)

BK Havlíčkův Brod – NED Hockey Nymburk

3:5

konec (2:1, 0:2, 1:2)

28.12.2016, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • 24. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

Tipsport: 1.4 5.0 5.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Nymburk vyhrál a odváží si z Kotliny plný bodový zisk. Domácí mohou jen litovat špatně sehraných přesilovek 5 na 3, k dispozici měli hned tři a nedokázali je využít. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a z Kotliny se s vámi loučím. Na shledanou! (20:48:52)

Konec zápasu.

59:59

Nymburk právě vstřelil branku!
Prakticky se závěrečnou sirénou pečetí vítězství hostí ještě TOMÁŠ JANDUS. Asistence: Martin Šimek, Matěj Hes.

59:40

Posledních dvacet sekund, Bruslaři se ještě ženou vpřed.

59:18

Petr Pýcha vypálil dobře od modré čáry, ale jen do Novákovy lapačky. Následovala rychlá rozehrávka.

59:13

Hosté si vzali oddechový čas.

59:13

Hra je přerušena po icingu domácích, buly v pásmu Havlíčkova Brodu. Času na vyrovnání už zbývá opravdu zoufale málo.

58:55

Čeněk Novák už byl na půl cesty z brodské brány, ale nakonec nemohl pustit do hry šestého hráče v poli, protože hosté v neutrální zóně získali puk.

58:26

Petr Pýcha nabral rychlost a dobře mířil do růžku Novákovy brány, ale maskovaná opora Bruslařů skvěle zasáhla vyrážečkou.

57:56

Hosté získali puk a ze středního pásma ho dobře nahodili na soupeřovu bránu, ale gólman Novák kotouč z lapačky rychle vyklepal a rozehrál.

57:33

Miroslav Duben dostal nahrávku na modrou čáru a okamžitě nahazoval kotouč na teč před bránu, ale Filip Navrátil letící puk netrefil a Jaroslav Brázdil zasáhl betony.

57:16

Filip Navrátil dostal nahrávku mezi kruhy a vypálil, ale jeho svižnou ránu vytěsnil gólman Brázdil skvělým zásahem do ochranné sítě!

56:48

Patrik Přidal získal puk po vhazování v obranném pásmu a okamžitě hledal nahrávkou do středního pásma Miroslava Třetinu, ale puk zachytili hosté.

56:34

Michal Semrád nahrával od vlastní modré čáry k mantinelu Miroslavu Třetinovi, ale poslal hodně těžký pas, který kapitán domácích nemohl chytit. Icing.

56:21

Nymburk pod tlakem raději vyhodil jen na icing.

56:11

Obrovský závar před nymburskou bránou! Gólman Brázdil vyrazil ránu od modré čáry a betonem musel řešit i nebezpečnou dorážku po otočce zblízka!

55:40

Bruslaři bojují o puk v rohu útočného pásma, fanoušci je stále ženou hlasitými pokřiky k vyrovnání.

55:22

Vhazování v pásmu hostů.

55:02

Filip Beneš nahrál Petru Kuchtovi, jenž se snažil svým oblíbeným průnikem projít po pravé straně k bráně. Byl však čistě zastaven.

54:42

Nymburk je v plném počtu, Havlíčkův Brod i nadále mačká soupeře v jeho území.

54:18

Miroslav Duben dostal nabito na modrou čáru a vší silou se opřel do puku. Brankář Brázdil byl přesně tam, kde měl být, a vykopl puk betonem.

53:46

Hosté opět vyhráli důležitý souboj za svou bránou a osvobodili se vyhozením. Do konce třetí třetiny sice zbývá ještě dost času, ale Bruslařům ubíhá za nepříznivého stavu hodně rychle.

53:22

Nakonec z toho znovu nic nebylo, hosté získali kotouč a vyhodili.

53:10

Lukáš Endál zakládá další brodský útok od vlastní modré čáry.

52:48

Nymburk po buly ve svém pásmu získal puk a o hrazení ho "buzarem" vyhodil do neutrální zóny.

52:38

Bruslaři mají puk v útočném pásmu a nahrávají si. Po buly skončil na ledě Miroslav Třetina a fanoušci chtějí další faul, ale sudí teď vylučovat nebude.

52:30

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Stehlík – 2 min., nedovolené bránění).

52:30

Hra je po sražení gólmana Nováka na led přerušena a dokonce se bude vylučovat.

52:10

David Vala nahodil puk k útočné modré čáře, kde kotouč protečoval až do útočného území Miroslav Třetina. Hrát tak může Patrik Přidal.

51:56

Bruslaři si chtěli pomoci dlouhým nahozením, jenže Patrik Přidal a jeho spoluhráči z útoku měli ke kotouči daleko. Hra je přerušena.

51:45

Středočeši pelášili do útočného území, ale k ohrožení gólmana Nováka je nepustil ofsajd.

51:21

Filip Navrátil nabral rychlost na levém křídle a zavezl puk až do rohu nymburského pásma, kde o kus černé gumy společně se spoluhráči urputně zápasí.

50:55

Bruslaři se v nadějné střelecké pozici snažili vyrovnat, ale jeden z hostů zblokoval kotouč a puk k brankáři Brázdilovi nedoletěl. Utkání sleduje 874 fanoušků.

50:31

Hosté jsou v plném počtu, nicméně Havlíčkův Brod se drží v pásmu soupeře a žene se za kýženým vyrovnáním.

50:03

Jakub Lacina se opřel do puku na modré čáře, ale proti jeho dělovce měl gólman Brázdil dobrý výhled a zasáhl tak v klidu betony.

49:48

Havlíčkův Brod znovu okupuje útočné pásmo a hledá si prostor ke střele.

49:14

Bruslaři se po vyhození Středočechů snažili vrátit zpět do útočného postavení, jenže kombinace zaskřípala a hosté opět vyhodili.

48:56

David Vala dostal nahrávku na modrou čáru a vypálil, ale rána mu nesedla a minula nymburskou bránu. Hosté drží kotouč ve své moci.

48:40

Brankář Brázdil dobře viděl střelu ze strany a ukryl ji ve své moci až do hvizdu sudího. Havlíčkobrodští fanoušci si hlasitě žádají vyrovnání.

48:23

A sudí po poradě nakonec pískají, přesilovka pro domácí hráče. Na lavici hanby je vykázán Marek Novák (NYM) za sekání.

48:23

Martin Svoboda se uvolnil na okraji levého kruhu a probil se ke střele, jež však směřovala jen do náruče gólmana Nováka. Bruslaři se dožadují po dalším hraničním zákroku přesilovky.

47:45

Tomáš Chlubna se hnal po levém křídle dopředu a dostal dobrý pas, ale z mírného úhlu nedokázal zakončit tak, jak by si představoval.

47:25

Bruslaři dojeli pro vyhozený puk soupeřem ke své bráně a hnali se v hojném počtu vpřed, ale nevyvarovali se přitom postavení mimo hru.

47:12

Miroslav třetina byl sražen přímo před hlavním rozhodčím za bránou hostů, ale hlavní sudí k nelibosti brodského kapitána nedovolený zákrok nepíská.

46:56

Bruslaři se sice probili v útočném pásmu ke střele, jenže projektil byl zblokovaný soupeřem a kotouč doplachtil jen do ochranné sítě.

46:40

Michal Semrád má puk za bránou gólmana Nováka a může v klidu rozehrát.

46:11

Rozhodčí se srazili v pásmu Havlíčkova Brodu, když se hlavní sudí srazil s jedním z čárových.

45:55

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak jako kdybych to zakřikl, Bruslaři ve vlastním oslabení snížili na nejtěsnější rozdíl a rázem je to z brodského pohledu o poznání veselejší! Miroslav Třetina nahrál na hůl LUKÁŠE ENDÁLA, jenž vyvezl puk až do levého kruhu a vystřelil. Brankář Brázdil zřejmě nemá čisté svědomí, protože kotouč mu po nenápadné ráně propadl až za záda! Asistence: Miroslav Třetina, Miroslav Duben.

45:21

Nymburk má navrch a dál pokračuje v útočné aktivitě. Havlíčkův Brod to bude už mít hodně těžké v cestě za bodovým ziskem.

44:19

Nymburk právě vstřelil branku!
Takhle se nakládá s dvojnásobnou přesilovkou, hosté odskakují domácím na rozdíl dvou branek! Josef Saňa přiťukl puk na modré čáře JANU STEHLÍKOVI, jehož dělovka po mohutném nápřahu z voleje doplachtila přesně do pravého horního rohu brány bezmocného brankáře Nováka! Asistence: Josef Saňa, Martin Šimek.

44:03

Aleš Knesl vypálil od modré čáry, ale jen do betonů brankáře Nováka, jenž vyrazil puk ke spoluhráči. Tomáš Semrád (HBR) vyloučen na 2 minuty za hákování.

43:42

Hosté už jsou nastěhováni u brodské brány a mají ponechanou výhodu. Další vyloučení na straně Havlíčkova Brodu.

43:17

Domácí dobře zblokovali ránu od modré čáry a opět rychle vyhodili.

42:50

Brankář Novák chtěl pomoci spoluhráčům s vyhozením, ale puk u modré čáry zachytil jeden z hráčů Nymburka. Bruslaři jsou stále schouleni do branné ulity.

42:32

A znovu se Středočeši nedokázali usadit v útočném území a domácí rychle vyhodili.

42:05

Domácí hráči po chvilce snažení získali puk v obranném pásmu a rychle se osvobodili dlouhým vyhozením.

41:31

Dominik Barbora se nebezpečně probíjel směrem vpřed, ale na poslední chvíli mu jeden z Bruslařů znepříjemnil situaci. Útočník Nymburku tak nestihl dobře zakončit.

41:04

David Kozlík se ujal kotouče a nahodil ho do útočného pásma. Bruslaře čekají zřejmě při oslabení perné chvilky, tedy nic, co by za nepříznivého stavu potřebovali.

40:52

Hosté drží puk v útočném pásmu.

40:43

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Endál – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl).

40:35

Lukáš Endál sebral puk ve středním pásmu a míří s ním vpřed. Nymburk se ve zbytku přesilovky zatím trápí a nemůže se dostat do útočné zóny.

40:07

Bruslaři hrají ještě zbytek oslabení, proto Tomáš Semrád po vyhraném vhazování okamžitě vyhodil.

40:01

Začala třetí třetina.
Partě z Kotliny se prostřední část nepovedla. Vytvořila si sice dostatek šancí, ale naložila s nimi, stejně jako s přesilovkou 5 na 3, špatně. Hosté dokonali obrat zásluhou Matěje Krejčíka a Martina Šimka. Třetí perioda začne přibližně v 19:46, stav je 2:3.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:44

Petr Kuchta jako první dojel odražený puk u modré čáry a osvobodil oslabené Bruslaře.

39:23

A další vyhození bojovníků z Kotliny. Nymburk rozehrává od své brány.

39:02

Bruslaři získali puk a vyhodili přes celou délku hřiště. Ohlášena poslední minuta prostřední části.

38:52

Hosté vyhráli buly a kombinují v útočném pásmu.

38:45

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Ludvík – 2 min., nedovolené bránění).

38:32

Hráči Nymburku jsou teď na ledě živější a dál pokračují v útočné aktivitě. Havlíčkův Brod je po dvou obdržených brankách očividně zaskočený.

38:08

Puk opustil hrací plochu, buly ve středním pásmu. Jsem zvědavý, jak si Bruslaři s nepříznivým stavem poradí. Doteď měli více ze hry.

37:37

Nymburk právě vstřelil branku!
Bruslaři teď mohou hodně litovat svých nevyužitých přesilovek 5 na 3,poprvé v utkání totiž prohrávají! Havlíčkův Brod prohrál vhazování ve svém pásmu, Jan Stehlík po buly předal puk MARTINU ŠIMKOVI, jenž propálil svižnou ranou z kruhu gólmana Nováka! Asistence: Jan Stehlík.

37:33

Petr Kuchta sprintoval za dlouhým nahozením za soupeřovu bránu, ale k puku měl blíže rychlý obránce Matěj Hes. Zakázané uvolnění.

37:27

Brankář Novák přerušil hru, když si poradil s nahozením ze strany. Buly proběhne v kruhu po jeho levé ruce.

37:09

Miroslav Třetina se tlačil k puku v pravém kruhu, ale dobře k němu přistoupil Jan Stehlík a čistým hitem ho odstavil od kusu černé gumy.

36:41

Hosté vyhodili puk ze svého pásma, ale o zakázané uvolnění se nejedná, sudí nechává pokračovat ve hře a Havlíčkův Brod musí rozehrát od gólmana Nováka.

36:10

Hosté vybojovali vhazování v útočném pásmu, po vyrovnání jsou rázem na koni.

35:34

Nymburk právě vstřelil branku!
Tak to je rána jako blesk z čistého nebe, Havlíčkův Brod ztratil svůj těsný náskok a Nymburk slaví vyrovnání! Jakub Kuzďas nabil na střelu Matěji Krejčíkovi, jehož ránu sice gólman Novák vyrazil betony, ale jen před sebe k MATĚJI KREJČÍKOVI a věkem ještě junior skóroval z pohotové dorážky! Asistence: Martin Svoboda, Jakub Kuzďas.

35:22

David Kozlík se hezky uvolnil na levém křídle a hledal před bránu sjíždějícího Filipa Beneše, ale ten na prudký pas nedosáhl. Škoda pro brodské barvy.

35:05

Vše už je v pořádku, problém zřejmě vyřešil trenér gólmanů Stanislav Neruda, kterého brodští fanoušci vyvolávají.

35:05

Ano, Bruslaři si kvůli tomu vyžádali oddechový čas.

35:05

Vypadá to, že gólman Novák má problémy s upevněním svého betonu.

35:05

Petr Pýcha si hezky sjel do pravého kruhu a vystřelil tahem. Mířil velmi dobře k protější tyčce, ale gólman Novák vytáhl hezký semafor lapačkou.

34:10

Bruslaři se snažili probít do útočného území po akci z levé strany, jejich kapitán Miroslav Třetina dostal dobrý hit a nemohl pokračovat v postupu vpřed.

33:58

Sudí znovu zadul do píšťalky, buly proběhne ve středním pásmu blíže modré čáry Nymburka.

33:46

Hosté vyhodili jen na icing, Brod zůstane alespoň v nejbližších sekundách u brankáře Brázdila.

33:39

Tomáš Chlubna vybojoval v těžké pozici u hrazení kotouč a nahrál Lukáši Endálovi na okraj kruhů, jenž ještě přiťukl kus černé gumy na ostrostřelce Tomáše Semráda, jehož ránu vytáhl gólman Brázdil betonem do rohu pásma.

33:11

Havlíčkův Brod měl velký tlak. Až teď hosté vyvezli puk do bezpečí a Martin Šimek z úhlu vypálil bekhendem, ale na pozorného gólmana Nováka u první tyčky si nepřišel. Hra je přerušena.

32:45

Lukáš Endál vypálil z ostrého úhlu na levé straně, ale jeho dělovka jen orazítkovala připravený beton gólmana Brázdila u první tyčky.

32:10

Bruslaři dál mačkají svého soka od Labe u jeho brány. O teč se pokoušel před bránou Filip Navrátil, ale puk zůstal před ním a k dorážce už ho hosté nepustili.

31:40

Havlíčkův Brod pokračuje na ofenzivní vlně a i nadále buší do obranného bloku Středočechů, ale nedaří s emu teď brankáře Brázdila ohrozit.

31:19

Hosté jsou v plném počtu, Bruslaři ani tuto přesilovku 5 na 3 nedokázali využít, už dnes třetí. Jen aby je to v konečném zúčtování ještě nemrzelo...

31:00

Po vyražené ráně od modré čáry zblízka nebezpečně dorážel Miroslav třetina, ale jen do betonů gólmana Brázdila. Od modré čáry vypálil ještě Tomáš Semrád, ale jen do maskované opory Nymburku.

30:40

Miroslav třetina dobře hledal před bránou Luboše Voříška, ale jeho pas byl zblokovaný. Bruslaři však zůstávají v útočném pásmu.

30:26

Filip Navrátil stál na konci dlouhé kombinace, když mu na modré čáře nahrál Tomáš Semrád, ale jeho rána doplachtila do Brázdilovy náruče.

30:10

Broďáci už znovu drží útočné pásmo a dobývají Brázdilovu svatyni.

29:48

Filip Navrátil dostal dobře nabito na modrou čáru a golfákem z první střílel, ale zasáhl jen protihráče mezi kruhy, po čemž hosté vyhodili.

29:17

Ano, je to tak, platí původní trest na 2 minuty.

29:17

Lukáš Endál ukazuje, že utrpěl krvavý šrám, uvidíme, jak sudí situaci vyhodnotí, ale myslím si, že původní verdikt už teď měnit nebudou.

29:17

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Eis – 2 min., vysoká hůl).

29:17

Miroslav Třetina po vyhraném vhazování míchal s pukem za bránou a nahrával parťákovi Lukáši Endálovi, který schytal tvrdý úder vysokou holí. Další přesilovka 5 na 3 pro domácí!

29:02

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (M. Novák – 2 min.).

28:50

Filip Beneš dostal puk před bránu a okamžitě střílel z bezprostřední blízkosti, ale vyprášil jen Brázdilův připravený beton!

28:31

David Kozlík se probil ke střele ze strany, ale z levého křídla trefil jen tvrzené sklo nad bránou gólmana Brázdila. Akce domácích pokračuje.

28:10

Nymburk rychle vybojoval hrací předmět do své moci a zabydlel se v blízkosti gólmana Čeňka Nováka, kde se snaží zápolit se soupeřem u hrazení.

27:48

Bruslaři vybojovali puk v útočném pásmu a snaží se rozvinout kombinaci.

27:17

Matěj Hes nahazoval puk od modré čáry a Martin Šimek se svými spoluhráči se tlačili k dorážkám zblízka, ale Bruslaři všechny projektily dobře zblokovali.

27:14

Po přerušení hry došlo k menší rozmíšce v rohu brodského pásma, ale rozhodčí rozvášněné kohouty rychle uklidnili a vylučovat se tak nemusí.

26:35

Michal Semrád dobře zareagoval ve středním pásmu na akci Středočechů a čistě odcloníl hráče s pukem, po čemž jeho spoluhráči vybojovali kotouč.

25:50

Hosté se sice po většinu času brání, ale sluší se dodat, že velmi dobře. Havlíčkův Brod se horko těžko probíjí do příznivých palebných pozic.

25:15

Havlíčkův Brod získal puk a přenesl hru do útočného pásma, kde se snaží u gólmana Brázdila něco vymyslet.

25:00

Josef Saňa nahodil puk od modré čáry na bránu, kde se snažil probít k puku Martin Šimek, ale neúspěšně, byl dobře pokrytý.

24:40

Domácí hokejisté hned v plném počtu pomýšlejí na ofenzivu, ale postupný útok po levém křídle se jim nepovedl a kotouč vybojovali hosté.

24:05

Bojovníci z Kotliny se po buly opět dostali k puku a rychle vyhodili.

23:50

Sudí Tomáš Veselý znovu zadul do píšťalky a přerušil hru. Buly v obranném pásmu Havlíčkova Brodu.

23:36

Kotouč prosvištěl prostorem před gólmanem Novákem, ale nikdo z hráčů Nymburka na prudký pas nedosáhl. Bruslaři vyhodili a střídají.

23:17

Havlíčkův Brod už je sevřen u své brány do pevného objetí soupeře a brání se.

22:53

Středočeši se zatím v přesilovce trápí, jejich pokus o nahození dopředu skončil jen zakázaným uvolněním, což oslabení Bruslaři uvítají.

22:41

Hosté neudrželi kotouč v útočném pásmu, když se vlastní nepřesnou zpětnou nahrávkou k modré čáře už dostali z útočného území a musejí pokračovat v akci z neutrální zóny.

22:18

Bruslaři získali po buly puk a vyhodili.

22:08

Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Endál – 2 min., podražení).

21:54

Lukáš Endál chvátal za nahozeným pukem za nymburskou bránu, ale nakonec k němu protihráč přistoupil včas a vytlačil ho do rohu území hostů.

21:26

Děj hry se odvíjí ve středním pásmu, kde oba týmy urputně a dlouho zápolí o kotouč.

21:06

Filip Beneš se vydal za nahozeným pukem za bránu soupeře a i když brankář Brázdil zvedal ruku, že se má pískat icing, pokračovalo se ve hře. Obránce Marek Novák ale předvedl dobrou práci a získal puk.

20:50

Po přerušení hry proběhne buly u gólmana Nováka.

20:35

Martin Šimek se probíjel do útočného pásma po hezkém postupném útoku Středočechů, ale před brankovištěm mu domácí vypíchli puk z hole.

20:15

Bruslaři se nakonec probili k puku, ale nahozená ze strany bylo sraženo hosty jen do ochranné sítě nad bránou gólmana Brázdil.

20:05

Nymburk vyhrál vhazování a rozehrává od své modré čáry, zatímco soubor z Kotliny se hned snaží o aktivní forčekink.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina je v Kotlině za námi. Bruslaře poslal do vedení důraznou dorážkou Filip Beneš, ale hosté dokázali vyrovnat zásluhou Matěje Hese. Soubor z Kotliny si však vzal ztracené vedení zpět, když vstřelil Nymburku gól do šatny David Kozlík. Druhá perioda začne zhruba v 18:55, stav je 2:1.

20:00

První třetina skončila.

19:55

Puk má na holi v rohu pásma Nymburku Petr Pýcha, vypadá to, že už se v úvodní dvacetiminutovce nestane nic zajímavého.

19:49

Ještě jedno přerušení, buly proběhne u gólmana Brázdila po jeho levé ruce.

19:34

Domácí se zabydleli v útočné zóně a nahrávají si, chtějí ještě před první sirénou soupeři utéct na dvoubrankový odstup.

19:10

Puk z´je u brány Středočechů, Nymburk může v klidu rozehrát, Havlíčkův Brod formuje svou obranu.

18:44

Jaj Stehlík nahrál z rohu pásma mezi kruhy Karlu Bičištěmu, jehož rána z první však byla nepřesná a až ke gólmanu Novákovi nedoletěla.

18:16

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
No a pozor, Bruslaři zničehonic udeřili a ujímají se znovu těsného vedení! Radim Pejchal narýsoval hezký pas zpoza brány do jízdy rozjetému DAVIDU KOZLÍKOVI, jenž se nadechl k parádnímu sólu, projel až do útočného území a v mezikruží vykouzlil výtečnou střelu, jež zapadla nad pravý beton gólmana Brázdila! Asistence: David Vala, Radim Pejchal.

18:01

Jakub Kuzďas se rozjel po levém křídle, ale upadl a narazil do brány gólmana Nováka, jež se posunula. Hra je přerušena, vhazování proběhne ve středním pásmu.

17:46

Parta z Kotliny se neusadila v útočném pásmu a musela rychle přesměrovat svou pozornost na hlídání zadních vrátek. Středočeši se drží u Novákovy klece.

17:12

Hosté svůj brejk vedli po křídle, ale havlíčkobrodská obrana byla zkonsolidovaná a útok soupeře odrazila. Nyní už si domácí hledají cestu vpřed.

16:51

Lukáš Endál se snažil zahrozit z prostoru mezi kruhy, ale jeho projektil trefil jen před ním stojícího protihráče. Hosté pádí směrem vpřed.

16:31

Bruslaři neudrželi puk na svých holích v útočném pásmu a dopředu se tak mohou hnát hosté z Nymburka.

15:57

Stanislav Eis se nebezpečně uvolňoval před brankovištěm, ale jeho pokus o blafák skvěle vystihl gólman Novák a puk betony vyrazil, když si povyjel ze svého území!

15:51

Filip Navrátil byl u hrazení obranného pásma tísněný protihráči, proto jen vyhodil puk dopředu a píská se zakázané uvolnění domácích hokejistů.

15:36

Radim Pejchal vypálil od modré čáry a Filip Beneš šikovně před brankovištěm letící puk tečoval, ale gólman Brázdil byl dobře postavený a zakročil.

15:08

Brodská obrana teď zaspala a do samostatného úniku se hnal Jan Stehlík, jehož rána z mezikruží vyprášila Novákův beton a skončila v ochranné síti! Slibná šance!

14:40

Miroslav Třetina se snažil u hrazení prosmýknout přes protihráče, ale ten ho čistým hitem zastavil a odzbrojil ho. Útok domácích pokračuje.

14:35

Brankář Brázdil teď znovu podržel svůj tým pohotovým zákrokem, když zmařil nepříjemnou ránu z bezprostřední blízkosti. Buly v pásmu Středočechů.

13:46

Bruslaři ztratili puk v útočném pásmu a musejí pelášit rychle k brankáři Novákovi, na kterého se žene brejk hostů.

13:23

Matěj Krejčík předvedl hezké gesto fair-play! Šlápl si na puk a sudí se chystal vylučovat, ale útočník Středočechů férově faul odvolal! Klobouk dolů!

13:08

Nymburk právě vstřelil branku!
Tak to je ledová sprcha pro soubor z Kotliny, který je za nevyužitou přesilovku 5 na 3 potrestán obdrženým gólem! Jan Stehlík nahrál Martinu Šimkovi, který zblízka sice puk za Novákovy betony neprocedil, ale MATĚJ HES z bleskový r´dorážky přehodil Novákův beton! Asistence: Martin Šimek, Jan Stehlík.

12:51

Buly v pásmu hostů. Do konce oslabení Nymburka chybí už jen dvě sekundy, Bruslařům se znovu početní převaha nepovedla.

12:25

David Kozlík přebral puk v útočném pásmu, prohnal se do útočného pásma a zápěstím vypálil z osy hřiště, ale jeho ránu po ledě vyrazil gólman Brázdil.

12:10

Na led byl povolán bruslař s vrtačkou, který musí připevnit vychýlenou bránu gólmana Brázdila.

12:10

Kotouč opustil po souboji u hrazení hrací plochu, hra je znovu přerušena.

11:55

Patrik Přidal se prohnal po pravém křídle útočného pásma a z mírného úhlu zkusil štěstí, ale vyprášil jen připravené betony gólmana Brázdila.

11:40

Kdepak, Bruslaři se teď znovu trápí proti hodně oslabenému soupeři, nedaří se jim udržet puk v útočném území a hosté pravidelně vyhazují.

11:24

Středočeši se probili k puku po vhazování a vyhodili okamžitě kotouč do útočného území.

11:21

Útok Bruslařů je přerušen, protože svatyně gólmana Brázdila byla vychýlena ze svého předepsaného postavení.

11:12

Havlíčkův Brod se drží v útočném pásmu a hledá si prostor ke střele.

10:53

A pozor, Středočeši si znovu počínali za hranicí pravidel a čeká je další nepříjemné oslabení ve třech! Jan Stehlík (NYM) se provinil nedovoleným bráněním.

10:32

Havlíčkův Brod má na své straně značnou územní převahu a svírá Nymburk u jeho gólmana Brázdila, ale ne a ne přesně zakončit. Brankář Brázdil má minimum práce.

10:14

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Knesl – 2 min., podražení).

10:08

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři se usadili znovu v útočném území a ujímají se vedení! Havlíčkův Brod předvedl učebnicový důraz před soupeřovým brankovištěm a kotouč nakonec po nepřehledné skrumáži došťouchal za brankovou čáru pohotový FILIP BENEŠ! Asistence: David Kozlík, Petr Kuchta.

09:31

Havlíčkobrodská družina se probila do útočného území a dostala se ke střele, ale gólman Brázdil zasáhl betony a prudký projektil vyrazil.

09:05

Nymburk teď uklidnil svou rozháranou hru a rozehrál od své brány dopředu. Domácí však vzadu byli pozorní a útok Středočechů rychle odrazili.

08:35

Brankář Novák se vydal na krátký výlet ven ze svého brankoviště, aby pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Vpřed se hnal Tomáš Chlubna, ale hosté ho včas zablokovali.

08:18

Hra je přerušena, buly proběhne v blízkosti gólmana Brázdila. Havlíčkův Brod se i nadále žene aktivní hrou za otevřením gólového účtu zápasu.

07:55

David Michálek předvedl dobrý obranný zákrok v blízkosti modré čáry, když vypíchl protihráči puk. Nymburk si vytvořil hezký útok, ale k zakončení se tak nedostal.

07:34

Hosté jsou v plném počtu, oslabení sehráli na jedničku podtrženou, soupeři takřka vůbec k ničemu nepustili. Od modré čáry vypálil zápěstím Miroslav Duben, ale jen do Brázdilovy náruče.

07:08

Hosté už jsou na ledě ve čtyřech a vypadá to, že z nejhoršího už jsou venku. Domácí se stále snaží proti oslabenému soupeři něco vymyslet.

06:36

Havlíčkův Brod se zatím v přesilovce trápí, nedaří se mu sevřít na delší dobu soupeře u jeho brány a vyprodukovat nebezpečnější zakončení.

06:20

Nymburk vybojoval po vhazování kotouč a osvobodil se dlouhým vyhozením. Havlíčkův Brod rozehrává novou útočnou akci od své brány.

06:10

Soubor z Kotliny přišel o postavení v útočném území, dostal se do postavení mimo hru. Buly ve středním pásmu.

06:03

Luboš Voříšek v roli falešného beka přiťukl puk na modré čáře vedle sebe na Tomáše Semráda, jehož dělovka z voleje skončila ve výstroji brankáře Brázdila.

05:33

Bruslaři mají k dispozici dlouhou přesilovku 5 na 3, uvidíme, jak s ní naloží. Po buly si nahrávají na dostřel soupeřovy brány.

05:28

Vyloučení v týmu NED Hockey Nymburk (Bičiště – 2 min., podražení).

05:15

Hosté po chvilce snažení získali puk a vyhodili ho až do hájemství brodského gólmana Čeňka Nováka. Bruslaři začínají nový útok.

04:55

Aleš Knesl (NYM) se dopustil hákování. Karel Bičiště chvíli předtím nahazoval puk před bránu, který jen prosvištěl brankovištěm.

04:36

Obránce ze staršího dorostu Radim Pejchal se probil ke střele z blízkosti modré čáry, ale minul soupeřovu bránu. Domácí zůstávají u puku.

04:05

Tomáš Chlubna si vybruslil do střelecké pozice na okraji kruhů a vypálil, ale vyprášil jen betony pozorného gólmana Jaroslava Brázdila.

03:40

Havlíčkův Brod se znovu usadil na dostřel gólmana Brázdila a nahrává si.

03:17

Bruslaři jsou zatím aktivnější a častěji drží puk na svých holích. Dostávají se i na dostřel soupeřovy brány, ale zatím je Nymburk moc do zakončení nepouští.

02:55

Hosté na chvíli získali kotouč a vyvezli ho do útočného území, ale přišli o kotouč a hrát tak mohou znovu hokejisté Havlíčkova Brodu.

02:31

Patrik Přidal zavezl puk po levém křídle do útočného pásma a hledal před brankovištěm Lukáše Endála, ale tomu střela z první vůbec nesedla a netrefila bránu!

02:02

Havlíčkobrodská družina se probila ke střele z blízkosti pravého kruhu, ale gólman Brázdil si dobře pohlídal bližší tyčku a předvedl dobrý zákrok.

01:40

Soubor z Kotliny pokračuje v kombinaci v útočném pásmu a svírá Středočechy u jejich gólmana Brázdila. Zatím však bez přesné střely.

01:33

Miroslav Duben vypálil od modré čáry, ale gólman Brázdil měl na letící puk dobrý výhled a puk schoval ve výstroji do hvizdu rozhodčího.

01:10

Havlíčkův Brod si sice proklestil cestu do útočného pásma, ale jen na chvíli. Hosté získali puk a přenesli hru do útočného pásma, kde si nahrávají.

00:28

Nymburk zastavil útok soupeře a rychle se usadil v útočném pásmu. Nakonec to zkoušel z úhlu Dominik Barbora, ale brankář Novák si první tyč dobře pohlídal.

00:05

Bruslaři vyhráli úvodní vhazování ve středovém kruhu a rozehrávají od své modré čáry.

00:01

Utkání právě začalo.
Nechybí už ani hosté, za pár okamžiků začínáme!
Na ledě už jsou hokejisté Havlíčkova Brodu, které přivedl na led z kabiny gólman Čeněk Novák.
Soutěžní premiéru za A-tým si odbudou ze staršího dorostu obránce Jakub Rubner a útočník Marek Tecl, kteří nastoupili už v předvánočním přátelském utkání proti Bethel University Royals. Ze staršího dorostu figuruje v sestavě i univerzál Radim Pejchal, jenž hrál za muže už v minulé sezoně jako útočník z mladšího dorostu.
Úvodní sestavy:

BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek, Pejchal, Rubner – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Navrátil, Voříšek, Michálek – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík, Křížek – Tecl

NED Hockey Nymburk: Brázdil (Matoušek) – Janouš, Hes, Pýcha, Knesl "A", M. Novák, Saňa, Rittig – Šimek "C", Svoboda, Stehlík, Jandus, Eis, Bičiště "A", Barbora, Kuzďas, Krejčík

Rozhodčí: Tomáš Veselý – Michal Laczko, Jan Pechánek.
Postavení v tabulce:

Havlíčkův Brod – 1. místo, 51 bodů, skóre 109:58
Nymburk – 4. místo, 42 bodů, skóre 93:73
Vzájemné zápasy v této sezoně:

Havlíčkův Brod – Nymburk 3:1
Nymburk – Havlíčkův Brod 1:6
Nymburk prožil parádní začátek tohoto soutěžního ročníku a dokonce se vyhříval na úplném čele tabulky skupiny Střed, ale v poslední době se mu moc nedaří a střídá vítězství s porážkami. Středočeši překvapivě prohráli v Pelhřimově (4:6) a nezvládli derby v Kolíně (0:2), poslední Jindřichův Hradec porazili na svém ledě těsně 4:3. Stejným poměrem ale naposledy zdolali silný Tábor, když zvítězili po prodloužení.
Havlíčkův Brod si vede naprosto fantasticky. Od začátku sezony prohrál jen šestkrát, přičemž se ještě nestalo, aby padl dvakrát za sebou. Bruslaři si drží výtečnou formu, z předešlých deseti kol nestačili jen na Žďár nad Sázavou (doma 3:4sn) a Tábor (venku 5:8). V současné době však hledá soubor z Kotliny nového trenéra, protože dosavadní lodivod Aleš Totter odešel do prvoligového Mostu.
Hezký středeční večer! Po vánoční přestávce vás srdečně vítám ze zimního stadionu v Kotlině u sledování zápasu BK Havlíčkův Brod – NED Hockey Nymburk, který se odehraje v rámci 24. kola 2. ligy. Utkání začíná v 18:00.

BK Havlíčkův Brod – NED Hockey Nymburk

3:5

konec (2:1, 0:2, 1:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 11. Beneš (Kozlík, Kuchta), 19. Kozlík (Vala, Pejchal), 46. Endál (Třetina, Duben) – 14. Hes (Šimek, Stehlík), 36. Krejčík (Svoboda, Kuzďas), 38. Šimek (Stehlík), 45. Stehlík (Saňa, Šimek), 60. Jandus (Šimek, Hes)

BK Havlíčkův Brod: Č. Novák (Panec) – T. Semrád, M. Semrád, Duben "A", Lacina, Vala, Kulhánek, Pejchal, Rubner – Přidal, Třetina "C", Endál "A" – Navrátil, Voříšek, Michálek – Kuchta, Kozlík, Beneš – Chlubna, Ludvík, Křížek – Tecl

NED Hockey Nymburk: Brázdil (Matoušek) – Janouš, Hes, Pýcha, Knesl "A", M. Novák, Saňa, Rittig – Šimek "C", Svoboda, Stehlík, Jandus, Eis, Bičiště "A", Barbora, Kuzďas, Krejčík

Rozhodčí: Tomáš Veselý – Michal Laczko, Jan Pechánek

Diváci: 784

Průběh zápasu
1. třetina
04:55 NYM 2 Knesl, hákování
05:28 NYM 2 Bičiště, podražení
10:08 HBR 1:0 Beneš (Kozlík, Kuchta)
10:14 NYM 2 Knesl, podražení
10:53 HBR 2 Stehlík, nedovolené bránění
13:08 NYM 1:1 Hes (Šimek, Stehlík)
18:16 HBR 2:1 Kozlík (Vala, Pejchal)
Po 1. třetině
2. třetina
22:08 HBR 2 Endál, podražení
29:02 NYM 2 M. Novák, hákování
29:17 NYM 2 Eis, vysoká hůl
35:34 NYM 2:2 Krejčík (Svoboda, Kuzďas)
37:37 NYM 2:3 Šimek (Stehlík)
38:45 HBR 2 Ludvík, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
40:43 HBR 2+2 Endál, vysoká hůl+vysoká hůl
44:03 HBR 2 T. Semrád, hákování
44:19 NYM 2:4 Stehlík (Saňa, Šimek)
45:55 HBR 3:4 Endál (Třetina, Duben)
48:23 NYM 2 Novák, sekání
52:30 NYM 2 Stehlík, nedovolené bránění
59:59 NYM 3:5 Jandus (Šimek, Hes)
Konec