Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Piráti Chomutov – HC Dynamo Pardubice

1:3

konec (0:2, 0:1, 1:0)

28.12.2016, 18:20 • SD ARÉNA • 33. kolo • David Panuška

Tipsport: 1.72 4.6 3.94 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešní večer vše. Děkuji za pozornost a v roce 2017 zase nashledanou! (20:56:55)
Utkání je u konce! Piráti v poslední utkání roku na domácím ledě prohrávají s Pardubicemi 1:3, Východočeši si připsali důležitou výhru!

Pardubice hrály v první třetině hodně aktivně a zaslouženě vedly o dvě branky. Na zásah Petra Sýkory v šestnácté minutě dokázal navázat Tomáš Klimenta, jenž se trefil o dvě minuty později.

V prvním polovině druhé třetiny byli jasně lepší hosté, kterým se povedlo dát třetí branku po individuální akci Lukáše Nahodila. Poté byli Piráti aktivní a měli několik tutovek. Martin Růžička ovšem všechny neskutečně pokryl.

Třetí třetina patřila domácím, kteří svého soupeře přestříleli v poměru 14:5. Piráti ovšem vstřelili jedinou branku z hole Dávida Skokana, a tak podruhé v řadě na domácím ledě prohráli.

Střely na branku: 30:29
Nejlepší hráči

DÁVID SKOKAN – LUKÁŠ NAHODIL

Konec zápasu.

59:56

Pardubicím se ještě povedlo vyhodit na jedno zakázané uvolnění. Na stavu střetnutí to nic nezmění, Pardubice v Chomutově vyhrají 3:1.

59:40

Petr Koblasa se dostal k puku před brankou, kde byl ve vyložené šanci. Ve skrumáži těl ovšem nedokázal překonat dnes luxusně chytajícího Růžičku.

59:34

Přihrávka Davida Kämpfa za branku byla ztečována a puk skončil v ochranné síti. Ještě tedy jedno vhazování před brankou Růžičky.

59:05

Až nyní se hosté poprvé v poweplay dokázali osvobodit. Nicholas Schaus poslal kotouč až za branku, kterou v současné době nikdo nehájí.

58:48

Dlouhé snažení bylo zakončeno pokusem Jana Rutty od modré čáry. Do trajektorie puku se ovšem položil obětavý hráč, jenž puk srazil do ochranné sítě.

58:06

Po vyhození kotouče mimo mantinel odchází z branky Tomáš Král. Piráti mají dvě minuty na vstřelení dvou branek.

57:38

Nahazovaný kotouč před branku hledal hůl Petra Koblasy. Domácí útočník se ovšem k teči nedostal, snažení ovšem trvá.

57:14

Martin Růžička podržel další nahozený kotouč na jeho branku v lapačce a přerušil hru. Vhazovat se bude pro změnu po jeho levici.

56:55

Domácí hned zakončovali. Pokus od modré čáry byl ovšem tečován jen do ochranné sítě nad brankou, vhazuje se ve středním pásmu.

56:50

Pardubice nyní nic nevymýšlely a vyhodily puk na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude před brankou pardubického brankáře.

56:27

Hosté opět ušetřili drahocenný čas, když drželi puk u mantinelu. Domácím hráčům se hodně krátí čas na vyrovnání.

55:53

Jan Rutta nyní mohl poslat do úniku Davida Kämpfa. Hokejku svého spoluhráče ovšem nenašel a puk se odrazil do obranného pásma Pirátů.

55:23

Hra je přerušena poté, co přihrávka Petra Koblasy byla ztečována do ochranné sítě. Vhazovat se bude před brankou Martina Růžičky.

54:19

Následně neuspěl ani jeden z domácích nahozením od modré čáry. Martin Růžička nyní kotouč raději udržel ve své lapačce.

54:03

Dávid Skokan měl na holi druhou branku. Sám před brankou ovšem nepřekonal pozorného Martina Růžičku, to byla velká šance!

53:50

Po dlouhém snažení se o puk u levého mantinelu nakonec rozhodčí přerušil hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

53:08

Tomáš Kaut projel do zajímavé šance. Z levé strany zakončoval bekhendem, ale trefil jen připraveného Krále v brance, tlak hostů ovšem trvá.

52:41

Od pravého mantinelu to opět zkoušel Michal Vondrka. Přes hradbu těl ovšem nedokázal trefit branku, Pardubice postupují dopředu.

52:25

Následuje druhá komerční přestávka této třetiny. Po ní se bude vhazovat před brankou Martina Růžičky, který stále drží naděje Pardubic vysoko.

52:16

Hosté v plném počtu.

51:44

Ivan Huml si nahodil za branku kotouč, který ale následně nedokázal zachytit. Pardubice se v oslabení dobře brání a za chvilku budou kompletní.

51:25

Po vyražené střele Flemminga se k dorážce před brankou dostal Jakub Sklenář. Ten ve výborné pozici ale trefil jen připraveného Růžičku!

50:54

Návrat se domácím nepovedl a kotouč je tak opět za brankou chomutovského brankáře. Piráti musejí od začátku.

50:31

Přihrávka Michala Vondrky zpoza branky byla zablokována a následně hosté vyhodili kotouč až ke Královi.

50:16

Domácí celek si zahraje početní výhodu. Jan Ščotka držel za brankou Marka Tomicu a odsedí si tak dvě minuty na trestné lavici.

49:41

Na ledě se následně objevil pardubický Lukáš Nahodil. Ten po pár sekundách na zemi opustil ledovou plochu a nejspíše bude v pořádku.

49:29

Kombinace domácího celku byla zakončena přihrávkou na pravý kruh, odkud pálil Michal Vondrka. Chomutovský kapitán ale napálil jen tyč!

48:47

David Kämpf dostával ideální přihrávku mezi kruhy. Chomutovský mladík ale následně nedokázal zakončit, puk mu ujel.

48:22

48:22

Po nepřesném zakončení Jakuba Sklenáře vyhodili hosté na zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude opět před pardubickou klecí.

48:05

Následně se hra přerušuje. Po komerční přestávce se bude pokračovat vhazováním po pravici Martina Růžičky.

47:49

Hodně slibně postupoval po levé straně Brett Skinner. Ten mířil pod víko, ale branku nakonec jen přestřelil.

47:22

Domácí v plném počtu.

46:59

Dobrá šance i na straně druhé. Nicholas Johnson se prodral před branku, kde ale bekhendem trefil jen tyčku. Následně se Piráti dostali k puku.

46:31

Hned po buly mohlo být sníženo! Michal Vondrka se hnal sám na Růžičku, kterého ovšem střelou k levé tyčce nepřekonal – netrefil totiž branku!

46:23

Lukáš Nahodil hledal před brankou Matěje Berana, který ještě vylepšoval pozici pro volného spoluhráče u pravé tyčky. Puk ovšem skončil jen u Krále.

45:48

Jejich snažení bylo zakončeno pokusem Tylera Redenbacha. Ten zakončoval z levého kruhu, pozorného Krále svým pokusem ale nepřekonal.

45:35

Piráti vyhodili a Tomica aktivně napadal Růžičku za brankou. O puk jej ale následně obrat nedokázal. Do útoku se tak vydají hosté.

45:22

Ano, přichází přesilová hra. Adam Raška před brankou fauloval, sekl dotírajícího Matěje Berana. Šance pro Pardubice!

45:12

Místo pokračujícího tlaku hráli hosté, kteří aktivně kombinují za brankou Tomáše Krále. Uvidíme, zda se jim povede něco vymyslet.

44:41

44:41 Dávid SKOKAN - 1:3

44:41

Piráti právě vstřelili branku!
A nyní se Piráti konečně dočkali! Dlouhý tlak byl zakončen střelou DÁVIDA SKOKANA. Slovenský útočník udělal kličku padajícímu obránci a následně zamířil přesně do pravého růžku branky. Asistence: Jan Rutta.

44:26

Piráti pokračovali v tlaku. Jan Rutta ovšem dvakrát mířil do připraveného obránce. Tlak Chomutova trvá i nadále.

44:09

Piráti to ve třetí třetině zkoušejí ze všech pozic. Pokus Ondřeje Dlapy byl tečován Davidem Kämpfem. Jen ale nad branku, vhazovat se bude ve středu hřiště.

43:32

Flemmingovo nahození od modré čáry tečoval Jakub Sklenář, ale opět přímo do výstroje Martina Růžičky. Ten opět nemusel předvést světoborný zákrok.

43:19

K puku se dostával Petr Koblasa, který se následně hna do samostatného úniku. Domácí forvard se ovšem nacházel v ofsajdu.

42:43

V další akci to zkoušel z úhlu Marek Tomica. Martin Růžička ovšem toto nemohl pustit, tento pokus vyrazil mimo branku.

42:23

Michal Vondrka se dostal k volnému puku a hned jej poslal na branku. Martin Růžička ale pokus doprostřed branky pohodově zneškodnil.

42:03

Ondřej Dlapa posílal do útoku Petra Koblasu, který jeho přihrávku nedokázal zpracovat. Puk po jeho teči skončil mimo hřiště.

41:36

Následně je pískána domácím vysoká hůl, a tak se bude vhazovat ve středním pásmu.

41:05

Petr Sýkora projel po levé straně do zakončení, ale jeho tvrdá střela, která Královi vypadla, skončila jen vedle branky!

40:41

To se nepovedlo a následoval útok Pirátů. Těm se ale nepovedlo udržet se v pásmu, a tak uvidíme opět snažení hostů.

40:06

Nicholas Johnson vybojoval kotouč a hned jej nahodil za branku Pardubic. Jeho spoluhráči se pokouší zatlačit domácí celek.

40:01

Začala třetí třetina.
Oba celky jsou již na ledové ploše. Pardubice jsou blízko, povede se přeci jen domácím stav utkání ještě zdramatizovat?

Druhá třetina je u konce! V prvním polovině byli jasně lepší hosté, kterým se povedlo dát třetí branku po individuální akci Lukáše Nahodila. Poté byli Piráti aktivní a měli několik tutovek. Martin Růžička ovšem všechny neskutečně pokryl.

Střely na branku: 16:24

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:44

Pardubice v závěru druhé třetiny kombinují v útočném pásmu a nejspíše zde třetinu dohrají. Piráti musejí dát tři branky, aby dnes bodovali.

38:59

David Kämpf našel v další stoprocentní pozici Marka Tomicu. Ani on se ovšem střelou k levé tyčce nedokázal prosadit. Důvod? Martin Růžička.

38:39

Michal Vondrka trefil z levé strany jen tyčku. K dorážce se před brankou dostával Michal Poletín, jenž ale bekhendem nepřekonal Růžičku. Ten je opravdu výjimečný dnes.

38:09

Hosté v plném počtu.

37:46

Slovenský obránce následně nepřesně nahrával Flemmingovi. Piráti se sami dostali z pásma.

37:17

Tvrdě to zkoušel od modré čáry Juraj Valach. Jeho pokus ani následná dorážka ovšem neskončila za zády Martina Růžičky.

36:56

Hned po zákroku Martina Růžičky se pokoušel dorážet Brett Skinner. Toho ale krosčekoval Tomáš Čáslava, a tak mu to kanadský bek vrátil ve formě sekání. Oba jdou na trestnou lavici.

36:56

Následoval výborný pokus z mezikruží a ještě lepší zákrok Martina Růžičky – ten dnes chytá naprosto famózně!

36:32

Zblokovaná střela Jana Rutty se dostala k Michalu Vondrkovi, jenž měl před sebou odkrytou branku. Jeho pokus byl ale zázračně ztečován!

36:09

Domácí budou hrát dvojnásobnou přesilovku. Jakub Sklenář byl faulován po faulu kolenem. Nepěkný zákrok od Jana Ščotky.

35:43

V ještě lepší pozici byl následně Brett Skinner. Ten dostal přihrávku na pravý kruh, odkud napálil jen beton přesouvajícího se Růžičky!

35:16

Michal Vondrka hledal hokejku Michala Poletína. Ten se ale k teči nedostal a puk se tak objevil za brankou Martin Růžičky.

34:55

Ladislav Havlík za brankou přišpendlil na mantinel chomutovského hráče. Inkasuje dvě minuty za krosček.

34:45

Piráti jsou poprvé ve třetině aktivní. Jejich snažení bude odměněno jejich první početní výhodou v utkání.

34:04

Následovala obrovská šance Dávida Skokana. Ten se zjevil sám před brankou, ale beton Růžičky nakonec přehodit nedokázal!

33:40

Hned po vhazování zakončoval Juraj Valach. Jeho dělovka ovšem skončila jen na betonech připraveného Růžičky.

33:21

Zpoza obránce po rychlém útoku zakončoval Brett Flemming. Jeho pokus ovšem skončil na dnes dobře chytajícím Růžičkovi.

32:43

Individuálně projel pásmem Adam Raška, který následně zakončoval. Svým pokusem ovšem trefil jen vyrážečku hostujícího brankáře.

32:35

Nyní se opravuje plexisklo se kterým bouchl Vladimír Růžička. Nějakou dobu se nehraje a hrát se nejspíše nebude.

32:35

Do dobré střelecké pozice se po přihrávce na pravou stranu dostal Nicholas Schaus. Zámořský obránce mířil mezi betony, mezírku zde ale nenašel.

32:02

Petr Sýkora posílal do úniku spoluhráče, ale nevyšla mu přihrávka. Následovat tak bude útok domácího celku.

31:36

Tak bude. Vladimír Růžička dostal osobní trest a když bouchl vrátkami, dostal trest do konce utkání. To jsou věci.

31:36

Na obranné modré čáře domácích byl atakován Vladimír Růžička. Matěj Beran jej zasáhl ramenem do obličeje, rozhodčí ale nejspíše vylučovat nebude.

31:18

Piráti nezažívají dobré utkání a nevychází jim ani přihrávky. Uvidíme, jestli se domácí celek ještě dokáže zvednout.

30:46

30:46 Lukáš NAHODIL - 0:3

30:46

Dynamo právě vstřelilo branku!
A po této sporné situaci padá třetí branka Pardubic – která je ovšem vzhledem k tlaku zasloužená! LUKÁŠ NAHODIL konečně uspěl, hostující útočník si položil Krále a u pravé tyčky jej dokázal překonat. Hosté vedou o tři branky. Bez asistence.

30:38

Přihrávka na Michala Vondrku nebyla zachycena, nicméně domácí útočník byl ani ne metr od puku. I tak rozhodčí odpískal icing.

30:13

Po vhazování musel přijít další zákrok domácího brankáře. Ten ale opět vymazal pokus pardubického družstva.

30:08

A další zákrok chomutovského brankáře. Nyní proti pokusu od levého mantinelu. Domácí si koledují o branku, hrají opravdu špatně.

29:37

Opět Lukáš Nahodil! Hostující útočník se prokličkoval až před branku, kde ani ve svém třetím nájezdu nedokázal překonat Tomáše Krále.

29:13

Po dlouhé době přišla také střela domácích. Ondřej Dlapa zakončoval od levého mantinelu, svou bombou ale trefil jen připraveného Růžičku.

28:43

Hned po vhazování nebezpečně pálil Petr Čáslava. Ten svou dělovkou ale trefil jen betony připraveného Krále v brance.
Dnešní utkání sleduje 4327 diváků.

28:38

Oddechový čas pro domácí.

28:21

Další obrovská šance a opět domácí zachránila branková konstrukce! Po přihrávce zpoza branky zakončoval Matěj Beran, ten ale trefil jen břevno.

28:05

Lukáš Nahodil se rozjel proti Tomáši Královi a pokoušel se jej překonat u pravé tyčky. Domácí brankář jej ovšem vybruslil a puk vyrazil.

28:02

Lukáš Nahodil se hnal následně do obrovské šance. Sám unikal na Krále, jenž trefil levou tyčku! Byl ovšem faulován, a tak si svůj nájezd zopakuje!

27:19

Obrovská šance Pardubic! Jérôme Leduc dostal kotouč před branku, kde byl naprosto sám! Bekhendem ale Krále nedokázal překonat.

26:42

Delší dobu se bojovalo o kotouč u mantinelu. Ten nakonec vydolovali hosté, ale do útoku se s ním nedostali. Následovat tak bude komerční pauza.

26:09

Další chomutovský útok skončil neúspěchem. Přihrávka směrem dopředu nebyla zachycena a rozhodčí tak odpískali zakázané uvolnění.

25:43

Jan Starý našel před brankou Lukáše Nahodila, který byl osamocen. Hostující útočník ovšem přihrávku nečekal a puk nezpracoval.

25:13

Přihrávkou na pravou stranu byl osloven Petr Koblasa. Vladimír Růžička jej ovšem našel pouze v ofsajdovém postavení, pokračuje se tedy vhazováním.

24:37

Po chvilce hry se opět přerušuje. Puk byl totiž ztečován mimo ledovou plochu, vhazuje se opět ve středovém kruhu.

24:24

Aktivita domácích pokračovala a zakončena byla pokusem z mezikruží. Střela byla ovšem zblokována jen do ochranné sítě nad brankou.

23:59

Ivan Huml v další zajímavé pozici. Z mezikruží zakončoval k pravé tyčce, ale připraveného Růžičku svým pokusem nedokázal překonat!

23:19

Dávid Skokan se nyní prodíral po levé straně do pásma. Tam ale na něj čekalo překvapení v podobě trojice bránících hráčů. Pardubice jsou u puku.

22:41

Vladimír Růžička následně hledal před brankou Davida Kämpfa. K tomu se ale kotouč nakonec nedostal díky obrannému zákroku.

22:06

Zajímavou přihrávku před branku dostával Ivan Huml. Ten ale v blízkosti nedokázal zamířit přesně a kotouč tak skončil jen vysoko nad.

21:45

Ti svou nadějnou akci zakončili střeleckým pokusem Tylera Redenbacha. Tomu se ale z mezikruží Krále překonat nepovedlo!

21:21

Do pásma hned najel domácí Koblasa, jenž přihrával mezi kruhy. Z této pozice se ovšem nikdo neprosadil a k puku se dostali hosté.

21:06

Nahozený puk směrem dopředu skončil za brankou Růžičky a píská se zakázané uvolnění. To se ale nelíbilo domácím a rozhodčí uznali chybu. Vhazuje se ve středovém kruhu.

20:31

Lukáš Nahodil vjel do pásma, ale místo střeleckého pokusu počkal na spoluhráče, kterým následně předal puk.

20:24

Domácí v plném počtu.

20:01

Začala druhá třetina.
Oba celky jsou zpátky na ledové ploše, druhá třetina s přesilovkou Pardubic začne za pár sekund.
Je za námi první třetina! Pardubice zatím hrají hodně aktivně, jsou lepším celkem a zaslouženě vedou. Na branku Petra Sýkory v šestnácté minutě dokázal navázat Tomáš Klimenta, jenž se trefil o dvě minuty později. Pardubice jsou na tom tedy mnohem lépe a utkání mají snově rozehrané.

Střely na branku: 6:10

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:41

Dlouhá kombinační hra domácích byla ukončena vyhozením od Marka Tomici. To bylo nejspíše to poslední, co se v první třetině stalo.

18:49

Lukáš Nahodil si najel opět po levé straně před branku. V blízkosti domácí branky ovšem nastřelil jen masku dezorientovaného Krále!

18:24

A hostům je nyní dokonce nabídnuta přesilová hra. Vladimír Růžička se prezentoval zbytečným útočným faulem – vyloučen je za hru vysokou holí.

17:37

17:37 Tomáš KLIMENTA - 0:2

17:37

Dynamo právě vstřelilo branku!
A je z toho druhá a nutno říct že zasloužená branka! Lukáš Nahodil projel po levé straně až před branku a skrz brankoviště posunul kotouč před prázdnou klec. TOMÁŠ KLIMENTA byl v pravý čas na dobré pozici. Prázdnou branku následně dokázal trefit i přes ležícího Mrázka! Asistence: Lukáš Nahodil a Tomáš Kaut.

17:21

Další nebezpečný útok Pardubic po pravé straně byl zastaven padajícím chomutovským obráncem. Snažení hostů ovšem pokračuje.

16:49

Nebezpečný pokus musel řešit Tomáš Král. Na toho letěl puk z velkého úhlu. Chomutovský brankář ale tento pokus dokázal vyrazit.

16:16

Další útok chomutovského celku byl ukončen ztečovanou přihrávkou nad mantinel. Pokračovat se tak bude vhazováním ve středu ledové plochy.

15:47

Piráti se hned dostali do pásma, kde chtěli zakombinovat. Přihrávka na Bretta Skinnera šla ovšem do ofsajdové pozice, a tak bylo po akci.

15:23

15:23 Petr SÝKORA - 0:1

15:23

Dynamo právě vstřelilo branku!
Následně ale chomutovský brankář kapituluje a Pardubice jdou do vedení! Jeden z domácích obránců rozehrál jen na PETRA SÝKORU, který střelou zápěstím z levého kruhu překonal Tomáše Krále poprvé v utkání! Bez asistence.

14:44

Matěj Beran se před brankou dostával k dorážce. Robustný hráč se ovšem v brankovišti Tomáše Krále neprosadil, a tak se pokračuje kombinací Pirátů.

13:56

Tomáš Rolinek následně hodně obětavě padl do tvrdé rány od modré čáry. Bývalý reprezentační kapitán pomalu opustil ledovou plochu.

13:24

Pokračuje se aktivní hrou domácího celku, který je nyní hladový a chce skórovat. Uvidíme, zda se mu to povede.

12:41

Jaroslav Mrázek byl osloven ideální přihrávkou na levou stranu. Z této pozice zakončoval k bližší tyčce, kterou nakonec svým pokusem orazítkoval!

12:17

Těm se povedlo projít až do útočného pásma. Nahození na branku ukryl v lapačce Tomáš Král, pokračovat se bude po komerční pauze.

12:02

12:02

Za brankou Pardubic bojoval Vladimír Růžička. Domácí útočník se ovšem nedokázal vymotat, a tak do útoku míří hokejisté Pardubic.

11:36

Perníkáři se následně pokoušeli hned projít do útoku. Přihrávka směrem dopředu ovšem nevyšla, a tak se píská icing.

11:25

Od pravého mantinelu to následně zkoušel Jan Rutta, jehož nahození bylo ještě tečováno. Martin Růžička ovšem dokázal na neposedný kotouč zareagovat.

10:49

Pokračuje se ve vysokém tempu. Hostům nevyšla akce a následoval protiútok domácích. Ani ten ovšem domácím nevyšel dle představ.

10:01

Zajímavě dostával puk do jízdy chomutovský David Kämpf. Ten ale v poslední chvíli ztratil kotouč, a tak jeho akce nebyla dokončena.

09:47

Hosté jsou ovšem aktivní i po skončení přesilovky. Do žádných střeleckých pozic se ale celek kouče Rohlíka nedostává.

09:06

Domácí v plném počtu.

08:52

V posledních sekundách přesilovky se ještě jednou přerušuje. Následovat bude vhazování po levici mladého chomutovského brankáře.

08:42

Výborně si po vhazování vjel k levému kruhu David Tomášek. Hostující forvard ovšem zamířil jen do výstroje připraveného Krále!

08:27

Probíhají poslední sekundy početní výhody Pardubic a hosté jsou s pukem za svou brankou. Nejspíše tak rozjíždějí svojí poslední akci.

07:52

Domácí se ovšem během tohoto intervalu dvakrát osvobodili a zatím toto oslabení zvládají na jedničku. Pardubicím se nedaří.

07:14

Pirátům se hned povedlo vyhodit až k brance Martina Růžičky. Odtud tedy musí hostující celek rozjet svou první přesilovkou akci.

07:06

Ondřej Dlapa za brankou Krále držel protihráče tak dlouho, až mu byl odpískán nedovolený zákrok. Uvidíme tak první přesilovku utkání.

06:52

Alexandre Mallet vjel po levé straně do pásma, kde se pokoušel obejít obránce, což se mu ovšem nepovedlo. Povedlo se mu ale vybojovat přesilovku.

06:15

Po pokusu Jana Ščotky od modré čáry si připsal další zákrok Tomáš Král. Ten jeho pokus od modré čáry ukryl ve výstroji, pokračovat se bude po komerční pauze.

05:48

Při následné kombinaci se domácí borci objevili v ofsajdovém postavení. Vhazovat se tak bude opět ve středním pásmu.

05:33

Po chvilkovém snažení hostů se do útoku vydali domácí. Střela jednoho z nich byla tečována a skončila v ochranné síti.

04:57

Nebezpečně nahazoval na branku Chomutova obránce Nicholas Schaus. Jeho pokus skončil na hokejce bránícího hráče Chomutova, jenž stál v brankovišti.

04:40

Na pravé straně Petr Koblasa objel obránce a hnal se do pásma. Chomutovskému útočníkovi byl ovšem hned odpískán ofsajd.

03:51

Matěj Beran aktivní i v dalším střídání. Po pravé straně zavezl do třetiny puk, ale akci se mu dále nepovedlo rozvést. Pardubice jsou i tak aktivní.

03:15

Zpoza branky se dostal kotouč na levý kruh. Michal Vondrka z této pozice zakončoval, ale trefil jen připravenou výstroj Martina Růžičky.

02:57

Následoval pokus Juraje Valacha od modré čáry. Před brankou se k teči nikdo nedostal, a tak skončil jen vedle levé tyčky. Snažení domácích pokračuje.

02:33

Dobrou přihrávku dostal do útoku Dávid Skokan. Chomutovský forvard následně zakončoval z levé strany, beton Martina Růžičky byl ovšem na správném místě.

01:59

Matěj Beran následně dohrál za brankou Jaroslava Mrázka. Zezadu jej poslal na mantinel a chomutovský obránce se zvedal delší dobu. Po minutě nakonec ale odjel na střídačku.

01:49

Dobrá šance čekala také na Matěje Berana. Ten dostal puk mezi kruhy, odkud zakončoval. Jeho rána byla ovšem zblokována nad branku.

01:35

Hosté se pokoušeli dostat do útoku. Tomáš Klimenta dostával přihrávku zpoza branky. Tu ale nezpracoval a píská se tedy zakázané uvolnění.

01:11

Obrovská šance domácích! David Kämpf dostal puk mezi kruhy, odkud zakončoval k levé tyčce. Martin Růžička ale vytasil neskutečný zákrok!

00:39

Hosté to tak zkoušeli podruhé, ale ani nyní jim snažení nevyšlo, a tak se k puku dostali hokejisté Chomutova. Ti se dostávají do útočného pásma.

00:06

Úvodní vhazování sice vyhráli hokejisté Pardubic, ale Petr Sýkora následně poslal puk jen do pásma Chomutova. Puku se ujal Ondřej Dlapa.

00:01

Utkání právě začalo.
Ještě před startem utkání bude udělen dres Michalu Vondrkovi. Třetí nejproduktivnější hráč extraligy a kapitán domácích odehrál na Spartě sedmisté utkání. Právě dres s tímto číslem mu bude nyní udělen.
Na ledě již krouží rozhodčí a hokejisté Pardubic. Během chvilky na ledovou plochu vjedou také hokejisté domácího celku a utkání třiatřicátého kola začne.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Krásný den z chomutovské SD ARÉNY! Na ledě se prohání hokejisté obou celků. Rozbruslení za malou chvilku skončí, v brankách dnes Tomáš Král a Martin Růžička.
Úvodní sestavy:

Piráti Chomutov: Král (J. Laco) – Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Rutta, Mrázek, R. Havel, L. Chalupa – Vondrka, Huml, Tomica – Kämpf, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Raška, Poletín – Skokan, Šťovíček, Slavíček.

HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (Klouček) – Schaus, Havlík, Leduc, Čáslava, Ščotka, Ovčačík, Bokroš, Rohlík – P. Sýkora, Tomášek, Johnson – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Mallet, Redenbach, Beran – Panna, T. Kaut, Starý.

Rozhodčí: Hodek, Bulanov – Gerát, Hynek.
Vzájemné utkání v letošní sezoně

I přesto, že se celku z Pardubic bodově nedaří, Piráti jsou opravdu oblíbeným soupeřem. Dynamo vyhrálo první utkání v Chomutově po velké přestřelce v poměru 6:5 po prodloužení.

Druhé utkání se hrálo v polovině listopadu na Východu Čech, Pardubicím se povedlo po dobrém a zodpovědném výkonu zvítězit 4:1.

1: Piráti Chomutov 5:6pp. Dynamo Pardubice
8. Kämpf (Koblasa, Poletín), 11. Poletín (Skinner, Hřebejk), 18. Vondrka (Huml, Poletín), 36. Kaše (Vondrka), 40. V. Růžička (Kaše, Valach) – 17. Schaus (Mallet, Rapáč), 26. P. Sýkora (Rolinek, Redenbach), 33. Hubáček (Nahodil), 35. Hubáček, 39. Redenbach (P. Sýkora, Rolinek), 61. P. Sýkora (Redenbach, Schaus)

2: Dynamo Pardubice 4:1 Piráti Chomutov
6. Schaus (P. Sýkora), 11. Tomášek (Klimenta, Leduc), 36. P. Sýkora (Schaus, Tomášek), 48. Bárta (Leduc, Rolinek) – 13. Kämpf (Koblasa)
HC DYNAMO PARDUBICE (13.)
32 zápasů, 31 bodů (V – P – P – V – P)


Východočeský celek zažívá hodně nepovedenou sezonu a aktuálně se plácá na předposledním místě ligové tabulky s náskokem dvou bodů na poslední Karlovy Vary. Na místa zaručující předkolo play-off chybí svěřencům kouče Rohlíka osm bodů. Pardubicím se naposledy povedlo otočit utkání se Zlínem, doma prohrávali 0:2, ale nakonec zvítězili za dva body.

Nejproduktivnější hráči
Tomáš Rolinek – 29 zápasů, 24 bodů (14+10)
Tyler Redenbach – 23 zápasů, 21 bodů (8+13)
Nicholas Charles Schaus – 28 zápasů, 20 bodů (3+17)
PIRÁTI CHOMUTOV (7.)
32 zápasů, 49 bodů (V – P – P – V – P)


Severočeský celek je aktuálně na sedmé pozici s náskokem tří bodů na osmé Vítkovice. Celek Vladimíra Růžičky zároveň ztrácí na účastníka Sprengler Cupu a aktuálně šestý celek čtyři body, Piráti i Mountfield mají na svém kontě totožný počet utkání. Chomutovští naposledy zvítězili v Praze, Spartu přetlačili 3:2.

Nejproduktivnější hráči
Michal Vondrka – 32 zápasů, 32 bodů (14+18)
Ivan Huml – 32 zápasů, 26 bodů (14+12)
David Kämpf – 32 zápasů, 24 bodů (14+10)
Krásný den z chomutovské SD ARÉNY! Dvacet minut po šesté hodině večerní startuje utkání třiatřicátého kola mezi domácím Chomutovem a hosty z Pardubic. Předposlední utkání obou celků v tomto roce budeme sledovat v tomto onlajnu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Piráti Chomutov – HC Dynamo Pardubice

1:3

konec (0:2, 0:1, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 45. Skokan (Rutta) – 16. P. Sýkora, 18. Klimenta (Nahodil, T. Kaut), 31. Nahodil

Piráti Chomutov: Král (J. Laco) – Flemming, Dlapa, Valach, Skinner, Rutta, Mrázek, R. Havel, L. Chalupa – Vondrka, Huml, Tomica – Kämpf, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Raška, Poletín – Skokan, Šťovíček, Slavíček.

HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (Klouček) – Schaus, Havlík, Leduc, Čáslava, Ščotka, Ovčačík, Bokroš, Rohlík – P. Sýkora, Tomášek, Johnson – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Mallet, Redenbach, Beran – Panna, T. Kaut, Starý.

Rozhodčí: Hodek, Bulanov – Gerát, Hynek

Diváci: 4327

Průběh zápasu
1. třetina
07:06 CHM 2 Dlapa, držení protihráče
15:23 PCE 0:1 P. Sýkora
17:37 PCE 0:2 Klimenta (Nahodil, T. Kaut)
18:24 CHM 2 V. Růžička, vysoká hůl
Po 1. třetině
2. třetina
30:46 PCE 0:3 Nahodil
31:36 CHM 10+OK V. Růžička, nesportovní chování
34:55 PCE 2 Havlík, krosček
36:09 PCE 2 Ščotka, podražení
36:56 CHM 2 Skinner, sekání
PCE 2 Čáslava, krosček
Po 2. třetině
3. třetina
44:41 CHM 1:3 Skokan (Rutta)
45:22 CHM 2 Raška, sekání
50:16 PCE 2 Ščotka, držení protihráče
Konec