Menu

Další

Olympijské hry - Box

Do 56 kg - odpolední čtvrtfinále (muži)

konec

16.08.2016, 22:30 • Riocentro - Pavilion 6 • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Murodjod Akhmadaliev načal svého soupeře levým hákem na hruď a poté ho tím samým úderem do obličeje dodělal! Alberto Ezequiel Melian v Riu končí, zatímco Murodjod Akhmadaliev po technickém knockoutu postupuje do semifinále. Neuvěřitelný výkon talentovaného Uzbeka. (23:00:03)

1. kol

Melian se sice zvedl, jenže naprosto otřesený předchozím úderem inkasoval další tvrdý levý hák, tentokrát do nosu! Argentinec je znovu počítán a tentokrát už z toho je konec.

1. kol

Murodjod Akhmadaliev přistrčil svého protivníka do provazů a poté ho zasáhl dělovým levým hákem do hrudi! Alberto Ezequiel Melian je počítán.

Fantasticky rychlé reakce a údery Robeisyho Ramireze (CUB).

Jiawei Zhang to ve třetím kole rozbalil, ale jednoznačným vítězem zápasu se stává Kubánec Robeisy Ramirez, který vítězí 3:0 na body a postupuje do semifinále! Souboj dopadl podle předpokladu a za chvíli se dozvíme jméno jeho soupeře.

3. kol

Do konce třetího kola a i celého zápasu zbývá pouhých 30 sekund. Musel by se stát zázrak, aby Zhang zvítězil, přesto se ale s Riem rozloučí pěkným pravým hákem.

3. kol

Druhé kolo také vyznělo jednoznačně pro olympijského vítěze z Londýna a troufám si tvrdit, že první čtvrtfinále je rozhodnuto!

2. kol

Jiawei Zhang se snaží zasahovat svého soupeře, jenže Robeisy Ramirez je pro něj příliš rychlý a navíc od něj v samotném závěru druhého kola schytal další rány!

2. kol

Vstupujeme do druhého kola s tím, že to první zcela po zásluze ovládl Robeisy Ramirez z Kuby, který získal třikrát deset bodů.

1. kol

Zhang předvedl pěkný pravý hák na dlouhou ruku a Robeisy se do něho za to pořádně opřel, levý hák byl ukázkový!

1. kol

Robeisy Ramirez, olympijský vítěz z Londýna 2012 a obhájce zlaté medaile z bantamové váhy, nepředvedl jen jednu, ale hned dvě rychlé kombinace!

Jiawei Zhang je stříbrným medailistou z asijských her 2010, který má před sebou obrovskou výzvu. Proti němu se postaví Robeisy Ramirez z Kuby, který na olympijských hrách v Londýně 2012 vybojoval zlatou medaili a v Riu de Janeiru by ji velice rád obhájil.

Do 56 kg - odpolední čtvrtfinále (muži)

konec

Zpět na online


Statistiky:
ČTVRTFINÁLE BANTAMOVÉ VÁHY (52-56 KG)

Čtvrtfinále 3
Jiawei Zhang (CHN) v Robeisy Ramirez (CUB) 0:3
Čtvrtfinále 4
Alberto Ezequiel Melian (ARG) v Murodjod Akhmadaliev (UZB) - TECHNICKÝ KNOCKOUT (1. KOLO)