Menu

Hokej

ELIOD extraliga mladšího dorostu

HC Dukla Jihlava – BK Havlíčkův Brod

3:1

konec (1:1, 1:0, 1:0)

17.02.2016, 15:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Skupina D • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

58:18

Osud hostí v extralize je definitivně zpečetěn. Tomáš Kohout (HBR) odchází ven na dvě minuty za hákování, kterého se dopustil za brankou Dukly.

Na vyloučení: 2-3.
Vyšší tresty: 2-0.

55:54

Lépe to zakončit opravdu nešlo, neboť Lukáše Pokorného lehce fauloval bývalý brodský plejer Tomáš Vala a jde na dvě minuty ven.

Na vyloučení: 2-2.
Vyšší tresty: 2-0.

55:54

Po menší chybě v rozehrávce Dukly se řítil po pravé straně a poté sám na branku Lukáš Pokorný. Jeho ránu zblízka našel Chaloupek na hrudi.

46:20

Po dalším rychlém brejku Dukly vyrazil Holata kotouč přímo na pravou stranu k dojíždějícímu Janu Úlovcovi, jenž zblízka soupeřova gólmana nepřekonal.

43:07

Jihlava bude mít možnost navýšit své vedení po tom, co je Richard Cachnín (JIH) vyloučen za sekání.

Na vyloučení: 1-2.
Vyšší tresty: 2-0.

43:01

Blízko k druhé možnosti byl Adam Najman, jenž pláchl obráncům, ovšem tváří v tvář jej vychytal Holata.

41:28

Dukla právě vstřelila branku!
Juda vyslal na pravou stranu do brejku VÍTĚZSLAVA BROŽE, který si sjel na pravý kruh a propálil střelou po ledě k pravé tyči lehce nepřipraveného Martina Holatu. Asistence: Miroslav Juda.

37:22

Dukla právě vstřelila branku!
Kdepak, nebude se vylučovat. V signalizované výhodě napřáhl z pravé strany Musil a jeho pokus zřejmě tečoval mezi kruhy stojící JAKUB FILIP mimo dosah gólmana. Asistence: Jaroslav Musil, Jindřich Kardoš.

35:18

Tomáš Vala hraje velmi dobře. S kotoučem se dostal až mezi kruhy, odkud vypálil na vyrážečku Holaty, který kryl jak tento pokus, tak následnou dorážku soupeře.

31:33

Domácí sevřeli hosty před jejich svatyní. Po střele Rašína vypadl Holatovi puk, který svojí drobnější chybu napravil výborným zákrokem proti dorážce Filipa. Krátce poté se hned k dvěma dorážkám dostal Jindřich Kardoš. Napoprvé trefil gólmana, napodruhé těsně minul pravou tyčku branky.

28:00

Další závar před brankou, ve kterém si Chaloupek věděl rady i díky dobré práci útočníka Jakuba Filipa v brankovišti.

25:56

Poblíž vrcholu levého kruhu v útočném pásmu hostí zůstává ležet Marek Tecl, kterého fauloval kolenem Tomáš Mareček (JIH). Domácí bek dostává trest na pět minut a do konce utkání, může tedy jít do kabin. Na trestnou lavici za něj usedá Pavel Svoboda.

Na vyloučení: 1-1.
Vyšší tresty: 2-0.

23:33

Hezká akce Dukly. Úlovec vybojoval poblíž modré puk, který přihrál na Valu. Ten viděl před brankou volného Najmana, jenž si puk dal na bekhend, ovšem mezi betony gólmana se neprosadil.

18:59

V situaci domácích dva na jednoho přihrával z pravé strany Vala na Úlovce. Pas neprošel, protože v okamžiku přihrávky fauloval Richard Cachnín (HBR) podražení.

Na vyloučení: 1-1.

12:15

Další závar před jihlavskou brankou. Ondřej Plíhal měl v bezprostřední blízkosti puk na holi, ovšem nyní val těl neprostřelil.

10:41

Juda přihrával z pravého kruhu do ohně na Musila, jehož tečovaný pokus prosvištěl nad branou Holaty.

05:58

První přesilovka je na světě. Adam Najman (JIH) si odpyká dvě minuty za hákování.

Na vyloučení: 1-0.

05:49

Jihlava je ve velkém tlaku. Po střele Úlovce zakončoval Najman, ovšem jeho pokus na poslední chvíli zablokoval obránce. O chvíli později mířil Jan Úlovec jen do gólmana.

05:01

Dukla právě vstřelila branku!
Na horáckém zimním stadionu máme srovnáno. Adam Najman viděl před branou TOMÁŠE VALU, přihrál mu a jihlavský kapitán, rodák z Havlíčkova Brodu, srovnává stav. Asistence: Adam Najman

02:16

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Brodští hokejisté se ujímají vedení. Před brankou Chaloupka vznikl obrovský závar ve kterém Kulhánek přiklepl puk pro JAKUBA KRAJÍČKA, jenž zblízka dorazil kotouč do sítě. Asistence: Tomáš Kulhánek.

HC Dukla Jihlava – BK Havlíčkův Brod

3:1

konec (1:1, 1:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Vala (Najman), 38. Filip (Musil, Kardoš), 42. Brož (Juda) – 3. Krajíček (Kulhánek)

HC Dukla Jihlava: Chaloupek (Juřička) – Piskač, Rašín, Mareček, Trávník, Barák – Úlovec, Najman, Vala – Brož, Juda, Musil – Svoboda, Kardoš, Filip. Trenér: Petr Svoboda

BK Havlíčkův Brod: Holata (Arbelovský) – Horák, Zvěřina, D. Vacík, Adam, Smolko, Škareda, Křišta – Kyncl, Plíhal, Pokorný – Tecl, Cachnín, Kohout – Krajíček, Rybáček, Kulhánek – Dudek. Trenér: Aleš Totter

Rozhodčí: Král – Procházka, Vašíček

Průběh zápasu
1. třetina
02:16
05:01
05:58
18:59
Po 1. třetině
2. třetina
25:56
37:22
Po 2. třetině
3. třetina
41:28
43:07
55:54
58:18
Konec