Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Nitra – MsHK Žilina

5:0

konec (1:0, 3:0, 1:0)

05.02.2016, 18:00 • ZŠ Nitra • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 1.4 5.3 4.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V poslednej tretej tretine napokon padol ešte jeden gól, ktorý strelil opäť domáce celok a zápas sa tak končí výsledkom 5:0! Tri body tak ostávajú doma v Nitre, Žilina domov cestuje bez streleného gólu.

Ďakujem Vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok piatočného večera a príjemný víkend! (20:11:49)

Koniec zápasu.

59:35

Je tu samotný záver celého zápasu, nič zaujímavého sa už zrejme neudeje, tri body ostávajú doma v Nitre!

59:21

Hostia v plnom počte. Domáci tím tak túto presilovku nevyužil.

59:01

Prebieha posledná minúta poslednej tretej tretiny, takže aj celého tohto zápasu!

58:25

Aj naďalej sú počas svojej presilovky pri puku domáci hokejisti, avšak zvádzajú boj s hokejistami hostí popri mantineli.

58:00

Domáci sa usadili v útočnom pásme, Tomek si však teraz s nebezpečnou strelou dokázal poradiť bez problémov.

57:21

Nitra si v závere zápasu zahrá presilovku, pretože Milan Drevenák sa previnil proti pravidlá držaním a tak budú hrať hostia zo Žiliny v početnej nevýhode!

57:19

Obaja potrestaní hráči sú už spať na ľadovej ploche, pokračujeme tak v klasickej hre 5 na 5.

57:00

Do útočného pásma sa dostali domáci hokejisti, dostali hostí pod tlak, ale presne zakončiť sa im však nepodarilo.

56:00

Hra 4 na 4 sa nesie v opatrnejšom tempe, ani jeden z tímov nechce spraviť chybu. Pomaly sa nám tento zápas začína napĺňať.

55:19

Uvidíme hru 4 na 4! Filip Bajtek sa previnil nešportovým správaním, Ján Homer zase seknutím!

55:15

Do konca zápasu už veľa času neostáva, ten sa už prakticky len dohráva. Aj keď Nitra sa drží v útočnom pásme, nedarí sa jej však presne zakončiť na bránku hostí, v ktorej stojí Tomáš Tomek.

54:15

Nitra teraz poriadne zavrela hostí vo svojom obrannom pásme, Tomek bol doslova v jednom ohni, dokázal však zmariť hneď niekoľko nebezpečných príležitostí domácich hokejistov.

53:35

Chyba v zadných radoch Žiliny! Tibor Kutálek postupoval sám na brankára hostí Tomeka, toho sa mu však prekonať nepodarilo, pretože mu strela vôbec nevyšla! Kutálek by si dnes za svoju aktivitu gól určite zaslúžil.

52:00

Hostia sa na krátky čas dostali do útočného pásma, avšak nič prevratného tam nevymysleli a puk sa vrátil späť na hokejky domácich hokejistov.

51:45

O skvelú atmosféru sa momentálne starajú domáci fanúšikovia, ktorí už vedie, že tri body dnes ostávajú doma v Nitre.

51:20

Nitre sa teraz podarilo preniknúť pred bránku hostí, do zakončenia sa dostal Bajtek, puk však smeroval len vysoko nad bránku Žiliny.

50:25

Laliberté postupoval s pukom z uhla na bránku hostí, napokon sa aj odhodlal ku strele, tá však bola nepresná a brankára Žiliny Tomeka vôbec nezamestnala.

50:00

Domácim hokejistom sa teraz podarilo preniknúť do útočného pásma a získavajú buly po pravici Tomáša Tomeka.

49:25

Nitra sa po zisku puku na svoje hokejky nikam neponáhľa a pohodlne si ho posúva medzi sebou vo svojom obrannom pásme. Snaží sa skôr o také postupné prenikanie do svojho útočného pásma.

48:05

Žiline teraz vyšiel rýchly prechod do útočného pásma, strela Kuraliho napokon končí len na konštrukcii domácej brány!

47:35

Tento gól už definitívne určil osud tohto zápasu! Nitra má aj naďalej častejšie puk na svojich hokejkách a pohodlne kontroluje priebeh zvyšku zápasu. Zrejme sa zápas bude už len dohrávať.

46:12

Nitra dala gól!

A je tu piaty gól domáceho tímu! Macík predviedol výbornú robotu v útočnom pásme, zbavil sa brániaceho hráča hostí, puk pohodlne prihral pred bránku hostí kde stál zle pokrytý JURAJ ŠTEFANKA, ktorý dokázal puk poslať za chrbát brankára hostí Tomáša Tomeka – 5:0!
Asistencie: Radoslav Macík, Petr Stloukal.

46:05

Nitra sa rýchlo prebojovala do útočného pásma, Macík sa dostal do zakončenia, avšak mieril len vysoko nad bránu hostí. Nitra však pri puku a v útočnom pásme ostáva.

45:25

Puk na svoje hokejky teraz vybojovali vlci, po strele Ježka získavajú buly v útočnom pásme. Nitra je však dnes v defenzíve veľmi pozorná a úspešne zatiaľ bráni svoje obranné pásmo.

44:21

Hostia v plnom počte. Nitra tak svoju tretiu presilovku na navýšenie svojho vedenia nevyužila.

43:45

Žiline sa podarilo vyviesť puk zo svojho obranného pásma, Nitra zakladá svoj ďalší útok spoza svojej bránky.

43:00

Nitra sa už rozostavila v útočnom pásme, avšak žiadnu nebezpečnú strelu sme zatiaľ nevideli. Domáci sa však nemajú kam ponáhľať, radšej zrejme zbierajú cenné sekundy.

42:21

Miroslav Zaťko sa previnil seknutím a tak si domáci celok zahrá presilovku, v poradí už svoju tretiu!

42:18

Puk sa však rýchlo vrátil späť na hokejky domácich, Nitra sa však nikam neponáhľa a pohodlne si puk posúva medzi sebou.

42:00

Domáci tím opäť vyslal nebezpečnú strelu na bránku hostí, Macíkovi však v rozhodujúce chvíľu skĺzol puk a tak zakončil len nepresne. Puk tak putuje na hokejku hostí.

41:15

Hneď v úvode tretej tretiny musel Tomek čeliť nepríjemnému zakončeniu, poradil si však bez problémov a puk vyrazil do bezpečia.

40:15

Posledná tretia tretina sa nám už naplno rozbehla, buly vyhrali domáci hokejisti. Uvidíme, či sa ešte Žiline podarí tento zápas nejako zdramatizovať.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
Skončila sa druhá tretina, ktorá vyšla skvelo domácim hokejistom, pretože v nej dokázali streliť tri góly a ich vedenie narástlo na 4:0! O dva góly sa zatiaľ postaral Beca a tri asistencie má na svojom konte Kutálek. Uvidíme čo nám ešte prinesie posledná tretia tretina, vyzerá to tak, že sa už bude dohrávať len z povinnosti.

Posledná tretia tretina sa začne približne o 19:38!

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:30

Nič zaujímavé sa momentálne nedeje, zrejme sa už len čaká na sirénu, ktorá ukončí druhú tretinu tohto zápasu.

39:01

Prebieha posledná minúta druhej tretiny!

38:40

Domáci v plnom počte. Žilina tak nevyužila ani svoju druhú presilovku v tomto zápase!

37:40

Prvá polovička z tejto presilovky hostí sa už skončila, nevideli sme žiadnu poriadnu strelu na bránku domácich. Nitra tak zvláda zatiaľ toto oslabenie úspešne.

37:00

Žiline sa však nedarí počas tejto presilovky, puky jej odskakujú od hokejky a tak Nitra veľa práce v oslabení nemá.

36:40

Druhá presilovke v zápase pre hostí! Radoslav Macík sa previnil vyhodením puku z hracej plochy a tak bude musieť Nitra hrať dve minúty v početnej nevýhode!

36:35

Napokon to bol Piačka, ktorý po svojich odišiel na striedačku. V hre sa tak už pokračuje, vhadzovať sa bude v útočnom pásme Žiliny.

36:35

Hra sa nám na chvíľu prerušila, na ľade ostáva ležať jeden z domácich hokejistov, ku ktorému už prišiel aj lekár domáceho tímu.

35:00

Avšak teraz sa hosťom zo Žiliny podarilo dostať sa ku puku a aj zaútočiť, Michal Valent je však v bránke domácich pozorný. Ten má dnes nakročené k čistému kontu, avšak ostáva nám ešte celá jedna tretina.

34:35

Tak zrejme je už o osude tohto zápasu rozhodnuté, nič nenasvedčuje tomu, žeby sa Žilina nadýchla k poriadnemu výkonu a dokázala ešte tento zápasu zdramatizovať. Pri puku je momentálne celok domácich hokejistov.

33:59

33:59 RUČKAY - 4:0

33:59

Nitra dala gól!

Teraz to však už HENRICH RUČKAY vyšlo a strieľa štvrtý gól domácich hokejistov! Ručkay sa po krátkej dobe opäť dostal ku puku, prebojoval sa až pred bránku hostí, jeho prvú strelu Tomek dokázal vyraziť len pred seba, na následnú krásnu strelu švihom do hornej časti brány už brankár Žiliny nárok nemal!
Asistencie: Tibor Kutálek, Peter Podhradský.

33:00

Do zakončenia sa teraz prebojoval Henrich Ručkay, strela mu však napokon nevyšla a Tomek v bránke Žiliny zasahovať nemusel.

32:25

Nitra má puk na svojich hokejkách a pohodlne kombinuje v útočnom pásme. Žilina tak musí vysoko napádať rozohrávku, aby si vybojovala puk na svoje hokejky.

31:34

Domáci v plnom počte. Žilina tak presilovku na zníženie náskoku a na svoj prvý gól v tomto zápase nevyužila!

31:20

Najväčšia príležitosť hostí v tejto presilovke, ale aj v zápase! Po strele Václava Stupku zazvonila na domácej bránke horná žrď!

31:00

Nitra sa teraz dokázala oslobodiť, avšak Žilina sa už rýchlo vrátila do útočného pásma.

30:25

Žilina sa už usadila v útočnom pásme, avšak všetky strely vlkov končia len na zadnom mantinely za bránkou domácich! Nitra je však aj naďalej pod tlakom.

29:34

Prvá presilovka v zápase pre hostí! Peter Podhradský sa previnil proti pravidlám zdvihnutou hokejkou a tak si Žilina zahrá v početnej výhode!

28:25

Momentálne nijak záživný hokej nesledujeme, puk lieta zo strany na stranu, avšak žiadne gólové príležitosti diváci v Nitre nevidia.

27:35

Navyše je aj puk častejšie na hokejkách domácich hokejistov, ktorý pohodlne kontrolujú priebeh zápasu. Žilina však vysoko napáda rozohrávku domácich.

26:00

Domáci celok sa tak dostáva do vedenia o tri góly a začína pohodlne kráčať za víťazstvom v tomto zápase! Do konca zápasu je však ešte dostatok času, Žilina však musí čo najskôr streliť gól, ku nemu však akosi stále ďaleko.

25:38

Hostia v plnom počte.

25:38

Oddychový čas hostí.

25:38

25:38 BECA - 3:0

25:38

Nitra dala gól!

Napokon sa však predsa len domácim hokejistom podarilo využiť presilovú hru a dostať sa tak do vedenia 3:0! Nitra sa rýchlo vrátila späť do útočného pásma, spoza bránky hostí smeroval puk na zle pokrytého MATTHEW BECA, ktorý pohodlne strieľa svoj druhý gól v tomto zápase!
Asistencie: Tibor Kutálek, Henrich Ručkay.

25:00

Domácim hokejistom sa však nepodarilo nič zaujímavé v obrannom pásme hostí vymyslieť, dopredu sa aj napriek oslabeniu dostali hostia a získavajú útočné pásmo.

24:40

Nitra bude hrať druhú presilovku v tomto zápase! Václav Stupka sa previnil seknutím a tak bude musieť Žilina hrať v početnej nevýhode!

23:45

Dlhšiu dobu sa hra neprerušila, sledujeme od začiatku zápasu pomerne vysoké tempo, momentálne sa však nič zaujímavé na ľade nedeje.

22:35

Ku nebezpečnej strele od modrej sa teraz dostal domáci Podhradský, jeho strela len tesne minula bránku vlkov.

21:45

Tak to teda bola poriadne studená sprcha pre hostí! Žilina sa však aj naďalej dostáva ku puku a určite ešte tento zápas nevzdáva. Nitra je však v zadnejších radoch pozornejšia oproti hokejistom Žiliny.

20:27

20:27 SLOVÁK - 2:0

20:27

Nitra dala gól!

Obrovská chyba hokejistov Žiliny! Hostia stratili pre prechode do útočného pásma puk, domáci hokejisti sa dostali do prečíslenia 3 na 1, ktoré presnou a nechytateľnou strelou zakončil MAREK SLOVÁK!
Asistencie: David Laliberté, Jameson Milam.

20:15

Druhá tretina sa nám už naplno rozbehla, buly vyhrali hostia a snažia sa s pukom preniknúť do útočného pásma.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
Skončila sa nám prvá tretina, v ktorej sme sledovali zaujímavý hokej. Od začiatku sa hral vyrovnaný zápas, avšak niekedy v polke prvej tretiny začali hrať aktívnejšie domáci čo aj korunovali v 13.minúte gólom Becu a tak po prvej tretine vyhrávajú 1:0!

Druhá tretina sa začne približne o 18:50!

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:45

Pekná spolupráca bratov Hunovcov, Róbert sa napokon dostal aj ku strele, ale mieril len vysoko nad! Zrejme sa už nič v prvej tretine neudeje.

19:01

Prebieha posledná minúta prvej tretiny!

18:05

Prvá tretina sa už čo chvíľa naplní, domáci hokejisti stále vyhrávajú o jeden gól a hrajú aj aktívnejšie. Žiline príde prestávka veľmi vhod.

17:45

Tlak domácich hokejistov sa pomaly navyšuje, Tomek opäť radšej hru prerušil, keď svojím telom prikryl puk.

17:25

Ku nebezpečnej strele sa napokon dostal Laliberté, nedokázal však presne zakončiť! Domáci tím však ešte v útočnom pásme ostane.

17:00

Teraz sa však už domácim hokejistom podarilo sa prebojovať do útočného pásma, ku strele sa však dostať nemôžu. Žilina sa však nachádza pod tlakom.

16:11

Hostia v plnom počte. Domácim táto presilovka vôbec nevyšla a hostia už hrajú v plnom počte.

15:11

Domáci sa však nemôžu prebojovať do útočného pásma a postaviť tak svoj presilovkový kolotoč. Žilina zatiaľ oslabenie zvláda na výbornú.

14:11

Prvá presilovka v tomto zápase a zahrajú si ju domáci hokejisti. Ján Homér sa previnil hákovaním a tak oslabuje Žilinu na dve minúty!

14:05

Opäť nezhody v zadných radoch hostí, Stloukal sa dostal ku puku a vyslal nádhernú strelu na bránku hostí, Tomek ho však krásne vychytal lapačkou.

13:55

Hostí však gól na kolená nepoložil a snažia sa s pukom prenikať do útočného pásma a čo najrýchlejšie tak vyrovnať. Domáci hokejisti si však v defenzíve dávajú veľký pozor.

12:42

12:42 BECA - 1:0

12:42

Nitra dala gól!

Je tu prvý gól tohto zápasu, ktorý dávajú domáci hokejisti a tak je priebežný stav zápasu 1:0! Žilina si nedala pozor v obrannom pásme, Kutálek sa dostal s pukom pred bránku hostí, pekne zakombinoval spolu s MATTHEW BECA a ten nemal problém poslať puk za chrbát Tomeka!
Asistencie: Tibor Kutálek.

11:45

Oba tímy však teraz v posledných chvíľach často strácajú puk zo svojich hokejok a tak vidíme plno nepresností.

11:00

Prvá polovička prvej tretiny sa nám už naplnila, gól sme stále nevideli. Diváci však sa určite nenudia, je sa na čo pozerať.

10:25

Od začiatku sledujeme pomerne rýchle tempo hry, videli sme však len jednu väčšiu šancu, ktorú mali domáci hokejisti. Inak sú to len také propagačné pokusy.

10:00

Aj hosťom vyšiel rýchly prechod do útočného pásma, z druhej vlny sa pokúsil páliť Ježek, strela mu však nevyšla a puk mu na poslednú chvíľu odskočil od hokejky.

09:35

Po rýchlom prechode do útočného pásma sa ku strele dostal domáci Kutálek, jeho pokus však dokázal Tomek vyraziť do bezpečia.

09:00

Domácemu celku teraz nevyšiel prechod do útočného pásma a dopustili sa len zakázaného uvoľnenia. Žilina sa tak zadarmo dostane do útočného pásma.

08:15

Žilina sa prebojovala do útočného pásma, ihneď po buly od modrej pálil nebezpečne Zaťko, Valent si však s týmto pokusom poradil.

08:00

Nitra sa aj naďalej drží v útočnom pásme a drží hostí pod tlakom, avšak vlci sa bránia úspešne a domácim hokejistom veľa priestoru neposkytujú.

07:25

Do dobrého zakončenia sa dostal domáci Slovák, avšak puk poslal len do výstroje Tomeka. Nitra tak v pásme ešte ostane.

07:00

Momentálne sledujeme rýchly hokej, hra sa odohráva v oboch tretinách, často sa aj strieľa, avšak góly sme zatiaľ nevideli. Na štadióne sa diváci starajú o skvelú kulisu.

06:34

Do útočného pásma však teraz prenikli domáci hokejisti, dostali sa aj do nebezpečnej kombinácie, všetky strely však zatiaľ úspešne kryje brankár Žiliny Tomáš Tomek.

06:00

Puk majú momentálne na hokejkách hostia, nedarí sa im však v prechode do útočného pásma.

05:10

Blackwater sa dostal ku puku pred bránkou hostí a dokázal aj krásne zakončiť, toho však bravúrne vychytal Tomáš Tomek! Skóre zápasu sa tak nemení, mali sme však možnosť vidieť prvú veľkú šancu v tomto zápase!

04:30

Hostia sa pomerne dlho držali v útočnom pásme a dostávali domácich aj pod tlak, nedostali sa však napokon do žiadnej zaujímavej situácie.

03:25

Ježek sa dostal ku strele, jeho slabý pokus však brankárovi Valentovi problémy nenarobil. Žilina však ešte v útočnom pásme ostane.

03:00

Ku puku sa dostali domáci hokejisti, avšak strela od modrej bola nepresná a bránku hostí neohrozila. Dopredu to opäť skúšajú hostia.

02:15

Hostia hrajú od úvodu zápasu veľmi aktívne, aj naďalej sú pri puku a zdržiavajú sa v útočnom pásme. Žiadne veľké šance však zatiaľ nevidíme.

01:35

Do útočného pásma sa už prebojovali aj hokejisti Žiliny, Róbert Huna vyviezol puk pred bránku domácich, Žilina získava buly v útočnom pásme.

01:00

V úvodných minútach prvej tretiny operujú domáci hokejisti v útočnom pásme, avšak nemôžu sa prepracovať ku presnej strele na bránku, v ktorej stojí Tomáš Tomek.

00:15

Zápas sa nám už naplno rozbehol! Úvodné buly v prvej tretine vyhrali domáci hokejisti.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy spoločne s rozhodcami zápasu sa už nachádzajú na ľadovej ploche, zápas sa tak môže čo nevidieť začať! Štadión v Nitre je veľmi slušne zaplnený, môžme sa tak tešiť aj na výbornú divácku kulisu.
Ešte raz príjemný podvečer všetkým! Zápas v Nitre sa už čoskoro začne, pohodlne sa usadte a sledujte z neho on-line textový prenos prostredníctvom nášho portálu! Prajem príjemný športový zážitok!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodné zostavy:

HK Nitra: Valent – Blackwater, Milam, Laliberté, Ordzovenský, Slovák – Štefanka, König, Macík, Milo, Stloukal – Beca, Podhradský, Ručkay, Mezei, Kutálek – Mene, Kuzma, Piačka, Pupák, Bajtek

MsHK DOXXbet Žilina: Tomek – Huna Rób., Brejčák, Huna Rich., Zaťko, Novotný – Valášek, Homer, Handlovský, Ťavoda, Stupka – Ježek, Leško, Drábek, Kurali, Konečný – Rehák, Makovský, Rogoň, Ondruš, Drevenák

Rozhodca: Peter Jonák – Lukáš Kacej, Matúš Stanzel – Ján Čaprnka.
Vítam všetkých priaznivcov hokeja pri sledovaní on-line textového prenosu zo zápasu našej najvyššej hokejovej súťaže, ktorá nesie názov Tipsport Liga. Dnes na seba od 18:00 na ľade v Nitre narazia na seba domáci celok HK Nitra, ktorý privíta hokejistov MsHK DOXXbet Žilina.

Základná časť našej najvyššej hokejovej súťaže sa pomaličky už bude končiť, ostáva odohrať už len pár zápasov, v ktorých pôjde oveľa. V hre je ešte miestenka do play-off ale aj nepríjemná baráž o udržanie. Na poslednom mieste je stále Skalica, ktorá už na isto bude hrať v spomínanej baráži. Medzi 8. tímom tabuľky, teda Martinom a 9.miestom tabuľky, teda Piešťanami je rozdiel len dvoch bodov, bude teda ešte zaujímavé sledovať, kto sa dostane do play-off a kto do baráže o udržanie.

Po skvelých výsledkoch a výkonoch sa podarilo hokejistom Žiliny dostať sa na 7.miesto, na svojom konte majú 64 bodov a pred Martinom majú náskok 6 bodov! Ak to takto pôjde vlkom ďalej, po dlhšej dobe by si opäť mohli zahrať v play-off. Domácim hokejistom momentálne patrí druhé miesto za 88 bodov, na prvé Košice však strácajú až 9 bodov.

Posledná forma domácich hokejistov je famózna, z posledných 5 zápasov vyhrali 4 v riadnom hracom čase a jeden po predĺžení. Hostia z posledných 5 zápasov vyhrali dva, dva prehrali po predĺžení a jeden prehrali v riadnom hracom čase.

Favoritom tohto zápasu sú domáci hokejisti, avšak čaká nás veľmi zaujímavé stretnutie, kde obom tímom ide o dôležité body. Nitra má náskok pred tretím Zvolenom len jeden bod, Žilina by si rada upevnila bodovým ziskom svoje siedme miesto. Určite sa tak máme na čo tešiť!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

HK Nitra – MsHK Žilina

5:0

konec (1:0, 3:0, 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Beca (Kutálek), 21. Slovák (Laliberté, Milam), 26. Beca (Kutálek, Ručkay), 34. Ručkay (Kutálek, Podhradský), 47. Štefanka (Macík, Stloukal)

HK Nitra: Valent – Blackwater, Milam, Laliberté, Ordzovenský, Slovák – Štefanka, König, Macík, Milo, Stloukal – Beca, Podhradský, Ručkay, Mezei, Kutálek – Mene, Kuzma, Piačka, Pupák, Bajtek

MsHK Žilina: Tomek – Huna Rób., Brejčák, Huna Rich., Zaťko, Novotný – Valášek, Homer, Handlovský, Ťavoda, Stupka – Ježek, Leško, Drábek, Kurali, Konečný – Rehák, Makovský, Rogoň, Ondruš, Drevenák

Rozhodčí: Peter Jonák – Lukáš Kacej, Matúš Stanzel – Ján Čaprnka

Průběh zápasu
1. třetina
12:42
14:11
Po 1. třetině
2. třetina
20:27
24:40
25:38
29:34
33:59
36:40
Po 2. třetině
3. třetina
42:21
46:12
55:19
57:21
Konec