Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

BK Havlíčkův Brod – AZ Havířov

5:2

konec (0:0, 4:1, 1:1)

15.01.2016, 17:00 • Zimní stadion Kotlina • 5. kolo • Ladislav Vácha (@LadislavVacha)

57:05

Tadeáš Aulehla se objevil sám před bránou a z mírného úhlu na levé straně mířil zápěstím k druhé tyči. Brankář Kulich skvěle zasáhl lapačkou!

54:59

Znovu puk nebezpečně poskakoval před brankovištěm Slezanů, ale nikdo z havlíčkobrodského týmu ho nedokázal dotlačit do brány!

54:29

Obrovský závar před brankářem Sonnekem! Maskovaná opora AZetu i v leže dokázala dvakrát zakročit a nepustit puk za záda!

54:10

Kapitán Havířova Jaroslav Mrowiecz (HAV) obdržel trest na 2 minuty za krosček. Bruslaři dlouhou výhodu nevyužili.

51:39

Havířov právě vstřelil branku!
A pozor, Slezané snižují při vlastním oslabení! Adam Strakoš získal puk a hnal se do úniku. I když ho obránci dostihli, havířovský útočník se rychlou otočkou uvolnil a nahrál před bránu DOMINIKU PAWLICZKOVI, který krásně naznačil střelu, objel brankáře kulicha a skóroval do prázdné brány! Asistence: Adam Strakoš.

50:03

David Chujac (HAV) – 2 minuty – podražení.

44:28

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
I když se v hokeji může stát cokoliv, troufám si říct, že je s největší pravděpodobností rozhodnuto, stadionem se rozléhá píseň "Pátá!" od Zuzany Norisové! Kapitán DAVID MICHÁLEK znovu ukázal, že je nejspíš nejtalentovanějším hráčem Havlíčkova Brodu, když se protáhl až před bránu a zblízka překonal brankáře Sonneka podruhé! Asistence: Jiří Vlach.

37:27

Jiří Vlach adresoval hezkou nahrávku na hůl Jiřího Benáka, jenž pálil sám z mírného úhlu na levé straně. Mířil dobře k protější tyčce, ale brankář Sonnek skvěle zasáhl lapačkou!

36:40

Daniel Sztruc (HAV) si nepohlídal svou hůl a je z toho trest za krosček.

35:07

A pozor, hned po vhazování vyletěla od modré čáry tvrdá střela a zacinkala na brankovou konstrukci!

34:48

A další obrovská šance Havlíčkova Brodu! David Donda pálil zblízka a mířil mezi betony, ale brankář Sonnek pod nimi přikryl puk!

34:23

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Tak tohle budou už mít Slezané hodně těžké, soubor z Kotliny vede už o tři góly! Útok Bruslařů pokračoval a DANIEL KRÁLÍČEK si sebral hůl z ledu, což bylo hodně důležité. Od modré čáry totiž vystřelil Jiří Kopic a šikovný útočník tečoval letící kus černé gumy přesně pod horní tyčku! Asistence: Jiří Kopic.

33:47

Daniel Králíček se nádherně protáhl až za obranu soupeře a v samostatném úniku zvolil blafák do bekhendu, ale nepřehodil beton gólmana Sonneka!

32:37

Dvakrát vypálil od modré čáry navrátilec z lavice hanby Jiří Vlach a bylo z toho velké nebezpečí. Poprvé vyprášil betony gólmana Sonneka, podruhé po několika tečích Lukáš Beran vystřelil nechtěně bruslí těsně vedle!

30:00

Jiří Vlach (HBR) je potrestán dvěma minutami za hákování.

28:22

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
To je kanonáda, havířovská defenziva toho má až po krk a Bruslaři vedou o dvě branky! Václav Piskač vybojoval puk a předložil nádhernou nahrávku do jízdy JIŘÍMU PŘIBYLOVI, jenž uháněl sám na bránu a zblízka mazácky zavěsil přesně pod víko, čímž vstřelil svůj druhý gól v sezoně! Asistence: Jiří Přibyl a Michal Teplý.

27:02

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Bruslaři dokonale využili svou psychickou výhodu po vyrovnání a slaví obrat! David Michálek nabil na okraj levého kruhu JIŘÍMU BENÁKOVI, jehož ránu srazil protihráč. Brankář Sonnek už se chystal na zákrok a povyjel si ze svého brankoviště, což se mu stalo osudným. Kus černé gumy se totiž odrazil zpátky k Benákovi, jehož rána z úhlu zapadla do zcela odkryté brány k přední tyčce! Asistence: David Michálek a Lukáš Beran.

23:37

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
A je vyrovnáno! Bruslaři si vynutili obrovský tlak a radují se ze zaslouženého vyrovnání! Jiří Benák vykouzlil parádní křížnou nahrávku na volného DAVIDA MICHÁLKA, který byl před bránou úplně sám a z voleje propálil gólmana Sonneka, jenž neměl šanci! Asistence: Jiří Benák a Lukáš Beran.

20:21

Havířov právě vstřelil branku!
bruslaři opět zaspali vstup do druhé třetiny a Slezané jdou na Vysočině do vedení! Patrik Srníček vybojoval puk a vypálil, po čemž se dostal v levém kruhu ke střele DOMINIK PECKA a z mírného úhlu na levé straně propálil brankáře Kulicha! Asistence: Patrik Srníček.

19:22

Havlíčkobrodská defenziva se teď nechala trochu strhnout hrou a zapomněla na zadní vrátka, což se jí málem stalo osudným! Oskar Rzekanowski se opět dostal ke střele zblízka a brankář Kulich jen tak tak vytáhl pravým bokem jeho ránu vedle pravé tyčky!

13:36

Vojtěch Veverka dostal nabito mezi kruhy a okamžitě vypálil zápěstím, ale vyprášil jen připravené betony brankáře Sonneka! Bruslařům není v koncovce přáno!

13:07

David Michálek se prokličkoval obranou soupeře jako mezi slalomovými tyčkami, ale zblízka nepropálil skvěle chytajícího brankáře Sonneka!

12:20

Hosté spálili obrovskou šanci! Oskar Rzekanowski se natlačil za obranu a zblízka pálil na brankáře Kulicha, ale maskovaná opora Bruslařů si pohlídala přední tyč!

12:06

Václav Sonnek znovu přerušil hru a strhla se menší bitka. Jiří Kopic (HBR) a Dominik Pecka (HAV) vyloučeni na 2 minuty za hrubost. Hraje se 4 na 4.

11:49

David Michálek dostal nahrávku do levého kruhu, kde byl úplně sám. Brankář Sonnek se ale rychle přesunul a jeho ránu vyrazil do ochranné sítě!

11:20

Brankář Sonnek měl teď obrovské štěstí! Po ráně od modré čáry čelil několika dorážkám, znovu pálil bekhendem do odkryté brány Pavel Hendrych, ale gólman hostů čaroval!

11:00

Bruslaři mají obrovský tlak! Pavel Hendrych mohl dorážet zblízka do odkryté brány, ale trestuhodně ji přestřelil! Brankář Sonnek už byl na zemi.

09:47

Prvním vyloučeným hráčem zápasu se stal Patrik Raček (HAV) za podražení.

08:35

Teď měl brankář Kulich štěstí! Tvrdou ránu Adama Strakoše z okraje kruhů vyrazil před sebe a dostal se už kousek vedle brankoviště, ale dorážce se nikdo z hostů nedostal!

BK Havlíčkův Brod – AZ Havířov

5:2

konec (0:0, 4:1, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 24. Michálek (Benák, Beran), 28. Benák (Michálek, Beran), 29. Přibyl (Piskač, Teplý), 35. Králíček (Kopic), 45. Michálek (Vlach) – 21. Pecka (Srníček), 52. Pawliczek (Strakoš)

BK Havlíčkův Brod: Kulich (Hanák) – Hrabaň "A", Němec, Benák, Kopic, Lachman, Polák, Rubner – Michálek "C", Vlach, Beran "A" – Hendrych, Holenda, Veverka – J. Přibyl, Králíček, Piskač – Donda, Teplý.

AZ Havířov: Sonnek (Dufek) – Chujac "A", Srníček, Mrowiec "C", Adámek, Ševeček, Szturc – Pecka, Pawliczek "C", Raček, Lenomar, Rzekanowski, Aulehla, Piš, Strakoš, Potočný

Rozhodčí: Svatopluk Kopeček – Jan Čížek, Petr Křivohlavý

Průběh zápasu
1. třetina
09:47
12:06
Po 1. třetině
2. třetina
20:21
23:37
27:02
28:22
30:00
34:23
36:40
Po 2. třetině
3. třetina
44:28
50:03
51:39
54:10
Konec