Menu

Hokej

KHL

HC Viťaz Moskevská oblast – CSKA Moskva

1:2

konec (1:1, 0:1, 0:0)

07.12.2015, 17:30 • Vityaz Ice Palace (kapacita: 5500), Podolsk • Vojtěch Tůma

Tipsport: 4.77 4.6 1.57 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

58:39

Säteri zamířil na střídačku, domácí to zkusí v šesti!

52:50

Další tutovka v podání hostí, opět u toho byla čtvrtá formace CSKA, která je dnes velice aktivní! Kuzmenko dalším z arzenálu skvostných pasů poslal puk směrem k Junkovovi, který si však střelou do protipohybu na brankáře Säteriho nepřišel!

50:28

Zničehonic mohlo být srovnáno! Obrovskou chybu v rozehrávce předvedl brankář Galimov, který puk poslal přesně na hůl napadajícího Makejeva, ten však kus černé pryže do poloodkryté klece zasunout nedokázal!

49:25

Naprosto zbytečný zákrok v podání Maria Kempeho, který teď zbytečně oslabuje svůj tým, na trestné lavici si odpykává dvě minuty za podražení.

49:13

Teď měli domácí obrovské štěstí! Kuzmenko našel před brankou nikým nehlídaného Mamina, jenž ale ranou z první trefil jen přesouvajícího se Säteriho, který teď nejspíš ani nevěděl, jakým způsobem kotouč vytěsnil mimo tři tyče!

49:00

Na dnešní utkání si do Vityaz Ice Palace našlo cestu 4950 diváků!

44:03

Teď si domácí obrana hráče soupeře nerozdělila ale vůbec dobře a před Janem Muršakem se otevřela dálnice směrem k Säterimu, který ale ránu slovinského útočníka famózním zákrokem eliminoval!

42:47

Bude se vylučovat, komplikace pro Podolsk. Dvěma minutami za sekání je potrestán obránce Roman Kudinov.

42:37

Tohle musí domácí mrzet! Horák vjel s pukem na holi do útočné třetiny a všiml si najíždějícího Paloly, který v dobré pozici puk protečoval pouze do výstroje připraveného Galimova.

39:45

Teď už ale ano, za vzájemné postrkování si dvě minuty za hrubost odsedí Maxim Mamin a Igor Golovkov.

38:30

Maxim Afinogenov si následně neodpustil nějaké ne úplně vhodné výlevy vůči hlavnímu sudímu, jenž je nekompromisní a zkušenému forvardovi domácích uděluje desetiminutový trest.

35:39

Tady scházely centimetry! Kuzmenko velice šikovnou nahrávkou našel v předbrankovém prostoru volného Michajla Junkova, který chytře nastavil brusli a svůj cíl minul jen opravdu těsně!

34:48

Rozdělení trestů vypadá takto: za domácí je na dvě minuty za nedovolené bránění vyloučen obránce Viksna, za následnou potyčku si dvě minuty za hrubost odsedí Rogovoj. Stejný trest jako druhý jmenovaný dostávají taktéž hostující Ožiganov a Kvartalnov.

32:49

Platt povedeným pasem oslovil Mamina, který se šikovně vytočil před branku a jeho ránu Säteri vyrazil jen před sebe. V brankovišti se rozpoutal nemalý závar, finský brankář v dresu Viťazu ale kotouč našel jako první a schoval jej pod lapačkou.

31:25

Domácí vyloženě nestíhají mimořádně rychlému tempu hry v podání CSKA, znovu se budou muset bránit ve čtyřech – dvěma minutami za podražení je totiž potrestán Roman Horák.

30:52

Další dobrá šance pro CSKA! Kugryšev zvedl hlavu a našel úplně osamoceného Muršaka, který měl na zakončení spoustu času, ale Säteri puk za svá záda nakonec se štěstím nepustil!

Dmitrij KUGRYŠEV - 1:2

28:31

CSKA právě vstřelilo branku!
Nakonec to hostům vyšlo, CSKA se poprvé v utkání ujímá vedení! Zajcev těsně před modrou čarou přenechal kotouč DMITRIJI KUGRYŠEVOVI, který štiplavou ranou prostřelil ne úplně pozorného brankáře Säteriho! Asistence: Nikita Zajcev.

27:04

Až nyní se Viťaz dostal z obranné třetiny, celá jejich akce ale nakonec končí faulem. Za hru vysokou holí si dvě minuty odsedí Igor Musatov.

22:23

Tohle musí být gól! Kuzmenko parádní přihrávkou oslovil svého kolegu Mamina, který však zcela odkrytou branku domácích minul! Tady by byl Säteri naprosto bez šance!

19:23

S vyloučeními se nám v prvních dvaceti minutách roztrhl pytel! Za katr opět usedá domácí hráč, tentokráte se jedná o Igora Ježova – dvě minuty, podražení.

Gennadij STOLJAROV - 1:1

19:13

CSKA právě vstřelilo branku!
Máme vyrovnáno, CSKA využívá přesilovou hru! Až příliš mnoho prostoru dala domácí obrana GENNADIJI STOLJAROVOVI, který si sjel na hranici pravého kruhu a přesnou ranou mezi ruku a tělo překonal bezmocného Säteriho! Asistence: Denis Denisov.

19:06

Šance pro CSKA! Dvěma minutami za sekání je totiž oceněn Olli Palola.

17:58

Vida, už to mohlo být o dvě branky! Fantastickou přihrávku mezi obránce dostal Makejev, který tvrdou bombou orazítkoval horní tyč! Následně se ještě o dorážku snažil Maxim Afinogenov, Galimov se však stihl přemístit a předvedl povedený zásah!

15:56

Teď už se ale vylučovat bude! Znovu jsou to dvě minuty za držení, nyní je potrestán obránce CSKA Igor Ožiganov.

13:26

Další přesilová hra pro Viťaz, na dvě minuty za podražení je vyloučen Arťjom Sergejev.

12:12

Parádní zákrok Säteriho! Opět to byla první lajna CSKA, kdo zahrozil – Andronov pěkným pasem našel z druhé vlny si sjíždějícího Platta, ovšem finský gólman Viťazu se proti jeho projektilu vyznamenal!

06:33

Je tomu tak, další trest za držení, tentokráte si dvě minuty odsedí Nikita Kvartalnov.

Roman HORÁK - 1:0

05:13

Viťaz právě vstřelil branku!
Tak pozor, domácí se při vlastním oslabení dostávají do vedení! Puk z obranného pásma vyvezl ROMAN HORÁK, po samostatném průniku se nakonec dostal i ke střele, tu Galimov ještě stačil vyrazit, na následnou dorážku českého útočníka už byl ale krátký! Bez asistence.

04:20

Poprvé v tomto mači se bude vylučovat, za držení dvěma minutami potrestán domácí Jevgenij Viksna.

HC Viťaz Moskevská oblast – CSKA Moskva

1:2

konec (1:1, 0:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Horák – 20. Stoljarov (Denisov), 29. Kugryšev (Zajcev)

HC Viťaz Moskevská oblast: Säteri (Saprykin) – Voronkov, Eronen, Ježov, Golovkov, Lukin, Davydov, Viksna, Kudinov – Makejev, Afinogenov, Kempe – Palola, Horák, Cyganov – Koroljov, Kokšarov, Soloduchin "C" – Rogovoj, Vyglazov, Musatov – Abdullin

CSKA Moskva: Galimov (Fasth) – Zajcev, Naumenkov, Denisov "C", Ožiganov, Sergejev, Blažijevskij, Pivcakin – Andronov, Platt, Stoljarov – Kugryšev, Muršak, Pihlström – Ljubimov, Korotkov, Kvartalnov – Kuzmenko, Mamin, Světlakov – Junkov

Rozhodčí: Antti Boman, Roman Gofman – Alexander Otmachov, Stanislav Raming

Diváci: 4950

Průběh zápasu
1. třetina
04:20
05:13
06:33
13:26
15:56
19:06
19:13
19:23
Po 1. třetině
2. třetina
27:04
28:31
31:25
34:48
38:30
39:45
Po 2. třetině
3. třetina
42:47
49:25
Konec