Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

MsHK Žilina – HC Košice

3:4

konec (3:0, 0:2, 0:2)

06.12.2015, 17:00 • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

Tipsport: 3.79 4.5 1.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V samom závere to bolo na ľadovej ploche ešte poriadne nervózne, ale Košice si svoj veľký obrat ustrážili a spod Dubňa si odvážajú plný trojbodový zisk. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajme vám príjemný zvyšok večera. (19:20:25)

Koniec zápasu.

60:00

V záverečnej sekunde ešte inkasuje trest 5+DKZ za údery domáci Ježek, ktorý sa chcel pobiť s Češíkom ležiacim na zemi.

59:52

Domáci Vladimír Škoda inkasoval dvojminútový trest za údery, hosťujúci Eduard Šedivý 2+2 minúty za krosček a údery.

59:52

Žilinčania sa ešte natlačili pred brankára Halásza a ten musel teraz výrazne podržať svoj tím. Po strkanici pred košickou svätyňou budú rozhodcovia vylučovať na oboch stranách.

59:06

Oddychováý čas si teraz vyžiadal aj tréner hosťujúcich Košíc.

59:06

59:06 Richard JENČÍK - 3:4

59:06

Košice dali gól!

Hosťujúci hokejisti napokon dokonali svoj obrat a ujímajú sa vedenia! Postaral sa o to RICHARD JENČÍK, ktorý sa predral priamo pred bránku, položil si na zem Tomeka a nechytateľne zakončil do odkrytej časti siete. Asistencia: Juraj Cebák.

58:37

Domáci hokejisti teda hrajú v trojici. Pokračuje hra štyroch proti štyrom, košický brankár Halász nemá dôvod opúšťať svoju bránku.

58:37

58:37 Jakub SUJA - 3:3

58:37

Košice dali gól!

Košičania využívajú presilovku a vyrovnávajú an 3:3! Postaral sa o to JAKUB SUJA, ktorý sa zaprel v medzikruží a na dvakrát sa mu podarilo trafiť puk, ktorý prepadol až za betóny Tomeka. Asistencie: Jiří Bicek, Eduard Šedivý.

58:06

Oceliari sa ihneď usadili v útočnej tretine. Bartánus to tam skúšal prihrávkou na Suju, ale ten nedokázal ťažký puk spracovať.

57:50

Domáci tréner si vyžiadal oddychový čas. Žilinčania sa budú ešte 55 sekúnd brániť v trojici proti štyrom Košičanom.

57:50

Žilina sa napokon bude aj tak brániť! Na trestnú lavicu smeruje za zbytočné vyhodenie puku Miroslav Zaťko.

57:45

Žilinčania nechcú pri väčšom priestore na ľadovej ploche nič riskovať a puk spred svojej bránky poslali aj za cenu zakázaného uvoľnenia.

57:27

Pomer síl na ľadovej ploche sa už teraz vyrovná! Hosťujúci Peter Bartoš inkasuje dvojminútový trest za nedovolené bránenie v hre.

57:16

Máme tu vzájomné vylúčenie na oboch stranách. Hosťujúci Matej Češík inkasuje trest za seknutie brankára, domáci Jan Homer za údery. Preislovka Košíc 5 proti 4 pokračuje aj naďalej.

57:10

Košičania dvakrát udržali puk pri modrej čiare a napokon to strelou po krížnej prihrávke skúsil strelecky, ale priestor troch žrdí netrafil.

56:53

Tak toto Žilinčanom vôbec nepomôže! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Matej Valášek.

56:40

Žilinčania dostali puk do pásma a Halásza napokon donútili k zákroku. Vlci budú môcť po výhernom buy získať pásmo.

56:19

Košičania útočili aj naďalej, ale napokon puk v útoku neudržali a museli sa bleskovo vrátiť, keďže sa dopredu tlačil Stupka. Ten však samostatný nájazd nevyprodukoval a proti obrane nebezpečnešie nevystrelil.

55:59

Košičania po buly vybojovali puk a okamžite vystrelili. Z hranice pravého kruhu to skúšal Bartánus, ale jeho rana bola vyrazená. Spred modrej čiary potom zakončoval aj obranca Deyl, no jeho pokus si Tomek podržal.

55:52

Žilinčania sa museli presunúť do obrannej tretiny, odkiaľ puk dostali iba za cenu zakázaného uvoľnenia. Košice získajú pásmo.

54:48

Oceliari sa napokon do pásma dostali a vôbec to tam nemysleli zle. Prihrávku do dobrej pozície dostával Jenčík, ale skúsený hráč neudržal stabilitu a pri zakončení spadol na ľad.

54:11

Žilinskí hráči to v samom závere riadnej hracej doby robia výborne a súpera vôbec nepúšťajú k svojej bránke. Košičania s týmto spokojní určite nemôžu byť.

53:49

Žilinčania to napokon mohli aj využiť! Priamo pred bránku sa dostal Stupka a prudko pálil, na čo musel ďalším zákroko reagovať brankár Halász.

53:35

Smerom dopredu to skúšal aj Robert Huna, ale puk mu preskočil hokejku a strieľať nemohol. Domáci aj napriek tomu získavajú cenné sekundy a útočné pásmo.

52:20

Žilinčania sa dostali do zaujímavej pozície! Vlci prešli do útoku vo štvorici, pričom proti ním stála iba dvojica obrancov Košíc. Vlci ale svoju možnosť úplne zahodili, keďže vystrelili iba mimo priestoru troch žrdí košickej svätyne.

51:39

Konečný sa dostal do útoku a zamiešal tam s košickou obranou, pričom hosťom nepomohlo ani to, že Halász prišiel o hokejku. Žilinčania to ale nevyužili a výnimočnejšie zakončenie nevymysleli.

51:01

Medzičasom sa nám začala už posledná deväťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Košičania sú smerom dopredu stále aktívni, ale Žilinčania sa stále výborne bránia a gól pripistiť nechcú.

50:21

Košičania sa ešte vrátili do útoku. Tam to strelecky skúsil Boltun, avšak jeho pokus Tomek prečítal a puk vyrazil do bezpečia.

50:06

Košičania puk nahodili do útoku. Tam sa spoza bránky snažil prihrávať Češík, ale puk skákal a jednému z hostí sa od hokejky odrazil až na tribúnu.

49:51

Košičania už medzičasom hrajú v plnom počte. Oceliari sa ubránili veľmi dobre a súpera do vyloženej šance nepustili.

49:23

Košičania puk opäť poslali cez všetky čiary preč od svojej bránky. Žilinčania musia začínať spoza Tomeka, ich presilovka už ale nebude trvať dlho.

49:03

Vlci sa napokon do pásma dostali a skúšali sa tam rozostaviť. Košičania ich ale zo streleckých pozícií veľmi dobre vytláčali, napokon vypálil Novotný, no z ťažkej pozície iba do lapačky Halásza.

48:30

Vlci sa stále nevedia dotať do pásma a musíme uznať, že Košice sa bránia naozaj veľmi dobre. Oba celky môžu striedať.

48:11

Oceliari začali hru vo vlastnej početnej nevýhode výborne a puk vyhodili zo svojej obrannej tretiny.

47:51

Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za údery obranca Martin Dudáš.

47:00

Počas prestávky došlo k úprave štatistík pri góloch. Pri druhom presnom zásahu Žiliny si asistenciu pripísal Vladimír Škoda, pri góle Košíc na 1:3 Richard Jenčík.

46:37

Vlci ale hru vo vlastnej defenzíve zvládli a puk si postrážili. Domáca defenzíva nechce pripustiť vyrovnanie a bráni sa naozaj veľmi dobre.

46:20

Domáci hokejisti sa po buly museli brániť a nepríjemnú situáciu pod narastajúcim tlakom Košíc napokon vyriešili iba zakázaným uvoľnením.

45:58

Stále sledujeme atraktívny hokej plný bojovnosti. Do útoku sa teraz dostali Košičania, ktorí si tam vybojovali vhadzovanie.

44:58

Košičania si puk prevzali na svoje hokejky a prešli späť do pásma. Tam to strelecky skúsil Jenčík a jeho pokus chcel ešte dorážať Lelkeš, ale bol v bránkovisku a hra musí byť prerušená.

44:14

Domáci tím vystihol súperovu prirhrávku a presunul sa na opačnú polovicu klziska. Tam chcel zakončovať Drevenák, ale bol dobre pokrytý a k strele sa nedostal.

43:40

Oceliari chceli opäť zaútočiť, ale domáci hokejisti sa výborne bránia. Na ľadovej ploche sledujeme veľký boj o každý centimeter ľadu.

43:15

Vlci chceli puk rozohrať zo svojej obrannej tretiny na opačnú stranu klziska, ale dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.

42:53

Košickým hokejistom sa ale nedarí dostať sa do pásma, pretože Žilinčania sa bránia naozak veľmi dobre. Domáci hokejisti budú chcieť tesné vedenie udržať na hokejkách čo najdlhšie.

42:11

Žilinčania vlastnú početnú nevýhodu zvládli bez inkasovania a už hrajú v plnom počte. Do konca riadnej hracej doby ostáva ešte približne 18 minút a domáci stále vedú najtesnejším rozdielom.

41:40

Domáci hokejisti sa s výnimkou spomenutej šance hostí dokázali ubrániť a puk poslali na opačnú polovicu klziska.

40:39

Košičania hru rýchlo presunuli na opačnú stranu a aj tam sme videli gólovú šancu. Jenčík tam puk posúval na Lelkeša, ktorý ho ešte zrejme tečoval, ale iba do pozorného Tomeka. Žilinský brankár bol opäť na svojom mieste.

40:22

Žilinčania mohli skórovať vo vlastnom oslabení! Václav Stupka oklamal obranu, obkorčuľoval ju a pálil priamo spred Halásza, no ten nechal betón na ľade a jeho pokus do siete nepustil.

40:11

Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Louis Leblanc.

40:01

Začala sa tretia tretina.
Druhá tretina je minulosťou. Aktivitu v nej do svojich rúk prevzali hosťujúci hokejisti, ktorí dvakrát skórovali a priblížili sa tak k vyrovnaniu. To by Žilinčanov veľmi mrzelo, pretože po prvej časti hry mali k víťazstvu výborne nakročené a o body by v záverečnej dvadsaťminútovke neradi prišli.

Tretia tretina sa začne približne o 18:36.

40:00

Druhá tretina sa skončila.

39:43

Bratská dvojica Hunovcov oklamala súpera a dostala sa do prečíslenia dvoch proti jednému. Robert Huna sa predral pred obranu a zakončoval pod Halászovu ruku, ale pozorný košický gólman ju rýchlo pritiahol k telu a gólu zabránil.

38:29

Presilovka Košíc je minulosťou. Oceliari sa v nej do zaujímavejšej pozície dostali iba v samom závere, inak mali dianie na ľade pod kontrolou Žilinčania.

38:20

Košičania to v samom závere presilovky skúšajú aj strelecky. Od modrej čiary pálil Dudáš, avšak trafil iba brániaceho Konečného.

37:36

Vlkov teraz musíme jednoznačne pochváliť, pretože vyhadzujú puk za pukom a hosťom vôbec nedovoľujú, aby sa usadili v útoku.

37:15

Oceliari sa do pásma chceli dostať prechodom popri pravom mantineli, ale po veľkom súboji jeden z hostí puk zo stredného pásma poslal iba na domácu striedačku.

37:05

Žilinčania začali hru vo vlastnej početnej nevýhode veľmi dobre a puk vyhodili preč zo svojej obrannej tretiny. Oceliari musia začínať spoza svojej bránky.

36:29

Žilina sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie Miroslav Zaťko.

36:22

Mohlo byť vyrovnané! Tomáš Hričina sa teraz v útočnom pásme obtočil okolo obrancu a prudko vypálil, ale jeho strelu zastavila iba horná žrď Tomekovej bránky.

36:11

Hosťujúci hokejisti by sa radi dostali aj k vyrovnaniu, ale ich pokus o rýchlu rozohrávku sa teraz skončil iba zakázaným uvoľnením.

34:31

34:31 Dalibor BORTŇÁK - 3:2

34:31

Košice dali gól!

Oceliari pokračujú v boji o veľký obrat. Druhý gól do žilinskej siete poslal DALIBOR BORTŇÁK, ktorý ostal úplne nepokrytý pri ľavej žrdi Tomekovej svätyne a puk bezproblémovo poslal do siete. Asistencie: Peter Boltun, Dávid Šoltés.

33:41

Košičania sa bez závažnejších problémov ubránili a už hrajú v plnom počte.

33:35

Puk teraz vyhodil aj košický obranca Šedivý a Žilinčania sa stále nevedia dostať do pásma. Táto presilovka domácim nevychásza.

32:56

Žilinčania sa síce s problémami dostali do útoku, ale tam narazili iba na tvrdý odpor hosťujúcej defenzívy. Puk im vzal Dudáš a robustný obranca Košíc ho ihneď vyhodil cez všetky čiary.

31:55

Košičania sa aj v početnej nevýhode dostali do útoku. Skúšali to tam Bartoš s Jenčíkom, ale ich strela bola zrazená a do útoku pôjdu domáci.

31:41

Košice sa budú musieť brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za nedovolené bránenie v hre Marek Bartánus.

30:50

30:50 Peter BARTOŠ - 3:1

30:50

Košice dali gól!

Je znížené! Košičania teraz zaskočili súpera, odišli striedať, ale skúsený PETER BARTOŠ ešte na ľadovej ploche ostal a prudkou strelou zamieril presne do pravého horného rohu Tomekovej bránky. Bez asistencií.

30:05

Máme tu aj tretí ofsajd v krátkom čase, tentokrát ale na domácej strane. Hra je veľmi rozkúskovaná.

29:59

Rovnaká situácia sa opäť zopakovala a tretia formácia Košíc bola opäť zastavená ofsajdovým verdiktom.

29:50

Na ľadovej ploche sa nič nemení a puk lieta zo strany na stranu. Košičania sa teraz dopustili ofsajdu, v ktorom sa ocitol útočník tretej formácie Hričina.

28:42

Košičania vyhrali buly pred svojou bránkou a ich elitná formácia sa ihneď presunula do útoku, kde donútila domácich vyprodukovať zakázané uvoľnenie.

28:29

Vlci sa opäť ubránili a puk zo strednej tretiny iba nahodili na bránku súpera. Halász ho pohodlne zachytil, ale rozohrať nemohol a Žilina záska pásmo.

28:06

Žilinčania sa opäť po čase dostali z obrannej tretiny, ale ďaleko nezašli a zastavila ich prihrávka rukou.

27:28

Žilina vyltalčila svojho súpera do strednej tretiny, odkiaľ však puk okamžite na zadný mantinel napálil Dudáš a Košičania sa tak dostali späť do pásma.

27:03

Z pásma to strelecky skúšal aj hosťujúci Šoltés. Jeho rana bola síce prudká, ale chýbala jej presnosť a žilinský brankár zasahovať nemusel.

26:35

Košičania na súpera pália z každej možnej pozície. Suja to teraz skúsil nahodením od ľavého mantinelu, ale tento pokus Tomeka prekvapiť nemohol.

25:49

Oceliari pálili aj krátko po buly, ale Boltunova strela našla takisto iba skvelého Tomeka. Ten dnes svojmu tímu poskytuje potrebnú oporu a zatiaľ chytá vynikajúco.

25:37

Oceliari napokon útočnú tretinu udržali a posledná formácia to skúsila strelou z otočky, no Tomek je stále veľmi pozorný a puk si postrážil.

24:58

Košičania si puk opäť prevzali na svoje hokejky a opäť ho dostali do pásma. Za bránku sa presunul obranca DUdáš, ktorý sa pokúša pomýliť súpera svojím pohybom.

24:20

Žilina preniesla hru pred Halásza. Tam to z pravého kruhu skúšal Richard Huna, ktorý vystrelil dvakrtá, ale oba jeho pokusy boli zrazené.

23:46

Hostia sa napokon do pásma vrtili. Pri mantineli tam puk vybojoval Bicek a chcel prihrávať niekomu do lepšej pozície, ale výborne sa na neho nalepil Zaťko a puk mu napokon zobral.

22:54

Žilinčania sa veľmi dobre bránia a súpera odmietajú pustiť do pásma. Oceliari sa tam teraz vôbec nevedia usadiť a Tomek si aspoň na moment môže vydýchnuť.

22:33

Košičania si za vlastnou bránkou prevzali puk na sovje hokejky a chceli zamieriť do útoku, ale zastavil ich ofsajd na modrej čiare.

21:56

Teraz sme videli zaujímavé situácie na oboch stranách. Najskôr Šoltés nahadzoval puk do nebezpečného priestoru, ale tam si ho domáci sklepli a pustili sa do útoku. Tam chcel pre zmenu pred bránku nahrávať Drevenák, ale aj tento pokus bol zrazený.

21:14

Košičania začali druhú tretinu aktívne a súpera donútili k vyprodukovaniu zakázaného uvoľnenia. Oceliari tak opäť ostanú v pásme.

21:07

Košičania sa v dvojici nahrnuli do pásma proti trom brániacim domácim. Z ľavého kruhu puk pred bránku posielal Chovan, ale Hričina ho nedokázal trafiť, pretože Tomek si výborne poradil a prikryl ho lapačkou.

20:52

Košičania sa do pásma tentokrát chceli dostať popri ľavom mantineli, ale ani to im nevyšlo. Puk si prevzali domáci, po prechode modrou čiarou vystrelili, ale Halász bol pozorný.

20:06

Prvé buly druhej tretiny vyhrali košickí hokejisti, ktorí sa ihneď pokúsili dlhou rozohrávkou dostať do pásma, ale napokon z toho bolo iba zakázané uvoľnenie.

20:01

Začala sa druhá tretina.
Prvá tretina je minulosťou. Videli sme v nej veľmi prekvapivý priebeh, pretože domáca Žilina proti favoritovi z Košíc začala nebojácne, využila jeho zaváhania a vypracovala si trojgólové vedenie, ktoré jej do ďalších minút sľubuje väčší pokoj na hokejky.

Druhá tretina sa začne približne o 17:48.

20:00

Prvá tretina sa skončila.

19:50

Žilinčania sa už nikam nehrnú a s pukom na hokejkách počkajú na záverečnú sirénu. Domáci tím môže byť s touto tretinou maximálne spokojný.

19:06

Košičania sa chceli do útoku dostať dlhou rozohrávkou takmer od vlastnej bránky, ale puk iba tečovali a nedokázali ho udržať. Novú akciu bude rozohrávať Žilina.

18:57

Oceliari vyhrali buly pred svojou bránkou a ihneď sa presunuli do útoku. Tam to strelecky skúsil urastený Lelkeš, ale jeho rana bola nepresná a napokon skončila až na ochrannej sieti.

18:39

Žilinčania s rozohrávkou nasjkôr váhali, ale potom to skúsili aspoň strelou zo stredného pásma. Tú Halász výborne videl a vyrážačkou ju poslal na ochrannú sieť.

17:42

Oceliari sa po dlhšej dobe presunuli do útoku, kde to skúsili aj strelou, ale tá nebola presná. Brankár TOmek však hru aj napriek tomu prerušil, pretože puk sa mu nepríjemne odrazil smerom ku bránke.

17:09

Na ľadovej ploche sledujeme v úvodnej tretine veľmi prekvapivý vývoj. Žilinčania dokonale zaskočili favorita, potrestali každé jeho zaváhanie a právom si vypracovali už trojgólový náskok.

16:46

Zmena v bránke hostí. Marcel Melicherčík odchádza na striedačku a medzi tri žrde sa postaví Tomáš Halász.

16:46

16:46 Daniel BREJČÁK - 3:0

16:46

Žilina dala gól!

Domáci hokejisti sa opäť nasťahovali do útočnej tretiny a opäť pridávajú ďalší presný zásah! Gól strelil DANIEL BREJČÁK, ktorý od Richarda Hunu inkasoval prihrávku priamo pred odkrytú časť bránky a so zakončením nemohol mať ani najmenší problém. Asistencia: Richard Huna.

16:34

Hrnkovi museli z ľadu pomôcť spoluhráči a košický útočník odišiel rovno do šatní. Pevne veríme, že to pre neho nebude nič vážne.

16:34

Na ľadovej ploche vidíme veľmi nepríjemnú situáciu. Hrnka sa v strednom pásme nezavinene zrazil so svojím spoluhráčom a inkasoval tvrdý náraz do pravého kolena, po ktorom sa nevie ani postaviť na nohu.

15:43

Žilinčania aj Košičania prestriedali a domáci hráči sa ihneď presunuli do útoku. Tam sa chceli z pravej strany predrať pred bránku, ale jeden z domácich v súboji padol na zem. O nedovolený zákrok nešlo a vylučovať sa nebude.

15:07

Košičania sa dlho nevedeli vymaniť spod zovretia svojho súpera, teraz sa im puk podarilo dostať aspoň do stredného pásma. Domácim to ale vôbec nevadí a odchádzajú striedať.

14:20

Žilinčania stále pokračujú vo svojom útočení a mohli pridať aj tretí gól! Melicherčík bol po zákroku mimo svojej bránky, čo chcel využiť Homer, avšak puk sa mu zamotal a proti jedinému zadákovi majstra napokon ani nevystrelil.

13:47

Vlci pokračovali vo svojej aktivite. Puk si v útočnom pásme vypýtal Robert Huna, potiahol si ho do dobrej streleckej pozície a sympaticky vystrelil, ale Melicherčík si tento pokus postrážil.

13:22

Košičania sa musia brániť, pretože domáci hráči sú výborne naladení. Oceliari ale nechcú riskovať tretí gól v svojej sieti a puk radšej od bránky dostávajú aj za cenu zakázaného uvoľnenia.

12:19

Domáci hokejisti v úvode využívajú každučké zaváhanie súpera a vypracovali si už dvojgólový náskok. Ten síce v hokeji priepastný nie je, no Žilinčanom pridáva na hokejky porebnú pohodu.

11:58

11:58 Rastislav KONEČNÝ - 2:0

11:58

Žilina dala gól!

Žilinčania šokovali svojho súpera a pridávajú už druhý presný zásah v tomto stretnutí! Oceliarom vôbec nevyšla prihrávka pri vlastnej bránke, priamo v najnebezpečnejšom priestore dostal puk RASTISLAV KONEČNÝ a so zakončením už nemal problém. Bez asistencií.

10:33

Mohlo byť vyrovnané! Domáca defenzíva teraz neustrážila Tomáša Hrnku, ktorý sa dostal do dobrého nájazdu a vyrútil sa na Tomeka, avšak v rýchlosti napálil puk iba do jeho tela.

09:48

Dianie na ľadovej ploche sa upokojilo. Košickí hráči to skúsili aspo§ strelou z väčšej vzdialenosti, ale tá nebola presná a hostia odišli striedať.

08:20

Vlci sa ihneď po skončení Drevenákovho trestu dostali do prečíslenia dvoch proti jednému! Na jeho konci smerovala prihrávka na pravú stranu, kde bol nepokrytý Leblanc, no ten tentokrát zakončil iba do betónu pozorného Melicherčíka.

08:12

Vylúčenie domáceho tímu je minulosťou, Žilina hrá v plnom počte.

07:40

Košičania sa napokon dostali do veľkej šance, v ktorej bol ich kapitán Bartánus, no ani ten zoči-voči gólmanovi domáceho celku nepochodil. Tomek zatiaľ predvádza výborný výkon.

07:10

Oceliari sa do pásma opäť vrátili a skúšajú to strelami z každej pozície. Od modrej čiary prudko vypálil Šedivý, avšak TOmek je stále pozorný.

06:35

Košičania začali veľmi aktívne a ihneď sa usadili v útočnom pásme. Hostia to skúsili aj strelecky, ale neboli presní a puk sa im napokon odrazil von z útočnej tretiny.

06:12

Brániť sa bude aj Žilina! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za hákovanie Milan Drevenák.

05:35

Žilinčania teda napokon využili výhodu presilovej hry. Vylúčený Lelkeš sa tak vracia k svojim spoluhráčom, ktorí pod Dubňom prehrávajú najtesnejším možným rozdielom.

05:35

05:35 Louis LEBLANC - 1:0

05:35

Žilina dala gól!

Domáci hokejisti sa napokon do pásma dostali a urobili to tam naozaj výborne! Richard Huna poslal spätnú prihrávku priamo pred bránku, kde ostal nepokrytý LOUIS LEBLANC, ktorému už stačilo puk doraziť iba k ľavej žrdi. Asistencie: Richard Huna, Robert Huna.

05:06

Košičania dokonca puk nastrelili na zadný mantinel za Tomeka a musíme uznať, že zatiaľ sa bránia naoozaj dobre.

04:54

Domácim hokejistom napokon pokus o návrat do pásma vôbec nevyšiel a dopustili sa iba ofsajdu. Brankár Melicherčík zatiaľ môže byť pokojný.

04:33

Žilinčania sa okamžite usadili v pásme a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Konečný z pravej strany nahadzoval puk priamo pred bránku, avšak tam ho nik z domácich netrafil a Košičania môžu vyhodiť.

04:08

Prvé prerušenie zápasu prinieslo až vylúčenie. Brániť sa budú košickí hokejisti, ktorých za sekanie oslabil Richard Lelkeš.

02:56

Stále sa hrá bez akéhokoľvek prerušenia a puk lieta zo strany na stranu. Ani jednému z celkov sa nedarí usadiť sa v útočnom pásme.

02:06

Oceliari sa bez akýchkoľvek problémov do pásma vrátili a pokúsili sa tam vymyslieť prihrávku pred bránku. Na tú síce čakal Hričina, ale domáci puk vytesnili do bezpečia.

01:48

Domáci hokejisti sa teraz museli brániť a vyriešili to iba vyhodením k Melicherčíkovi, avšak puk bol tečovaný a zakázané uvoľnenie z toho nie je.

01:22

Hostia si teda puk prevzali za vlastnou bránkou a presunuli sa s ním do útoku. Tam to skúsili nahodením na bránku od modrej čiary, pričom sa o teč pokúšal Bartoš, ale puk bol prirýchly a skúsený útočník to nestihol.

00:43

Domáci hokejisti sa ale nikam nedostali, pretože Košičania vynikajúco prehustili stredné pásmo. Vlci tak puk aspoň nahodili do útočnej tretiny, ale to im žiaden úspech neprinieslo.

00:20

Prvé buly vyhrali domáci hokejisti a s pukom sa okamžite presunuli za vlastnú bránku, odkiaľ budú rozohrávať prvú útočnú akciu zápasu.

00:01

Stretnutie sa práve začalo.
Hráči oboch celkov sú už pripravení na hracej ploche a stretnutie sa o malý moment začne. Domáci hokejisti nastúpia v zelených dresoch, hostia z Košíc v bielej farbe.

Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
Úvodné zostavy:

MsHK DOXXbet Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Novotný, Homer, Kurali, Leško, Makovský, Bajaník – Leblanc, Ro. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Konečný – Drevenák, Ježek, Valášek – Švec, Kolena, Rehák

HC Košice: Melicherčík – Deyl, Cebák, Macejko, Dudáš, Šedivý, Pavúk, Šoltés – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Hrnka, Lelkeš, Jenčík, Češík, Hričina – Bortňák, Boltun, Chovan

Rozhodca: Stano – Gajan, Gavalier.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej hokejovej súťaže. Tipsport liga má dnes na programe už svoje 28. kolo, v rámci ktorého pod Dubňom uvidíme súboj Žiliny s majstrovskými Košicami.

Žilinskí hokejisti sa priebežne nachádzajú na predposlednej deviatej priečke tabuľky. Na svojom konte majú 37 bodov, čo je o 3 menej ako majú ôsmy Martin a siedmy Poprad a o 7 viac ako má posledná Skalica. Žilinčania v doterajšom priebehu sezóny dosiahli celkové skóre 63:81, pričom ich najproduktívnejším hráčom je Václav Stupka (7+9) a najlepším strelcom je Robert Huna (9+5).

Košickí hokejisti sa priebežne nachádzajú na tretej priečke tabuľky. Oceliari sa naň dostali so ziskom 53 bodov, pričom na druhý Zvolen strácajú 3 body, na prvú Nitru 5 bodov a pred štvrtou Banskou Bystricou majú štvorbodový náskok. Celkové skóre košických hokejistov je aktuálne 80:47, pričom ich defenzíva inkasovala vôbec najmenej gólov v celej súťaži. Najproduktívnejším hráčom Košíc je aktuálne Peter Bartoš (7+15) a najlepším strelcom je Marek Bartánus (8+11).

V lepšej forme do zápasu nastúpia hosťujúci Košičania. Tým sa po novembrovej reprezentačnej prestávke darí výborne a z desiatich zápasov deväť vyhrali. Aktuálne majú na konte šnúru 7 výhier v rade, ktorú naposledy vyšperkovali domácim triumfom 5:2 nad Skalicou. Naopak, Žiline sa v ostatnom období nedarí a z posledných šiestich zápasov až štyri prehrala. Vlci sa naposledy predstavili v Nitre, kde favorizovanému lídrovi tabuľky podľahli 2:4.

Jasným favoritom zápasu sú hosťujúci hokejisti. Na základe papierových predpokladov vypísali bookmakeri stávkových kancelárií na víťazstvo Košíc kurz približne 1.6, zatiaľ čo na triumf domácich až 3.79.

Začiatok duelu je naplánovaný na 17:00. Ostaňte s portálom Onlajny.eu a určite vám z neho neunikne nič podstatné.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

MsHK Žilina – HC Košice

3:4

konec (3:0, 0:2, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Leblanc (Ri. Huna, Ro. Huna), 12. Konečný, 17. Brejčák (Ri. Huna) – 31. Bartoš, 35. Bortňák (Boltun, Šoltés), 59. Suja (Bicek, Šedivý), 60. Jenčík (Cebák)

MsHK Žilina: Tomek – Zaťko, Brejčák, Novotný, Homer, Kurali, Leško, Makovský, Bajaník – Leblanc, Ro. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Konečný – Drevenák, Ježek, Valášek – Švec, Kolena, Rehák

HC Košice: Melicherčík (17. Halász) – Deyl, Cebák, Macejko, Dudáš, Šedivý, Pavúk, Šoltés – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Hrnka, Lelkeš – Jenčík, Češík, Hričina – Bortňák, Boltun, Chovan

Rozhodčí: Stano – Gajan, Gavalier

Průběh zápasu
1. třetina
04:08
05:35
06:12
11:58
16:46
Po 1. třetině
2. třetina
30:50
31:41
34:31
36:29
Po 2. třetině
3. třetina
40:11
47:51
56:53
57:16
57:27
57:50
58:37
59:06
59:52
60:00
Konec