Menu

Fotbal

Kvalifikace mistrovství Evropy do 19 let

Česko – Arménie

4:0

konec (3:0)

08.10.2015, 12:00 • Kalevi Keskstaadion, Tallinn (kapacita: 12.000) • Skupina 12 • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 1.5 3.83 5.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to tedy vše, ale ještě dnes se na Vás budu večer těšit u dalšího fotbalového on-line přenosu. Tentokrát ze zápasu kvalifikace Mistrovství Evropy dospělých mezi Albánií a Srbskem. Na počtenou! (13:57:23)
První zápas české devatenáctky v rámci kvalifikace na Mistrovství Evropy 2016 je tedy úspěšně za námi a naši mladíci si do tabulky miniturnaje připisují první tři body. Čechům se vydařil především vstup do utkání, když již ve 20. minutě po dvou brankách Mihálika a jednomu zásahu Kuchty vedli 3:0. Do druhé půle sice naši reprezentanti mohli vstoupit poklidněji, ale i přesto si udrželi nastavené tempo a Pulkrab v 56. minutě pečetil vítězství gólem na 4:0. V závěru utkání Češi měli ještě několik šancí, ale například Kuchta trefil v nastavení jen tyč a další branky jsme se tak nedočkali.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Poslední akce našich soupeřů končí nepřesnou přihrávkou, která zamířila nad bránu. Hlavní sudí brzy ukončí dnešní střetnutí.

90+2

To bylo hodně blízko! Velmi aktivní Tomáš Ladra se opět uvolnil na pravé straně, poslal do pokutového území výbornou přihrávku, která našla Kuchtu, ale ten trefil jen tyč Grigorjanovy brány!

90+1

Přízemní centr z pravé strany odkopla arménská obrana daleko od vlastní brány. Zdá se, že bůra v arménské bráně se dnes již nedočkáme.

90

Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty nad rámec řádných devadesáti.

89

Češi by rádi přidali pátou branku, ale v cestě i nyní stál Grigorjan, který si připsal skvostný zákrok a zbylé dvě střely, které mířily do prázdné brány, zastavili obránci Arménie!

88

Kombinace po levé straně končí v zámezí. To ale Čechy při stavu 4:0 nemusí vůbec mrzet. Pomalu se blíží závěrečný hvizd hlavního rozhodčího.

87

Česká devatenáctka je v naprosté pohodě a hraje si s míčem na vlastní půli. Ještě jedna kolmice sice našla Ladru, jenže ten se ke střele nedostal.

85

Tomáš Ladra sice dokázal ve vzdušném souboji přehlavičkovat Hakobjana, ale Jan Kuchta se již k míči před Grigorjanem nedostal.

84

Češi se drží na útočné polovině a rozvážnou kombinací se ještě snaží najít skulinu v obraně Arménie. Pátý gól by byl jistě pomyslnou třešničkou na dortu.

83

Arménští mladíci již zcela rezignovali na nějaké výrazné napadání a snahu vstřelit aspoň jednu branku. Čeští soupeři jsou smířeni s nulovým ziskem.

82

Rychlý útok nového kapitána Česka, Davida Štěpánka, zastaven dle hlavního rozhodčího čistý způsobem a Češi budou jen vhazovat.

81

Předchozí šance byla také to poslední, co Ondřej Mihálik předvedl, neboť je střídán Tomášem Ladrou.

80

Další gólová šance Česka! Ondřej Mihálik se zjevil před Grigorjanem, ale vyběhnuvšího brankáře Arménie již překonat nedokázal!

78

Poslední střídání Arménie. Z lavičky se zvedl David Martirosjan, který na place vyměnil Hovhannese Ilangjozjana.

78

Po delší době se musel vyznamenat arménský brankář Mar Grigorjan. Ten čelil jedovaté střele ze strany pokutového území, ale s tímto Čmelíkový pokusem si poradil.

77

Vůbec první nepovedený centr předvedl David Březina, který našel jen hlavu jednoho z prvních bránících hráčů Arménie. Snaha o rychlý protiútok našich soupeřů se však na pravé straně nesetkala s úspěchem.

Česko – Arménie

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 6. Mihálik, 15. Kuchta, 20. Mihálik, 56. Pulkrab

Karty:   41. Pulkrab (CZE), 44. Kvída (CZE) – 38. V.Safarjan (ARM)

Střely na branku: 16:0. Střely mimo: 10:2. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:10.

Česko: Stejskal – Helebrand, Březina, Lischka, Kvída (46.Čmelík) – Průcha, Štěpánek (C), Trubač – Mihálik (C) (81.Ladra), Pulkrab (71.Klíma), Kuchta
Náhradníci: Sváček – Souček, Čmelík, Wiesner, Klíma, Hašek, Ladra

Arménie: Grigorjan – Hambardzjuman, Petrosjan, Mikaeljan, Hakobjan (C) – Harutjunan (55.Karapetjan), Agbaljan – V.Safarjan, Galstjan, Ilangjozjan (78.Martirosjan) – Movsesjan (59.Jeghjazerjan)
Náhradníci: Alojan – Emeksuzjan, Jeghjazerjan, Martirosjan, Karapetjan, Nadirjan, M.Safarjan

Rozhodčí: Bojan Pandžić – Daniel Ekman (oba SWE), Riivo Stolts (EST)