Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Gruzie – Gibraltar

4:0

konec (3:0)

08.10.2015, 18:00 • Boris Paichadzis Erovnuli Stadioni Tbilisi • Jan Havlovic (@jeanhavlovic)

Tipsport: 1.02 20.0 35.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Dnešní utkání je u konec! Gruzie zvládla roli favorita, a v domácím prostředí porazila Gibraltar poměrem 4:0 !

První poločas na Boris Paichadzis Erovnuli Stadioni nabídl jasnou převahu domácího týmu! Ten se dlouhou dobu nemohl prosadit. Až ve třicáté minutě dostal přihrávku za obranu Mate Vacadze, který úspěšně dokončil únik! O pět minut později se kopala penalta po ruce Bardona ve vápně. K té se postavil Tornike Okriašvili, který se nemýlil! V poslední minutě poločasu se ještě trefil Mate Vacadze, který upravil na 3:0!

Ve druhém poločase se zápas spíše dohrával. Vacadze útočil na hattrick, nicméně nejdříve trefil pouze břevno, a následně ani nadvakrát nedokázal propálit Pereze! V samotném závěru provedl pěknou individuální akci Valeri Kazajšvili, který upravil na konečných 4:0!

To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit brzy nashledanou! (19:51:06)

90+2

Konec zápasu.

90+1

90+1. Povedená střela Walkera

90+1

V závěru zápasu měl svou velkou šanci také Gibraltar! Ve středu hřiště dostal hodně prostoru Liam Walker, který natáhl ke střele. Jeho povedenou střelu nakonec vyrazil Revišvili na rohový kop!

90

Kvekveskeri využil krásně přihrávky Papunašviliho, a mohl si užívat dostatek místa ve středu hřiště. Jeho následný centr měl uvolnit Kobachidzeho, ten však špatně načasoval svůj náběh, a míč na hrací ploše nestihl.

89

Kakabadze našel před vápnem Cchadadzeho, který elegantní patičkou našel ve středu hřiště Kazajšviliho. Střelec poslední branky se pokoušel míč vrátit, avšak jeho přihrávka nebyla přesná!

87

87. Valerij KAZAJŠVILI - 4:0

87

Gruzie právě vstřelila branku!
Domácí reprezentace se v samotném závěru prosazuje celkem počtvrté! Ve středu hřiště dostal hodně prostoru VALERI KAZAJŠVILI, který zvolil střelu ze střední vzdálenosti. Na přízemní ránu záložníka Arnhemu nedokázal brankář Perez zareagovat, a míč skončil v síti!

87

Podobnou akci předvedl na druhé straně i Gia Grigalava, který se vydal na útočný výlet. Domácí obránce přešel přes dvojici protihráčů, nicméně jeho následná přihrávka nebyla přesná!

86

Gibraltar předvedl ve středu hřiště hodně sympatickou kombinaci. Středem hřiště postupoval střídající Duarte, ten se následně pokoušel roztáhnout hru na levou stranu, kde se však nikdo nenacházel.

85

Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Kyle Casciaro, přichází Michael Yome.

83

I následného rohového kopu se ujal Kobachidze, tentokrát se mu však centr příliš nepovedl, a míč odhlavičkoval Casciaro!

82

Rozehrávky standardní situace se ujal Griglava, který však trefil pouze hostující zeď, následně se míč odrazil za postranní čáru, a Gruzie má k dispozici další rohový kop!

81

Gruzie vybojovala rohový kop, kterého se ujal Kobachidze. Jeho centr sice obrana Gibraltaru odvrátila, nicméně za vápnem zahrál rukou Gosling, a bude z toho zajímavá standardní situace pro Gruzii!

79

Nika Kvekveskeri získal hodně prostoru po pěkné přihrávce Papunašviliho. Jeho následný centr našel na levé straně Kobachidzeho, který si však míč zpracoval rukou, a hra je přerušna.

78

Dzalamidze se pokoušel uvolnit dlouhým centrem za obranu střídajícího Cchadazeho. Domácí útočník se však k míči přes stoper Roye Chipolinu nedostal.

77

Gruzie v klidu kombinovala na vlastní polovině. Následně zrychlil hru střídající Papunašvili, který poslal míč na levou stranu. Do tohoto prostoru se stáhla i dvojice hráčů Gibraltaru, která nepříjemně napadala. Obránce Griglava však situaci zvládl!

76

Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Lee Casciaro, přichází John-Paul Duarte.

75

Zajímavý průnik do vápna Gibraltaru podnikl domácí Otar Kakabadze, který v dnešním utkání předvádí velmi dobrý výkon. Tentokrát se mu však nepovedlo zakončení, a míč skončil nad brankou!

Gruzie – Gibraltar

4:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 30. Vacadze (Okriašvili), 35. Okriašvili (pen.), 45. Vacadze (A. Kobachidze), 87. Kazajšvili

Karty:   31. Okriašvili (GRU) – 15. Cabrera (GIB)

Držení míče: 67 % : 33 %.
Střely na branku: 10:3. Střely mimo: 9:0. Rohy: 8:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 12:9.

Gruzie: Revišvili – Kakabadze, Kašia, Amisulašvili, Grigalava – Kankava (58. Papunašvili), Kvekveskeri – Okriašvili (58. Dzalamidze), Kazajšvili, A. Kobachidze – Vacadze (73. Cchadadze).
Náhradníci: Makaridze, Loria – Khizanišvili, S. Kvěrkvelija, Dzalamidze, Cchadadze, Navalovski, Popchadze, Gelašvili, Lobžanidze, Merebašvili, Papunašvili.

Gibraltar: J. Perez – J.-C. Garcia, R. Casciaro, R. Chipolina, J. Chipolina – L. Casciaro (76. J.-P. Duarte) – Gosling, Walker, Bardon, K. Casciaro (85. Yome) – Cabrera (46. B. Perez).
Náhradníci: Neale, Robba – B. Perez, Guiling, Bosio, Rovegno, Barnett, Coombes, Yome, J.-P. Duarte, Daniel Duarte, Clarke.

Rozhodčí: Bojko – Vojťjuk, Plužnyk (vš. Ukrajina)