Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Albánie – Srbsko

0:2

konec (0:0)

08.10.2015, 20:45 • Elbasan Arena, Elbasan (kapacita: 12.800) • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 3.2 3.0 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše, ale budu se na Vás opět těšit u dalších on-line přenosů nejen z kvalifikace Mistrovství Evropy. Přeji Vám dobrou noc! (22:50:33)
Zákroky Vladimira Stojkoviće (SRB) – 5.
Zákroky Etrita Berishy (ALB) – 0.
Zápas, který Albánci hodně vyhlíželi a očekávali možný postup na EURO je u konce a tři body si k dosavadnímu jednomu připisují hostující Srbové. Nutno říci, že právě srbští hráči byli po většinu času o něco lepším týmem a v nastavení dvěma brankami udeřili. O první gól se postaral v 91. minutě Kolarov, druhý zářez přidal o tři minuty později Adem Ljajić.

I přes dnešní prohru však domácí nemusí věšet hlavy, neboť již za tři dny se utkají s Arménií a v tomto zápase si ještě mohou zajistit postup. Dánsko má totiž odehrány všechny zápasy a náskok jednoho bodu, což znamená, že v případě vítězství Albánie se právě reprezentace z balkánského poloostrovu probojuje do Francie.

90+4

Konec zápasu.

90+4

90+4. Adem LJAJIĆ - 0:2

90+4

Srbsko právě vstřelilo branku!
Jenže místo vyrovnání přichází bleskový protiútok Srbska, který končí druhým gólem v síti domácích. Prakticky zcela osamocený běžel od půlící čáry ADEM LJAJIĆ, který si v souboji tváří v tvář s Berishou poradil povedeným lobem.

90+3

Ještě je tady šance na vyrovnání. Faul Aleksandara Mitroviće znamená žlutou kartu a volný kop Albánie.

90+1

90+1. Aleksandar KOLAROV - 0:1

90+1

Srbsko právě vstřelilo branku!
Tak tohle j naprostý šok, který komplikuje albánskou cestu na EURO! Srbové v první minutě nastavení vymysleli perfektní přihrávku za obranu, která se dostala až k nabíhajícímu ALEKSANDARU KOLAROVOVI a ten přízemní ranou trefuje prostor mezi nohami domácího brankáře.

90

Vysoký centr do šestnáctky Srbska odvrací obrana hostů Hlavní rozhodčí nastavuje čtyři minuty!

89

Hostující Miralem Sulejmani si to namířil kolmo do pokutového území, ale tam si příliš předkopl míč a rychlý Berisha mu padl pod nohy. Nakonec je Srbovi ještě pískán faul na domácího brankáře.

88

Albánci se drží na útočné polovině a hledají prostor pro jakousi překvapivou přihrávku. Ta zatím nepřichází a faulem se navíc proviňuje Cikalleshi.

87

Nepřesná kolmice na Cikalleshiho navíc končí v zámezí a vhazovat budou Srbové. Těm prakticky o nic nejde a můžou hrát naprosto uvolněně.

86

Blíží se samotný závěr zápasu. Albánie by jistě velmi ráda rozhodla o svém postupu na evropský šampionát ještě dneska, ale k tomu nutně potřebuje vstřelit gól a poté udržet vedení. K tomu jsou ale domácí zatím hodně daleko.

85

Po jednom faulu si nyní připsaly oba celky a vše končí míčem ve prospěch hostujícího Srbska. To však bude rozehrávat daleko z vlastní poloviny.

83

Z rohového kopu Srbové nic nezískali a dochází k poslednímu střídání Albánie. Na hřiště se podívá Alban Meha, který střídá vyšťaveného Ermira Lenjaniho.

82

Veledůležitý obranný zákrok si nyní připsal Lorik Cana, který ve skluzu zastavil prudkou přízemní přihrávku Adema Ljajiće. Následuje rohový kop Srbska.

81

Zápas se přelil do poslední desetiminutovky řádné hrací doby. Srbové se drží na útočné polovině a snaží se najít cestu do šestnáctky.

Albánie – Srbsko

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+1. Kolarov (Ljajić), 90+4. Ljajić

Karty:   16. Cana (ALB), 79. Agolli (ALB) – 3. Milivojević (SRB), 68. Tomović (SRB), 90+3. A. Mitrović (SRB)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 21:16.

Albánie: Berisha – Hysaj, Cana (C), Djimsiti, Agolli – Memushaj, Basha, Xhaka – Lila (46. Kaçe), Balaj (69. Cikalleshi), Lenjani (83. Meha).
Náhradníci: Hoxha, Shehi – Ar. Ajeti, Rrahmani, Kukeli, Meha, Kaçe, Roshi, Abrashi, Sadiku, Gashi, Cikalleshi.

Srbsko: Stojković – Tomović, Ivanović (C) (65. D. Tošić), S. Mitrović, Kolarov (C) – Milivojević, Matić (73. Fejsa) – Z. Tošić, Ljajić, Tadić (54. Sulejmani) – A. Mitrović.
Náhradníci: Dmitrović, Rajković – Obradović, D. Tošić, Spajić, Gudelj, Sulejmani, Brašanac, Milinković-Savić, Katai, Fejsa, Škuletić.

Rozhodčí: Nicola Rizzoli – Elenito Di Liberatore, Mauro Tonolini (vš. ITA)