Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Skotsko – Polsko

2:2

konec (1:1)

08.10.2015, 20:45 • Hampden Park, Glasgow • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 3.0 3.26 2.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to již vše, dobrou noc a příště na počtenou! (22:48:09)
Do druhé půle vstoupili domácí aktivněji, za což byli odměněni vedoucím gólem Stevena Fletchera. Zdálo se, že se dnes bude v Hampdon Parku slavit, nicméně Shane Long vystřelil Irům vítězství nad Německem a ve čtvrté minutě nastavení námi sledovaného utkání z obrovského závaru před Marshallem vyrovnal v neskutečné formě hrající Robert Lewandowski!

Jelikož Skotové doma pouze remizovali s Polskem a Irové senzačně porazili Německo, fotbalová reprezentace země tradičních pánských sukní tak definitivně přišla o naději na postup na EURO 2016!

90+4

Konec zápasu.

90+4

90+4. Robert LEWANDOWSKI - 2:2

90+4

Polsko právě vstřelilo branku!
Neuvěřitelné, hosté v posledních sekundách vyrovnali, čímž podtrhli agonizující večer pro skotský fotbal – už je definitivně jasné, že tmavěmodří nepostoupí ani do baráže o EURO 2016! Přímý kop z kopačky Grosického nadělal v pokutovém území spoustu zmatků a neplechy. Míč se o tyč odrazil na kopačku ROBERTA LEWANDOWSKÉHO, jenž bez problémů uklidil míč do prázdné branky!

90+2

Trma-vrma v pokutovém území domácího týmu, ale neposedný míč nakonec David Marshall ukryl ve své moci.

90+1

90+1. Grzegorz Krychowiak (POL)

90+1

Právě zmiňovaný Grzegorz Krychowiak měl nyní na kopačce vyrovnání, ale jeho prudký přízemní projektil Marshall výtečně zlikvidoval!

90

Krychowiakův centr nikoho v bílém dresu nenašel. Poláci bodou mít na vyrovnání ještě čtyři minuty!

89

James McArthur cíleně za cenu nedovoleného zákroku přibrzdil rozehrávku hostí, polským fotbalistům se už čas setsakramentsky krátí.

88

Nyní se to pokusili změnit Łukasz Piszczek s Kamilem Grosickým, ale druhý jmenovaný nedokázal ideálně trefit centr z kopačky pravého krajního beka hostí.

87

Poláci mají obrovskou územní převahu, ale v předfinální a finální fázi jsou naprosto bezradní.

86

Jelikož Irsko po gólu Shanea Longa senzačně vede nad Německem, tříbodový zisk by momentálně Skotům byl platný jako mrtvému zimník. V Dublinu se rovněž bude hrát ještě nějakých pět šest minut, tak se nechme překvapit, jak oba dramatické zápasy dopadnou.

85

Russell Martin ve výskoku odhlavičkoval míč až na polovinu hřiště, polští reprezentanti budou muset začínat znovu.

84

Naposledy vystřídali i domácí, Jamese Forresta na hřišti nahradil Dorrans.

Skotsko – Polsko

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45. Ritchie (Forrest), 62. S. Fletcher (Ritchie) – 3. Lewandowski (Milik), 90+4. Lewandowski

Karty:   56. Brown (SCO), 68. Hutton (SCO) – 22. Rybus (POL), 84. Krychowiak (POL)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:6. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:7.

Skotsko: Marshall – Hutton, Martin, G. Hanley, Whittaker – Brown, D. Fletcher (74. McArthur) – Forrest (84. Dorrans), Naismith (69. Maloney), Ritchie – S. Fletcher.
Náhradníci: McGregor, C. Gordon – Griffiths, G. Greer, Russell, McArthur, Berra, Rhodes, Maloney, Robertson, Dorrans, Ch. Martin.

Polsko: Fabiański – Piszczek, Pazdan, Glik, Rybus (71. Wawrzyniak) – Krychowiak, Mączyński – Grosicki, Błaszczykowski (83. Olkowski), Milik (63. Jodłowiec) – Lewandowski.
Náhradníci: Boruc, Szczęsny – Jędrzejczyk, Wawrzyniak, Jodłowiec, Linetty, Borysiuk, Szukała, Cionek, Mila, Olkowski, Sobiech.

Rozhodčí: Viktor Kassai – György Ring, Vencel Tóth (všichni Maďarsko)