Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

Dacia Kišiněv – MŠK Žilina

1:2

konec (0:0)

16.07.2015, 18:00 • Stadionul Zimbru • 2. předkolo • Dominik Špringer (@Dom_Springer)

Tipsport: 3.5 3.1 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a u dalších přenosů se těším nashledanou. (20:05:41)
Máme tu konec nakonec velmi zajímavého utkání! Po úvodním poločase, ve kterém se příliš nedělo z ničeho nic padla branka do domácí sítě. Zaváhání domácí obrany využil Jelič, který poslal Žilinu do vedení. O šest minut později bylo v táboře slovenského celku ještě veseleji. Znovu to byl Jelič, kdo si naběhl na dlouhý míč a zvýšil tak vedení MŠK. Od té doby převzala iniciativu hry domácí Dacia, ale dokázala pouze snížit, po skvělém přímém kopu Mihaliova.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Tak přece jen se málem domácí hráči dočkali! Po dalším nákopu se ve vápně sám s míčem ocitl Lozoviyv, ten však svou šanci zahodil a míč poslal vedle branky.

90+5

Následně vznikla potyčka, do které se zapojil Škriniar a Rosca, oba za své činy vidí žlutou kartu.

90+4

Z autového vhazování se málem ještě děly divy! Volešák na poslední chvíli sebral míč od kopaček Frunzovi, který mohl vyrovnat.

90+3

Následný nákop do vápna sice odvrátil Mabouka, ale přece jen se málem hostující hráči prokombinovali k šanci, nakonec však domácí obrana odpálila míč do autu.

90+2

To se sice částečně podařilo, ale přece jen se Kišiněv dostal k míči a na polovině hřiště navíc fauloval Káčar.

90+1

Ten samozřejmě rozehrála Žilina na krátko a snaží se nahnat drahocenné vteřinky.

90

Navíc tu byla další šance pro MŠK! Další nebezpečný protiútok táhl Pečovský, který však špatně přihrál a Jelič se ocitl hodně mimo, nakonec však vybojoval rohový kop.

90

Žilina nyní bude určitě hodně šetřit čas, další střídání v hostujícím dresu. Odchází Beneš, kterého nahrazuje Škvarka.

89

Žilina nyní měla velkou šanci na vstřelení další branky! Jenže svůj rychlý protiútok hostující hráči překombinovali, přesto však vyslal nebezpečný pokus Mihálik, kterého vychytal Gauidučevič.

88

Tentokrát jej obrana bez potíží odvrací a naopak na druhou stranu míří rychlý protiútok hostujícího celku.

87

Další šance pro Kišiněv, po dalším útoku po levé straně přichází na řadu další rohový kop.

86

Jenže to se zatím nedaří a Kišiněv byl velmi blízko vyrovnání! K dalšímu trestnému kopu se postavil znovu Mihaliov a jeho pokus skončil těsně vedle levé tyče.

85

Hostující trenér se nyní snaží alespoň částečně uklidnit hru a ze hřiště stahuje Čmelíka, kterého nahrazuje Špalek.

84

Velmi zajímavý rohový kop nyní zahráli domácí hráči, jen několik centimetrů pak scházelo Posmačovi, aby doskočil a míč a ohrozil branku Volešáka.

83

Akce za akcí, nyní se musí obrana s Volešákem pořádně činit, nyní bude následovat rohový kop.

82

Po vstřelené brance domácí hráči značně ožili a i díky mohutnému skandování fanoušků se nyní snaží vyrovnat.

80

80. MIHALIOV - 1:2

80

Kišiněv právě vstřelil branku!
Tentokrát byl také faul Káčera potrestán! Domácí celek si dal s rozehrávkou pořádně na čas, ale udělal to parádně! K rozehrávce se nakonec postavil Maxim MIHALIOV, který vymetl přesně pavučinu v brance Volešáka.

79

Jenže znovu to byl Káčer, který nevybíravým způsobem před velkým vápnem fauloval Frunzu a je tu zajímavý trestný kop pro domácí celek.

77

Nyní už to je opět Dacia Kišiněv, která buší do obrany Žiliny, ale za zatím odolává a hájí svůj náskok.

76

Hra už znovu běží a my vidíme další žlutou kartu, kterou si po faulu připsal hostující Káčer.

75

Po břevnu, které trefil Lozoviyv se nyní hra uklidnila a navíc jsou na hřišti lékaři hostujícího celku.

73

Jenže míč nedokázali hostující hráči dostat do bezpečí a tak přišel další centr do pokutového území, který byl zatím nejnebezpečnějším jelikož Lozoviyv svou hlavičkou trefil břevno!

72

Následný rohový kop rozehrával Mihaliov, ale s jeho centrem do pokutového území si obrana Žiliny poradila.

71

Nyní bylo opět rušno před brankou Volešáka, k velmi nebezpečné střele se dostal dnes hodně aktivní Cociuč, jeho pokus byl však sražen na rohový kop.

70

Další střídání v domácím dresu, hřiště opustil Jardan a nahradil jej Frunza.

69

Další šance pro Žilinu! Z ničeho nic se do míče opřel Jelič, který již mohl vstřelit svou třetí branku, tentokrát byl však Gauidučevič a dobře míč vyrazil.

68

Nyní se dokonce Žilina po dobrém kombinaci dostala do zajímavé střelecké pozice. Byl to Káčer, který střílel, ale jeho pokus zablokovala pozorná obrana.

67

Žilina se i díky střídání vymanila z lehkého tlaku, který si domácí hráči vyprodukovali a opět tak může s míček u nohou hájit vynikající náskok.

66

První střídání přichází i na straně Žiliny. Hřiště opustil Paur a nahradil jej Mihálik.

65

Další kombinace kolem pokutového území Žiliny, jenže ani tentokrát to domácí hráči nevyřešili dobře a navíc přichází faul a chvilka oddychu pro slovenské hráče.

63

Ke standardní situaci se postavil tradiční exekutor Cociuč, ale znovu trefil jen dobře postavenou zeď.

62

Nyní to je pro změnu Kišiněv, kdo se snaží s výsledkem něco udělat a dlouho tento celek kombinoval kolem vápna svého soupeře, nakonec to vyřešil Pečovský, který fauloval.

61

Na druhé straně hřiště se však musel mít na pozoru Volešák, který zastavil střelu Zastavnyie.

60

Žilina je teď evidentně na koni a zkouší vymýšlet jeden útok za druhým.

59

59. JELIČ - 0:2

59

Žilina právě vstřelila branku!
Jenže skoro změnil znovu chorvatský kanonýr Matej JELIČ! Ten si naběhl na dlouhý nákop z vlastní poloviny, oklamal poslední obránce a střelou pod brankáře zvýšil vedení Žiliny. Gauidučevič nyní nemá zrovna čisté svědomí.

57

Další střídání na domácí straně, ze hřiště odchází Pavlov a nahrazuje jej, který bude chtít určitě upravit současné skóre.

56

Po zemi to není domácím hráčům nejde a tak přichází další centrovaný míč, s kterým si však obrana MŠK znovu poradila.

55

Dacia Kišiněc se snaží rychle odpověď, ale branka je evidentně zaskočila a znovu to byl Jelič, kdo vyzkoušel pozornost Gauidučeviče.

53

53. JELIČ - 0:1

53

Žilina právě vstřelila branku!
Jenže z ničeho nic tu máme změnu skóre! Domácí obrana kombinovala na vlastní polovině, jenže stoper Posmač lehce podklouzl, míč mu sebral Čmelík, který pak ve vápně přesně přihrál Mateji JELIČOVI, který posílá Žilinu do vedení!

52

S rychlím protiútokem se nyní vytasila Dacia, celou situaci alespoň částečně vyřešil Škriniar, který poslal k zemi Mihaliova a následný nákop do pokutového území lehce chytá Volešák.

51

K rozehrávce se postavil právě sám Čmelík, jenže střela mu vůbec nesedla a míč letí vysoko nad.

50

Kratší dobu se nyní podařilo kombinovat Žilině, která si navíc po sérii dobrých přihrávek vykoledovala zajímavou standardní situaci, když byl faulován Čmelík.

49

Hra se zatím příliš neliší od prvního poločasu. Oba celky se snaží útočit, ale většinou v přechodové fázi o míč rychle přijdou.

48

Ti o něj však znovu rychle přehánějí. S útočnou snahu to přehnal nový muž na hřišti Mihaliov, kterého rozhodčí velmi důrazně napomíná.

47

Úvodní rozehrávku sice obstarala Dacia, ale o míč rychle přišla a s prvním útokem se na bránu hnala Žilina, pokus o centr byl však zablokován a nyní jsou s míčem u nohy hráči domácích.

46

Do druhého poločasu v domácím dresu vyběhl Mihaliov, který nahradil Maniho.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 19:02.
Je za námi úvodní poločas prvního utkání 2. předkola mezi FC Dacia Kišiněv a MŠK Žilina. Nutno říci, že jsme v úvodních 45 minutách neviděli příliš atraktivní hru. Oba celky se sice snažily, ale ani jeden si ze hry nepřipravil vyloženou šanci. Naopak vzduchem to jak Kišiněv, tak i Žilina zkoušeli vehementně, ale ke gólové radosti to ani na jedné straně nevedlo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+3

První poločas skončil.

45+2

Ten se však Coriučovi vůbec nepovedl a následně navíc fauloval Jardan, nejspíše se již v úvodních 45 minutách nic nestane.

45+1

Jenže přece jen tu je ještě šance pro Kišiněv, který bude rozehrávat rohový kop.

45

S míčem na kopačkách nyní kombinuje Žilina a úvodní poločas za malý okamžik skončí.

44

Na pravé straně hřiště se tentokrát proti pravidlům provinil Mabouka, následný centr si v pokutovém území našel Posmač, jeho pokus však letí hodně nad.

43

MŠK sice na levé straně hřiště hrozila, jenže přišla o míč a naopak zcela sám pelášil směr Volešák Lozoviyv, v nejdůležitější situaci mu však míč odskočil od nohy a Letič celou situaci vyřešil.

42

Nyní to je tentokrát Žilina, která se snaží před koncem poločasu vytvořit zajímavou útočnou pozice

41

Ten stejně jako v minulém případě po skrumáži propadl na velké vápno, kde se tentokrát do míče opřel Jardan, jenže střelecký pokus mu vůbec nevyšel a míč letí mimo.

40

Hra však již pokračuje a z levé strany přišel další centrovaný míč do pokutového území Žiliny, ale i tentokrát byl Škriniar připraven a hlavičkou posílá míč na roh.

39

Právě Pavlov nyní zůstává ležet na hrací ploše a v akci jsou zdravotníci domácího celku.

38

Naopak to mohla být Dacia, která mohla nyní změnit skóre, po chybě na polovině hřiště letěla dlouhá přihrávka na Pavlova, který se již málem řítil sám na Volešáka, těsně před ním však mít odkopává Letič.

37

Tohle byla zatím asi největší šance tohoto zápasu! Po centru do pokutového území se na malém vápně zjevil zcela osamostatněný Vavro, kterému však při hlavičce překážel jeden ze spoluhráčů a tak jeho pokus míří vedle pravé tyče.

36

Na druhé straně hřiště bude rozehrávat zajímavou standardní situaci Žilina. Tentokrát totiž dobrou šanci hostujícího celku zastavil právě Gaveylenko, který za svůj zákrok vidí navíc žlutou kartu.

35

Ten tentokrát letěl do malého vápna Žiliny, kde jej jeden z obránců poslal před velké vápno, kde stál dobře připravený Gaveylenko, jeho střela bez přípravy však míří hodně nad.

34

Jenže Cociuč si vůbec s následným kopem neporadil dobře a trefuje pouze dobře připravenou zeď, následovat bude rohový kop.

33

Tak pozor! Škriniar si tentokrát vůbec nepočínal dobře a zhruba 4 metry před velkým vápnem poslal k zemi Pavlova. Velmi nebezpečná standardní situace!

32

Před brankou, kterou hájí Volešák se znovu dějí věci. Dacia Kišiněv nyní lehce přebírá útočnou iniciativu a posílá do pokutového území jeden centr za druhým, obrana Žiliny si však zatím se všemi pokusy lehce poradila.

31

Hra zatím v posledních minutách nenabízí příliš atraktivní fotbal, oba celky se spíše snaží neudělal chybu a po jednom z obraných odkopů nyní bude rozehrávat Gauidučevič.

30

Také se tak stalo a Žilina to zkoušela s dalším postupným útokem, jenže přihrávka z obrany se vůbec nepovedla, míč končí v autu a rozehrávat bude domácí celek.

29

Do pokutového území Žiliny také letěl vysoký míč, s kterým si však obrana slovenského celku poradila a navíc ji pomohl Coriuč, který fauloval a tak MŠK může opět v klidu rozehrát.

28

S rychlou odpovědí se zkouší vytasit také domácí tým, místo toho však přichází faul, který vyprodukoval Vavro a je tu standardní situace pro Kišiněv.

27

Rohový kop rozehrával Beneš, který našel přesně hlavu Paura, ten však svůj pokus nasměroval nad.

26

Na druhé straně hřiště přišel centr do vápna Žiliny, ta jej však odvrátila a naopak se právě hostující celek řítil do možného přečíslení. Na poslední chvíli však zasáhl Jardan, který míč poslal na roh.

25

Po kratší době se osmělila také MŠK, hostující celek dobře kombinoval před pokutovým územím svého soupeře, následně Pečovský připravil míč ke střele, kterou však domácí obrana zblokovala.

24

Opět bylo pře Volešákem rušno, dlouhý míč zpoza středového kruhu letěl na kopačku Pavloce, který však v dobré pozici špatně zpracoval a místo toho, aby postupoval sám na brankáře Žiliny je po útočné snaze Kišiněva.

23

Jenže po jeho odkopu přišel rychlý protiútok domácích, který vedl Cociuč, následně předložil do dobré pozice míč Manimu, který jej však posílá hodně mimo.

22

Celá snaha nakonec vyústila v centrovaný míč, který odhlavičkoval Mabouka a následně se míč dostal do náruče Volešáka.

21

Další útočnou snahu nyní mohou vyprodukovat domácí fotbalisté, Čmelík totiž fauloval na polovině hřiště a Dacia nyní po pravé straně zkouší proniknout do vápna Žiliny.

20

Oba celky nyní nedrží míč na svých kopačkách příliš dlouho, poslední minuty jsou ve znamení řady chyb v rozehrávce.

19

Z následné standardní situace se míč odrazil před velké vápno, kde se do něj vší silou opřel Gaveylenko, jenže pozorná obrana jeho střelu zblokovala.

18

V pozornosti však nyní musela být obrana Žiliny. Dacia totiž vyprodukovala rychlý protiútok, který za cenu faulu musel vyřešit Mabouka.

17

Gauidučevič musel dnes poprvé zasahovat! Po centru do pokutovému území se k hlavičce dostal Škriniar, mířil však přímo do prostřed branky.

16

Nyní však bude MŠK rozehrávat zajímavou standardní situaci, na levé straně hřiště totiž fauloval Jardan.

15

Na druhé straně také letěl vysoký míč do velkého vápna, ale obrana bez potíží odvrací.

13

Situace se nyní lehce otočila a je to Kišiněv, kdo momentálně drží míč na svých kopačkách. Z levé strany letěl další centr do prostoru Volešáka, tentokrát však Škriniar odhlavičkovává míč do bezpečí.

12

Cociuč tentokrát rozehrál tuto standardní situaci lépe, než před pár okamžiky. míč propadl na velké vápno, kde na poslední chvíli jeden z obránců Žiliny odkopává míč do bezpečí.

11

Jenže přichází další chyba a Dacia Kišiněv se opět přímočaře hnala na branku, budu následovat další rohový kop.

10

Rohový kop rozehrával Cociuč, ten však nepřinesl pro hostující obranu žádné nebezpečí a opět to je Žilina, kdo začíná kombinovat.

9

Teď však bylo rušno i před brankou Volešáka. Žilina ztratila míč na polovině hřiště, kde se jej zmocnil Lozoviyv, který se kombinačně dostal až do velkého vápna, kde mu v zajímavé pozici zblokoval jeden z hostující obránců střelu, následovat bude rohový kop.

8

Hra zatím stále pokračuje ve stejném tempu, MŠK kombinuje převážně na polovině hřiště a domácí hráči se zatím pouze brání.

7

První vážnější situace před brankou Kišiněva! Tentokrát si na pravé straně hřiště zkušeně počínal Čmelík, který zasekl míč a následně odcentroval, na hlavičku si naběhl Jelič, ale v dobré pozici míč netrefil ideálně a ten letí mimo branku.

6

Žilina stále pokračuje s míčem u kopaček, domácímu celku se zatím prakticky nedaří kontrolovat hru a MŠK tak zkouší jeden útok za druhým.

5

Nyní to již vypadalo na zajímavější situaci. Na polovině hřiště se jeden z hostujících hráčů zmocnil míče, rychle ho zatáhl po levé straně a následně odcentroval do pokutového území, zde však Jelič nedokázal míč usměrnit na branku Gauidučeviče.

4

Začátek utkání je zatím hodně ovlivněn nervozitou. U míče je převážně Žilina, která se snaží vymyslet nějakou útočnou akci, ale většinou končí přechod do útoku nepřesnou přihrávkou.

3

U míče však stále zůstává Žilina, která by měla být menším favoritem tohoto duelu a nyní kombinuje slovenský celek na své polovině.

2

Úvodní útočné snažení obstarala hostující Žilina, která také měla možnost rozehrávky, hra se rychle přesunula na pravou stranu hřiště, ale u velkého vápna hostující celek přišel o míč.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FC Dacia Kišiněv: Gauidučevič – Mamah, Posmač, Rosca, Jardan – Zastavnyi, Cociuč, Haveylenko, Mani, Lozoviyv – Pavloc
Náhradníci: Railean – Zagnailov, Stjepanovič, Pidnebennoi, Mihaliov, Leuca, Frunza

MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Škriniar, Vavro, Letič – Čmelík, Káčer, Pečovský, Beneš, Paur – Jelič
Náhradníci: Le Giang – Willian, Hučko, Mihálik, Michálik, Škvarka, Špalek

Rozhodčí: Simsek – Yilmaz, Diyadin(všichni Turecko).

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Cesta soutěží

Domácí borci se v úvodním předkole střetli se čtvrtým celkem nejvyšší soutěže v Makedonii a FK Renova nedělala Kišiněvu potíže. V domácím duelu totiž Dacia zvítězila 4:1 a v tom venkovním 1:0.

Ani Žilina neměla potíže, když nejdříve v úvodním zápase na Glentoranu zvítězila 3:0 a v domácí odvetě pak tento celek ze Severního Irska porazila 4:1.
FC Dacia Kišiněv

The Wolves, tak se pro změnu přezdívá klubu z Kišiněvu. Celým názvem FC Dacia Kišiněv na rozdíl od svých soupeřů nemá za sebou takovou minulost, jelikož se tento klub pohybuje po fotbalových trávnících teprve od roky 1999. V nejvyšší domácí soutěži pak hraje od sezony 2000/2003.

Svěřenci Igor Dobrovolski z Ruska hrající své domácí zápasy na Stadionul Dacia, který pojme pouze 8500 diváků, z kterých si může pouze 3500 lidí posadit na sedačky, ale i přesto by na souboj se Žilinou mělo být vyprodáno.

V domácí soutěži nepatří Dacia mezi nejúspěšnější kluby, když si připsala pouze jediný titul a to ještě v sezoně 2010/2011. Celkově 4x pak skončila na 2. místě a to je právě příklad i minulé sezony, ale konec roku byl v Moldavsku velmi těsný, tři týmy totiž zakončily sezony s 55 body, jenže právě v posledním kole v souboji s Milmasi prohrála Dacia Kišiněv 1:2 a tak titul patřil právě vítězům tohoto zápasu. Krom titulu si pak Dacia připsala jedno vítězství v tamním superpoháru.

V Evropě to už vůbec není růžové. Celkově 8x se představil Dacia Kišiněv v evropských soutěží a z toho 7x v Evropské lize. Na postup do hlavní fáze to však nikdy nestačilo a maximem pro tento tým bylo vždy pouze 2. předkolo.
MŠK Žilina

Šošini, přesně tak se přezdívá klubu, které na fotbalové mapě Slovenska je již od roku 1908. Od té doby klub několikrát změnil název, ale největší úspěchy tohoto celku jsou spojeni právě s jménem MŠK Žilina, který se poprvé objevil v roce 1995 a právě od té doby se Žilina řadí mezi úspěšné kluby na Slovensku. Od nového století navíc MŠK patří spolu se Slovanem mezi úplně nejúspěšnější kluby.

Ptáte se proč? Jednoduchá odpověď. MŠK Žilina od svého založení nezískala ve 20. století ani jediný úspěch. Nejvýše byla v tehdejší nejvyšší soutěži na 3. místě a to ještě v letech 1939, 1940 a 1942. Jenže poté přišla sezona 2001/2002 a první mistrovský titul. Těch od té doby navíc MŠK získalo celkem šest, k tomu přidalo ještě čtyři 2. místa a jedno 3. místo. Dále pak v sezoně 2011/2012 vyhrála pohár a celkem 5x superpohár.

Právě v minulé sezoně skončila Žilina na 2. místě, když na vítěze z Trenčína ztratila 5 bodů.

Co se týče Evropy, tak zde se Žilina poprvé představila v roce 1961, ale my se podíváme na poslední roky. Od sezony 2002/2003 se MŠK představilo celkově 6x v Evropské lize a 6x v Lize mistrů, avšak z kvalifikace tento celek postoupil pouze 3x. V roce 2003 vypadlo v 1. kole ještě tehdejšího poháru UEFA. V té samé soutěži v sezoně 2008/2009 postoupila Žilina do základní skupiny a největší úspěch pro tento klub byla účast v milionářské Lize mistrů v sezoně 2010/2011.
Dobrý čtvrteční podvečer, Evropská liga došla do další fáze kvalifikace a ve 2. předkole na sebe v úvodním duelu narazí FC Dacia Kišiněv a soupeřem pro tento celek z Moldávie bude jeden z týmů z nejvyšší soutěže na Slovensku, tedy MŠK Žilina. Toto utkání odstartuje v 18:00 a přenosem Vás budu provázet já, Dominik Špringer.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Dacia Kišiněv – MŠK Žilina

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 80. Mihaliov – 53. Jelič, 59. Jelič

Karty:   36. Gaveylenko (KIS), 90+5. Rosca (KIS) – 76. Káčer (ZIL), 90+5. Škriniar (ZIL)

Dacia Kišiněv: Gauidučevič – Mamah, Posmač, Rosca, Jardan(68. Frunza) – Zastavnyi, Cociuč, Gaveylenko, Mani(46. Mihaliov), Lozoviyv – Pavlov(57. Stjepanovič)
Náhradníci: Railean – Zagnailov, Stjepanovič, Pidnebennoi, Mihaliov, Leuca, Frunza

MŠK Žilina: Volešák – Mabouka, Škriniar, Vavro, Letič – Čmelík(85. Špalek), Káčer, Pečovský, Beneš(90. Škvarka), Paur(66. Mihálik) – Jelič
Náhradníci: Le Giang – Willian, Hučko, Mihálik, Michálik, Škvarka, Špalek

Rozhodčí: Simsek – Yilmaz, Diyadin

Odveta: Žilina - Dacia Kišiněv 4:2

Evropská liga (předkola)

Kajrat – Alaškert 16:45 3:0

Jelgava – FK Rabotnički 17:30 1:0

Dacia Kišiněv – Žilina 18:00 1:2

Randers – Elfsborg 18:00 0:0

Skonto FC – Debrecín 18:00 2:2

Soligorsk – Wolfsberger 18:30 0:1

Beer Ševa – Thun 19:00 1:1

Mladá Boleslav – Strømsgodset 19:00 1:2

Černo More – Dinamo Minsk 19:00 1:1

Apollon Limassol – Riteriai 19:00 4:0

Koper – Hajduk Split 19:00 3:2

AIK Stockholm – Širak 19:00 2:0

Beroe – Brøndby 19:00 0:1

Kukësi – Mladost Podgorica 19:30 0:1

Charleroi – Beitar Jeruzalém 19:30 5:1

Kodaň – Newtown 19:45 2:0

Vaduz – Kalju 19:45 3:1

Loko Záhřeb – PAOK 20:00 2:1

Trabzonspor – Differdange 20:00 1:0

Trnava – Linfield 20:05 2:1

Slovan Bratislava – UC Dublin 20:15 1:0

Ferencváros – Željezničar Sarajevo 20:30 0:1

Čukarički – Qäbälä 20:30 1:0

Vojvodina – Jūrmala 20:30 3:0

Jagiellonia – Omonia Nikósie 20:30 0:0

Śląsk – Göteborg 20:30 0:0

West Ham – Birkirkara 20:45 1:0

Inverness Caledonian – Astra Giurgiu 20:45 0:1

Rijeka – Aberdeen 21:00 0:3

Legia – Botoşani 21:00 1:0

Shamrock – Odd 21:00 0:2

Reykjavík – Rosenborg 21:15 0:1

Hafnarfjördur – Keşla FK 21:15 1:2