Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Třinec – FC Zlín

0:3

konec (0:2)

31.05.2015, 17:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 4.5 4.4 1.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Zlín právě vstřelil branku!
Ševci přidávají ještě jednu třešničku na vítězný dort! Pazdera odzbrojil Matouška a krásnou přihrávkou vyslal do úniku po pravé straně Železníka. Ten si poradil s vracejícím se Matouškem, poslal přesný centr na RÓBERTA MATĚJOVA a slovenský obránce přidal hlavou třetí zásah – 0:3!

90

Vomáčkův nadýchaný centr našel Čelůstku, který však znovu hlavičkoval jen vedle Dostálovy brány! Třineckým dnes není souzeno.

89

Robert Bartolomeu musí vystřídat a na poslední minuty ho na hřišti nahradí Ladislav Benčík. Ten musí sprintem okamžitě dozadu.

81

Joukl zablokoval Pazderu a Zlín bude vhazovat. Ještě před tím ševci střídají. Lukáš Holík byl ze hřiště stažen, nastupuje Michal Malý.

78

Mladého Davida Martynka nahrazuje na trávníku zkušený Pavel Malíř. Martynek neodehrál při své premiéře vůbec špatný zápas. V závěru 78. minuty střílel Poznar z dálky hodně nepřesně.

69

Hloch byl na nějakých třiceti metrech od zlínské branky faulován. Jakýkoliv vzruch po přímém kopu Martynka je zbytečný. Ondřej Smetana (TRI) totiž ve vápně fauloval Kopečného, není to jeho první nedovolený zákrok, a tak je žlutá karta nasnadě.

65

Třinečtí podruhé v zápase střídají. Po spršce zlínských šancí střídá Martina Motyčku jeho jmenovec Martin Samiec. Jedná se o teprve šestnáctiletého dorostence.

64

Železník přihrál do běhu Bartolomeuovi a ten uháněl z levé strany sám na Brycha! Třinecký brankář vyběhl a střelu vyrazil! Míč se odrazil sice zpět k Bartolomeuovi, ten však zahrál rukou.

62

Fastav rozehrával rohový kop a znovu to zavánělo gólem! Přetažený centr Hubáčka vrátil před bránu Bartolomeu a Železník nastřelil jen chumel hráčů před Brychem!

61

Zlín se snaží rozháranou pasáž hry uklidnit a kombinuje uprostřed hřiště. O chvilku později předvedli krásnou narážečku Matějov s Poznarem! Útok zlínského útočníka na hattrick odvrátil skvělým zákrokem Brych!

46

Domácí mužstvo udělalo při vstupu do druhé půle jednu změnu. Pavola Zimku nahradil jeho krajan Marek Gajdošík. Jednu rošádu provedli i hosté. Chorvata Diega Živuliće vystřídal Lukáš Motal.

42

Zlín právě vstřelil branku!
Zlín pak udeřil rychlým protiútokem a přidává druhou branku! Po pravém křídle se prohnal Kopečný a podařilo se mu odcentrovat před branku. TOMÁŠ POZNAR prokázal střeleckou intuici, naběhl si přesně na místo určení a po zemi překonal Brycha podruhé – 0:2!

37

Zlín právě vstřelil branku!
Rohový kop už ale Třinečtí neubránili a poprvé inkasují! Od rohového praporku rozehrával zkušený Hubáček, nalezl ve vápně TOMÁŠE POZNARA a pro vytáhlého útočníka nebylo problémem umístit balon za bezmocného Brycha – 0:1!

30

Po půlhodině hry přišla velká šance Zlína! Poznar natahoval ke střele z dálky, nakonec však přihrával Holíkovi. Proti němu vystartoval z brány Brych a zakončení z blízkosti pokryl, přesněji vyrazil míč na rohový kop!

FK Třinec – FC Zlín

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 37. Poznar, 42. Poznar, 90+2. Matějov

Karty:   69. Smetana (TRI)

FK Třinec: Brych – Velner, Čelůstka, Hloch, Matoušek – Vomáčka (C) – Zimka (46. Gajdošík), Motyčka (65. Samiec), Martynek (78. Malíř), Joukl – Smetana. Trenér: Marek Kalivoda.
Náhradníci: Paleček – Samiec, Malíř, Hupka, Gavlák, Gajdošík.

FC Zlín: Dostál – Pazdera, Hájek, Hubáček, Matějov – Kopečný, Živulić (46. Motal), Holík (81. Malý), Bartolomeu (89. Benčík) – Železník (C), Poznar. Trenér: Bohumil Páník.
Náhradníci: Adamuška – Malý, Blanař, Motal, Kurtin, Benčík, Kraut.

Rozhodčí: Emanuel Marek – Jan Paták, Robert Hájek

Diváci: 303