Menu

Fotbal

Italská Serie A

UC Sampdoria – Parma Calcio 1913

2:2

konec (0:0)

31.05.2015, 20:45 • Luigi Ferraris, Janov • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 1.5 4.55 6.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Sampdoria Janov, která již nemohla vylepšit své sedmé místo v Serii A, se v posledním kole italské ligy rozešla smírně 2:2 s FC Parmou, jenž minimálně na rok padá do Serie B a přejme jí brzkou revitalizaci z obřích finančních potíží, se s vámi loučí a třeba zase další sezonu napočtenou z italské nejvyšší soutěže se opět bude těšit Tomáš Lysý. (22:54:56)
Statistiky zápasu:
Góly: 2-2.
Střely celkem: 13-5.
Střely na branku: 7-3.
Zásahy gólmanů: 1-5.
Střely mimo: 5-1.
Tyče a břevna: 1-1.
Rohy: 7-4.
Držení míče: 61% – 39%.
Žluté karty: 0-1.
Červené karty: 0-0.
Zápas mezi Sampdorií a Parmou končí. V první půli měli domácí jednu velkou šanci, hosté pak čtyři, z toho tři během třiatřicáté minuty, ale gól jsme díky výborným zásahům obou brankářů a břevnu neviděli.

Koření fotbalu přišlo až ve druhém poločase. Nejprve se v třiapdesáté minutě trefil Alessio Romagnoli, jenž při centru přeskočil beka a prosadil se do levého dolního rohu. Za dvacet minut vyrovnal Raffaele Palladino, jenž při pohledné akci umotal několik hráčů soupeře a za přispění Romagnoliho překonal bezmocného Viviana. Z remízy se hosté radovali jen pět minut, neboť po rohu nejprve Soriano orazítkoval hlavou břevno, aby pak po ťukesu Duncana a Eto'a propálil Iacobucciho Lorenzo de Silvestre. Poslední slovo však měli opět hosté, když se dvě minuty před koncem prosadil střelou zpoza vápna k pravé tyči Silvestre Varela. Parma se tak se Serii A loučí remízou.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Žádný centr do vápna však nepřichází, opět vidíme hru na půlce a sudí Massa zřejmě ukončí zápas.

90+3

Sampdoria znovu kombinuje jen někde na půlící čáře. Ještě však bude mít míč k dispozici, protože Gobbi fauloval Bergessia.

90+2

Konečně se domácí dostali k vápnu, ale vysunutí Eto'a nemělo přesnost a Iacobucci míč odkopl daleko od své svatyně.

90+2

Domácí k nelibostí svých fanoušků kombinují na své obranné polovině. Mají to však beci Sampdorie těžké, žádný z jejich spoluhráčů vepředu není v pohybu. To se pak nahrávka dává opravdu nelehko.

90+1

První z nich je téměř minulostí. Domácí si míč vyměňovali na středové čáře, poté přišla De Silvestriho zpětná přihrávka na Silvestreho.

90

Ve druhém poločase uvidíme tři minuty nad rámec normální hrací doby.

90

Ani další útok domácích nebude znamenat pro Iacobucciho žádné velké ohrožení, neboť Eto'o převzal íč v ofsajdu.

89

Hosté se znovu snažili o odpověď, ale nápřah Soriana končí vysokok nad branku.

Silvestre VARELA - 2:2

88

Parma právě vstřelila branku!
Parma opět srovnává stav zápasu, nechce se se Serii A loučit porážkou. Po rohovém kopu se míč dostal kousek za vápno, kde si na něj počkal SILVESTRE VARELA a pohlednou ránou k pravé tyči propáli lvše, co mu stálo v cestě.

86

Poslední střídání dnešního duelu. Alfred Duncan odchází ze hřiště, podal dobrý výkon, nahrál na gól. Poslední minuty dnešního duelu v sampdorijském dresu místo něj odehraje Angelo Palombo.

85

Rohový kop domácích nepřinesl žádné velké ohrožení branky Iacobucciho, Parma naopak podniká rychlý kontr, který končí také rohem.

84

Další přímý volný kop z levé strany v podání Sampdorie. Duncan zkusil přímou střelu na branku, kterou vyboxoval Iacobucci.

82

Třetí a poslední střídání hostí v tomto mači. Záložník José Mauri jde z placu, místo něj si zahraje McDonald Mariga.

UC Sampdoria – Parma Calcio 1913

2:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. Romagnoli (Duncan), 79. De Silvestri (Eto'o) – 74. Palladino (Gobbi), 88. Varela

Karty:   78. Jorquera (PRM)

UC Sampdoria: Viviano – De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini – Duncan (86. Palombo), Obiang, Acquah (46. Correa) – Soriano – Eto'o, Muriel (76. Bergessio).
Náhradníci: Romero – Muñoz, Wszolek, Okaka, Cacciatore, Palombo, Correa, Bergessio, Coda, Rizzo, Dordević, Marchionni.

Parma Calcio 1913: Mirante (72. Iacobucci) – Cassani, Feddal, Lucarelli (C), Gobbi – Lila (57. Ghezzal), Mauri (82. Mariga), Jorquera, Nocerino, Varela – Palladino.
Náhradníci: Bertozzi, Iacobucci – Coda, Mendes, Haraslín, Costa, Broh, Prestia, Galloppa, Mariga, M. Esposito, Ghezzal.

Rozhodčí: Davide Massa