Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK Třinec – FC Zlín

0:3

konec (0:2)

31.05.2015, 17:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2000 míst) • Ondřej Zoubek (@VondraZoubek)

Tipsport: 4.5 4.4 1.44 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Zlín právě vstřelil branku!
Ševci přidávají ještě jednu třešničku na vítězný dort! Pazdera odzbrojil Matouška a krásnou přihrávkou vyslal do úniku po pravé straně Železníka. Ten si poradil s vracejícím se Matouškem, poslal přesný centr na RÓBERTA MATĚJOVA a slovenský obránce přidal hlavou třetí zásah – 0:3!

42

Zlín právě vstřelil branku!
Zlín pak udeřil rychlým protiútokem a přidává druhou branku! Po pravém křídle se prohnal Kopečný a podařilo se mu odcentrovat před branku. TOMÁŠ POZNAR prokázal střeleckou intuici, naběhl si přesně na místo určení a po zemi překonal Brycha podruhé – 0:2!

37

Zlín právě vstřelil branku!
Rohový kop už ale Třinečtí neubránili a poprvé inkasují! Od rohového praporku rozehrával zkušený Hubáček, nalezl ve vápně TOMÁŠE POZNARA a pro vytáhlého útočníka nebylo problémem umístit balon za bezmocného Brycha – 0:1!

FK Třinec – FC Zlín

0:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 37. Poznar, 42. Poznar, 90+2. Matějov

Karty:   69. Smetana (TRI)

FK Třinec: Brych – Velner, Čelůstka, Hloch, Matoušek – Vomáčka (C) – Zimka (46. Gajdošík), Motyčka (65. Samiec), Martynek (78. Malíř), Joukl – Smetana. Trenér: Marek Kalivoda.
Náhradníci: Paleček – Samiec, Malíř, Hupka, Gavlák, Gajdošík.

FC Zlín: Dostál – Pazdera, Hájek, Hubáček, Matějov – Kopečný, Živulić (46. Motal), Holík (81. Malý), Bartolomeu (89. Benčík) – Železník (C), Poznar. Trenér: Bohumil Páník.
Náhradníci: Adamuška – Malý, Blanař, Motal, Kurtin, Benčík, Kraut.

Rozhodčí: Emanuel Marek – Jan Paták, Robert Hájek

Diváci: 303