Menu

Hokej

KHL

Dinamo Riga – Atlant Moskevská oblast

3:1

konec (0:1, 1:0, 2:0)

28.01.2015, 18:30 • Arena Riga • Lukáš Podleśny (@LukasPodlesny)

Tipsport: 1.97 3.6 3.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše a u dalších onlajn přenosů nashledanou. (20:58:10)
Československá stopa v utkání
Jakub Sedláček (RIG) 31 zák., 1 gól, 96,88%
Milan Jurčina (RIG) 0+0, 3 střely, čas na ledě 21:20
Dnešní utkání je tedy u konce a Dinamo Riga vítězí 3:1. Vítězný gól si připsal Genoway a troufnu si říct, že tato branka bude v Rusku ještě předmětem mnoha debat. Engren byl totiž dle mého názoru jednoznačně atakován v brankovišti a branka to byla opravdu sporná. V poslední sekundě ještě pečetil výhru domácího celku trefou do prázdné brány Gints Mejja.

60:00

Konec zápasu.

Gints MEJJA - 3:1

59:59

Riga právě vstřelila branku!
Domácí vyhráli buly u vlastní brány, dostali kotouč do středního pásma a GINTS MEJJA jej napálil do prázdné brány. Je hotovo, Dinamo vítězí! Asistence: Andris Džerinš, Oskars Cibulskis

59:51

Výborně Mejja strčil na poslední chvíli hokejku do rány od modré čáry a kotouč díky tomu skončil jen v ochranné síti.

59:29

Po zakázaném uvolnění Dinama si bere timeout i Artis Abols, který dopřeje odpočinek svým nejlepším hráčům a samozřejmě Kubovi Sedláčkovi.

58:56

Sošnikov se natlačil před brankáře Dinama, ale Sedláček opět odolal a přiblížil svůj tým k vítězství. Od toho dělí Dinamo přibližně jedna minuta!

58:42

Sedláček vyrazil Šmeljovovu střelu, ale Atlant se drží v útočném pásmu.

58:30

Atte Engren zůstává na střídačce a hosté to zkusí v šesti!
Dnešní utkání sleduje 5880 diváků.

58:30

Po přerušení si bere trenér Atlantu Alexej Kudašov oddechový čas.

57:57

Velmi nepříjemné střele z otočky musel čelit Sedláček, ale český gólman i tentokrát podržel svůj tým a nenechal Atlant dvě minuty před koncem třetí třetiny vyrovnat.

57:26

Litovčenko se okamžitě zapojil do útoku a bojuje o kotouč v útočném pásmu.

56:51

Hosté v plném počtu.

56:26

I v oslabení se Gilroy odhodlal k pěknému sólu, po kterém však skončil za bránou Sedláčka a odtud by střílel branku více než těžce.

55:49

Bukarts kombinoval s Redlihsemv blízkosti modré čáry tak dlouho až se vykombinovali i s kotoučem do středního pásma.

54:51

Další rána pro Atlant přichází v podobě vyloučení Vjačeslava Litovčenka (ATL), který trefil vysokou holí Rodrigo Abolse.

54:17

Gilroy kroužil kolem Sedláčkovy brány, ale vykroužil tak maximálně kolečko v blízkosti brankoviště a nevyprodukoval ani přesnou přihrávku natož střelu.

53:22

Nakonec se přeci jenom hosté zmohli na střelu, ale kdybych řekl, že kotouč letěl jen vedle, tak by to bylo opravdu málo. Tato rána by netrefila ani fotbalovou bránu.

52:55

Hosté se snaží dostat do útočného pásma, ale obrana Dinama je zatím velmi pozorná a nepouští Atlant do šancí.

52:07

Genoway přichystal gólovku pro Indrašise, ale ten nedokázal z první nasměrovat kotouč za Engrenova záda. Střelec druhé branky Dinama následně inkasoval nepříjemný zásah kotoučem do obličeje.

Charles GENOWAY - 2:1

50:23

Riga právě vstřelila branku!
Dinamo těží ze svého tlaku a jde do vedení! CHARLES GENOWAY se dostal k volnému puku kousek od modré čáry a dělovkou propálil vše, co mu stálo v cestě. Nutno říci, že Engren byl v brankovišti atakován Bukartsem a nemohl plnohodnotně zasáhnout. Hlavní rozhodčí si sice vše pojistil u videa, ale i tak se dle mého názoru jednalo o minimálně velmi sporný moment! Vůbec se nedivím Engrenovi, který vystartoval na jednoho z hlavních rozhodčích. Asistence: Linus Videll, Mikelis Redlihs

49:26

Indrašis je dnes jednoznačně nejlepším hráčem domácích a byl to právě on, kdo opět prověřil Engrena. Finský gólman zatím ve třetí třetině odolává.

48:30

Atlant si v posledních chvílích nedokáže přihrát a dostává se do problémů. Nyní se bude po zakázaném uvolnění vhazovat u Engrena.

47:51

Několik velmi povedených střel mířilo na Engrena, ale finský brankář dokázal všechny zlikvidovat a drží Atlant nad vodou. Dinamo Riga však zvyšuje tempo a dostává hosty stále častěji pod tlak.

46:52

Dobře hrálo Dinamo přesilovou hru, avšak branku nevytěžilo a Babčuk se za pět vteřin vrátí na led.

46:05

Miks Indrašis si najel před bránu, ale v poslední chvíli do přihrávky mířící na jeho hokejku vložili hole obránci Atlantu a nepustili Indrašise k obrovské šanci.

45:33

Velmi nepřesnou rozehrávkou se prezentovali domácí borci a v přesilovce zahráli jen na zakázané uvolnění.

44:57

Je to tak. Anton Babčuk (ATL) dostává dvě minuty za držení.

44:52

Jerofejevs se ve slibné pozici dokázal uvolnit a vystřeli, ale Engren si s jeho zakončením poradil. Za chvíli se však bude vylučovat.

44:13

Opravdu velmi nepříjemní jsou při forčekingu hráči Atlantu, ale obránci Dinama zatím situaci zvládají a neztrácí kotouče.

43:04

Sorokin nahazoval kotouč od modré na Sedláčka, avšak nahození nebylo tečováno a nezpůsobilo Sedláčkovi větší problémy.

42:32

Hosté jsou po ubráněném oslabení velmi aktivní a ve třetí třetině jsou zatím lepším celkem.

42:08

Domácí se usadili v útočném pásmu a Džerinš získal nahozením na Engrena aspoň vhazování před bránou Atlantu Mytišči.

41:06

Po jednom ze soubojů u mantinelu se z hlediště sice ozývá pískot, avšak hlavní rozhodčí se nechystá vylučovat.

40:27

Taratuchin se hned zapojil do útoku, postupoval nikým neatakován na Sedláčka, ale ten jeho střelu dokázal vytáhnout ramenem nad.

40:19

Zbytek přesilovky Dinama je pryč a hosté hrají v plném počtu.

40:01

Začala třetí třetina.
Čtyřicet minut utkání je fuč a stav je vyrovnaný 1:1. Ve druhé třetině se totiž jako jediný prosadil domácí Miks Indrašis, který již ve 22.minutě dokázal přesnou střelou vyrovnat. Po nevybíravém faulu Bicevskise ve 34.minutě se nám začalo poměrně přiostřovat a viděli jsme několik menších šarvátek. Uvidíme, co si pro nás hráči připraví ve třetině třetí, která začne přibližně v 20:09.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:55

Sergej Šmeljov dostal kotouč do středního pásma a v této třetině již nic víc neuvidíme.

39:31

Dobrá Jurčinova dělovka byla sražena do ochranné sítě a vhazovat se bude před Engrenem.

38:19

Roberts Bukarts (RIG) dostává dvě minuty za hrubost, Igor Levitskij (ATL) také, navíc však dvě minuty za sekání a je z toho přesilovka pro Dinamo Riga.

38:19

Na ledě se nám začíná hodně jiskřit! Šarvátka se tentokrát strhla u Sedláčkovy brány, kde se obránci Dinama pustili do dvou hostujících hráčů, kteří šťourali do Sedláčka.

38:07

Dinamo Riga zvládlo dlouhé oslabení a hraje v plném počtu.

37:35

Tvrdá rána přiletěla od modré čáry, ale Sedláček byl opět připraven a přerušil hru.

37:18

Sošnikov je zpět na ledě a zaváží kotouč do útočného pásma. Hosté rozjíždí kombinaci.

36:40

Genoway se vydal ve vlastním oslabení na výlet za Engrenovu bránu a našetřil několik velmi cenných vteřin. Atlant tuto dlouhou přesilovku vůbec nezvládá.

35:32

Domácím se daří vyhodit kotouč přes všechny čáry a zatím se opravdu skvěle brání.

34:32

Miks Indrašis nahodil kotouč na Engrena a vybojoval pro Dinamo vhazování v útočném pásmu. Skvělá práce útočníka rižského celku.

33:59

Po Sošnikovově střele se dostal k puku na hranici brankoviště Chlopotov, který se jej snažil zasunout za ležícího Sedláčka, ale domácí brankář fantasticky zasáhl a zlikvidoval vleže obrovsou šanci hostujícího celku.

33:07

Maris Bocevskis (RIG) sestřelil Potapova, kterého šel okamžitě pěstmi pomstít Alexander Jarullin (ATL). Pro domácího hráče to znamená konečnou v dnešním zápase a hosté si zahrají pětiminutovou přesilovku. Následný dvouminutový trest za bitku se vykrátil s trestem Jarullinovým.

32:51

Dvě dobré šance měl Taratuchin, netrefil a tak se na druhou stranu vydal Saulietis, který však nepochodil se svou kličkou.

32:14

Několik chyb vytvořili domácí obránci v rozehrávce a pramenila z toho šance na střelu v podání Atlantu. Hosté však netrefili zařízení.

30:51

Pohlednou kombinaci první lajny Dinama přerušil Sorokin, ale Atlant se nedostal nikterak daleko, neboť jej zastavil ofsajd.

30:13

Na druhé straně zlikvidoval zakončení jednoho z hostujících hráčů Jakub Sedláček. Nevypadal však vůbec jistě.

29:46

Saulietis se několika změnami směru fantasticky uvolnil u mantinelu, namířil si to na Engrena, ale těsně před hostujícím brankářem mu ujel kotouč a nedokázal tak zakončit.

28:58

Dlouhá přihrávka na útočnou modrou sice našla Bicevskise, ale ten záhy přišel o puk.

28:15

Velké potíže dělal Gluchov Sotnieksovi za bránou Jakuba Sedláčka, avšak obránce Dinama si s Gluchovem nakonec poradil a dostal kotouč do středního pásma.

27:25

Se závěrem přesilovky měli domácí obrovskou šanci, ale ani Genoway ani Indrašis nedokázali dostat kotouč za brankovou čáru.

26:59

Dva dobré střelecké pokusy obstaral Brock Trotter, který však ani jednou netrefil bránu a Engren následně zastavil Redlihsovu ránu od modré čáry.

26:02

Domácí sice kombinují v útočném pásmu, ale střela zatím ne a ne přijít.

25:23

Matthew Gilroy (ATL) natlačil Saulietise na Engrena a jde na trestnou lavici za nedovolené bránění.

24:36

Panečku to byla šance! Andrej Taratuchin dostal přesnou přihrávku do jízdy, střílel z první na Sedláčka, ale český brankář se dokázal natáhnout a zlikvidovat obrovskou šanci hostujícího celku.

24:03

Velký provoz měl před svou bránou Jakub Sedláček, ale český brankář dokázal nadvakrát zkrotit nepříjemnou střelu a nepustil Chlopotova k dorážce.

23:36

Tak přeci jenom se hosté dostali do útočného pásma a Korobov udržel svou střelou Sedláčka v provozní teplotě.

22:57

Hosté se po obdržené brance nemohou dostat vůbec do hry a Dinamo momentálně ovládá celé kluziště.

21:32

Další nebezpečný útok táhl Rodrigo Abols, avšak proti jeho sraženému zakončení dokázal trochu akrobaticky zasáhnout Atte Engren.

Miks INDRAŠIS - 1:1

21:16

Riga právě vstřelila branku!
Fakt, že nedošlo ke střele však nemůžeme říct na druhé straně, kde Darzinš našel mezi kruhy MIKSE INDRAŠISE a ten přesnou svižnou ranou nedal šanci hostujícímu brankáři. Asistence: Lauris Darzinš, Kyle Wilson

20:37

Atlant poslal na začátek druhé třetiny na led Sošnikovovu pětku a ta zatím dokáže operovat v útočném pásmu. Ke střele však zatím nedošlo.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu, která nám nabídla jednu branku a průměrný hokej. Hosté vedou 0:1 díky brance Šmeljova ze šesté minuty, avšak poté měli lehce více ze hry domácí hráči, kteří si však vylámali zuby na pozorném Engrenovi či na vlastních nepřesnostech a chybách. Do druhé třetiny tak půjdou hosté s jednobrankovým vedením. Další třetina začne přibližně v: 19:20

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:34

Zřejmě poslední útok první třetiny obstarali domácí hráči, ale Ťuljapkin narušil jejich souhru a Atlant již dohraje tuto třetinu s kotoučem na svých holích.

18:23

Opět je na ledě Sošnikovova lajna, ale do šance se na druhé straně dostali domácí. Saulietis si zpracoval kotouč, vypálil z mezikruží a donutil Engrena přerušit hru. Nutno říci, že střela se Saulietisovi příliš nepovedla.

17:11

Pasáž plnou nepřesností narušil Indrašis se svým průnikem, avšak tentokrát se domácí hráč nedostal ani zakončení, neboť jeho spoluhráči ztratili jím pracně vybojovaný puk.

15:33

Ve velkém stylu ubránilo Dinamo zbytek oslabení a Saulietis je zpátky na ledě.

14:51

Babčuk ani se svou druhou střelou neuspěl a Miks Indrašis mohl zaútočit ve vlastním oslabení. Lotyš zkoušel šikovnou kličku a rychlou střelu, ale Engren byl se svým betonem připraven.

14:08

Sedláček opět celkem bez problémů zasahuje a přerušuje hru po Chlopotovově slabém zakončení.

13:52

Anton Babčuk dostal nabito kousek od modré čáry, ale svou dělovkou trefil jen Jakuba Sedláčka.

13:33

Velmi nebezpečným zákrokem kolenem atakoval Kaspars Saulietis (RIG) Taratuchina a domácí hráč už míří poslušně na lavici hanby.

12:50

Fanoušci Rigy se sice dožadovali vyloučení za vyhození puku do hlediště, ale rozhodčí viděli teč a Kozlov nepůjde na trestnou lavici.

12:14

Džerinš velmi šikovně poslal kotouč do jízdy Mejjovi, ale ani člen třetího útoku nedokázal ohrozit Engrena jakými přesným zakončením.

11:35

Darzinš přenechal kotouč v útočném pásmu Wilsonovi, jenže útočník Rigy trefil jediného obránce před sebou a Engren tak mohl být v klidu.

10:34

Dinamo již je v plném počtu a Mikelis Redlihs okamžitě hledal spoluhráče před bránou. Neúspěšně.

10:04

Opět se domácí dokázali vymanit z vlastního pásma a nepovedená přesilovka Atlantu pomalu končí.

09:20

Dobře se zatím brání domácí borci a již potřetí vyhazují kotouč do středního pásma.

08:14

Milan Jurčina (RIG) je prvním vyloučeným hráčem utkání. Dvě minuty za hrubost.

08:01

Na druhé straně se do slibné pozice dostal Miks Indrašis, avšak domácí útočník trefil jen Engrena.

07:35

Obrovská šance hostů! Vjačeslav Kozlov dostal od mantinelu přihrávku mezi kruhy, ale Sedláček dokázal vykopnout levý beton a zasáhnout proti Kozlovově zakončení.

07:02

Sošnikovova pětka je na začátku utkání velmi aktivní a právě Nikita Sošnikov prověřil další střelou Sedláčkovu pozornost. Brankář Dinama byl tentokrát úspěšný.

06:40

Kotouč velmi pomalu doklouzal k Engrenovi, který je přikryl a přichází první komerční přestávka.

Sergej ŠMELJOV - 0:1

05:52

Atlant právě vstřelil branku!
Zničehonic se hosté dostali do velmi dobré šance a jdou nakonec do vedení! Sošnikov parádní přihrávkou mezi kruhy našel najíždějícího SERGEJE ŠMELJOVA a ten z první překonal Jakuba Sedláčka. Český brankář byl bez šance. Asistence: Nikita Sošnikov

05:41

Darzinš ani na druhé straně Potapov neuspěli s průnikem do útočného pásma a kotouč se ocitá v pásmu středním.

05:15

Kotouč zavítal po Babčukově nahození do ochranné sítě a vhazovat se bude ve středním pásmu.

04:21

Hned několik neúspěšných útoků na obou stranách bylo nyní v krátké hrací době k vidění a puk se nakonec ocitá za bránou Engrena. Zde jej přebírají hosté a v klidu střídají.

03:09

Až po třech minutách hry se domácí dostali do útočné fáze, ale Darzinšova přihrávka zpoza brány skončila pouze u Atte Engrena.

02:22

Hosté začali toto utkání aktivněji a nepustili zatím Dinamo do svého pásma. Hra se odehrává především v pásmu domácího celku.

01:53

Velmi nepřesnou přihrávkou na Bicevskise se prezentoval Saulietis a je z toho zakázané uvolnění Dinama.

01:06

Nadvakrát musel Sedláček krotit Taratuchinovo zakončení, což zvládl a připsal si do statistik první dva úspěšné zákroky.

00:27

Hosté se jako první pokusili dobýt útočné pásmo svého soupeře, avšak kotouč končí na hokejce Oskarse Cibulskise, který za vlastní bránou uklidňuje hru.

00:01

Utkání právě začalo.
Je nejvyšší čas na státní hymny. Jako první zazní ruská, hned po ní bude následovat pochopitelně lotyšská.
Hráči hostujícího Atlantu jsou na ledě, přichází chvíle pro maskota domácích a jeho okružní jízdu ledovou plochou. Hned za ním na led vyjíždí i domácí miláčci.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa

Jakub Sedláček (RIG)
Milan Jurčina (RIG)
Pohled do statistik

Riga se momentálně nachází těsně pod postupovými pozicemi, devátou příčku jí zaručuje zisk 65 bodů. V posledním ligovém duelu lotyšský celek zvítězil na půdě Čerepovce 4:3.

Mytišči je sice v rámci Západní konfetence jedenácté, ovšem na svého nadcházejícího soka ztrácí pouhé dva body. V předchozím zápase Atlant vytěžil plný bodový zisk, Bratislavu přestřílel 5:4.
Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu své další pokračování, v jehož rámci změří síly celky Dinamo Riga a Atlant Moskevká oblast. Úvodní buly bude v Areně Riga vhozeno v 17:30! Přeji příjemný sportovní zážitek!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Dinamo Riga – Atlant Moskevská oblast

3:1

konec (0:1, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 22. Indrašis (Darzinš, Wilson), 51. Genoway (Videll, M.Redlihs), 60. Mejja (Džerinš, Cibulskis) – 6. Šmeljov (Sošnikov)

Dinamo Riga: Sedláček (Deslauriers) – K.Redlihs, Cibulskis, Genoway, Jurčina, Sotnieks, Jerofejevs, Grinbergs – M.Redlihs, Videll, Trotter – Darzinš, Wilson, Indrašis – Abols, Džerinš, Mejja – Skvorcovs, Saulietis, Bukarts – Bicevskis

Atlant Moskevská oblast: Engren (Artěmjev) – Korobov, Gilroy, Novopašin, Sorokin, Ťuljapkin, Jarullin, Babčuk – Potapov, Sošnikov, Šmeljov – Chlopotov, Černov, Bodrov – Kozlov, Taratuchin, Levickij – Voronin, Junkov, Leščenko – Jašin

Rozhodčí: Alexander Sojn, Sergej Kulakov – Dmitrij Sivov, Sergej Šeljanin

Diváci: 5880

Průběh zápasu
1. třetina
05:52
08:14
13:33
Po 1. třetině
2. třetina
21:16
25:23
33:07
38:19
Po 2. třetině
3. třetina
44:57
50:23
54:51
59:59
Konec