Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC Košice – HK Nitra

1:3

konec (1:0, 0:1, 0:2)

07.12.2014, 17:00 • Steel aréna, Košice • Veronika Pancuráková (@PancurakovaVer) sk

Tipsport: 1.88 4.2 3.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Zápas je na konci, tri body putujú do Nitry. (19:12:42)

Roman TOMÁNEK - 1:3

59:36

Nitra dala gól!

Do prázdnej bránky puk napálil ROMAN TOMÁNEK. Asistencia: Dušan Milo.

59:23

Hostia poslali puk iba na zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude po pravici Lakosila, bránka Košíc je prázdna.

59:10

Pokračuje sa v hre, vhadzuje sa pred Melicherčíkom.

59:10

Oddychový čas domácich.

55:10

Nitra mohla navýšiť svoje vedenie! Spred bránky pálil z čistej šance Tománek, ale Melicherčíks a vyznamenal a jeho pokus zachytil.

54:37

Košice sa budú brániť. Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za pád pod nohy Šeda.

53:56

Hostia mohli už v plnom počte navýšiť svoje vedenie! Po rýchlom prechode sa dostali do situácie dvoch proti jednému, v ktorej Pupák prihrával na Kuzmu, no ten bol od puku v poslednej chvíli dobre odstavený a nemohol vystreliť podľa svojich predstáv.

51:21

Nitra sa bude minútu a 19 sekúnd brániť v oslabení o dvoch hráčov! Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Milo.

50:40

Nitra sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za hákovanie Lelkeš.

Marek SLOVÁK - 1:2

48:43

Nitra dala gól!

Košičania napokon prečkali vlastné oslabenie, ale inkasujú v plnom počte. Aktivita hostí sa skončila zakončením MAREKA SLOVÁKA, ktorý puk spred bránky prepasíroval za Melicherčíka. Asistencie: Filip Bajtek a Jakub Ručkay.

46:09

Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje Bicek na dve minúty za držanie.

45:47

Košičania sa opäť pretlačili do pásma a bola z toho nebezpečná situácia pred Lakosilom! Tam nastrelený puk skočil niekde medzi nitrianskeho gólmana a košického útočníka Jenčíka, no následná strela Lakosila neprekvapila.

39:30

Nitra je už v plnom počte a tlačí sa do zakončenia! Z nebezpečnej pozície z hranice ľavého kruhu pálil Lelkeš, ale iba priamo do hrude domáceho brankára.

38:22

Hosťujúci Slovák to vo vlastnom oslabení urobil naozaj bravúrne a s pukom na hokejke prešiel takmer celé klzisko! Od stredného pásma si obišiel celú obranu a zakončoval z uhla, ale puk za betóny Melicherčíka neprepchal.

36:28

Nitra sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za seknutie Bajtek.

35:17

Zlá rozohrávka hostí ponúkla Oceliarom možnosť na útok vo vlastnom oslabení. Do brejku sa pustil Češík, no v jeho závere z ľavej strany Lakosila neprekvapil.

34:01

Hneď v úvode nitrianskej presilovky sme videli skvelú šancu na skórovanie. Pálil Nádašdi, no Melicherčík jeho pokus vyrazil pravým betónom.

33:42

Košice sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Suja.

33:37

Nitra sa rozhodla opäť zaútočiť a bola z toho veľmi zaujímavá situácia! Spoza Šedu vypálil Štefanka a Melicherčík toho asi veľa nevidel, no puk zrejme aj so šťastím schoval v lapačke.

Tomáš NÁDAŠDI - 1:1

32:18

Nitra dala gól!

Napokon je vyrovnané! Košičania sa už bránili pridlho a z veľkého náporu hostí vyústila prudká rana spred modrej čiary. Jej autorom bol TOMÁŠ NÁDAŠDI a prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Edmund Piačka.

29:32

Na opačnej strane klziska sme vzápätí videli skvelú šanci domácich! Hostia odišli striedať a nechali otvorený priestor pre Lapšanského, ktorý si obhodil posledného obrancu a prudko pálil, no iba tesne minul bránku Lakosila.

29:14

Nitra sa presunula do útoku. Tam prišla veľmi tvrdá strela, po ktorej sa naťahoval Melicherčík. Domáci gólman po zákroku napokon ani neudržal stabilitu a padol vedľa bránky, no puk mu iba poskakoval pri žrdi z vonkajšej strany a napokon ho zachytil do lapačky.

26:48

Situáciu sme napokon z nášho stanovišťa videli správe a puk bránkovú čiaru nepreťal. Pokračuje sa za stavu 1:0 v prospech Košíc.

26:48

Hra je konečne prerušená a hlavný rozhodca ešte pre istotu pôjde telefonovať s videorozhodcom. Arbiter z videa najlepšie posúdi, či puk odrážajúci sa od žrde a kĺzajúci sa po čiare náhodou neprešiel až do bránky.

25:18

Neuveriteľné! Malo byť vyrovnané. Najskôr po prihrávke Lukáša Nováka pálil Tománek, ale iba do pozorného Melicherčíka. Potom prišla rana od modrej čiary, ktorá sa od pravej žrde po celej bránkovej čiare odrazila do ľavej žrde a odtiaľ mimo priestoru bránky.

24:34

Košice sa budú brániť! Na dve minúty smeruje za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Sojčík.

23:31

Po rýchlom prechode na útočnú polovicu sa aj Košiciam podarilo vymyslieť zaujímavú akciu. Pred bránkou ostal úplne osamotený Cebák, no Lakosil sa všemožne popresúval a napokon cez pozorne osadené betóny puk za svoj chrbát nepustil.

22:56

Košičania sa musia brániť! Pálil zrejme Pupák a dokonale zaskočil Melicherčíka. Puk opečiatkoval iba hornú žrď bránky a následne sa nebezpečne odrážal v bránkovisku, no po veľkom boji ho upratal Bartoš.

17:04

Košičania budú hrať v trojici! Na tresnú lavicu odchádza na +2 minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Philipp.

16:32

V hre štyroch proti štyrom Košičania pokračujú v nátlakovom hokeji. Najskôr páli Cebák, ale jeho prudký pokus Lakosil zachytil. Po následnom vhadzovaní nastal po ďalšej strele zmätok pred bránkou, ktorý nekompromisným odpalom vyriešil až Stümpel

Adam LAPŠANSKÝ - 1:0

16:06

Košice dali gól!

Domáci tím sa dostáva do vedenia. Košickí hokejisti sa natlačili do zakončenia, s ktorým si ešte Lakosil poradil, ale následná dorážka už skončila iba v sieti. Z ľavej strany sa presadil ADAM LAPŠANSKÝ. Asistencia: Tomáš Hrnka.

15:24

Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná! Štrbák musel zastaviť súpera, ktorý sa mohol rútiť do samostatného nájazdu a odpyká si dve minúty za nedovolené bránenie.

15:12

Nitra sa bude brániť! Na dve minúty za držanie protihráča odchádza na trestnú lavicu Piačka.

11:46

Košičania predviedli peknú presilovkovú súhru. Bartoš spoza bránky našiel Štrbáka, ale ten skúsene prihral ešte na stranu pre Jenčíka. Jenčík si vylepšil streleckú pozíciu a pálil z uhla, no Lakosil sa predviedol bravúrne a puk pravým betónom vytesnil.

11:19

Nitra sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Nádašdi.

08:10

Pred bránkou Lakosila sa toho teraz zomlelo skutočne veľa! Najskôr puk kĺzajúci sa do siete tesne pred čiarou odpálil Bednár a potom Košičania pokračovali v streleckých pokusoch. Pred bránkou nepochodil Philipp a veľmi tvrdou ranou napálil Lakosilove betóny aj Drgoň.

05:14

Pomer síl na ľadovej ploche sa vyrovná. Na trestnú lavicu smeruje za podrazenie Lelkeš.

04:26

Nitra hneď v úvode presilovky spálila veľkú príležitosť! Hostia po buly tvrdo vypálili a puk sa pred bránkou poodrážal, až chcel zakončovať Pupák. Na toho si ale Oceliari dali pozor a od puku ho odstavili.

04:17

Košice sa budú brániť! Štrbák smeruje na trestnú lavicu za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.

03:34

Hostia si v obrane opäť nerozumeli a opäť z toho bola dobrá šanca pre Košice. Chovan puk z uhla z ťažkej pozície posielal pre Sojčíka, no na toho si nitrianska obrana dala veľký pozor.

01:56

Nitra ale teraz pri striedaní trochu prepadla v defenzíve a nechala domácim hráčom otvorený priestor. To chcel využiť Jenčík, ale jeho prihrávka pred bránku Hinďoša nenašla. Jenčík následne pálil opäť, no iba zostrelil Lakosila.

HC Košice – HK Nitra

1:3

konec (1:0, 0:1, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 17. Lapšanský (Hrnka) – 33. Nádašdi (Piačka), 49. Slovák (Bajtek, J. Ručkay), 60. Tománek (Milo)

HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák, Cebák, Philipp, Jánošík, Šeda, Drgoň, Macejko – Rachůnek, Hrnka, Lapšanský – Jenčík, Bartoš, Hinďoš – Bartánus, Češík, Bicek – Sojčík, Chovan, Suja – Stupka

HK Nitra: Lakosil – Nádašdi, Ordzovenský, M. Novák, Bednár, Mezei, Milo, Kuzma – L. Novák, Stümpel, Tománek – Bajtek, Slovák, J. Ručkay – Pupák, Štefanka, Lelkeš – Piačka, D. König

Rozhodčí: Jonák, Müllner – Gajan, Smrek

Průběh zápasu
1. třetina
04:17
05:14
11:19
15:12
15:24
16:06
17:04
Po 1. třetině
2. třetina
24:34
32:18
33:42
36:28
Po 2. třetině
3. třetina
46:09
48:43
50:40
51:21
54:37
59:36
Konec