Menu

Hokej

Tipsport extraliga

Mountfield HK – BK Mladá Boleslav

3:2

po prodl. (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)

03.10.2014, 18:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Martin Voltr

Tipsport: 1.73 4.45 4.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

MIKUŠ - 3:2

64:29

Mountfield právě vstřelil branku!
Výkon boleslavského brankáře ale jeho týmu stačí pouze na bod. Hradec nejdřív utekl hrobníkovi z lopaty a teď pro sebe celý zápas rozhoduje! Domácí hokejisté vyhráli buly a pak na modré čáře natáhl k parádní ráně PETER MIKUŠ, který propálil všechno před sebou a přisoudil bonusový bod hradeckým barvám – 3:2 po prodloužení! Asistence: Dávid Skokan.

64:21

Povedená střela Jiřího Šimánka na druhou tyčku. Jenže Michal Valent je dnes ve velké formě, jeho lapačka se znovu výtečně natáhla.

63:52

Hned po vhazování pálil Slovák a k dorážce se dostal Rastislav Dej. Nevím, kolik bylo v horní polovině branky místa, natažený Valent ale puk parádně i se štěstím vytáhl do ochranné sítě!

62:21

Hradecká čtveřice sevřela Boleslav, jenže Dejovo zakonční šlo z hodně velkého úhlu. Tohle musel Valent mít.

ŠIMÁNEK - 2:2

59:48

Mountfield právě vstřelil branku!
Neuvěřitelná vlna euforie otřásla hradeckým zimním stadionem, dvanáct sekund před vypršením času Hradec Králové posílá zápas do prodloužení! Po Slovákově nahození se puk dostal před brankoviště, kde ho Kukumberg přiťukl JIŘÍMU ŠIMÁNKOVI a hradecký kapitán nechytatelnou střelou vyrovává – 2:2! Asistence: Roman Kukumberg.

59:15

Buly v boleslavské třetině. Hradečtí to zkoušejí v šesti bez brankáře, nemají na co čekat!

59:15

Teď už to přišlo. Rastislav Dej nahodil puk na Michala Valenta a domácí si vybírají oddechový čas.

56:27

Dnešnímu utkání přihlíží 4163 diváků.

56:09

Hradečtí chybovali v rozehrávce a hosté mohli rozhodnout. Pavel Musil ale v přečíslení míjí domácí branku!

54:12

Rastislav Dej byl zahákován před boleslavskou klecí, tak pálil Roman Kukumberg. Bránu ale ve velkém závaru přestřelil!

49:53

Panejo, už mohlo být vyrovnáno, ideální pas zpoza brány dostal od Mertla Peter Mikuš. Jenže Michal Valent byl proti!

KUDRNA - 1:2

47:44

Mountfield právě vstřelil branku!
Obrovské trápení domácího týmu v útočné fázi aspoň pro tuhle chvíli končí, Mountfield poprvé nachází recept na hostujícího brankáře! Mertlova přihrávka od hrazení možná nebyla úplně podle jeho představ, ale stejně ji JAROSLAV KUDRNA stihl dojet a jako zkušený mazák ideálně poslat do druhého růžku – 1:2! Asistence: Tomáš Mertl, Tomáš Slovák.

45:43

Že by Hradečtí začali chodit do brány? Dobrou střelu Kudrny znovu musel vytěsnit Michal Valent, Jiří Šimánek pak byl u dorážky o desetinu sekundy později, než by potřeboval.

45:11

Znovu pálil slovenský štírek v hradeckých službách, prakticky ze stejné pozice. Nemířil ale tak přesně a Valent byl znovu bezchybný.

43:21

Hradečtí namazali do sóla Radanu Lencovi. Ten byl ale tísněn Frühaufem, proto svou bekhendovou kličku nezakončil ideálně a Kacetl to neměl až tolik složité.

42:29

Pavel Musil (MBL) se držel Bohumila Janka prakticky v celém středním pásmu. Když ho stáhl na led, rozhodčí zvedl pravici a nabízí domácím přesilovku. Menší trest za hákování.

LÁTAL - 0:2

37:49

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Totálně nezáživnou a nudnou pasáž přetíná druhý gól hostujícího týmu! Své štěstí zkusil nahozením z rohu pásma Jiří Rys a před brankou operoval MARTIN LÁTAL. Kotouč si nejspíš srazil za záda sám hradecký brankář, ale předtím ho pravděpodobně právě Látal tečoval a Boleslav navyšuje své vedení – 0:2! Asistence: Jiří Rys.

32:57

Hradečtí už jsou hodně unavení. Puk znovu tečoval Pabiška, ale tentokrát zamířila černá guma mimo domácí klec!

31:50

Tomáš Klimenta dostal puk od hrazení a nakonec se prokousal až do zakončení. Kacetlovi byl už ale moc blízko a neměl čas zamířit přesněji!

31:12

A zase je tady přesilovka pro Mladou Boleslav. Hradečtí předvedli velký kiks v rozehrávce, který uhasil Peter Frühauf (HKR) jen za cenu dvouminutové penalizace za sekání.

29:30

Skvělý Michal Valent! Hradec sehrál svoji tradiční přesilovkovou kombinaci z loňského roku, Mertl vybídl křižným pasem obránce Reného Vydareného, jeho střelu ale nepustil do brány gólman hostů!

27:59

Tak přece se někomu podařilo soupeře sevřít v tlaku, byl to první hradecký útok. V šanci Mertla zatáhl za záchrannou brzdu Milan Hruška (MBL), který putuje dnes podruhé za katr, tentokrát za hákování. Přesilovka pro domácí.

25:19

Publikum roztleskal aspoň povedený hit Dávida Skokana na Jiřího Ryse, který se ale oklepal okamžitě.

13:54

Neuvěřitelná šance domácích! Jaroslav Kudrna mohl dorážet puk do prázdné brány, jenže ho netrefil dokonale a Valent stačil nataženou hokejkou na brankové čáře zasáhnout!

11:57

Domácí mají šanci odpovědět stejnou mincí, podruhé si zahrají přesilovku. Milan Hruška (MBL) si odpyká menší trest za nedovolené bránění.

PABIŠKA - 0:1

09:45

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Je tomu přesně tak, Boleslav se využitou přesilovkou ujímá vedení! Milan Hruška na modré čáře moc dobře věděl, že na něj před brankovištěm čeká LUKÁŠ PABIŠKA, tak ho oslovil přesnou nabídkou na teč. Ta přišla pod hranicí horní tyčky a Kacetl nedostal šanci – 0:1! Asistence: Milan Hruška, Matěj Stříteský.

09:45

Lukáš Pabiška krásně tečoval Hruškovu nabídku od modré čáry a puk skončil v hradecké brance. Rozhodčí jdou volat video, jestli nešlo o vysokou hůl! Jinak by šli hosté do vedení.

08:34

Na vyloučení je to 1:1, Jan Hribik si teď vybral situaci po boleslavském nahození, které dojížděla dvojička hráčů. Zákrok Bohumila Janka (HKR) posoudil jako krosček a hosté jdou na přesilovku.

05:27

Až po minutě a půl dostali puk pod kontrolu v útočném pásmu, Frühauf hned posílal nabídku na teč Mertlovi. Ten ale prudký kotouč nedokázal trefit!

04:00

Zbytečný útočný faul hostů vede k první přesilovce zápasu. Michal Broš (MBL) je vyloučen za nedovolené bránění.

Mountfield HK – BK Mladá Boleslav

3:2

po prodl. (0:1, 0:1, 2:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 48. Kudrna (Mertl, Slovák), 60. Šimánek (Kukumberg), 65. Mikuš (Skokan) – 10. Pabiška (Hruška, Stříteský), 38. Látal (Rys)

Mountfield HK: Kacetl (Pavelka) – Slovák, Vydarený, Pláněk, Mikuš, Jank, Frühauf, Piegl – Kudrna, Mertl, Šimánek "C" – Dej, Tvrdík, Pospíšil – Skokan, Červený, Kukumberg – Beránek, Nedvídek, Valcourt. Trenér: Peter Draisaitl.

BK Mladá Boleslav: Valent (Rittich) – Kučný, Hruška, Trška, Stříteský, Vidmar, Robar, Čermák – Pabiška, Výborný "C", Pacovský – Klimenta, Broš, Mikulík – Rys, Musil, Lenc – Bárta, Kubica, Látal. Trenéři: František Výborný a Marian Jelínek.

Rozhodčí: Hribik, Pešina – Kajínek, Zavřel.

Diváci: 4163

Průběh zápasu
1. třetina
04:00
08:34
09:45
11:57
Po 1. třetině
2. třetina
27:59
31:12
37:49
Po 2. třetině
3. třetina
42:29
47:44
59:48
Po 3. třetině
Prodloužení
64:29
po prodl.