Menu

Hokej

Liga juniorů

HC Rebel Havlíčkův Brod – IHC Králové Písek

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

03.10.2014, 18:30 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Richard Wagner (@Groundhoppik)

Dobrý den z Kotliny!

Páté kolo juniorské ligy se ponese v rytmu souboje již tradičních rivalů – Havlíčkova Brodu a Písku. Oba celky v posledním kole zvítězily, takže se očekává zajímavá bitva. (14:27:57)
Rebelové začali sezonu na půdě Krkonoš, které dokázali porazit celkem jednoznačně 8:3, když se o čtyři góly postaral Ondřej Hlídek a hattrick zaznamenal Tomáš Chlubna. Následně Havlíčkobrodští padli na svém ledě, když nestačili na Horáckou Slavii Třebíč. Minulý víkend se tým vedený Richardem Cachnínem a Ladislavem Fixou představil dvakrát venku a pokaždé uspěl, když zvítězil 3:0.
Písek se zatím může pochlubit vyrovnanou bilancí. Čtyři zápasy – dvě výhry a dvě porážky. Na úvod padli Jihočeši na ledě Hradce Králové. V dalším kole pak Písek prohrával po dvou třetinách s Krkonošemi 0:1, ale ve třetí periodě třemi góly výsledek zcela otočil. Třetí kolo zaneslo IHC na led Třebíče, která svou arénu uhájila a zvítězila 5:2. Poslední střetnutí s Jindřichovým Hradcem, které se hrálo v Písku, ovládla domácí skvadra jednoznačně 10:1.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

HC Rebel Havlíčkův Brod – IHC Králové Písek

0:0

před zápasem (-:-, -:-, -:-)

Zpět na online