Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HC´ 05 Banská Bystrica

3:5

konec (1:1, 2:0, 0:4)

30.09.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 1.9 4.3 2.84 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

KUDRNA - 3:5

57:07

Banská Bystrica dala gól!
Bystričania už asi spečatili zisk troch bodov spod Tatier definitívne. Hudec sa zmocnil puku na pravom kruhu a ideálne ho posunul pred bránkovisko, kde bol ANDREJ KUDRNA, ktorý strelou ku ľavej žŕdke prekonal Kostúra!
Asistenciu si pripísal Michal Hudec.

52:12

Boltun teraz nádherne nabíjal z rohu klziska do medzikružia Ľubomírovi Dindovi, no ten svojou tvrdou delovkou trafil iba Wiikmanov betón.

KAFKA - 3:4

46:39

Banská Bystrica dala gól!
Hosťujúcim hokejistom sa podarilo obrátiť tento zápas z 3:1 na 3:4, za čo si určite vyslúžia pochvalu! PETR KAFKA sa zmocnil puku v medzikruží, dostal sa až ku pravému kruhu, odkiaľ vyslal nechytateľnú strelu do pravého horného rohu!
Asistencia: Miroslav Preisinger a Lukáš Handlovský.

LUŽA - 3:3

43:58

Banská Bystrica dala gól!
Bystrickým hokejistom sa podarilo vyrovnať tento zápas a to pravé hokejové vzrušenie ešte len začne! Biro posunul na modrej čiare PATRIKOVI LUŽOVI, ktorý šikovnou strelou švihom pomedzi nohy gólmana Kostúra zmenil stav na ukazovateli na 3:3!
Asistenciu si pripísal Marek Biro a Patrik Lamper.

BLOCK - 3:2

40:50

Banská Bystrica dala gól!
Bystričania spustili zo začiatku tretej tretiny tlak na domácich, nepustili ich von z pásma a napokon bolo odmenené gólom! Strela od modrej čiary skončila v rohu klziska, tam ju následne v súboji s Kuralim vybojoval AUSTIN BLOCK, ktorý sa dostal poza bránu, spadol na ľad v dolnej časti ľavého kruhu a následne pozoruhodným zakončením prekonal Kostúra, ktorý asi ani sám nevedel, ako tento gól dostal.
Bez asistencie.

37:27

Po Kasíkovej strele z pravej strany vypadol puk Wiikmanovi, ku bráne sa nahrnuli viacerí hráči Banskej Bystrice a aj Popradu. Následne sa strhla pästná výmena medzi domácim Lukášom Paukovčekom a hosťujúcim Miroslavom Preisingerom. Obaja odišli okamžite do šatní a dostávajú osobné tresty do konca zápasu!

BARTEČKO - 3:1

33:31

Poprad dal gól!
"Kamzíci" sa dostávajú do dvojgólového vedenia! Pri ľavom kruhu v útočnom pásme získal puk Kurali, ktorý prihral Sýkorovi pred bránu, ten sa ešte porozhliadal a pri pravej žrdi našiel neobsadeného ĽUBOŠA BARTEČKA, ktorý z prvej trafil do stredu brány!
Asistenciu si pripísali: Tomáš Sýkora a Mário Kurali.

31:57

V početnej výhode si zahrajú domáci. Michal Hudec odchádza na dve minúty za hákovanie.

31:21

A to sa im vydarilo takmer dokonale! Austin Block sa dostal s pukom po pravej strane ku dolnej časti pravého kruhu, Kostúr vyšiel z brány a Block prihrával ku opačnej žrdi Tomášovi Matoušekovi, no ten minul odkrytú popradskú bránu!

26:34

Hra v početnej výhode pre domácich sa však v týchto chvíľach končí. Samuel Takáč sa dopustil útočného faulu, keďže odišiel na dve minúty za nedovolené bránenie.

25:58

Poprad si zahrá presilovú hru. Austin Block sa dopustil seknutia.

KROTÁK - 2:1

21:10

Poprad dal gól!
Domáci hokejisti sa znovu dostávajú do vedenia v tomto zápase! Štefan Fabian vypálil od modrej čiary, Wiikman vyrazil puk pred seba, kde bol Matis, ten bol ešte obsadený, otočil sa okolo svojej osi a na dolnej časti pravého kruhu prihrával ARNEMU KROTÁKOVI, ktorý prízemnou strelou prekonal bystrického gólmana!
Asistencie: Matúš Matis a Štefan Fabian.

19:05

Poprad získava presilovú hru. Na dve minúty za držanie odchádza obranca Kevin Montgomery, ktorý si v obrannom pásme pomohol pri súboji s Hvilom.

HANDLOVSKÝ - 1:1

17:05

Banská Bystrica dala gól!
Bystrickí hokejisti dokázali vyrovnať stav stretnutia ešte pred prvým klaksónom! Petr Kafka získal puk v útočnom pásme pri mantineli, dostal sa s ním ku pravému kruhu a následne našiel na opačnej strane LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO, ktorý strelou z prvej trafil priestor pod hornou žŕdkou!
Asistencia: Petr Kafka a Henrich Jaborník.

13:20

Prvú presilovú hru v tomto zápase si zahrajú Banskobystričania. Na trestnú lavicu za nedovolené bránenie odchádza Peter Gápa.

SÝKORA - 1:0

02:00

Poprad dal gól!
Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! TOMÁŠ SÝKORA sám potiahol akciu od modrej čiary, obkrúžil bystrickú bránu, následne skončil v rohu klziska, odtiaľ sa dostal sám pred bránu, strieľal z tesnej blízkosti, Wiikman vyrážal pred seba a následne si Sýkora svoju strelu dorazil!
Asistenciu si pripísal Lukáš Paukovček.

HK Poprad – HC´ 05 Banská Bystrica

3:5

konec (1:1, 2:0, 0:4)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Sýkora (Paukovček), 22. Kroták (Matis, Fabian), 34. Bartečko (Sýkora, Kurali) – 18. Handlovský (Kafka, Jaborník), 41. Block, 44. Luža (Biro, Lamper), 47. Kafka (Preisinger, Handlovský), 58. Kudrna (Hudec)

HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Matis, Boltun, Bartečko ("A") – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Sýkora, Paukovček, Hvila – Gápa, Mlynčár, M. Nagy

HC´ 05 Banská Bystrica: Wiikman (Košarišťan) – Montgomery, Nicastro – Rosandič, Jaborník – Bambúch ("A"), Luža – Biro, Predajniansky – Kudrna, Kytnár, Hudec ("C") – Handlovský ("A"), Preisinger, Kafka – Matoušek, Block, Róth – Bendík, Zigo, Lamper

Rozhodčí: Daniel Konc – Martin Korba, Tibor Rovenský

Diváci: 840

Průběh zápasu
1. třetina
02:00
13:20
17:05
19:05
Po 1. třetině
2. třetina
21:10
25:58
26:34
31:57
33:31
37:27
Po 2. třetině
3. třetina
40:50
43:58
46:39
57:07
Konec