Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK DUKLA Trenčín – HK VITAR Martin

3:1

konec (0:1, 1:0, 2:0)

30.09.2014, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • Marián Vychovalý sk

Tipsport: 1.8 4.4 3.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Hoci hostia sa ešte rozčuľovali, že ich čiaroví obrali o vhadzovanie v útočnej tretine, pravidlá hovoria jasne, ak brankár vybehne proti puku z bránky, icing sa nepíska. Dukla v zápase vybojovala tri body, ale rozhodne nebola lepším tímom. Hostia však nedokázali prekonať výborného Konráda viac ako raz, preto nebodovali. (19:42:57)

60:00

Koniec zápasu.

RADIVOJEVIČ - 3:1

59:31

Trenčín dal gól!
Domáca poistka do prázdnej brány. Už dvadsať sekúnd predtým bol brankár Dzubina na odchode k striedačke, keď na neho mieril vyhodený puk z pásma Dukly. Tým pádom sa nepískalo zakázané uvoľnenie, čo hostí zmiatlo. Puk však napriek tomu mali vo svojej moci a založili útok, už v šestici. Trenčania ubránili, Nemec v strednom pásme poslal BRANKOVI RADIVOJEVIČOVI, ktorý trafil prázdnu bránu.
Asistencia Nemec.

58:45

Finsterle netrafil dobre puk pred bránou Dukly, inak to mohla byť nebezpečná pozícia.

57:59

Vedenie spadlo domácim do hrste vďaka bojovnosti a snahe, uvidíme, či ešte dokážu hostia odpovedať. Zatiaľ sa hrá v strednom pásme, takže hrajú v pätici.

57:59

Hostia si vzali oddychový čas.

NEMEC - 2:1

57:59

Trenčín dal gól!
Dukla vybojovala vhadzovanie v útočnom pásme, vyhrala ho, zaujala postavenie pred bránou. Od modrej napriahol Bokroš a jeho strelu tečoval na hranici pravého kruhu nechytateľne VLADIMÍR NEMEC.
Asistencia Bokroš.

57:54

Rozhodca už asi nebude pískať fauly, ani na jednej strane teraz nerozhodol o vylúčení, hoci v bežnom čase by sa asi takéto zákroky pískali.
Dnešné stretnutie sleduje 1001 divákov.

56:59

Mierny tlak prvej formácie Dukly, Radivojevič ani Mikula ale pred bránou neuspeli.

56:18

Oba tímy sa teraz snažia strhnúť víťazstvo na svoju stranu, no skôr opatrne ako bezhlavo. Dukla strieda v krátkych intervaloch.

54:41

Gašparovič sa snažil dobehnúť puk, ale Dzubina bol pri ňom skôr. Trenčiansky útočník ešte trošku ofŕkal gólmana snehom, čo obrana na čele s Ďatelinkom nechala prekvapujúco bez povšimnutia.

54:32

Mikula sa preháčkoval okolo obrancu až k zakončeniu, Dzubina si počkal na jeho strelu a dobre vykryl priestor.

53:54

Rožník to skúsil od mantinelu, získal pásmo pre svoj tím, keďže Dzubina puk zaľahol.

53:20

Šišovského zdobí bojovnosť, ale ani jeho dobrá práca v útočnom pásme neviedla k ohrozeniu brány. Aktívnejší a lepší sú v závere hostia.

52:05

Zošiak mal čistý puk vo vlastnej tretine, no bekhendom ho nedostal do stredného pásma, ale len priamo k martinskému útočníkovi. Ten prihral pred bránu Jokeľovi, ale Konrád dobre zmenšil strelecký uhol a puk zblokoval.

50:35

Melichárek a Šišovský korčuľovali za vyhodeným pukom a takmer sa dostali k streleniu gólu. Pre hostí smolný odraz puku prekvapil obrancu a mieril k bráne. Dzubina to riskol a stihol pred dvoma hráčmi Dukly puk vyraziť.

49:40

Po vyhratom bully v pásme Dukly to vyskúšal Fujerík, no Konrád má dobrú fazónu. Práve jemu dnes môžu Trenčania ďakovať, že stále majú nádej na víťazstvo.

HK DUKLA Trenčín – HK VITAR Martin

3:1

konec (0:1, 1:0, 2:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 39. Gašparovič (Bokroš, Nemec), 58. Nemec (Bokroš), 60. Radivojevič (Nemec) – 2. L.Klíma (T.Klíma)

HK DUKLA Trenčín: Konrád (Kompas) – Kozák, T. Bokroš, Novajovský, Anderson, Zošiak, Dudáš, Habšuda – Jakub Gašparovič, V. Nemec, Radivojevič – P. Šišovský, Melichárek, Komínek – Mikula, Petrovický, J. Rožník – D. Hudec, P. Stantien, Pardavý ml. – Daniška. Tréner: R. Stantien

HK VITAR Martin: Dzubina (Čech) – Ďatelinka, Lojek, Dvořák, Kolba, Matejka, Tupý, Brcko, Fillo – T. Varga, Galamboš, J. Markovič – Suja, Illo, Finsterle – L. Klíma, T. Klíma, Jokeľ – Važan, Fujerík, Themár. Tréner: D. Babka

Rozhodčí: Bundil – Gajan, Gavalier

Diváci: 1001

Průběh zápasu
1. třetina
01:55
11:21
18:57
Po 1. třetině
2. třetina
22:20
36:57
38:56
Po 2. třetině
3. třetina
57:59
59:31
Konec