Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference PSG Zlín

konec

09.09.2014, 11:30 • ZS Luďka Čajky • Michal Sedláček (@Michal_68)

Tisková konference skončila. (12:01:28)
Bylo připomenuto, že Ondřej Veselý nemůže nastoupit kvůli trestu z finále play off do prvního zápasu extraligy proti Mladé Boleslavi.
Patrik Kamas: "Chceme se soustředit na hokej a na tu sportovní stránku. Takže jsme se všichni dohodli, že první zápas odehrajeme ve žlutých dresech."
Patrik Kamas: "Do prvního zápasu nastoupíme ve žlutých dresech."
Rostislav Vlach: "Chtěli bychom mít v týmu osm beků s tím, že jeden bude jeden hostovat v první lize."
Rostislav Vlach:" Brankářskou jedničku jasně určenou nemáme, ale v pátek by měl chytat Kašík."
Patrik Kamas: "Uděláme vše proti aby kluci měli největší komfort při cestování k zápasům Ligy mistrů. Kdybychom postoupili ze skupiny přistoupíme k zápasům zodpovědně, stejně jako k lize."
Patrik Kamas o návštěvách na Ligy mistrů: "Za ně patří dík fanouškům. Kluci předvedli parádní výkony. Po předložení přihlášky jsme pracovali velmi zodpovědně a snažili se dostat fanoušky na stadion."
Petr Čajánek o soupeřích: "Sami sobě budeme největším soupeře. Nejtěžší je pracovat vlastní hlavou. Musíme se soustředit především na sebe. Já doufám, a věřím, že mužstvo bude hrát stejný hokej, který jsme předváděli i v loňských dvou sezonách."
Celkem 33 hráčů PSG Zlín zasáhlo do přípravných zápasů a Ligy mistrů.
Trenér PSG Zlín o Lize mistrů: "Zápasy měly velmi kvalitní úroveň, doufáme, že se to na nás projeví ze začátku soutěže a velmi důležitý start do sezony se nám povede."
Rostislav Vlach: "Jsme spokojeni s doplněním kádru. Jak Tomáš Žížka, tak Roman Vlach jsou kvalitními posilami a náhradou za Petra Zámorského a Antonína Honejska."
Karel Adamík oznámil, že se pracuje na plánu modernizace zimního stadionu. Vše je ve fázi přípravy.
Kamas oznámil, že Radim Tesařík podepsal novou smlouvu s PSG Zlín. Tesařík bude připraven nastoupit už v pátek proti Mladé Boleslavi.
Patrik Kamas mluví o posilách a odchodech. Oznámil, že je rád, že se po odchodu Antonína Honejska a Petra Zámorského podařilo doplnit tým o Romana Vlacha a Tomáše Žižky.

"Rozpočet se nám díky mistrovské sezoně podařilo navýšit asi o 8 miliónů korun. Důvodem toho navýšení je několik faktorů. Jeden z nich je také ten, že hrajeme Ligu mistrů. Navýšili jsme také rozpočet na A tým."
Vítejte u sledování online přenosu z tiskové konference PSG Zlín před zahájením nového ročníku Tipsport extraligy, která se uskuteční v tiskovém středisku na zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně. Tisková konference začíná v 11:30.
Tiskové konference se zúčastní:
Mgr. Patrik Kamas, jednatel PSG Zlín
Mgr. Karel Adamík, generální manažer PSG Zlín
Rostislav Vlach, trenér extraligového týmu PSG Zlín
Petr Čajánek, kapitán extraligového týmu PSG Zlín
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.

Tisková konference PSG Zlín

konec