Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference HC Kometa Brno

konec

09.09.2014, 11:45 • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tisková konference právě skončila. (12:03:33)
Dnešní tisková konference z haly Rondo končí, díky za pozornost a u zápasů brněnské Komety se odsud budu těšit na počtenou.
Leoš Čermák o posile v defenzivě: "Franta Ptáček si dává v trénincích ještě něco navíc, klobouk dolů za jeho přístup a přínos pro mužstvo. Věřím, že nám pomůže k lepším výsledkům a celkové atmosféře."
Vladimír Kýhos: "Vím, kdo bude začínat jako brankářská jednička, ale zatím jméno neprozradím. Nejprve moje rozhodnutí oznámím hráčům."
Leoš Čermák a Vladimír Kýhos o cestách na delší výjezdy. "Z důvodu stavu dálnice D1 budeme jezdit na ty delší štace o den dřív. Pro hráče je to daleko lepší a výhodnější. Pokud mohu mluvit za sebe (Leoš Čermák), raději jedu den před zápasem a v den utkání se lépe připravím."
Vladimír Kýhos o sestavě. "Zatím si necháváme prostor do čtvrtka, záleží na zdravotním stavu hráčů. Proto zatím kádr zůstává neuzavřen."
Vladimír Kýhos o soupeřích pro následující dvě kola. "Těžko odhadovat, jakou sílu bude mít Liberec po odchodu Petra Nedvěda. Určitě se zvýší ofenzivní síla příchodem Jelínka a Krenželoka."

"Neděle vyšla pěkně, máme reprízu finále, náboj to bude jistě mít. Chceme do soutěže vstoupit co nejlépe a bodovat."
Vladimír Kýhos o zdravotním stavu hráčů. "Krom Leoše je ještě mimo hru Jozef Kováčik, který sice trénuje a koleno mu neotíká, ale nemyslím si, že by stihl start soutěže."
V podobném duchu hovoří i Leoš Čermák. "Víme, že sezóna bude velice těžká. Fanoušci jsou namlsaní a plni očekávání. Musíme začít s čistou hlavou, s pokorou a dělat si postupné cíle. Dívat se dopředu se nikdy nevyplácí. Chceme se vyhnout takové te kocovině z loňska, víme dobře, jak to dopadlo po tom předešlém úspěchu. Chceme dobře vstoupit do soutěže, bavit lidi a co bude dál, to se teprve uvidí."
Vladimír Kýhos o ambicích: "Nemůžeme mít jiné ambice, než postoupit do play-off, což je základ. Chceme projít sezónou podobně jako loni. Sice tam byly drobné výpadky, ale nebylo to nic závažného. O titulu bych nerad mluvil, může to být ošidné. Budu rád, když budeme pokračovat v nastoleném trendu z loňska."
Vladimír Kýhos: "Asistenti Leoše Čermáka budou Jan Hruška a Michal Kempný."
Kapitán Komety má problémy s palcem. "Doufám, že start stihnu, těžko odhadovat. Pevně věřím, že se palec zlepší. Nemělo by to být na dlouhou dobu."
Leoš Čermák dostal tu stejnou otázku. "Příprava byla kvalitní, zápasy byly v tempu, sice se to projevuje na těch výsledcích, ale důležité je, abychom si formu přenesli do ligové soutěže."
Vladimír Kýhos hodnotí letní přípravu: "Myslím, že můžeme být spokojeni. Příprava splnila účel, nedívali jsme se na výsledku, jako spíš na hru. Samozřejmě naučit hráče systém bylo daleko lehčí, většina ho znala z dřívějška."
Tiskový mluvčí klubu Michal Chylík představuje aktéry tiskové konference a jdeme na to.
Tiskové konference se zúčastní:

Vladimír Kýhos – trenér
Leoš Čermák – kapitán
Hezký den z brněnské haly Rondo, kde se dnes krátce před obědem uskuteční předsezónní tisková konference vicemistrovského klubu HC Kometa Brno.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:45.

Tisková konference HC Kometa Brno

konec