Menu

Tenis

Wimbledon - muži (tráva)

Jerzy Janowicz (24) – Jürgen Melzer

3:2 3:6, 7:6 (1), 6:4, 4:6, 6:4

konec

01.07.2013, 12:44 • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tipsport: 1.26 3.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

6:4

Konec zápasu, Jerzy Janowicz postupuje do dalšího kola. Závěrem předvedl další bod přímo z podání a v tomto směru soupeře jasně předčil. Bojovný Melzer zaslouží absolutní uznání, hrál také skvělý zápas, ale Polák měl více sil a především fantastické podání v pátém setu. S tím se dalo jen pramálo dělat.

4:6

Je to tady. Dalo se očekávat, že se dočkáme dlouhé bitvy. Ta bude gradovat až v pátém setu, do kterého za pár okamžiků půjdeme. Melzer dokázal zlepšit hru a pohyb, vyvaroval se chyb a vyrovnal stav setů na 2:2. Utkání je pěkné a vyrovnané, rozhodne až závěrečná bitva v pátém setu.

40-30

Jerzy Janowicz má velkou šanci získat pátý bod. Má brejkbol.

6:4

Jerzy Janowicz to dokázal a otáčí výsledek. Ve třetím setě byl lepším hráčem a především dokázal vzít soupeři podání. Tohle se mu v předešlém průběhu zápasu nedařilo. Možná se za chvíli dočkáme posledního setu, na řadě je totiž Melzer, který set musí bezpodmínečně získat.

7:6

Také se tak děje. Druhý set je již minulostí a Jerzy Janowicz v něm byl o něco lepším hráčem a výrazně se zlepšil ve všech směrech. Melzer začal chybovat a být nervóznějším hráčem na kurtu. Začínáme zase od znovu, na sety máme stav 1:1.

3:6

Je dobojováno, první set je již minulostí a byl velice rychlý. Nechybělo mu tempo a solidní nasazení. Více ze hry má Melzer, jenž prakticky nechybuje a může se opřít o své pevné podání. Janowicz není příliš v pohodě, sice z jeho strany byly záblesky zlepšení, ale soupeř jej zatím ve všech činnost převyšuje.

J. Janowicz – J. Melzer

3:2 3:6, 7:6 (1), 6:4, 4:6, 6:4

konec

Zpět na online