Menu

Hokej

Extraliga staršího dorostu

HC Dukla Jihlava – BK Mladá Boleslav

3:2

po prodl. (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)

16.11.2012, 18:00 • Tomáš Lysý (@tomaslysy86), Vlasta Hledíková

61:46

Dukla právě vstřelila branku!

A je rozhodnuto. Mladá Boleslav se nestačila zformovat po úspěšně ubráněném oslabení. Lukáš Anděl vybojoval v útočném pásmu puk, který vzápětí přihrál na ROMANA ČERMÁKA, který střelou z první ukončuje dnešní zápas. Asistence: Lukáš Anděl.

59:20

Anděl ujel všem boleslavským hráčům a řítil se sám na Ašenbrennera. Jenže byl hákoval hostujícím Nedbalem, který mu tak znemožnil pokus o zakončení. Po právu je na dvě minuty vyloučen, je mi však záhadou, proč hlavní rozhodčí Pokorný nenařídil trestné střílení!

57:54

Boleslav teď za vlastní brankou ztratila puk. Anděl viděl na pravém kruhu najíždějícího Jana Mandáta, na kterého také směřovala přihrávka. Nejproduktivnější hráč staršího dorostu Jihlavy však o kousek minul levou tyč Ašenbrennerovi branky.

56:09

A opět to byl Beran, jehož střela mířila do pravého horního rohu. Jenže o pár centimetrů minula cíl.

55:44

Simon Beran teď zhruba z dvou metrů netrefil boleslavskou klec.

54:23

Dukla bude mít možnost rozhodnout zápas. Dvouminutovým trestem za podražení je potrestán Pavel Nastoupil (MLB).

50:38

A už se to mele, už se to pere. Boleslavský Brzák si nabruslil až před domácího Svobodu, kterého se pokusil překonat. Ten se však nenechal překvapit a zalehl puk. Brzák se však snažil akci dohrát tím, že "zakopl" o domácího gólmana a spadl na něj. To samozřejmě nemohli nechat bez povšimnutí jihlavští beci, kteří velmi důrazně potvrdili pravidlo o chránění gólmana. Pan rozhodčí však vylučovat nebude.

43:57

Mladá Boleslav bude mít výhodu přesilové hry. Jiří Bambula odjíždí na trestnou lavici za faul loktem - dvě minuty.

45:11

Síly na ledě se srovnají. Mužstvo Mladé Boleslavi je potrestáno dvouminutovým trestem pro hráčskou lavici za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest jde za tým odpykat Ivan Ďurač.

40:42

Dukla do třetí třetiny vlétla jak hurikán Sandy do New Yorku. Mandát si během pár vteřin připsal dvě střely, jenže první skončila pouze na boční síti a druhá minula cíl.

33:12

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

Po chybě domácí obrany ujel Tomáš VERNER až k brance a procedil puk za brankovou čáru. Bez asistence

30:37

Vojtěch Němec (MBL) odchází na trestnou lavici na dvě minuty za hákování.

19:36

Boleslav při chuti. Hostující hráči si nabruslili až řped Svobodu, ten však s námahou neposedný puk zlikvidoval.

18:39

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!

Nyní už to však gól je. Borovec si přijel pro odražený puk po své vlastní střele, přihrál kousek před modrou na JAKUBA ŠÍRA a ten prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Zdeněk Borovec, Vojtěch Němec.

18:34

Zdeněk Borovec se ocitl úplně volný před Svobodou, mířil však vysoko nad.

15:59

Nyní budeme moct porovnat, jak oba týmy umí hrát přesilové hry. Početní výhodu bude mít také Mladá Boleslav, když je vyloučen na dvě minuty Vojtěch Němec za držení.

12:09

Už jsem chtěl napsat, že se hraje zatím velmi slušně a bez vyloučení, že by měl i Mirek Dušín radost. Nyní už to však neplatí. Daniel Dvořák (JIH) byl vyloučen na dvě minuty za hákování.

07:11

Dukla právě vstřelila branku!

Vzápětí však udeřilo. Dukla využívá situaci dva na dva. Anděl předložil přihrávku zcela volnému LUKÁŠI JÍCHOVI, který si najížděl v prostoru mezi kruhy. Jeho první střelu stačil ještě brankář hostů zlikvidoval, na následnou bekhendovou dorážku však už byl krátký. Asistence: Lukáš Anděl.

01:04

Dukla právě vstřelila branku!

A máme tu rychlý první gól zápasu. Odražený puk se dostal k Mandátovi, který číhal mezi kruhy. Napoprvé však brankář ještě stačil zasáhnout a vyrazit před sebe. Jenže Boleslavští obránci si před vlastním brankářem počínali jak na procházce a nevyhodili puk pryč. Toho využil Jiří BAMBULA, který kus černé gumy procpal za do branky. Hostující kapitán Brzák se ještě snažil protestovat proti uznání gólu, to však nebylo nic platné. Dukla se tak ujímá vedení. Asistence: Lukáš Vykouk.

HC Dukla Jihlava – BK Mladá Boleslav

3:2

po prodl. (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Bamula (Vykouk), 8. Jícha (Anděl), 62. Čermák (Anděl) - 19. Šír (Borovec, Němec), 34. Verner

HC Dukla Jihlava: Svoboda (Vacek) - Mandát M., Čermák, Košař, Port, Žuček, Půža, Brussmann - Anděl, Jícha Mandát J. - Mahút, Bambula, Vykouk - Hotař, Dvořák, Balaštík - Beran

BK Mladá Boleslav: Ašenbrennner (Růžička) - Nedbal, Nastoupil, Plíšek, Tržický, Semrád, Hercig, Mašek - Krupička, Brzák, Borovec - Bašus, Šír, Němec - Ďurač, Sedmík, Durdil - Verner, Černý

Rozhodčí: Pokorný - Klouda, Samuel

Průběh zápasu
1. třetina
01:04
07:11
12:09
15:59
18:39
Po 1. třetině
2. třetina
30:37
33:12
Po 2. třetině
3. třetina
45:11
43:57
54:23
59:20
Po 3. třetině
Prodloužení
61:46
po prodl.