Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HK Poprad – HC Košice

3:4

konec (2:2, 1:1, 0:1)

16.11.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad sk

59:51

Deväť sekúnd do konca a vhadzovať sa bude po Hylákovej ľavici!

59:46

Podľa všetkého do košickej brány padol gól, no hlavný rozhodca Baluška prerušil hru z dôvodu, že videl postaveného útočiaceho hráča v bránkovisku!

59:30

Hylák nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Po prihrávke od Kovačeviča sa k puku dostal Sabolič, ktorý nekompromisnou delovkou preveril košického brankára. Ten však puk videl a úspešne ho ukryl vo svojej výstroji.

59:37

Aj tréner Košíc - Milan Staš si vyžiadal oddychový čas!

58:39

Tvrdé zakončenie od modrej čiary nám predviedol Lukáš Hvila! Gólman Hylák v spolupráci s Kolbom však tento puk vyrazili do bezpečia a Popradčania opäť úspešne kombinujú.

58:12

Popradskí "Kamzíci" nastupujú v šestici a gólman Sidor ostáva na striedačke! Máme tu powerplay!

58:12

Popradský tréner Jozef Škrak si vyžiadal oddychový čas!

58:12

Gólman Hylák nám predviedol ďalší skvelý zákrok! Po skvelej prihrávke od Kloudu sa snažil dorážať Michael Vandas, no košický gólman aj tentokrát úspešne prevetral svoju lapačku!

57:36

V závere tretej tretiny získavajú popradskí hráči početnú výhodu. Na dve minúty za podrazenie Michaela Vandasa si odchádza sadnúť Michal Šeda.

57:20

Dušan Sidor bol opäť pod paľbou! Tentokrát po peknej prihrávke od Bulíka zakončoval Jenčí, ktorý sa však gólovo nedokázal presadiť proti pozornému ľavému betónu poprsadského gólmana.

52:56

Hylák nám predviedol ďalšie nádherné zákroky! Sabolič nedokázal košického gólmana prekonať ani nadvakrát. Hylák najskôr zasiahol svojími betónmi a následne prevetral aj svoju pozornú lapačku!

50:12

Po tvrdom zakončení od Šterbáka mal gólman Hylák veľmi dobre zaclonený výhľad, no napokon dokázal úspešne zasiahnuť. Teč Vandasa smer puku nezmenil. Hylák nemal tým pádom problém zakročiť lapačkou.

49:40

Popradčania majú k dispozícii presilovú hru! Na trestnú lavicu si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť Michal Šeda.

47:35

Lukáš Hvila sa mohol dostať do ďalšieho nebezpečného zakončenia, no mierne sa mu to nepodarilo! Puk mu odskočil a jeho následné zakončenie gólman Hylák poľahky vyráža do bezpečia.

43:02

Košice dali gól!

Košičania využívajú presilovú hru a dostávajú sa do jednogólového vedenia! Po skvelej prihrávke od Svitanu sa k puku na ľavom kruhu dostal TOMÁŠ BULÍK, ktorý efektívnou strelou švihom prekonal bezmocného gólmana Sidora! Asistencie si pripisujú hráči Patrik Svitana a Richard Jenčík.

41:17

Košičania si zahrajú v početnej výhode! Za faul lakťom si na dve minúty odchádza oddýchnuť Dominik Kramár. Košičania majú poskytnuté poriadne šance.

40:48

Košický tlak sa stupňoval a stupňoval až napokon vyústil do delovky od Michala Nováka! Tú však gólman Sidor bravúrne vyráža svojím pravým betónom do bezpečia!

39:24

Popradčania sa nevzdávajú a predviedli nám skvelý únik! Po skvelej prihrávke od Michaela Vandasa sa k puku dostal Radoslav Suchý, no gólman Hylák jeho strelecký pokus pokrýva medzi svojími betónmi!

39:01

Košičania si zahrajú opäť v početnej výhode! Peter Klouda si odchádza odpykať dvojminútový trest za hrubosť. Hrubo napadol brániaceho Deyla za košickou bránou.

37:41

Na druhej strane sa do zaujímavej palebnej pozície dostal Dávid Buc, ktorý zinkasoval presnú prihrávku od Romana Tomasa. Gólman Hylák však po Bucovom švihu veľmi dobre oprášil svoju pozornú lapačku!

37:08

Marcel Haščák sa dostal do fantastickej gólovej šance! Po skvelej prihrávke od Jenčíka však minul priestor popradskej brány o pár centimetrov! Ak by sa trafil, tak by z toho mohol byť krásny gól!

35:51

Košičania majú k dispozícii ďalšiu početnú výhodu. Dvojminútový trest za hákovanie si odsedí Balán, ktorý nekompromisne zastavil dobiedzajúceho Slováka.

34:24

Gólman Hylák nám musel predviesť ďalší spoľahlivý zákrok, ak nechcel inkasovať. Po peknej strele švihom od Suchého puk stečoval hokejkou a následne ho ukryl vo svojej lapačke.

32:59

Po peknom zakončení z ľavého kruhu v podaní Sabahudina Kovačeviča sa gólman Hylák blysol pekným zákrokom, v ktorom oprášil svoju pozornú lapačku.

31:38

Poprad dal gól!
Krátko po návrate vylúčeného Nováka sa "Kamzíkom" podarilo vyrovnať! Klouda podobne ako v poslednom zápase v Skalici pripravil pre LUKÁŠA HVILU nádherný gól! Klouda si puk potiahol za košickú bránu a skvelým backhandom našiel nebráneného Hvilu, ktorý už bezproblémovo prekonal Hyláka. Asistenciu si pripisuje Peter Klouda.

29:19

Sily na ľade sa na minútu a 29 sekúnd vyrovnajú. Na košickú trestnú lavicu si odchádza sadnúť Michal Novák, ktorý sa previnil nedovoleným bránením.

28:48

Košičania si zahrajú ďalšiu presilovú hru. Dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche si odchádza odpykať Samuel Takáč.

28:21

Gólman Sidor sa musel opäť poriadne obracať! Najskôr zneškodnil strelu švihom od Chovana, následne aj príklep Slováka a do tretice úspešne vyrazil svojou rukou dorážku od Kolbu.

27:52

Popradčania sa dostali do ďalšej skvelej šance! Po tvrdej strele od Špeldu chcel puk dorážať Tomas, no gólman Hylák rozložil svoje betóny na celú bránu a efektívne zasiahol.

25:26

Popradskí hráči si zahrajú v početnej výhode. Aj košická lavička zinkasovala dvojminútový trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Odpykať si ho odchádza Matúš Chovan.

21:13

Košice dali gól!

Vystriedaný popradský gólman Dušan Sidor inkasuje už jednu minútu a 13 sekúnd od svojho nástupu. Po skvelej prihrávke od Chovana sa k puku dostal ŠTĚPÁN NOVOTNÝ, ten si ho potiahol na ľavý kruh a nádherným švihom posiela puk ponad pravé rameno gólmana Sidora. Asistencie si pripisujú hráči Matúš Chovan a Michal Šeda.

Do popradskej brány nastupuje na začiatku druhej tretiny gólman Dušan Sidor!

18:05

Pred košickou bránou sme mohli vidieť ďalší obrovský závar! Po skvelej strele od Balána sa puk niekoľkokrát poodrážal a následne ho chcel doraziť Tomas, no už sa mu to nepodarilo. Košičania získavajú puk a snažia sa zaútočiť.

16:24

Popradčania majú k dispozícii ďalšiu početnú výhodu. Na dve minúty za nedovolené bránenie si odchádza posedieť Radek Deyl.

15:08

Popradčania sa ocitli v ďalšej obrovskej gólovej šanci! Po skvelej prihrávke od Lukáša Hvilu sa k puku dostal Peter Klouda, ktorý tvrdo vystrelil, no mám pocit, že po teči od Hyláka skončil puk len na pravej žŕdke košickej brány!

13:47

Dávid Gríger sa dostal do fantastickej gólovej šance! Po skvelej prihrávke od Samuela Takáča bol osamotený pred Hylákom, no strelou a ani následnou dorážkou ho nedokázal prekonať!

11:45

Nebezpečné nahodenie puku od Michaela Vandasa gólman Hylák radšej pokryl svojou lapačkou. Za jeho bránou sa následne vytvorila mierne potyčka medzi Slovákom a spomínaným Vandasom. Vylučovať sa však nebude.

10:20

Popradčania budú hrať opäť presilovú hru. Tentokrát to bude v pomere štyria na troch. Na trestnú lavicu si na dve minúty za držanie odchádza sadnúť Marek Slovák.

10:10

Sily na ľade sa vyrovnajú. Čiarový rozhodca zaznamenal príliš veľa hráčov Popradu na ľadovej ploche. Dvojminútový trest si odchádza odpykať Peter Klouda.

09:30

Delové zakončenie od modrej čiary nám predviedol Sabahudin Kovačevič! Gólman Hylák však veľmi dobre zasiahol a svojou lapačkou vyrazil puk k mantinelu za svojou bránou!

09:15

Popradskí hráči si zahrajú v početnej výhode. Na trestnú lavicu za hákovanie si tentokrát odchádza sadnúť Marek Kolba.

08:36

Poprad dal gól!
Gólové vedenie Košíc bolo bleskovo odvrátené! Už o 14 sekúnd po košickom góle zinkasoval nádhernú prihrávku od Balána DÁVID BUC, ktorý nezaváhal a pekným švihom poľahky prekonal gólmana Hyláka. Asistencie si pripisujú hráči Stanislav Balán a Sabahudin Kovačevič.

08:22

Košice dali gól!
Hosťujúci hráči sa dostávajú do vedenia! Ďalšia prihrávková kombinácia úplne zmiatla popradskú obranu. MAREK SLOVÁK nám predviedol nádhernú strelu z medzikružia, na ktorú gólman Nikkilä opäť nemal nárok. Asistenciu si pripisuje Štěpán Novotný.

06:41

Košice dali gól!
Košičanom sa predsa podarilo vyrovnať! Po skvelej prihrávkovej kombinácii sa gólovo presadzuje OLIVER JOKEĽ! Ten z hranice pravého kruhu s veľkým prehľadom prekonal gólmana Nikkiläho, ktorý na túto strelu jednoducho nemal nárok. Asistenciu si pripisuje Michal Šeda.

03:04

Košičania si zahrajú v početnej výhode. Na popradskú trestnú lavicu si na dve minúty za seknutie odchádza sadnúť Samuel Takáč. Košičania majú teda veľkú šancu na vyrovnanie.

01:41

Poprad dal gól!
Popradskí hráči nám predviedli veľmi dobrý protiútok, na ktorý nedokázala košická obrana zareagovať! Po skvelej krížnej prihrávke od Dávida Buca sa pred gólmanom Hylákom najlepšie zorientoval STANISLAV BALÁN, ktorý puk do košickej brány dopravil už len jemným zakončením. Asistenciu si pripisuje Dávid Buc.

HK Poprad – HC Košice

3:4

konec (2:2, 1:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 2. Balán (Buc), 9. Buc (Balán, Kovačevič), 32. Hvila (Klouda) - 7. Jokeľ (Šeda), 9. Slovák (Novotný), 22. Novotný (Chovan, Šeda), 44. Bulík (Svitana, Jenčík)

HK Poprad: Nikkilä (21. Sidor) - Šterbák, Suchý - Kovačevič, Kramár - Špelda, Kurali - Jáchym, Homa - Vandas, Klouda ("C"), Hvila - Tomas, Balán, Buc - Sabolič, Koskinen, Jabrocký - S. Takáč, Gríger, Paločko.

HC Košice: Hylák (Riečický) - Šeda, Novák - Deyl, Kolba ("C")- M. Takáč, Macejko - Gajdoš - Jenčík, Bulík, Haščák - Chovan, Slovák, Novotný - Richard Huna, Róbert Huna, Svitana - Pašek, Mlynarovič, Jokeľ.

Rozhodčí: Fraňo, Baluška - Bogdaň, M. Korba

Diváci: 2394

Průběh zápasu
1. třetina
01:41
03:04
06:41
08:22
08:36
09:15
10:10
10:20
16:24
Po 1. třetině
2. třetina
21:13
25:26
28:48
29:19
31:38
35:51
39:01
Po 2. třetině
3. třetina
41:17
43:02
49:40
57:36
Konec