Menu

Fotbal

Kvalifikace MS (Evropa)

Faerské ostrovy – Švédsko

1:2

konec (0:0)

12.10.2012, 18:00 • Torsvorull • Jiří Liebreich

Unibet.com: 25.0 10.0 1.08 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

75

Švédsko právě vstřelilo branku!

ZLATAN IBRAHIMOVIČ parádičkou posílá míč za Nielsena a Švédové otáčí utkání! Krásně teď hosté zrychlili hru a hvězdný forvard hostů neměl problém zakončit.

65

Švédsko právě vstřelilo branku!

Švédové srovnávají krok! Fotbalová dokonalost Zlatana Ibrahimoviče se opět prokázala. Tentokrát fantasticky našel přihrávkou z hranice vápna Kačanikliče, který střelou z voleje střílí do protipohybu brankáře domácích!

57

Faerské ostrovy právě vstřelily branku!

A je tu první gól, ale pozor, je v brance hostů! Velký outsider utkání, domácí Faerské ostrovy, se ujímá vedení! Domácí zahrávali dlouhé vhazování, které došlo až do pokutového území. Tam sice jeden ze Švédů míč odhlavičkoval směrem pryč, míč se ale dostal přesně na nohu BALDVINSSONA, který se nemýlil a trefuje přesně levý dolní růžek branky! Švédové budou mít co dělat, aby zápas otočili a nepřipustili tak obrovské překvapení.

Faerské ostrovy – Švédsko

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 57. Baldvinsson - 65. Kačaniklič, 75. Ibrahimovič

Karty:   17. Benjaminsen (FAO), 21. Udsen (FAO), 79. Sidiropoulos (FAO) - 45+1. Wernbloom (SWE)

Faerské ostrovy: Nielsen - Naes, Justinussen, Færø, Baldvinsson, Hansson, Benjaminsen, Samuelsen (C), Udsen, Lamhauge - Edmundsson.

Švédsko: Isaksson - Lustig, Olsson, Granqvist, Olsson - Larsson, Källström, Wernbloom, Ranégie, Wilhelmsson - Ibrahimovič.

Rozhodčí: Sidiropoulos - Akrivos, Vasileiadis.