Menu

Hokej

1. liga (ČR)

HC Dukla Jihlava – HC Olomouc

3:2

konec (0:0, 1:1, 2:1)

22.09.2012, 17:30 • Libor Kucza (@LiborKucza)

Unibet.com: 1.92 4.25 2.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Domácí zejména díky fantastickému finiši utkání zdolali Olomouc 3:2. Děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (19:51:10)

60:00

Konec zápasu.

59:57

Filip Novotný fantastickým zákrokem vychytal Petra Koloucha!

59:57

Za úmyslné posunutí branky Filipem Novotným je nařízeno trestné střílení!

59:41

Další skvělý zákrok jihlavského brankáře, který teď drží domácí nad vodou!

59:20

Ránu z prostoru pravého kruhu lapil Filip Novotný. Nápor hostujícího celku ale pokračuje.

58:48

Mora odvolává brankáře a zkouší to v šesti proti čtyřem!

58:35

Rána olomouckého obránce byla sražena do ochranné sítě. Vhazuje se po pravici Filipa Novotného.

58:27

Schyluje se k velkému dramatu. Lukáš Nahodil (JIH) totiž putuje na trestnou lavici za podražení. Olomouc tak bude mít mořnost přesilové hry. Hosté si také vzali oddechový čas.

57:05

Dukla právě vstřelila branku!
Tak to je neuvěřitelný závěr utkání! Domácí otáčejí skóre ve svůj prospěch. Zejména díky velkému důrazu před brankovištěm zasunul puk do odkryté klece MICHAL JESLÍNEK. Asistence: Ondřej Malec, Martin Filip.

56:29

Dukla právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! Na tuto bombu už nestačil ani Libor Kašík. Jako první se pokusil propálit olomouckého brankáře Roman Maliník, avšak neúspěšně. LUKÁŠ NAHODIL všako již dorážkou z mezikruží uspěl a srovnal tak skóre. Asistence: Roman Maliník, Marek Drtina.

54:47

Tentokráte však domácím rozehrávka nevyšla, puk přejel všechny čáry - zakízané uvolnění. Hra se stěhuje před Novotného.

53:11

Tomáš Čachotský nyní obkroužil branku a vypálil švihem. Narazil však pouze na rameno Libora Kašíka. Jihlavští hokejisté však tlačí a touží po vyrovnání.

51:36

Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté jdou do vedení! Zčistajasna se zjevila Mora v útočné třetině. Nejprve nastřelil Jakub Bartoň tyč, z následné dorážky rozvlnil síť za Filipem Novotným JAKUB HERMAN. Asistence: Jiří Ondrušek, Jakub Bartoň.

50:58

Hosté s rozehrávkou velmi otálejí, načež ve střední třetině o kotouč stejně přišli.

49:40

Dukla hraje nyní velmi aktivně, Olomouc absolutně nestíhá. Libor Kašík však předvádí v olomoucké branke doslova zázraky, likviduje jednu jihlavskou šanci za druhou.

48:11

Další obrovská možnost domácích. Ránu Tomáše Čachostkého ránu ale fantom Libor Kašík vyrazil. Následně se prezentoval olomoucký brankář vynikajícím semaforem.

47:35

Od modré vyslal dělovku Marek Drtina. Rána však byla sražena, načež ji hostující obránci vyhodili přes všechny čáry.

46:48

Bude se znovu vylučovat, domácí si zahrají další přesilovou hru. Za podražení odchází pykat na trestnou lavici Pavel Selingr (OLO).

44:42

Další slušná šance domácích hokejistů. Z pozice levého kruhu pálil Michal Jeslínek. Kašík však znovu výborně zasáhl. Na druhé straně se obdobně vydařeným zákrokem prezentoval Filip Novotný.

43:54

Spúoelčnou kombinací se neprosadili ani Čachostký s Nahodilem. Hostující obránci je nakonec odzbrojili a vyvezli kotouč z obranné třetiny.

42:13

Dukla sevřela svého soupeře v obranné třetině. Vypálit se pokusil Tomáš Kaláb, jehož bombu ale výborně chytající Libor Kašík polapil.

40:29

Hosté začali třetí třetinu velmi aktivně! V obrovské šanci se ocitl jeden z olomouckých útočníků, který obkroužil branku a snažil se zasunout kotouč do sítě. To se mu však nepovedlo, neboť Novotný výtečně vymrštil lapačku.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je minulostí! Viděli jsme v ní několik slušných střeleckých pozic a také dvě branky. Nejprve se prosadil hostující Matěj Pekr, v závěru periody vyrovnal z trestného střílení Tomáš Čachostký. Utkání je tak stále otevřené na obě strany.

40:00

Druhá třetina skončila.

38:43

Další zásah ochranné sítě. Tentokráte do ní zamířila rána Lukáš Kucsery. Vhazovat se bude po levici Filipa Novotného.

38:11

Dukla právě vstřelila branku!
Je vyrovnáno! TOMÁŠ ČACHOTSKÝ si elegantním blafákem položil Kašíka a pohodlně zavěsil. Bez asistence.

38:11

Za faul na ujíždějícího Tomáše Čachotského je nařízeno trestné střílení!

37:57

Vhazovat se bude v obranné třetině Dukly, Filip Novotný raději schoval hostující pokus do své lapačky.

36:25

Z velmi uctivé vzdálenosti sep okusil ohorzit Kašíka Adam Zeman. Rána však byla sražena do ochranné sítě.

35:36

Jihlavští hokejisté se zatím brání bez větších potíží, hosté se nemohou usadit v útočné třetině.

34:25

Dukla si zahraje další oslabení. Za vysokou hůl je potrestán Michal Velecký (JIH).

32:38

Hosté se evidentně velmi snaží přidat druhou branku. Prezentují se aktivní hrou, která nese své ovoce. Rána jednoho u olomouckých forvardů nyní však skončila v ochranné síti.

31:48

Dvakrát vypálil nebezpěčně Matic Podlipnik. I přes velmi solidní paramtery těchto ran se ani jedna za záda Kašíka nepodívala.

30:42

Hosté v plném počtu. Jihlavským hokejistům se i přes několik slibných střeleckých pozic skórovat nepodařilo.

29:20

Po pěkní kombinaci se ranou od modré čáry prezentoval kapitán Tomáš Ficenc. Kašík ale jeho ránu dobře viděl, tudíž s ní neměl potíže.

28:42

Dukla bude mít příležitost k vyrovnání. Na trestnou lavici totiž odchází za držení Michal Vodný (OLO).

28:20

Další ofsajd domácí družiny. Vhazovat se bude ve střední třetině.

27:05

Hosté jsou lepším týmem, nyní mačkají Duklu v Obranné třetině. Ke střele se dostal Jiří Řípa, jenž ale překonat Novotného nedokázal.

25:49

Dukla se snaží bleskově odpovědět. Rychlou akci domácího celku ale pokazilo ofsajdové postavení.

24:35

Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté se ujímají vedení. Hned po vhazovaní se kotouč dostal až k volnému MATĚJI PEKROVI, který se štěstím propasíroval kotouč mezi betony Filipa Novotného. Asistence: Jakub Bartoň, Jakub Herman.

24:29

Hra je nyní velmi nepřesná. Další zakázané uvolnění. Kotouč nyní doputoval přes všechny čáry z hole Marka Drtiny.

23:35

Dukla měla velmi slušnou příležitost ke skórování. Nejprve provětral levý beton Kašíka Roman Maliník, následně dorážel Michael Polcar. Celou útočnou etudu domácích završil Tomáš Kaláb, který nenašel mezeru mezi betony olomouckého strážce svatyně.

22:14

Další zakázané uvolnění, tentokráte v podání jihlavských hokejistů. Hra se stěhuje zpět před Filipa Novotného.

21:58

Na Horáckém zimním stadionu byla nyní k vidění velmi zajímavá situace. Některý z příchozích fanoušků vhodil na ledovou plochu další puk. Hlavní arbitr si toho všiml a bleskově hru přerušil.

21:35

Hosté sehráli početní výhodu velmi dobře, prosadit se však nedokázali. Nsáeldující akci pak rozehráli velmi špatně, puk doputoval až na icing.

20:28

Od modré čáry pálil Lhotský. Novotný se ale opět blýskl skvělým zákrokem.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první třetina, která přinesla několik velmi slušných brankových příležitostí. Skóre však zůstalo beze změny. Jak dopadně tento vyrovnaný a bojovný souboj? Sledujte náš on-line přenos!

20:00

První třetina skončila.

19:35

Olomouc dostane v závěru první periody možnost přeilové hry. Tomáš Kolafa (JIH) se provinil hákováním

18:26

Hosté svírají Duklu v obranné třetině, ke střele se ale nedostali, veškeré dění probíhá u levého mantinelu. Hosté jsou ale v těchto fázích hry aktivnějším celkem.

17:18

Hruď Filipa Novotného orazítkoval Michal Nedbálek. Tvrdou pumelici olomouckého útočníka ale domácí strážce brankviště vytěsnil.

16:38

Daniel Hodek poslal ze střední třetiny lehké nahození, se kterým neměl Kašík sebemenší potíže. Buly proběhne po levé ruce olomouckého mága.

15:47

Rána Ondřeje Švaňhala zamířila až do ochranné sítě. Vhazovat se bude po levici FIlipa Novotného.

13:39

Richard Diviš nyní pelášil do samostatného úniku, výtečně jej však ubránil Tomáš Kaláb. Hostující centr se ke střele nedostal.

12:55

Stejně tak se icingem provinili hosté. Hra je teď plná nepřesností na obou stranách.

11:29

Michal Velecký vyslal jedovku, která ale Kašíka nepřekvapila. Podlipnik poté přihrával nepřesně, až na zakázané uvolnění.

10:53

Po pasu Matěje Pekra pálil příklepem Jakub Herman. Levý beton Novotného byl však pohotový. Následující akci Mory zhatilo postavení mimo hru.

08:52

Martin Filip nyní rybičkou posunul puk do střední třetiny. Dukla tak zažehnala nebezpečí. Bude se hrát znovu v plném počtu.

07:50

Mora dlouho kombinovala v útočném pásmu, leč ke střele se téměř nedostala. Nakonec se Dukla osvobodila vyhozením přes všechny čáry.

07:03

Olomouc si zahraje další přesilovou hru. Tomáš Kolafa (JIH) dostává dvě minuty za hákování.

06:28

Podél levého mantinelu se do útočné třetiny prodral Adam Zeman. Následně se tento hbitý forvard pokusil vypálit švihem. Pokus však zamířil mimo.

05:13

Domácí neustále ostřelují branku hostí. Velmi aktivní je zejména Daniel Hodek, který vyslal tvrdý projektil z ofsajdové hranice. Kašík však stihl reflexivně vykopnout pravý beton a nebezpečí zažehnat.

04:34

Marek Drtina trefil ranou od modré pouze nohy olomouckého obránce, načež se hosté vydali do rychlého brejku. Ten ale uhasil Filip Novotný, když schoval puk do své rukavice.

03:39

Pomezní sudí nyní nesprávně odpískali icing, Tomáši Čachotskému se za to také omlouvají. Vhazovat se bude v neutrálním středovém kruhu.

02:58

Kolotoč nedovolených zákroků pokračuje. Lavici hanby půjde zahřát za nedovolené bráněné Alexadr Lhotský (OLO).

02:16

Tým Olomouce je v plném počtu. Začíná tak krátká přesilovka hostí.

01:54

Síly na hrací ploše se vyrovnají. Tomáš Ficenc (JIH) se provinil taktéž podražením.

01:41

Další rozehrávka útočné akce se domácím nepovedla. Přihrávka Marka Drtiny doputovala až na zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje před Filipa Novotného.

00:47

Z otočky vypálil těsně před brankovištěm Daniel Hodek. Kašík byl však pozorný a ránu vytěsnil. S dorážkou neuspěl ani Lukáš Nahodil. Dukla je však velmi aktivní.

00:16

Domácí hokejisté budou mít hned v úvodu utkání možnost skórovat. Na trestnou lavici totiž odchází za podražení Zbyněk Hampl (OLO).

00:01

Utkání právě začalo.

Jihlavští hokejisté zahájili letošní sezonu tím nejlepším možným způsobem, když na domácím ledě deklasovali Královské lvy 7:1. Následující derby s tradičním rivalem z Třebíče se jim však příliš nevydařilo (1:2), stejně tak střetnutí ve Zlatopramen Areně, kde Dukla podlehla Ústí nad Labem 1:3.


Hanáci vstoupili do nového ročníku taktéž vítězně, v úvodním kole zdolali houževnatý Šumperk fotbalovým výsledkem 1:0. Zakletá však zůstala pro olomoucké borce ledová plocha Benátek nad Jizerou, na které dostali příděl hned šesti branek! Prohráli 4:6. V dalším domácím zápase si ale spravili chuť, když zdolali Kadaň 3:2.


Které z mužstev namotá na své klubko vítězství další provázek? Sledujte náš on-line přenos!

Vítám vás u dnešního on-line přenosu! V rámci 4. kola První hokejové ligy přivítá domácí Dukla jihlava celek Olomouce. Hosté okupují 7. příčku tabulky, nasbírali již 6 bodů. Jihlavští hokejisté mají na svém kontě 3 body, díky čemuž sídlí na 9. pozici. Obě mužstva však zcela jistě pomýšlí na vyšší mety. Jak dopadne tento vyrovnaný souboj? Úvodní vhazování je naplánováno na 17:30.

HC Dukla Jihlava – HC Olomouc

3:2

konec (0:0, 1:1, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 39. Čachotský, 57. Nahodil (Maliník, Drtina ), 58. Jeslínek (Malec, Filip) - 25. Pekr (Bartoň, Herman), 52. Herman (Ondrušek, Bartoň)

HC Dukla Jihlava: Novotný (Šťastný) - Zadražil, Dobrovolný, Drtina, Kaláb, Ficenc, Podlipnik, Jaroš, Kolafa - Hodek, Čachotský, Nahodil - Jeslínek, Filip, Velecký - Maliník, Pometlo, Polcar - Malec, Hubáček, Zeman

HC Olomouc: Kašík (Halász) - Houdek, Nedbálek, Bartoň, Ondrušek, Lhotský, Valenta, Staněk, Janáček – Hampl, Diviš, Kucharczyk – Herman, Řípa, Pekr – Kucsera, Kolouch, Selingr – Vodný, Švaňhal, Heža.

Rozhodčí: Přikryl - Klein, Lukš

Průběh zápasu
1. třetina
00:16
01:54
02:58
07:03
19:35
Po 1. třetině
2. třetina
24:35
28:42
34:25
38:11
Po 2. třetině
3. třetina
51:36
56:29
57:05
58:27
Konec