Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Jablonec – FK Varnsdorf

2:3

konec (1:1)

02.07.2014, 10:30 • Doubrava u Trnova • Jan Bendl

Tipsport: 1.4 4.7 5.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Varnsdorf nakonec dokázal dotáhnout zápas k vítězství, Jablonec měl v duelu nespočet příležitostí, ale po chybách v obraně se musí spokojit s porážkou. (12:16:51)

Konec zápasu.

87

Moulis předložil balon do dobré pozice Tomáši Junovi, který ale opět trefil pouze skvěle chytajícího brankáře hostí!

85

Po přihrávce Moulise mohl srovnat skóre Tomáš Jun, jenže z první přestřelil branku druholigového soka. Jablonci zbývá na vyrovnání již pouhých pět minut.

83

Jurča přihrál do dobré pozice Daníčkovi, na poslední chvíli předvedl famózní obranný zákrok Kysela, čímž ukončil nadějnou příležitost Varnsdorfu.

81

Jablonečtí se již radovali z vyrovnání, jenže vše je zbytečné! Hubník totiž zakončil podél gólmana do branky, těsně před brankovou čarou doklepl balon do sítě Moulis a to byla chyba! Jablonecký útočník stál totiž v ofsajdu a tím zmařil radost Baumitu!

73

A znovu to vře v šestnáctce hostujícího mužstva! Michal Hubník a Tomáš Jun byli ve skvělých šancích, oba ale z bezprostřední blízkosti napálili pouze dobře postaveného brankáře!

72

Jablonečtí jsou i nadále aktivnější a říkají si o vyrovnání. Po táhlé střele Hubníka musel skočit brankář Varndorfu, který ji nakonec vyškrábl mimo tři tyče a daroval tím Baumitu další rohový kop.

69

Jablonec právě vstřelil branku!
Vzápětí to máme znovu jen o jednu branku! Na přesný centr Kováře si naběhl MICHAL HUBNÍK, který neomylnou hlavičkou rozvlnil podruhé síť za gólmanem Samoelem – 2:3!

64

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Nedůslednosti v obraně Baumitu dokonale využil NICOLAS JANÍČEK, který se dostal do dobré příležitosti a před brankářem Hrubým se mýlit nedokázal – 1:3!

60

Rossi se dostal k nebezpečnému hlavičkovému pokusu, který ale trefil pouze tyč branky Varnsdorfu!

52

Po rohovém kopu vypálil nebezpečně Kopic, Samoel vytáhl jeho pokus nad břevno!

51

Moulis šikovnou přihrávkou vyslal za obranu Hubníka, ten sice šikovně obešel brankáře, ale dostal se do ostrého úhlu. Jeho následné zakončení rozvlnilo pouze boční síť.

49

Střídající Jun se poprvé ukázal, jeho tvrdá rána ale pouze vyprášila Samoelovy rukavice.

47

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Tak to je znovu šokující vstup do druhého poločasu, rohový kop přistál přímo u KRISTIÁNA ZBROŽKA, který doklepnutím do sítě poslal Varnsdorf podruhé do vedení – 1:2!

46

Začal druhý poločas.
V první půli jsme viděli po jedné brance na obou stranách, Varnsdorf se velmi rychle dostal do vedení, ale to bylo z jeho strany naprosto vše. Baumit měl velkou převahu a zaslouženě vyrovnal chvíli před přestávkou. Ve druhé půli se bude snažit strhnout skóre na svoji stranu.

45

První poločas skončil.

44

V závěru první půle se do šance prodral Mišůn, byl ale příliš blízko brankáři, a tak nedokázal kloudně zakončit.

FK Jablonec – FK Varnsdorf

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 41. Čížek, 69. Hubník – 1. Schubert, 47. Zbrožek, 64. Janíček

FK Jablonec: I. poločas: Hrubý – Pernica, Trnkič, Kopic, Mišůn, Romera, Hubník, Čížek, Beneš, Pospíšil, Kubista II. poločas: Hrubý – Fantiš, Kysela, Rossi, Novák – Pospíšil, Loučka, Jun, Moulis – Hubník, Kopic
Náhradníci: Kovář, Kysela, Novák, Rossi, Jun, Fantiš, Loučka, Skwarczek, Moulis, Šebek

FK Varnsdorf: Samoel – Breite, Zieris, Filip, Urbánek, Polanský, Landovský, Zbrožek, Tvaroha (30. Kotiš), Rudnickyy, Schubert
Náhradníci: Kotiš, Ruszó, Qurquevic, Jánošík, Hřebeček, Jurča, Porcal

Rozhodčí: Šťastný – Ginzel, Vrtal