Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FK Jablonec – FK Varnsdorf

2:3

konec (1:1)

02.07.2014, 10:30 • Doubrava u Trnova • Jan Bendl

Tipsport: 1.4 4.7 5.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

Moulis předložil balon do dobré pozice Tomáši Junovi, který ale opět trefil pouze skvěle chytajícího brankáře hostí!

81

Jablonečtí se již radovali z vyrovnání, jenže vše je zbytečné! Hubník totiž zakončil podél gólmana do branky, těsně před brankovou čarou doklepl balon do sítě Moulis a to byla chyba! Jablonecký útočník stál totiž v ofsajdu a tím zmařil radost Baumitu!

73

A znovu to vře v šestnáctce hostujícího mužstva! Michal Hubník a Tomáš Jun byli ve skvělých šancích, oba ale z bezprostřední blízkosti napálili pouze dobře postaveného brankáře!

69

Jablonec právě vstřelil branku!
Vzápětí to máme znovu jen o jednu branku! Na přesný centr Kováře si naběhl MICHAL HUBNÍK, který neomylnou hlavičkou rozvlnil podruhé síť za gólmanem Samoelem – 2:3!

64

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Nedůslednosti v obraně Baumitu dokonale využil NICOLAS JANÍČEK, který se dostal do dobré příležitosti a před brankářem Hrubým se mýlit nedokázal – 1:3!

60

Rossi se dostal k nebezpečnému hlavičkovému pokusu, který ale trefil pouze tyč branky Varnsdorfu!

52

Po rohovém kopu vypálil nebezpečně Kopic, Samoel vytáhl jeho pokus nad břevno!

47

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Tak to je znovu šokující vstup do druhého poločasu, rohový kop přistál přímo u KRISTIÁNA ZBROŽKA, který doklepnutím do sítě poslal Varnsdorf podruhé do vedení – 1:2!

41

Jablonec právě vstřelil branku!
Tak přece jen je aktivita prvoligového celku odměněna vyrovnávacím gólem ještě v první půli! Centr Kopice našel na zadní tyči nabíhajícího si TOMÁŠE ČÍŽKA, který bez větších potíží uklidil balon do sítě – 1:1!

30

Máme zde první výměnu, zřejmě zraněné kolene je příčinou prvního střídání Tvarohy, kterého nahradí na hrací ploše Kotiš.

27

Roh Čížka propadl až na zadní tyč k Benešovi, který z bezprostřední blízkosti napálil balon pouze do tyče varnsdorfské svatyně!

12

Po standardní situaci se odražený míč dostal na nohu Hubníka, který ho z první napálil těsně nad břevno! To byla první opravdu nebezpečná příležitost Baumitu v dnešním souboji!

1

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Tak to je senzační vstup hostujícího mužstva do dnešního zápasu! První výlet na polovinu Baumitu skončil centrem přímo na JIŘÍHO SCHUBERTA, který hned v úvodní minutě otevírá střelecký účet duelu – 0:1!

FK Jablonec – FK Varnsdorf

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 41. Čížek, 69. Hubník – 1. Schubert, 47. Zbrožek, 64. Janíček

FK Jablonec: I. poločas: Hrubý – Pernica, Trnkič, Kopic, Mišůn, Romera, Hubník, Čížek, Beneš, Pospíšil, Kubista II. poločas: Hrubý – Fantiš, Kysela, Rossi, Novák – Pospíšil, Loučka, Jun, Moulis – Hubník, Kopic
Náhradníci: Kovář, Kysela, Novák, Rossi, Jun, Fantiš, Loučka, Skwarczek, Moulis, Šebek

FK Varnsdorf: Samoel – Breite, Zieris, Filip, Urbánek, Polanský, Landovský, Zbrožek, Tvaroha (30. Kotiš), Rudnickyy, Schubert
Náhradníci: Kotiš, Ruszó, Qurquevic, Jánošík, Hřebeček, Jurča, Porcal

Rozhodčí: Šťastný – Ginzel, Vrtal